Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

Ενταξει απλα το πίστευα πολυ το ειχα εντονο προαίσθημα..!!! 

ολες εχουμε παρει αρνητικο αποτελεσμα καποια στιγμη.Ξερω πως νιωθεις.. Θα συνεχισεις το φυλλικο σου και τις προσπαθειες και θα ερθει το μωρακι με το καλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Να με και εγωωωωωωωω!!!! Ρε τι έχετε κανει ειστε καλα τοσες σελιδες χαχαχαχχα!!! Γύρισα πριν κανα μισάωρο αλλα μέχρι να φαω να διαβασω και 20 σελίδες τωρα τελείωσα!!! Λοιπών!! @Smile89 έλεγες ποτε θα φτασουμε τις 2000 σελιδες και μεσα σε 2 μερες παμε για τις 3000 τι λογοδιαρια ειναι αυτη!!!! @Μάντη κοριτσακι μου γλυκό μια υπεροχη εγκυμοσύνη να εχεις οχι άγχη ολα καλα θα πανε μια χαρα η χοριακουλα σου και μη ξεχναμε εισαι η μονη αν δεν κανω λαθος που με 5 μερες πριν την καθυστέρηση ειχες τοσο εντονο τεστακι!! Αλλα τι να το κανουμε το τεστακι τωρα εχουμε θετικοτατη χοριακη πιστικε ο αντρουλης σου!??? @marillia και @zina7777 όντως συμφωνώ με τη μαριλια το Ψυχοσάββατο ειναι για αυτους που εχουν φυγει οχι για τους ζώντες!!!! @MelinaFo δεν εχω λαικ 10 θα εκανα ακου λιγουρευεται τα κολιβα να τωρα με τοσες εγκυουλες θα φοβόμαστε να μηλαμε για φαγητα χαχαχαχα!!! @andrianni ποτε εισαι για τεστ η για χοριακη??? @soth_26 ακομα τα αποτελέσματα???

Χαχαχα Χαχαχα 4000 σελίδες ο επόμενος στόχος.... το χουμε μέχρι το πρωί.... Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

ολες εχουμε παρει αρνητικο αποτελεσμα καποια στιγμη.Ξερω πως νιωθεις.. Θα συνεχισεις το φυλλικο σου και τις προσπαθειες και θα ερθει το μωρακι με το καλο.

Σε ευχαριστώ πολυυυ πολύυυ... Μακαρι!!!  

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Να με και εγωωωωωωωω!!!! Ρε τι έχετε κανει ειστε καλα τοσες σελιδες χαχαχαχχα!!! Γύρισα πριν κανα μισάωρο αλλα μέχρι να φαω να διαβασω και 20 σελίδες τωρα τελείωσα!!! Λοιπών!! @Smile89 έλεγες ποτε θα φτασουμε τις 2000 σελιδες και μεσα σε 2 μερες παμε για τις 3000 τι λογοδιαρια ειναι αυτη!!!! @Μάντη κοριτσακι μου γλυκό μια υπεροχη εγκυμοσύνη να εχεις οχι άγχη ολα καλα θα πανε μια χαρα η χοριακουλα σου και μη ξεχναμε εισαι η μονη αν δεν κανω λαθος που με 5 μερες πριν την καθυστέρηση ειχες τοσο εντονο τεστακι!! Αλλα τι να το κανουμε το τεστακι τωρα εχουμε θετικοτατη χοριακη πιστικε ο αντρουλης σου!??? @marillia και @zina7777 όντως συμφωνώ με τη μαριλια το Ψυχοσάββατο ειναι για αυτους που εχουν φυγει οχι για τους ζώντες!!!! @MelinaFo δεν εχω λαικ 10 θα εκανα ακου λιγουρευεται τα κολιβα να τωρα με τοσες εγκυουλες θα φοβόμαστε να μηλαμε για φαγητα χαχαχαχα!!! @andrianni ποτε εισαι για τεστ η για χοριακη??? @soth_26 ακομα τα αποτελέσματα???

Αννούλα μου ευχαριστώ! Το ίδιο μου είπαν και στο μικροβιολογικό πως έδειξε τόσο νωρίς το τέστ! Ελπίζω να είναι για καλό!!!! Α αντρουλης μου έχει πάθει σοκ δεν με αφήνει να σηκωθώ απ' το καναπέ το διάβασε λέει και ότι δεν πρέπει να σηκώνω την λεκάνη με τα ρούχα ! Θα απλώνει εκείνος λέει!!!! Χαχαχαχααχαχαχχα θα τον εκμεταλλευτώ!!!  :-P

1 hour ago, ada32 είπε:

χαχαχαχα οντως αλλα το ειχα κλεισει απο τον Σεπτεμβρη , φαντασου!!!

τι εννοεις? περιοδο? περιμενα τριτη -τεταρτη!!

Ναι περίοδο έχουμε μια εβδομάδα διαφορα!!!!

πρίν από 7 λεπτά , soth_26 είπε:

Δυστυχως αρνητικό κοριτσια  :-(:-(:-(

Δε μου είπε μονο οτι ειναι αρνητικό μου ειπε και να παω να το παρω οποτε θελω!! 

Κούκλα μου μην στεναχωριέσαι τον άλλο μήνα δυναμικά!!!!!! Και θα έρθει!!!!

jgJqp3.png

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα 4000 σελίδες ο επόμενος στόχος.... το χουμε μέχρι το πρωί.... Χαχαχα Χαχαχα 

χαχααχα ανετα ιδικα αμα συνεχισουν τα  θετικα τεστακιαααα ουυυυυ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Πρώτη φορά ττο ακούω!!!!Συνήθως το ψυχοσάββατο είναι για τις ψυχές που έχουν φύγει!!!Και βράζουν σιτάρι και μνημονεύουν τα ονόματα στο χαρτί με ένα σταυρό πάνω!!!!!!!!Οταν θελουμε να διαβάσουμε για ζωντανούς γίνεται σε ονομαστικές εορτές και γράφουμε στο χαρτί Υπερ Υγείας!!!Το ξέρω καλά γιατί η συχωρεμένη η γιαγιακα μου με έβαζε πάντα να τις τα γράφω!!!

Έτσι ειναι!! 

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Εσύ γλυκό μου αν δεν γκρινιαξεις κιόλας τι άλλο να κανεις όλη μέρα!!

Σωστα... 

nlmNp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Αννούλα μου ευχαριστώ! Το ίδιο μου είπαν και στο μικροβιολογικό πως έδειξε τόσο νωρίς το τέστ! Ελπίζω να είναι για καλό!!!! Α αντρουλης μου έχει πάθει σοκ δεν με αφήνει να σηκωθώ απ' το καναπέ το διάβασε λέει και ότι δεν πρέπει να σηκώνω την λεκάνη με τα ρούχα ! Θα απλώνει εκείνος λέει!!!! Χαχαχαχααχαχαχχα θα τον εκμεταλλευτώ!!!  :-P

αχαχχαχαχα αυτο περιμενω και εγω να μηνω εγκυος να τον παιδεψω λιγακι χαχααχα

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ @Μάντη μου!!! Συγχαρητήρια και ολα καλα να σου πανε

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , zina7777 είπε:

Το γεγονος οτι δεν μπορω να χωνεψω ευκολα ειναι νορμαλ λογω εγκυμοσυνηα ή τρωω σα βοδι και μου στελνει σηματα το κορμι?

@Ungry girl τα ψυχοσαββατα ειναι για τους νεκρους κοριτσι,δεν ειπα καπου το αντιθετο...

Είναι λόγω εγκυμοσύνης η έγκυος θέλει 7 ώρες να χωνέψει 

nlmNp2.png

Just now, Μάντη είπε:

αχαχχαχαχα αυτο περιμενω και εγω να μηνω εγκυος να τον παιδεψω λιγακι χαχααχα

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Ωραίος ο άντρας σου. Να διαβάσει και άλλα :)

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Ανετα!

Να παω για περπατημα ή οχι? Ιδου η απορια!

Παράθεση

:unsure::wacko::blink::ph34r:

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...