Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ο κόσμος το πάει αυτό;

Από τόσο νωρίς;

Σε μένα! Ξεκίνησα Τ4 και θα την ελέγχουμε!Το ίδιο είχα και στην κόρη μου 6 χρόνια πριν αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε! Άλλαξαν λέει τα δεδομένα και πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως πρώτον δυσχεραίνει τη σύλληψη και δεύτερον προκαλεί αποβολές

Εσένα τι σου είπε;

Απο τόσο νωρίς.. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Στείλε συνταγή, θα ξετρελαθεί ο δικός μου. Λοιπόν ο σπόρος λέγεται μάκα. 

Στο περιπου βαζει μισο κιλο φυστικι αναλατο 100-150 γρ καρυδι και 100-150 φυστικι αιγινης με 2-3 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο και αλατι οσο θες δοκιμαζεις το μειγμα και αναλογα προσθετεις! Εννοειται τα λιωνεις σε εναν πολυκοφτη! 

Μακα λοιπον για να δουμε! Κλεισαν κ τα μαγαζια χαχαχα

Διαβασα πολυ δυνατη τροφη! Θα την συμπεριλαβουμε! Thanx 

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ μακαρι!! 

Κορίτσι μου λυπάμαι αλλά να πω κ το ενδεχόμενο μήπως είναι νωρίς.. Καμία φορά αν Γίνει αργοτερα η σύλληψη ,Δν δείχνει νωρίς η χοριακη . περίμενε μέχρι την Κυριακή.

@anemoni1989 Έκανες τεστ Εσύ; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Smile89 είπε:

Απο τόσο νωρίς.. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χάσει 5 κιλά το πρώτο τρίμηνο χωρίς εμετούς αναγουλες είχα μόνο αλλά γενικά ήμουν πολύ εξουθενωμένη τώρα τρώω δυστυχώς κανονικά...

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Η ριζα της ενεργειας κ της σεξουαλικης ορμης! 

Ποιο καλέ;;;;;χαχαχα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Η ριζα της ενεργειας κ της σεξουαλικης ορμης! 

Ναι είναι πολύ καλή η μακα αν κ λίγο ακριβή..  Έχω δοκιμάσει αλλά έχει χάλια γεύση..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι αλλά να πω κ το ενδεχόμενο μήπως είναι νωρίς.. Καμία φορά αν Γίνει αργοτερα η σύλληψη ,Δν δείχνει νωρίς η χοριακη . περίμενε μέχρι την Κυριακή.

@ada32 Τι να πω ναι μπορει μια στο τοσο να παίζει και αυτό θα φανεί απο εβδομαδα... αν οχι την επομενη φορα τη να κανουμε! Απλα είχα και μια παλινδρομη στο παρελθόν και γενικώς ενα φοβο τον εχω... 

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χάσει 5 κιλά το πρώτο τρίμηνο χωρίς εμετούς αναγουλες είχα μόνο αλλά γενικά ήμουν πολύ εξουθενωμένη τώρα τρώω δυστυχώς κανονικά...

Ποιο καλέ;;;;;χαχαχα

Η ριζα μακα! τι να την κανεις εσυ? τωρα παει εγινε η δουλεια!

tpnxp3.png

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Οχι και θα αργήσω αρκετα να κανω (μαλλον)... Λεω να εξαντλησω το ενδεχομενο διαρκειας κυκλου,  ασχετως συμπτωματων κλπ... Προς το παρον ευχομαι να μην ερθει... Αν συμβεί αυτο,  τοτε τεστακι απο Δευτέρα ή Τρίτη 

cO4Yp3.png

πρίν από 36 λεπτά , MelinaFo είπε:

Στο περιπου βαζει μισο κιλο φυστικι αναλατο 100-150 γρ καρυδι και 100-150 φυστικι αιγινης με 2-3 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο και αλατι οσο θες δοκιμαζεις το μειγμα και αναλογα προσθετεις! Εννοειται τα λιωνεις σε εναν πολυκοφτη! 

Μακα λοιπον για να δουμε! Κλεισαν κ τα μαγαζια χαχαχα

Διαβασα πολυ δυνατη τροφη! Θα την συμπεριλαβουμε! Thanx 

Ο αντρας μου σε ευχαριστεί θερμα για την συνταγή!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Ο αντρας μου σε ευχαριστεί θερμα για την συνταγή!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχαχα να ειστε καλα πιτσουνακια μου! Τωρα που θα φτιαξει ο μελινακος ειπε θα βαλει και αμυγδαλο ωμο! Θα δω τι φτιαχνει θα δοκιμασω αν ειναι καλο κ θα σου πω! Αλλα και τρως κατι χωρις συντηρητικα ζαχαρη και αγνωστα ελαια και βγαινει πολυ οικονομικοτερο!

Επισης σημερα αγορασα ταχινι σκετο χωρις τπτ ουτε ζαχαρη! Θα φτιαξει λεει ταχινι κακαο χαχαχαχ με εχει τρελανει αυτο το αγορι!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Αυτους τους αντρες που μαγειρευουν που τους βρηκατε πειτε μου..

Εγω τον εβαλα να ξεκινησει το σταρι στη χυτρα μεχρι να γυρισω απ τη δουλεια σημερα,και βρηκα τη χυτρα να βραζει μεν χωρις να εχει σφραγισει απ το διακοπτη ο κυριος και με ρωτουσε κιολας γιατι βγαζει τον ατμο απ τη βαλβιδα..

• Χαχα 2

Just now, Nati85 είπε:

Γυρισα κορίτσια από το γυμναστήριο και διάβασα κάτι για ρίζα μάκα και κάτι σεξουαλικά πως το τρώμε αυτό ρε κορίτσια??για πείτε και σε εμενα

Το αγοραζεις σκονη και το ριχνεις σε γιαουρτακι σε κανενα σμουθι φρουτων ετσι διαβασα σε μια σελιδα! Δεν εχω δοκιμασει ακομα!

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Αυτους τους αντρες που μαγειρευουν που τους βρηκατε πειτε μου..

Εγω τον εβαλα να ξεκινησει το σταρι στη χυτρα μεχρι να γυρισω απ τη δουλεια σημερα,και βρηκα τη χυτρα να βραζει μεν χωρις να εχει σφραγισει απ το διακοπτη ο κυριος και με ρωτουσε κιολας γιατι βγαζει τον ατμο απ τη βαλβιδα..

Κοιτα ο δικος μ εχει και σχετικη δουλεια! Αλλα μολις χωνεται στην κουζινα σε ολα εχει κατι να πει! Ειναι αρρωστακι τα θελει ολα τελεια! Ειναι ευχη κ καταρα! 

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα να ειστε καλα πιτσουνακια μου! Τωρα που θα φτιαξει ο μελινακος ειπε θα βαλει και αμυγδαλο ωμο! Θα δω τι φτιαχνει θα δοκιμασω αν ειναι καλο κ θα σου πω! Αλλα και τρως κατι χωρις συντηρητικα ζαχαρη και αγνωστα ελαια και βγαινει πολυ οικονομικοτερο!

Επισης σημερα αγορασα ταχινι σκετο χωρις τπτ ουτε ζαχαρη! Θα φτιαξει λεει ταχινι κακαο χαχαχαχ με εχει τρελανει αυτο το αγορι!

Πωπωπω τι τέλειο!!!!! Καλα κανει αλλοι αφηνονται κ δεν φροντίζουν καν τον εαυτό τους αλλα την γυναίκα τους την θέλουν στην πενα. Εγω τους χαίρομαι τους αντρες σαν τους αντρες μας. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...