Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Ετσι και γω υπολογίζω βάση ωορρηξίας Πέμπτη με Παρασκευή.!Μπορεί να έτυχε αυτό το μήνα να πονάω μέρες.Ποιά μέρα του κύκλου ήταν η ωορρηξία?

22 ή 23.οπότε στις 30/6 είναι οι 14 μέρες μετά.αν όντως έκανα τότε είναι από τα ινοφέρτ.τα τελευταία 3 χρόνια όποτε έκανα ωορηξία ήταν από τις 28 εως τις 32 μέρες!πιο πολύ γι αυτό έχω αγωνία...έχεις ένα παιδάκι ή όχι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

22 ή 23.οπότε στις 30/6 είναι οι 14 μέρες μετά.αν όντως έκανα τότε είναι από τα ινοφέρτ.τα τελευταία 3 χρόνια όποτε έκανα ωορηξία ήταν από τις 28 εως τις 32 μέρες!πιο πολύ γι αυτό έχω αγωνία...έχεις ένα παιδάκι ή όχι;

Οχι προσπαθούμε για το πρώτο. Εγω συνήθως την τελευταία μέρα που έχω υγρά είναι και η ωορρηξία μου και ήταν 22 μέρα του κύκλου.Το inofert κάνει δουλίτσα.Εσύ έχεις παιδάκι?

κοριτσάκια μου είχα να μπω 2 μερες.ήμουν λίγο down.διάβασα τα νέα σας. χαίρομαι πολύ που ανέβηκε η χοριακη σου @Papaki@ δεν θέλει άγχος.ξεκουράσου και δροσισου όπως μπορείς. @marillia αν διάβασα καλα περενεις για χοριακη.Καλά αποτελέσματα.κορίτσι μ.εμένα κορίτσια χθες με έπιασε αιμοραγια με πολύ αίμα λίμνη.λέω ωραία ήρθε η περίοδος επιτέλους μετά από την καθυστέρηση. αλλαξα γυρω στις 9 σερβιετες.που εγω αντε να αλλαξω 2.ξυπναω σημερα και ειχα λιγο αιμα μονο στο σκουπισμα ελαχιστο.λεω πλακα κανει.αυτη ηταν η περιοδος.παιρνω τον γιατρο και μου λεει να παω απο κει.με βλεπει και συμφωνα με αυτα που ξερετε ηδη.(αχνο θετικο τεστ.αρνητικη χοριακη καθυστερηση)είδε ότι δεν εχω κύστη αλλα είχα βιοχημική αποβολή.δλδ εκεί που έκανα το τεστ όντως ήμουν έγκυος σε πολύ χαμηλά επίπεδα χοριακης και μέσα σε 2 μερες που έκανα χοριακη αίματος είχε μηδενίσει .Και την επόμενη ήρθε η αιμοραγια.συμβαίνει πολλές φορές.το αποβάλει η μήτρα αν δεν είναι καλό το εμβριο.Καλύτερα τώρα παρά να έκανα καμία αποβολή στο δεύτερο μηνα. ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω κορίτσια μου!!!!

• Μου αρέσει 1

μολις γυρισα απ τον γιατρο...18η μερα και ωορρηξια δεκ εχω κανει...το ωοθηλακιο ειναι 13 και ωορρηξια γινεται απο τα 18 και μετα εχω μερες ακομα οποτε...ελπιζω να κανω ομως και να μην γινει κυστη... @Papaki@ συγχαρητήρια βρε κοριτσι!!!!!

@caramel_83 βαλε με 15/7!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 17 λεπτά , marillia είπε:

Οχι προσπαθούμε για το πρώτο. Εγω συνήθως την τελευταία μέρα που έχω υγρά είναι και η ωορρηξία μου και ήταν 22 μέρα του κύκλου.Το inofert κάνει δουλίτσα.Εσύ έχεις παιδάκι?

Οπότε είχες εγκυμοσύνη που δεν...εγώ έχω ένα από καθαρή τύχη.τώρα όμως θέλει περισσότερη προσπάθεια! Εγώ νομίζω είχα υγρά 2 μέρες πριν.αχ δεν τα γράφω όμως...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Οπότε είχες εγκυμοσύνη που δεν...εγώ έχω ένα από καθαρή τύχη.τώρα όμως θέλει περισσότερη προσπάθεια! Εγώ νομίζω είχα υγρά 2 μέρες πριν.αχ δεν τα γράφω όμως...

Ακριβώσ!!Να σου ζήσει το παιδάκι και σύντομα και το δεύτερο.Λευκά υγρά είχες?

πρίν από 22 λεπτά , λουπιτα είπε:

κοριτσάκια μου είχα να μπω 2 μερες.ήμουν λίγο down.διάβασα τα νέα σας. χαίρομαι πολύ που ανέβηκε η χοριακη σου @Papaki@ δεν θέλει άγχος.ξεκουράσου και δροσισου όπως μπορείς. @marillia αν διάβασα καλα περενεις για χοριακη.Καλά αποτελέσματα.κορίτσι μ.εμένα κορίτσια χθες με έπιασε αιμοραγια με πολύ αίμα λίμνη.λέω ωραία ήρθε η περίοδος επιτέλους μετά από την καθυστέρηση. αλλαξα γυρω στις 9 σερβιετες.που εγω αντε να αλλαξω 2.ξυπναω σημερα και ειχα λιγο αιμα μονο στο σκουπισμα ελαχιστο.λεω πλακα κανει.αυτη ηταν η περιοδος.παιρνω τον γιατρο και μου λεει να παω απο κει.με βλεπει και συμφωνα με αυτα που ξερετε ηδη.(αχνο θετικο τεστ.αρνητικη χοριακη καθυστερηση)είδε ότι δεν εχω κύστη αλλα είχα βιοχημική αποβολή.δλδ εκεί που έκανα το τεστ όντως ήμουν έγκυος σε πολύ χαμηλά επίπεδα χοριακης και μέσα σε 2 μερες που έκανα χοριακη αίματος είχε μηδενίσει .Και την επόμενη ήρθε η αιμοραγια.συμβαίνει πολλές φορές.το αποβάλει η μήτρα αν δεν είναι καλό το εμβριο.Καλύτερα τώρα παρά να έκανα καμία αποβολή στο δεύτερο μηνα. ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω κορίτσια μου!!!!

Αααα κορίτσι μου κρίμα.Τελικά δίκιο είχες για την διαισθησή σου.Είδες που πιάστηκε και σου είχαν τελειώσει τα τεστ ωορρηξίας?Να ξέρεις τώρα είσαι πιο γόνιμη!!Βουρ στις καινούργιες προσπάθειες.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

κορίτσια Χοριακή 146

ο γιατρός μου είπε ότι ειναι καλή αλλά θα ξανακάνω την Παρασκευή και αν ειναι η τιμή που θέλουμε θα ξανακάνω και την άλλη παρασκευή που θα με δει κ από κοντα!

βρε τι αγχος έχω να τραβίξω ακόμη! αλλες 4 & 11 ήμερες αναμονής

Πωπω τελεια!!!!  Σου ειπα ξεκίνησα με 63 μετα απο 2 μέρες 128 και την επομενη εβδομάδα 1502....τελεια ολα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Κοπέλα μου λυπάμαι πολύ.. το ένστικτο ήταν πραγματικό δηλαδή.. 

παρτο θετικά είχες σύλληψη... θα έρθει σύντομα το σποράκι θα δεις! Ποσο είσαι αν επιτρέπεται;

πρίν από 27 λεπτά , Alekagala είπε:

Πωπω τελεια!!!!  Σου ειπα ξεκίνησα με 63 μετα απο 2 μέρες 128 και την επομενη εβδομάδα 1502....τελεια ολα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι

Τέτοια να ακούω τέτοια! Σμουτς σμουτς

2rxqp3.png

@Papaki@ καλά τα πας.. Πολλή ξεκούραση και ψυχραιμία! Όλα με το καλό σου εύχομαι!!! Θα περιμένουμε νέα :-):-):-)

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Συμφωνώ μαζί σου!!! Η φύση προνοεί για εμάς :-):-):-)

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μολις γυρισα απ τον γιατρο...18η μερα και ωορρηξια δεκ εχω κανει...το ωοθηλακιο ειναι 13 και ωορρηξια γινεται απο τα 18 και μετα εχω μερες ακομα οποτε...ελπιζω να κανω ομως και να μην γινει κυστη... @Papaki@ συγχαρητήρια βρε κοριτσι!!!!!

@caramel_83 βαλε με 15/7!!

Οπότε όλα καλά σου είπε ο γιατρός; θα ξαναπάς ε; περίπου 2χιλ.την ημέρα μεγαλώνει.κοντεύει σχετικά.τελικά υπάρχουν διακυμάνσεις κάθε μήνα.δε θα γίνει κύστη.είπαμε πας καλά τώρα!

Λουπίτα πολύ αίμα!νομίζω αυτό συμβαίνει συχνά.καλή επιτυχία αυτό το μήνα.κανονικά συνεχίζεις σου είπε ο γιατρός;

Μαριλία λευκά υγρά δεν είχα.μόνο διάφανα αλλά πολλά, στιγμιαία   όμως, 2 μέρες πριν την ωορηξία.

Α! Κ σ ευχαριστώ για τις ευχές! Καλή υπομονή κ καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@andrianni ο γιατρος μου ειπε οτι δε χρειαζεται να παω και να χαλαρώσω λιγακι...βεβαια ειπαμε οτι αν με πιασει αγχος τοτε να παω να δω αν εσπασε η οχι...μου ειπε οτι αφου είδαμε οτι κανω ωορρηξια δε χρειαζεται να πηγαινω συνεχεια...ειπαμε βεβαια οτι μπορει να ξεκινήσω χαπια πρόκλησης ωορρηξια...ειχα και από την άλλη μερια ενα λιγο μικροτερο και μου ειπε οτι πιθανον τον αλλο μηνα να δουλεψει η αλλη ωοθηκη...

@λουπιτα καλυτερα που εγινε νωρις γτ μετα θα ειχες χαρει και θα ηταν δυσκολο!!!οποτε ξεκινά δυνατα τωρα!!!προσπέρασε το ,μη το σκεφτεσαι!

• Μου αρέσει 1

Καλύτερα να πας αν σε πιάσει γιατί έτσι θα σου φύγει το άγχος κ θα ηρεμήσεις.πάντως φαίνεται να κάνεις κ τώρα κ τον επόμενο.αισιόδοξος ο γιατρός.κάτι θα ξέρει.θα κάνεις κ τεστάκια;πάντως κ από τώρα είναι οι γόνιμες.προγραμμάτισέ το!δηλ.τώρα να αφήσετε ανα δύο μέρες κ μετα κάθε μέρα!!!

@andrianni εγω ανησυχώ μηπως δεν κανω ωορρηξια...με εχει πιασει αυτο...νομίζω πως δεν κανω συχνα...βεβαια τους δυο προηγούμενους μηνες εκανα αλλα αν γενικα τους περισσοτερους δεν κανω?εμενα το αγχος μου αυτο ειναι...οχι αν πιασω η οχι αλλα αν κανω ωορρηξια...λεω να παω παρασκευη πρωι..δεν νομιζω να εχει σπασει...η καλυτερα Πέμπτη?μου την δινει λιγο αλλα εχω προγραμμα επαφών...δε γινεται αλλιως...οταν ξεκινας ναι λες χαλαρα οσο περναει ο καιρος ομως και πρεπει να αποφασισεις πως θα κινηθείς πρεπει να εχει συγκεκριμένες επαφες αναγκαστηκα...οποτε και εγω λεω τεταρτη παρασκευη σαββατο για αρχη...τωρα που στο λεω καλυτερα να παω στο γιατρο πεμπτη...σε περιπτωση που εχει σπασει να μην χασω την μερα...βεβαοα σκεφτομαι οτι ειναι και μικρο το ωοθηλακιο...εχω παλαβωσει...αν εχει καποια κοπελα να προτεινει κατι ας μου πει!τι θα κανατε στη θεση μου!

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κοπέλα μου λυπάμαι πολύ.. το ένστικτο ήταν πραγματικό δηλαδή.. 

παρτο θετικά είχες σύλληψη... θα έρθει σύντομα το σποράκι θα δεις! Ποσο είσαι αν επιτρέπεται;

Τέτοια να ακούω τέτοια! Σμουτς σμουτς

31 ειμαι Αγάπη. ελπίζω να έρθει σύντομα.σας ευχαριστώ όλες πολυ πολυ!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni εγω ανησυχώ μηπως δεν κανω ωορρηξια...με εχει πιασει αυτο...νομίζω πως δεν κανω συχνα...βεβαια τους δυο προηγούμενους μηνες εκανα αλλα αν γενικα τους περισσοτερους δεν κανω?εμενα το αγχος μου αυτο ειναι...οχι αν πιασω η οχι αλλα αν κανω ωορρηξια...λεω να παω παρασκευη πρωι..δεν νομιζω να εχει σπασει...η καλυτερα Πέμπτη?μου την δινει λιγο αλλα εχω προγραμμα επαφών...δε γινεται αλλιως...οταν ξεκινας ναι λες χαλαρα οσο περναει ο καιρος ομως και πρεπει να αποφασισεις πως θα κινηθείς πρεπει να εχει συγκεκριμένες επαφες αναγκαστηκα...οποτε και εγω λεω τεταρτη παρασκευη σαββατο για αρχη...τωρα που στο λεω καλυτερα να παω στο γιατρο πεμπτη...σε περιπτωση που εχει σπασει να μην χασω την μερα...βεβαοα σκεφτομαι οτι ειναι και μικρο το ωοθηλακιο...εχω παλαβωσει...αν εχει καποια κοπελα να προτεινει κατι ας μου πει!τι θα κανατε στη θεση μου!

Σε εμένα τα λες! Κ εγώ την ωορηξία κυνηγάω...όσο για τις επαφές άστο! Μέχρι κ μεσημέρι μας είχε πει ο γιαυρός κάποιες φορές...κ άντε να το κανονίσεις με τη δουλειά.εσένα όμως τώρα άρχισε να δουλεύει η θεραπεια.από εδώ κ πέρα να κοιτάς.γι αυτό σου λέω να πας στο γιατρο.ούτως ή άλλως τις επαφές θα τις έχεις.αλλά να σιγουρέψεις ότι έγινε για να ηρεμήσεις.να πας κ μετά αν δεν έχει σπάσει.από Δευτέρα.θα σου πει κ ο γιατρος.πες του οτι το έχεις ανάγκη να το παρακολουθήσεις.πήγαινε κ τον επόμενο μήνα.εγώ πήγαινα για 6 μήνες.ατελείωτοι υπέρηχοι.κάποιες φορές μου είχε πει να πάω κ μετα την ωορηξια για να δουμε αν εσκασε αλλά δεν άντεχα.τώρα που το σκέφτομαι κάνε το πρόγραμμα Τρίτη κ Πέμπτη κ πήγαινε Παρασκευή πρωί.κάποιες φορές φτάνει κ 22 να σπάσει.κάνε κ κανα τεστάκι.αλλά τώρα μπορεί κ να το καταλάβεις όταν γίνει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...