Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Smile89 είπε:

Είναι λόγω εγκυμοσύνης η έγκυος θέλει 7 ώρες να χωνέψει 

Ναι αλλα τρωω και σα βοδι πες το,μπας και μαζευτω..

ερωτηση.Εχεις σκαμπανευασματα συναισθηματικα? μεταπτωσεις ..πως να το πω?

κι ακομη,διαβασα καπου εδω μεσα σε ενα θεμα με "αισιοδοξια μανουλα θα γινω" κατι τετοιο..για το χαμομηλι που προκαλει συσπασεις?Εχεις ιδεα?

Εγω πινω,να ρωτησω γιατρο?ειναι νωρις να το κοψω πρεπει να το κοψω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις όμορφες ευχές σας... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω..... Να ξέρετε ότι εγώ έχω πολύ ανωμαλία στην περίοδο μου όποτε αφού έμεινα εγώ όλες θα μείνετε... Πίστη και προσευχή αυτό με βοήθησε... 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις όμορφες ευχές σας... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω..... Να ξέρετε ότι εγώ έχω πολύ ανωμαλία στην περίοδο μου όποτε αφού έμεινα εγώ όλες θα μείνετε... Πίστη και προσευχή αυτό με βοήθησε... 

συγχαρητήρια κοριτσι!!!μια τελειομηνγ εγκυμοσυνη σ ευχομαι!!!χαιρομαι που επανεφερες τον λογαριασμο σ!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Θερμα συγχαρητηρια και πολυ καλη εγκυμοσυνη ευχομαι,κυριως τελειομηνη. Συμφωνω με @Vila για λεπτομερειες τεχνικης και αποτελεσματων ολα...

να μαθαινουν οι νεοτερες..να θυμουνται οι παλιες...εχω οιστρο παλι..

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μαρθα συγχαρητήριααααααα!!!! Μπράβο!  Μπράβο!  Και παλι μπραβο!!! Καλη και ανεφελη εγκυμοσυνη να εχεις κοπελα μου!!!! Να προσέχεις!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια υπεροχη εγκυμοσηνη σου ευχομαι απιστε Θωμα!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχχαχα

πρίν από 17 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Συγχαρητήρια !!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! ♡♡♡

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Και μετά να εκτελεί αυτά που διαβάζει όχι μόνο ενημέρωση 

Εννοείται!!!! 

Όμορφες έτυχε σε καμία να έχει στην αρχή της εγκυμοσύνης υψηλή tsh ?? Μίλησα με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε σε δύο εβδομάδες αν είναι καλή η χοριακη μου να τον ξανά πάρω τηλέφωνο! Είναι δυνατόν;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Vila είπε:

@Μαρθα Κ Μαρθουλα πες μας λεπτομέρειες!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!

@soth_26 συνεχίζουμε κοπέλα μου!! Θα έρθει σύντομα!

Σε ευχαριστώ μακαρι!! 

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Ανετα!

Να παω για περπατημα ή οχι? Ιδου η απορια!

Πήγες για περπάτημα τελικά;

1 hour ago, zina7777 είπε:

Ναι αλλα τρωω και σα βοδι πες το,μπας και μαζευτω..

ερωτηση.Εχεις σκαμπανευασματα συναισθηματικα? μεταπτωσεις ..πως να το πω?

κι ακομη,διαβασα καπου εδω μεσα σε ενα θεμα με "αισιοδοξια μανουλα θα γινω" κατι τετοιο..για το χαμομηλι που προκαλει συσπασεις?Εχεις ιδεα?

Εγω πινω,να ρωτησω γιατρο?ειναι νωρις να το κοψω πρεπει να το κοψω???

Δεν ξέρω καθόλου για το χαμομήλι. Δεν μου αρέσει οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Ναι, έχω αρκετά σκαμπανευάσματα και έντονα κιόλας. Ο κακομοίρης ο άντρας μου τι τραβάει.  

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Πήγες για περπάτημα τελικά;

Δεν ξέρω καθόλου για το χαμομήλι. Δεν μου αρέσει οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Ναι, έχω αρκετά σκαμπανευάσματα και έντονα κιόλας. Ο κακομοίρης ο άντρας μου τι τραβάει.  

Βαριεμαι ρε γμτ καθομαι στον καναπε κ λεω  σηκω μουλαρα ολη μερα τεμπελιαζεις και μετα λεω ελα παρασκευη ειναι αραξε μωρε που θα πας? Εχουμε καμια ψυχολογα? :mellow:

tpnxp3.png

@Μαρθα Κ κορίτσι καλώς όρισες στις εγκυούες, πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου. 

Λοιπόν ένα έχω να πω, μπαίνω πρώτη φορά από υπολογιστή στο forum και μου φαίνεται περίεργο. Είχα συνηθίσει από το κινητό. ΩΡΑΙΑ είναι από δω, ενθουσιάστηκα πανάθεμα με!!!!!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Βαριεμαι ρε γμτ καθομαι στον καναπε κ λεω αν σηκω μουλαρα ολη μερα τεμπελιαζεις και μετα λεω ελα παρασκευη ειναι αραξε μωρε που θα πας? Εχουμε καμια ψυχολογα? :mellow:

Πες σε μενα το χουμε τα καρκινάκια!!! μουχαχαχα...Εγώ θα πήγαινα για καφέ στην θέση σου.

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Βαριεμαι ρε γμτ καθομαι στον καναπε κ λεω  σηκω μουλαρα ολη μερα τεμπελιαζεις και μετα λεω ελα παρασκευη ειναι αραξε μωρε που θα πας? Εχουμε καμια ψυχολογα? :mellow:

Εγώ πάντως είμαι με κομπρέσα στο κεφάλι σα το χαζό είμαι

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@Μαρθα Κ κορίτσι καλώς όρισες στις εγκυούες, πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου. 

Λοιπόν ένα έχω να πω, μπαίνω πρώτη φορά από υπολογιστή στο forum και μου φαίνεται περίεργο. Είχα συνηθίσει από το κινητό. ΩΡΑΙΑ είναι από δω, ενθουσιάστηκα πανάθεμα με!!!!!

Πες σε μενα το χουμε τα καρκινάκια!!! μουχαχαχα...Εγώ θα πήγαινα για καφέ στην θέση σου.

Λοιπον γιατρεμ περναω κλειστες! Δεν εχω διαθεση για εξοδους και το περπατημα το κανω σε γηπεδο για ασκηση κ εκτονωση οχι για βολτα. Το αγοριμ εφυγε 11 το πρωι και θα ερθει 1 το βραδυ! Το σκ πρεπει να γινει δουλιτσα!!!

Τι κανει δηλαδη η κομπρεσσα?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...