Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα σταματήσει συντομα.μην ανησυχείς κανε ξαπλες τωρα που μπορείς!!!!

Μα εκεί που δεν ειχα καθόλου? Και έχω και πόνους λες και θα αδιαθετησω αλλα δεν ξέρω αν είναι απο το έντερο. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

Όντως μονο κατι δειγματα..... δυστυχώς... σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα με λίγες κηλίδες αίμα. Θα δούμε. Απλα προσεύχομαι. 

Καλημέρα δεν θα είναι τίποτα θα δεις  υπομονή θέλει και πολύ ξάπλα .Μην στεναχωριέσαι .

πρίν από 39 λεπτά , Smile89 είπε:

Όντως μονο κατι δειγματα..... δυστυχώς... σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα με λίγες κηλίδες αίμα. Θα δούμε. Απλα προσεύχομαι. 

Αχ βρε κοριτσάκι μου.  Δεν σε έχει αφήσεινα το χαρείς. .θα πάνε όλα καλά όμως.  Μη φοβάσαι. .♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα δεν θα είναι τίποτα θα δεις  υπομονή θέλει και πολύ ξάπλα .Μην στεναχωριέσαι .

Μακαρι κορίτσι μου. Απλα με στεναχωρει που εκει που πηγαινα Καλα ξαφνικα αυτο. 

Just now, Τονι@ είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου.  Δεν σε έχει αφήσεινα το χαρείς. .θα πάνε όλα καλά όμως.  Μη φοβάσαι. .♡♡

Καθόλου @Τονι@ μου καθόλου. Πιο πολύ αρρώστη αισθανομαι παρα εγκυος. Αν δεν φθασω στην βδομαδα που θα νοιώθω τις κλοτσιες του δεν το πιστεύω. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Μακαρι κορίτσι μου. Απλα με στεναχωρει που εκει που πηγαινα Καλα ξαφνικα αυτο. 

Καθόλου @Τονι@ μου καθόλου. Πιο πολύ αρρώστη αισθανομαι παρα εγκυος. Αν δεν φθασω στην βδομαδα που θα νοιώθω τις κλοτσιες του δεν το πιστεύω. 

Έχεις δίκιο. .. Απλά προσπαθησε να σκέφτεσαι ότι μέσα σου μεγαλώνει ένα μικρό μωράκι και δωστου όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση.  Θα το βοηθήσεις πολύ.  Μίλησε του, χαϊδεψε το λίγο. ..περνάει ο καιρός. . 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημερα!αχ βρε καλο μου κοριτσι δε σε αφηνει να το χαρεις.κανε υπομονη ομως,θα περασει.δυστυχως συμβαινουν κΙ αυτα.μια φιλη μου ητανε ετσι μεχρι τον 3ο αλλα ολα πηγανε μια χαρα και γεννησε ενα υγιεστατο μωρακι.ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Μα εκεί που δεν ειχα καθόλου? Και έχω και πόνους λες και θα αδιαθετησω αλλα δεν ξέρω αν είναι απο το έντερο. 

Τι να πω παντος εσυ το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να εισαι ακίνητη!! Ποτε έχεις ξανα ραντεβου???

πρίν από 5 λεπτά , Τονι@ είπε:

Έχεις δίκιο. .. Απλά προσπαθησε να σκέφτεσαι ότι μέσα σου μεγαλώνει ένα μικρό μωράκι και δωστου όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση.  Θα το βοηθήσεις πολύ.  Μίλησε του, χαϊδεψε το λίγο. ..περνάει ο καιρός. . 

Τα κανω αυτα αλλα ειμαι πεσμένη πολύ Ψυχολογικα αύριο κλείνω 5 εβδομαδες κατω. 

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Καλημερα!αχ βρε καλο μου κοριτσι δε σε αφηνει να το χαρεις.κανε υπομονη ομως,θα περασει.δυστυχως συμβαινουν κΙ αυτα.μια φιλη μου ητανε ετσι μεχρι τον 3ο αλλα ολα πηγανε μια χαρα και γεννησε ενα υγιεστατο μωρακι.ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι.

Σε ευχαριστώ αγαπη μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Τα κανω αυτα αλλα ειμαι πεσμένη πολύ Ψυχολογικα αύριο κλείνω 5 εβδομαδες κατω. 

Σε καταλαβαίνω. .πίστεψε με. . Δεν μπορεί καμιά φίλη σου να έρθει να μιλήσετε λίγο? ?ή να έρθει κανένα φιλικό ζευγάρι το βράδυ απ το σπίτι?? Εκτός του ότι έχεις το άγχος σου , σου λείπει και η επικοινωνία φαντάζομαι. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι να πω παντος εσυ το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να εισαι ακίνητη!! Ποτε έχεις ξανα ραντεβου???

18/02 13:00 ημέρα Κυριακή. Αστα πιανομαι. Λυγίζω μονο λιγο ποδια εεε γυρίζω κ λιγο πλαί. Εχω και συγκεκριμένο τροπο που σηκωνομαι. Ειμαι στην ίδια σταση τώρα εδώ κ 2 ώρες δεν γίνεται να μην πιαστω να μην κουνηθω. 

Just now, Τονι@ είπε:

Σε καταλαβαίνω. .πίστεψε με. . Δεν μπορεί καμιά φίλη σου να έρθει να μιλήσετε λίγο? ?ή να έρθει κανένα φιλικό ζευγάρι το βράδυ απ το σπίτι?? Εκτός του ότι έχεις το άγχος σου , σου λείπει και η επικοινωνία φαντάζομαι. .

Έρχονται έρχονται ευτυχώς να ναι καλα. Απλα τελευταία κι εγώ δεν έχω όρεξη θέλω μονο τον αντρα μου. 

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Είχες κι εσύ αιματακι στην εγκυμοσύνη σου? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

18/02 13:00 ημέρα Κυριακή. Αστα πιανομαι. Λυγίζω μονο λιγο ποδια εεε γυρίζω κ λιγο πλαί. Εχω και συγκεκριμένο τροπο που σηκωνομαι. Ειμαι στην ίδια σταση τώρα εδώ κ 2 ώρες δεν γίνεται να μην πιαστω να μην κουνηθω. 

Έρχονται έρχονται ευτυχώς να ναι καλα. Απλα τελευταία κι εγώ δεν έχω όρεξη θέλω μονο τον αντρα μου. 

Είχες κι εσύ αιματακι στην εγκυμοσύνη σου? 

Όχι ακριβώς. . Αλλά μετά από μια γενική στο σπίτι είχα καφέ και  είχα κρεβατωθει 1 βδομάδα.  Μετά αρρώστησα είχα κρεβατωθει άλλες 2 βδομάδες. .Αυτά στην αρχή της εγκυμοσύνης. . Μετά στον 9ο είχα γίνει σαν μπαλόνι και είχε και καύσωνα και καθόμουν όλη μέρα σε ένα καναπέ με τον ανεμιστήρα και δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Και φυσικά όταν γέννησα έκανα ένα μήνα να βγω από το σπίτι. .Και μέχρι τώρα βγαίνω για να πάω στη δουλειά και ξαναγυριζω. Σπάνια πάμε με τη μικρή μέχρι το μαγαζί του άντρα μου και μία φορά στις 15-20 μέρες πάω σούπερ μάρκετ γυρνώντας από τη δουλειά.  Αυτές είναι οι έξοδοι μου από τον Ιούλιο. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

@MelinaFo καλημέρα..!!! Επιασες ήδη δουλειά μου φαίνεται... 

Just now, Τονι@ είπε:

Όχι ακριβώς. . Αλλά μετά από μια γενική στο σπίτι είχα καφέ και  είχα κρεβατωθει 1 βδομάδα.  Μετά αρρώστησα είχα κρεβατωθει άλλες 2 βδομάδες. .Αυτά στην αρχή της εγκυμοσύνης. . Μετά στον 9ο είχα γίνει σαν μπαλόνι και είχε και καύσωνα και καθόμουν όλη μέρα σε ένα καναπέ με τον ανεμιστήρα και δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Και φυσικά όταν γέννησα έκανα ένα μήνα να βγω από το σπίτι. .Και μέχρι τώρα βγαίνω για να πάω στη δουλειά και ξαναγυριζω. Σπάνια πάμε με τη μικρή μέχρι το μαγαζί του άντρα μου και μία φορά στις 15-20 μέρες πάω σούπερ μάρκετ γυρνώντας από τη δουλειά.  Αυτές είναι οι έξοδοι μου από τον Ιούλιο. .

Γιατί δεν κοριτσι δεν πας για έναν καφε? Το μωρό καρότσι κ πας 

nlmNp2.png

13 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Η ριζα μακα! τι να την κανεις εσυ? τωρα παει εγινε η δουλεια!

Τι είναι αυτό;

13 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Οχι και θα αργήσω αρκετα να κανω (μαλλον)... Λεω να εξαντλησω το ενδεχομενο διαρκειας κυκλου,  ασχετως συμπτωματων κλπ... Προς το παρον ευχομαι να μην ερθει... Αν συμβεί αυτο,  τοτε τεστακι απο Δευτέρα ή Τρίτη 

Άντε μακάρι!!!

13 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ο αντρας μου σε ευχαριστεί θερμα για την συνταγή!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

Τι είναι αυτή η συνταγή;

12 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εμένα είναι 3,80 και το Δεκέμβρη είχα 2.55 έχω δύο ενδοκρινολόγους ένα στο νησί και ένα Θεσσαλονίκη! Ο ένας μου είπε να περιμένουμε δύο εβδομάδες και ανάλογα πως πάει η κύηση θα δούμε για το χάπι... Και ο άλλος μου είπε να αυξήσω λίγο το χάπι παίρνω τον 25 να το κάνω 50

Εμένα μου έδωσε αμέσως το 50ρι eythyrox ίδιο με το Τ4 αλλά γερμανικό και θα ελέγχουμε 

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

θα ειναι αντιθετου φυλλου αυτο το μωρο!

οποιον εμπιστευεσαι περισσοτερο...ο γυναικολογος τι σ ειπε πανω σε αυτο?

Λες;που το ξέρεις καλέ; αγόρι δλδ!χαχα

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσιααα καλο σκ να περάσετε ομορφαααα!!! Έχω μια ερώτηση προς τις πρόσφατες εγκυουλες εχουμε πει για συμπτώματα αλλα καμια δεν ειπε αν νιώθατε σα να σας έχετε περιοδο πονακια κράμπες και τετοια?????

Ναι ένιωθα ότι θα έρθει καμιά βδομάδα νωρίτερα μετά τίποτα μετά πάλι το ίδιο κοντά στην αναμενόμενη πιο έντονα αλλά..δεν..

Τι νιώθεις;

1 hour ago, Smile89 είπε:

Όλα καλά θα πάνε...

πρίν από 58 λεπτά , Smile89 είπε:

Μήπως είναι συσπάσεις;βρε δεν παίρνεις και το γιατρό;

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

@MelinaFo καλημέρα..!!! Επιασες ήδη δουλειά μου φαίνεται... 

Γιατί δεν κοριτσι δεν πας για έναν καφε? Το μωρό καρότσι κ πας 

Δεν βοηθάει ο καιρός. . Γιατί έξω έχει κρύο και φυσικά μέσα σε κλειστό χώρο με τον καπνό και τις τόσες ιώσεις είναι σίγουρο ότι  θα αρρωστήσει.  Όταν έχει καλό καιρό πάμε καμιά βόλτα. .αλλά δεν είναι και πολύ συχνά καλός ο καιρός μέσα στο χειμώνα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι είναι αυτό;

Άντε μακάρι!!!

Τι είναι αυτή η συνταγή;

Εμένα μου έδωσε αμέσως το 50ρι eythyrox ίδιο με το Τ4 αλλά γερμανικό και θα ελέγχουμε 

Λες;που το ξέρεις καλέ; αγόρι δλδ!χαχα

Ναι ένιωθα ότι θα έρθει καμιά βδομάδα νωρίτερα μετά τίποτα μετά πάλι το ίδιο κοντά στην αναμενόμενη πιο έντονα αλλά..δεν..

Τι νιώθεις;

Όλα καλά θα πάνε...

Μήπως είναι συσπάσεις;βρε δεν παίρνεις και το γιατρό;

Η μακα ειναι σπόρος ο οποίος είναι πολύ θρεπτικός. Η συνταγή ήταν για σπιτικό φυστικοβούτυρο. Μακαρι να πανε Ολα Καλα. Πήγα του τουαλέτα και ενεργηθηκα, (sorry κιόλας) και ηρέμησα Αρα λογικα έντερο ηταν. 

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Δεν βοηθάει ο καιρός. . Γιατί έξω έχει κρύο και φυσικά μέσα σε κλειστό χώρο με τον καπνό και τις τόσες ιώσεις είναι σίγουρο ότι  θα αρρωστήσει.  Όταν έχει καλό καιρό πάμε καμιά βόλτα. .αλλά δεν είναι και πολύ συχνά καλός ο καιρός μέσα στο χειμώνα. 

Σωστα. Υπομονή θα έρθει το καλοκαιρακι!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...