Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Λοιπον γιατρεμ περναω κλειστες! Δεν εχω διαθεση για εξοδους και το περπατημα το κανω σε γηπεδο για ασκηση κ εκτονωση οχι για βολτα. Το αγοριμ εφυγε 11 το πρωι και θα ερθει 1 το βραδυ! Το σκ πρεπει να γινει δουλιτσα!!!

Καταρχήν το περπάτημα είναι πολύ ωραίο είτε για άσκηση, είτε για εκτόνωση, είτε για βόλτα. Πες σε καμία φίλη να πηγαίνετε παρέα ώστε να ξεσηκώνεσαι τώρα που έχεις τις κλειστές σου. Άσε που αν είχες πάει θα είχε φτιάξει η διάθεση σου. Τώρα όσον αφορά τον Αιγοκαιράκο σου το έχει φάει η δουλειά αλλά τι να κάνει κι αυτός. Καλά εννοείται το σκ δουλειά, ΚΑΝΟΝΙΣΟΥ!! Πότε είπες έχεις την ωορηξία;

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

Λοιπον γιατρεμ περναω κλειστες! Δεν εχω διαθεση για εξοδους και το περπατημα το κανω σε γηπεδο για ασκηση κ εκτονωση οχι για βολτα. Το αγοριμ εφυγε 11 το πρωι και θα ερθει 1 το βραδυ! Το σκ πρεπει να γινει δουλιτσα!!!

Τι κανει δηλαδη η κομπρεσσα?

χαχαχαχα μου ανακουφίζει λίγο τον πονοκέφαλο!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Smile89 είπε:

Καταρχήν το περπάτημα είναι πολύ ωραίο είτε για άσκηση, είτε για εκτόνωση, είτε για βόλτα. Πες σε καμία φίλη να πηγαίνετε παρέα ώστε να ξεσηκώνεσαι τώρα που έχεις τις κλειστές σου. Άσε που αν είχες πάει θα είχε φτιάξει η διάθεση σου. Τώρα όσον αφορά τον Αιγοκαιράκο σου το έχει φάει η δουλειά αλλά τι να κάνει κι αυτός. Καλά εννοείται το σκ δουλειά, ΚΑΝΟΝΙΣΟΥ!! Πότε είπες έχεις την ωορηξία;

Αυριο το πρωι θα δω θετικο τεστακι ωορρηξιας! Οποτε το σκ πρεπει να γινει σοβαρη δουλιτσα! Δικιο εχεις μετα την ασκηση ειμαι πολυ ζωηρη! Τωρα παει δεν ξεκουβαλιεμαι. 

Ο μελινος παει γυμναστηριο το πρωι και μετα δουλεια! Θα τον αφησω σημερα το βραδυ να παρει ανασες και το πρωι που ξυπνα η ζουγκλα θα τον στριμωξω! Χαχαχαχ δολια σχεδια!!!!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αυριο το πρωι θα δω θετικο τεστακι ωορρηξιας! Οποτε το σκ πρεπει να γινει σοβαρη δουλιτσα! Δικιο εχεις μετα την ασκηση ειμαι πολυ ζωηρη! Τωρα παει δεν ξεκουβαλιεμαι. 

Ο μελινος παει γυμναστηριο το πρωι και μετα δουλεια! Θα τον αφησω σημερα το βραδυ να παρει ανασες και το πρωι που ξυπνα η ζουγκλα θα τον στριμωξω! Χαχαχαχ δολια σχεδια!!!!

Αααα...θα τον προθερμανεις εσυ δηλαδη....για το gym..Good luck!!!!

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

χαχαχαχαχα και εμένα τώρα γυμναστήριο έχει πάει, το έπαιξα και καλά κομπλέ για να πάει γιατί δεν θέλει να με αφήνει ο γλυκούλης μου. Έχεις και αποθεματικά του Μελίνου; (είπαμε ζει 3-5 μέρες εντός μήτρας).

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε; Δεν μπορεί δηλαδή κάποια να πάει να φτιάξει κάνα φρύδι, να τονώσει λίγο (πολύ λίγο) την αγορά και να πιει ένα καφέ και γράψατε τους Άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ σε ποστς. Τις διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν θυμάμαι σε τι να πρώτο απαντήσω! Δεν έχω ούτε like, ούτε xaxa ούτε τίποτα! 

Δύο.μερες τώρα μου κολλάει το site και δεν μου ανοίγει τη σελίδα ολόκληρη. Το έχει πάθει καμία ή ήρθε η ώρα να ψάξω για καινούργιο κινητό;

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

χαχαχαχαχα και εμένα τώρα γυμναστήριο έχει πάει, το έπαιξα και καλά κομπλέ για να πάει γιατί δεν θέλει να με αφήνει ο γλυκούλης μου. Έχεις και αποθεματικά του Μελίνου; (είπαμε ζει 3-5 μέρες εντός μήτρας).

Εχω αποθεματικο 3ημερων διπλο χαχαχαχα απο τοτε χανονται τα ιχνη του! Ωορρηξια θα εχω κυριακη ή δευτερα οποτε ολα θα γινουν!

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Λογικο...ποσο "στυψιμο" -¨ξεζουμισμα¨ ν αντεξει ο ανθρωπος..εχεις αγριες διαθεσεις...

Ααααα σιγα το στυψιμο εξαλλου θελει πολυ να γινει μπαμπας! Οριστε λοιπον ιδου η "ροδος" ας κανει κ το πηδημα! Χαχαχα τι λεω :P

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Δεν μπορεί δηλαδή κάποια να πάει να φτιάξει κάνα φρύδι, να τονώσει λίγο (πολύ λίγο) την αγορά και να πιει ένα καφέ και γράψατε τους Άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ σε ποστς. Τις διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν θυμάμαι σε τι να πρώτο απαντήσω! Δεν έχω ούτε like, ούτε xaxa ούτε τίποτα! 

Δύο.μερες τώρα μου κολλάει το site και δεν μου ανοίγει τη σελίδα ολόκληρη. Το έχει πάθει καμία ή ήρθε η ώρα να ψάξω για καινούργιο κινητό;

Παμε για ,3000 σελιδες! Γραφε λεμε!

Μπαινω απο ταμπλετ το κινητο μ ειναι παλαιοτερο και δεν!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 13 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εχω αποθεματικο 3ημερων διπλο χαχαχαχα απο τοτε χανονται τα ιχνη του! Ωορρηξια θα εχω κυριακη ή δευτερα οποτε ολα θα γινουν!

Ααααα σιγα το στυψιμο εξαλλου θελει πολυ να γινει μπαμπας! Οριστε λοιπον ιδου η "ροδος" ας κανει κ το πηδημα! Χαχαχα τι λεω :P

Παμε για ,3000 σελιδες! Γραφε λεμε!

Μπαινω απο ταμπλετ το κινητο μ ειναι παλαιοτερο και δεν!

Μια χαρά σου έχω και έναν σπόρο, κάτι σαν το τσια και τον λιναρόσπορο, ο οποίος είναι ακόμη πιο θρεπτικός από αυτά και βοηθά στην γονιμότητα, (θα το εκτιμήσει ο Μελίνος σου), κάτσε να γυρίσει από γυμναστήριο ο δικός μου να τον ρωτήσω και θα σου πω.

Μια χαρά το αποθεματικό!!!!

nlmNp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Μια χαρά σου έχω και έναν σπόρο, κάτι σαν το τσια και τον λιναρόσπορο, ο οποίος είναι ακόμη πιο θρεπτικός από αυτά και βοηθά στην γονιμότητα, (θα το εκτιμήσει ο Μελίνος σου), κάτσε να γυρίσει από γυμναστήριο ο δικός μου να τον ρωτήσω και θα σου πω.

Μια χαρά το αποθεματικό!!!!

Ενδιαφερον! Χαχαχαχ δωσε πληροφοριες!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αυτη την εποχη φτιαχνουμε σπιτικο φυστικοβουτυρο! Με φυστικια και λιγα καρυδια και ααιγινης!!! Πολυ καλο !ε ελαχιστο ελαιολαδο!

Στείλε συνταγή, θα ξετρελαθεί ο δικός μου. Λοιπόν ο σπόρος λέγεται μάκα. 

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Εννοείται!!!! 

Όμορφες έτυχε σε καμία να έχει στην αρχή της εγκυμοσύνης υψηλή tsh ?? Μίλησα με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε σε δύο εβδομάδες αν είναι καλή η χοριακη μου να τον ξανά πάρω τηλέφωνο! Είναι δυνατόν;;;;

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εγω κορίτσι στην αρχη της εγκυμοσύνης μου ειχα 2,70 tsh και μετά απο ενα μήνα ο ενδοκρινολογος δε μου ειχε αλλάξει το χαπι και ανέβηκε στο 8,5 (στην 8η εβδομάδα). Αγχωθηκα πολύ αλλά κι ο γυναικολόγος τοτε με καθησύχασε οτι και μέχρι 10 να παει δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ο ενδοκρινολογος με το 8,5 εννοείται μου ανέβασε τη δοση πολύ για να πέσει γρήγορα η tsh , όπως και έγινε, οπότε μην ανησυχείς! Τωρα ειμαι 29η εβδομάδα και εχω μείνει σταθερή στο 1 κοντά.Καταλαβαίνω και νιώθω απόλυτα το άγχος σου αλλά μη το σκέφτεσαι έντονα γιατί στρεσαρεσαι περισσότερο και δεν πρέπει! Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε, και σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ! Το παν είναι η καλη ψυχολογία, είτε προσπαθείτε για παιδί ειτε είστε ήδη έγκυες. 

Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω και αγωνιω μαζί σας!Όλες θα καταφέρετε το στόχο σας, να το θυμάστε πάντα αυτο!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τελεια...τωρα θα δεις πολλα πραγματα ακομα

Ειναι τι κρασακι που βαζουν στη θεια κοινωνια

Ο κόσμος το πάει αυτό;

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Είναι λόγω εγκυμοσύνης η έγκυος θέλει 7 ώρες να χωνέψει 

Από τόσο νωρίς;

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Εννοείται!!!! 

Όμορφες έτυχε σε καμία να έχει στην αρχή της εγκυμοσύνης υψηλή tsh ?? Μίλησα με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε σε δύο εβδομάδες αν είναι καλή η χοριακη μου να τον ξανά πάρω τηλέφωνο! Είναι δυνατόν;;;;

Σε μένα! Ξεκίνησα Τ4 και θα την ελέγχουμε!Το ίδιο είχα και στην κόρη μου 6 χρόνια πριν αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε! Άλλαξαν λέει τα δεδομένα και πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως πρώτον δυσχεραίνει τη σύλληψη και δεύτερον προκαλεί αποβολές

Εσένα τι σου είπε;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...