Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Με καλυπτει η οχι δεν καταλαβα...δεν ξερω ποτε εχω ..απλα σημερα ειμαι 17 η μερα...

Καλημέρα . σε καλύπτει πλήρως!! Εγώ κατάλαβα ότι μετράνε οι επαφες πριν παρά πολύ. Μην ανησυχείς..

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ Από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος ξυπναω αποο τις 7.3!!κ σήμερα σαν να μου ξεκίνησαν οι αναγουλες.,.αν κ στα φυσιολογικά μου έχω το πρωί πάντα όταν δεν τρώω την προηγουμενη μερα.. Άσε που νόμιζω ότι έχει κλείσει νο λαιμός μου κ δεν μπορώ να φάω.. Με ποναει. Δεν έχω όρεξη καθόλου.

Θέλω συμβουλή τι θα μπορούσα να φάω για αναγουλες Γτ το κοβω να ξεμενω με ε Ενα γιαούρτι κ 1 μπανάνα όλη μέρα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα . σε καλύπτει πλήρως!! Εγώ κατάλαβα ότι μετράνε οι επαφες πριν παρά πολύ. Μην ανησυχείς..

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ Από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος ξυπναω αποο τις 7.3!!κ σήμερα σαν να μου ξεκίνησαν οι αναγουλες.,.αν κ στα φυσιολογικά μου έχω το πρωί πάντα όταν δεν τρώω την προηγουμενη μερα.. Άσε που νόμιζω ότι έχει κλείσει νο λαιμός μου κ δεν μπορώ να φάω.. Με ποναει. Δεν έχω όρεξη καθόλου.

Θέλω συμβουλή τι θα μπορούσα να φάω για αναγουλες Γτ το κοβω να ξεμενω με ε Ενα γιαούρτι κ 1 μπανάνα όλη μέρα

Αντα μου Καλημέρα.  Δεν ξέρω αν το γιαούρτι είναι τόσο καλό. ..γενικά μπορείς να τρως πράγματα ελαφριά και σχετικά στεγνά από λιπαρά.  Δηλαδή πατάτες , μακαρόνια με λίγο τυρί άπαχο,  κοτόπουλο,κρακερς,  φρυγανιες,μπισκοτακια. ..τέτοια πράγματα. .πρόσφατα πέτυχα κι ένα άρθρο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο site. Ψάξτο  λίγο. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

θα ειναι αντιθετου φυλλου αυτο το μωρο!

οποιον εμπιστευεσαι περισσοτερο...ο γυναικολογος τι σ ειπε πανω σε αυτο?

Να πω στον ενδοκρινολογο να μου το ρυθμίσει μου ειπε!!!! Καλημερααααα

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αντα μου Καλημέρα.  Δεν ξέρω αν το γιαούρτι είναι τόσο καλό. ..γενικά μπορείς να τρως πράγματα ελαφριά και σχετικά στεγνά από λιπαρά.  Δηλαδή πατάτες , μακαρόνια με λίγο τυρί άπαχο,  κοτόπουλο,κρακερς,  φρυγανιες,μπισκοτακια. ..τέτοια πράγματα. .πρόσφατα πέτυχα κι ένα άρθρο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο site. Ψάξτο  λίγο. 

Ευχαριστω τονια μου γιατην απαντηση. Εινσι συνηθεια το γιαουρτι γτ τρωω παντα το πρωι στο γραφειο!! Αχ αυτα τα κρακερς τα σιχαινομαι ,τα ετρωγα οταν ειχα γαστδεντεριτιδα..αλλα θα τα ξανα πσρω μου φαινεται.. Θα δω κ στο διαδικτυο γτ λεει για ριζες τζιντζερ για εγκυους..αχ την μοιρα μου την ξερω ..πιστευω οτι τουλ. Μεχρι την 12 εβδ. θα ειμαι χαλια. Γτ στακαλα μου ξερναω ..οχι τωρα

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα. Πάρε την μεγαλύτερη δόση να πέσει κ παρακολουθα το . Μάλλο  θα κάνεις κ εσύ κάθε μηνα εξέταση για να το βλέπεις. Πως νιώθεις;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστω τονια μου γιατην απαντηση. Εινσι συνηθεια το γιαουρτι γτ τρωω παντα το πρωι στο γραφειο!! Αχ αυτα τα κρακερς τα σιχαινομαι ,τα ετρωγα οταν ειχα γαστδεντεριτιδα..αλλα θα τα ξανα πσρω μου φαινεται.. Θα δω κ στο διαδικτυο γτ λεει για ριζες τζιντζερ για εγκυους..αχ την μοιρα μου την ξερω ..πιστευω οτι τουλ. Μεχρι την 12 εβδ. θα ειμαι χαλια. Γτ στακαλα μου ξερναω ..οχι τωρα

Καλημέρα. Πάρε την μεγαλύτερη δόση να πέσει κ παρακολουθα το . Μάλλο  θα κάνεις κ εσύ κάθε μηνα εξέταση για να το βλέπεις. Πως νιώθεις;

Κι εγώ τα σιχαίνομαι τα κρακερς.  Μπορείς αν θες γλυκό να τρως μπισκότα κι αν θες αλμυρό να πάρεις πατατακια στο φούρνο με αλάτι 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κοριτσιααα καλο σκ να περάσετε ομορφαααα!!! Έχω μια ερώτηση προς τις πρόσφατες εγκυουλες εχουμε πει για συμπτώματα αλλα καμια δεν ειπε αν νιώθατε σα να σας έχετε περιοδο πονακια κράμπες και τετοια?????

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσιααα καλο σκ να περάσετε ομορφαααα!!! Έχω μια ερώτηση προς τις πρόσφατες εγκυουλες εχουμε πει για συμπτώματα αλλα καμια δεν ειπε αν νιώθατε σα να σας έχετε περιοδο πονακια κράμπες και τετοια?????

Εγώ 3 μέρες πριν την καθυστέρηση. 

nlmNp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

Αχχαα οποτε ισχύει!! Ωραια και δεν ηρθε ποτε τοσοοοο απλαα:-P:-P

Όντως μονο κατι δειγματα..... δυστυχώς... σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα με λίγες κηλίδες αίμα. Θα δούμε. Απλα προσεύχομαι. 

nlmNp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Μάντη είπε:

καλημερα!!!τοτε μαλλον συμφωνεί με αυτον που σου ξεκιναει την αγωγη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Όντως μονο κατι δειγματα..... δυστυχώς... σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα με λίγες κηλίδες αίμα. Θα δούμε. Απλα προσεύχομαι. 

Θα σταματήσει συντομα.μην ανησυχείς κανε ξαπλες τωρα που μπορείς!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...