Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Η μακα ειναι σπόρος ο οποίος είναι πολύ θρεπτικός. Η συνταγή ήταν για σπιτικό φυστικοβούτυρο. Μακαρι να πανε Ολα Καλα. Πήγα του τουαλέτα και ενεργηθηκα, (sorry κιόλας) και ηρέμησα Αρα λογικα έντερο ηταν. 

Σωστα. Υπομονή θα έρθει το καλοκαιρακι!!! 

Υπομονή και οι δυο μας λοιπόν. ..  Πάντως για τον πόνο στην κοιλια θυμάμαι 2 φορές το είχα πάθει κι εγώ και ήταν το έντερο.  Μάλιστα ήμουν γύρω στον 7ο την πρώτη φορά και μου προκαλουσε και πετρώματα και ήταν σαν πόνος περιόδου η αίσθηση  αλλά μετά την τουαλέτα πέρασε. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Μάντη στον γιο μου και εμένα ήταν γύρω στο 4 ο θυρεοειδής αλλά δεν έδωσε κανένας σημασία και ούτε νομίζω ξαναέκανα TSH οπότε μην αγχώνεσαι.εχω ρωτήσει 2 ενδοκρινολόγους τώρα για αυτό το θέμα τότε και μου είπαν και 10 να φτάσει και ακόμα παραπάνω δεν παθαίνει κάτι το παιδί εσύ βέβαια θα το ρυθμίσεις είναι το σωστο και αν έχεις άγχος πηγαινε σε άλλο ενδοκρινολόγο να σου αυξήσει την δόση από τώρα.

Καλημέρα κορίτσααααα..μάτσα μουτσα...

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Τονι@ είπε:

Υπομονή και οι δυο μας λοιπόν. ..  Πάντως για τον πόνο στην κοιλια θυμάμαι 2 φορές το είχα πάθει κι εγώ και ήταν το έντερο.  Μάλιστα ήμουν γύρω στον 7ο την πρώτη φορά και μου προκαλουσε και πετρώματα και ήταν σαν πόνος περιόδου η αίσθηση  αλλά μετά την τουαλέτα πέρασε. 

Ναι τώρα ειμαι καλυτερα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 37 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι είναι αυτό;

Άντε μακάρι!!!

Τι είναι αυτή η συνταγή;

Εμένα μου έδωσε αμέσως το 50ρι eythyrox ίδιο με το Τ4 αλλά γερμανικό και θα ελέγχουμε 

Λες;που το ξέρεις καλέ; αγόρι δλδ!χαχα

Ναι ένιωθα ότι θα έρθει καμιά βδομάδα νωρίτερα μετά τίποτα μετά πάλι το ίδιο κοντά στην αναμενόμενη πιο έντονα αλλά..δεν..

Τι νιώθεις;

Όλα καλά θα πάνε...

Μήπως είναι συσπάσεις;βρε δεν παίρνεις και το γιατρό;

Αρα ειναι ενα απο τα πιο κοινά συμπτώματα ο πονος! Οχι τίποτα εμεναα θα μου ερθει κ μαλλον νωρίτερα το νιώθω πληροφοριακή ερώτηση γιατι δεν το ειχαμε αναφέρει

Κορίτσια πήρα τηλ τον γιατρό 1ον) μου είπε πως μπορώ να παρώ ντεπον χαπακι για τον πονοκέφαλο, αλλα εγώ δεν θα παρω αντεχεται, 2ον) του ειπα πως όταν ανοιγοκλείνω τα ματια μου και όταν κοιταω δεξια αριστερα τοτε ποναω στο κεφαλι κ μου είπε να μέτρα την πίεση μου δυο ώρες πριν σηκωθω κ πριν το γεύμα, κατι μυρίζομαι για αναλατα φαγητα.... 3ον) μου είπε πως η ναυτία κ ο πονοκέφαλος δεν έχουν να κανουν με το αίμα, οχι τίποτα αλλο του ριξα κι αυτό το σεναριο, μπορεί να είναι σωρρευμενο αίμα που απλα κατέβηκε τώρα, 4ον) του ειπα πως στον προγεννητικό Ολα ειναι εντός φυσιολογικών τιμών και είπε μια χαρα και 5ον) το ραντεβού μας αλλαξε για σαββατο 17/02 στις 13:00... 

Κοιταχτε, δεν ηρέμησα κ τελείως αν δεν δω το μωρο δεν πρόκειται.... όμως ο γιατρός ηταν ήρεμος στο τηλέφωνο πιο πολυ φανηκε να ανησυχεί για την πίεση μου παρα για το αιμα, το αίμα φανηκε σαν να του ακούστηκε λογικο. 

Αυτααααααα..... Σας επριξα.... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

@Μάντη στον γιο μου και εμένα ήταν γύρω στο 4 ο θυρεοειδής αλλά δεν έδωσε κανένας σημασία και ούτε νομίζω ξαναέκανα TSH οπότε μην αγχώνεσαι.εχω ρωτήσει 2 ενδοκρινολόγους τώρα για αυτό το θέμα τότε και μου είπαν και 10 να φτάσει και ακόμα παραπάνω δεν παθαίνει κάτι το παιδί εσύ βέβαια θα το ρυθμίσεις είναι το σωστο και αν έχεις άγχος πηγαινε σε άλλο ενδοκρινολόγο να σου αυξήσει την δόση από τώρα.

Καλημέρα κορίτσααααα..μάτσα μουτσα...

Μα και σε μένα το ίδιο και κανείς δεν ασχολήθηκε! Τώρα όμως παίρνω το 50ρι μήπως δεν έπρεπε;3.3 TSH

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια πήρα τηλ τον γιατρό 1ον) μου είπε πως μπορώ να παρώ ντεπον χαπακι για τον πονοκέφαλο, αλλα εγώ δεν θα παρω αντεχεται, 2ον) του ειπα πως όταν ανοιγοκλείνω τα ματια μου και όταν κοιταω δεξια αριστερα τοτε ποναω στο κεφαλι κ μου είπε να μέτρα την πίεση μου δυο ώρες πριν σηκωθω κ πριν το γεύμα, κατι μυρίζομαι για αναλατα φαγητα.... 3ον) μου είπε πως η ναυτία κ ο πονοκέφαλος δεν έχουν να κανουν με το αίμα, οχι τίποτα αλλο του ριξα κι αυτό το σεναριο, μπορεί να είναι σωρρευμενο αίμα που απλα κατέβηκε τώρα, 4ον) του ειπα πως στον προγεννητικό Ολα ειναι εντός φυσιολογικών τιμών και είπε μια χαρα και 5ον) το ραντεβού μας αλλαξε για σαββατο 17/02 στις 13:00... 

Κοιταχτε, δεν ηρέμησα κ τελείως αν δεν δω το μωρο δεν πρόκειται.... όμως ο γιατρός ηταν ήρεμος στο τηλέφωνο πιο πολυ φανηκε να ανησυχεί για την πίεση μου παρα για το αιμα, το αίμα φανηκε σαν να του ακούστηκε λογικο. 

Μετρησες πίεση;

Σε έβαλε νωρίτερα για να μην αγχώνεσαι;

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μα και σε μένα το ίδιο και κανείς δεν ασχολήθηκε! Τώρα όμως παίρνω το 50ρι μήπως δεν έπρεπε;3.3 TSH

Μετρησες πίεση;

Σε έβαλε νωρίτερα για να μην αγχώνεσαι;

Δεν καταλαβα γιατί βέβαια πέταξε ενα: να σε δω κορίτσι μου έστω μια μέρα νωρίτερα. 

Οχι δεν εχω πιεσόμετρο, τώρα θα Παμε να παρουμε. Όλα εγώ ρε παιδια Ολα. 

nlmNp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν καταλαβα γιατί βέβαια πέταξε ενα: να σε δω κορίτσι μου έστω μια μέρα νωρίτερα. 

Οχι δεν εχω πιεσόμετρο, τώρα θα Παμε να παρουμε. Όλα εγώ ρε παιδια Ολα. 

Ωραία καλύτερα..

Τι εννοείς όλα;

EvgLp2.png

Καλημέρα γλυκουλες μου! Καλό σκ! Με τόση βροχή είναι να κάθεσαι στον καναπέ με κουβερτουλα και ζεστή σοκολάτα.... Κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές που με περιμένουν! Ήθελα να πάω και λαϊκή σήμερα αλλά με τη βροχή μόνο σούπερ μάρκετ τελικά.

@Smile89 υπομονή κοριτσάκι! Θα περάσουν οι μέρες, θα γατζωθει καλά το σπορακι και θα σηκωθείς σε λίγο καιρό! Όλα για το μωράκι σου!!

XDXPp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!Αν ανησυχούσε κάτι θα έλεγε!!!Προσπάθησε όσο γίνεται βέβαια να είναι χαλαρή γιατί αλλιώς θα ανέβει η πίεση!!!!Και το αλάτι όπως λες με προσοχή!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Smile89 είπε:

Μάλιστα. ..  άρα λοιπόν περιμένουμε μέχρι το άλλο Σάββατο. ..που όλα καλά θα είναι κι ελπίζω το ίδιο και η πίεση σου 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Ωραία καλύτερα..

Τι εννοείς όλα;

Αιμα, αναγουλες, ζαλαδα, πίεση, πονοκέφαλος.... 

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Καλημέρα γλυκουλες μου! Καλό σκ! Με τόση βροχή είναι να κάθεσαι στον καναπέ με κουβερτουλα και ζεστή σοκολάτα.... Κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές που με περιμένουν! Ήθελα να πάω και λαϊκή σήμερα αλλά με τη βροχή μόνο σούπερ μάρκετ τελικά.

@Smile89 υπομονή κοριτσάκι! Θα περάσουν οι μέρες, θα γατζωθει καλά το σπορακι και θα σηκωθείς σε λίγο καιρό! Όλα για το μωράκι σου!!

Όλα για το πιτσιρικι!!! 

nlmNp2.png

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Πως περνάτε το σαββατιάτικο πρωινό; Εγώ σπίτι ρίχνει βροχή με τους κουβάδες, αλλά είναι ωραία να είσαι στα ζεστααααα... αισίως σε 3 μέρες τελειώνω την αγωγή μου και ελπίζω να ξεφορτώθηκαμε το βρωμομικροβιο.

συγχαρητηρια σε όλες τις εγκύουλες μας, επιδημία έπεσε βρε κορίτσια;;;  Χιχιχι μπράβο σας χάρηκα παρά πολύ με τα νεακια σας ελπίζω το 2018 να είναι γουρλίδικο για όλες μας! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!Αν ανησυχούσε κάτι θα έλεγε!!!Προσπάθησε όσο γίνεται βέβαια να είναι χαλαρή γιατί αλλιώς θα ανέβει η πίεση!!!!Και το αλάτι όπως λες με προσοχή!!!!!

Κομμένο τελείως, έτσι κι αλλιώς θα φαγητα τα βαστουσα στο αλατι. 

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μάλιστα. ..  άρα λοιπόν περιμένουμε μέχρι το άλλο Σάββατο. ..που όλα καλά θα είναι κι ελπίζω το ίδιο και η πίεση σου 

Μακαρι, τώρα σε λίγο θα παει να παρει, πολύ βροχή ρε συ εδω!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...