Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , orianna είπε:

εγω πηρα το πακετο των 20 και θα τα κανω σε συγκριση με θερμοκρασια και υγρα μπας και αρχισω να καταλαβαινω και χωρις τα τεστ ποτε γινεται η ωορρηξια και ποσες μερες μετα αδιαθετω.παντως ο τυπος στο τηλ  της hometest κατατοπιστικοτατος. 20 λεπτα μου εξηγουσε για ορμονες και ωορρηξιες...χαχαχα εσυ δεν ειδεςποτε σκουρα γραμμη?μηπως η lh σ κραταει κανα 8ωρο και την εχανες?

επισης μου ειπε να μην τα κανω ποτε με τα πρωινα ουρα.

απ τα 40 τεστ ενα ηταν το πιο σκουρο...οχι οσο θα έπρεπε αλλα αρκετα και οντως βαση του κυκλου μου τοτε εγινε η ωορρηξια...πιθανον να κανω 2 την ημερα..αυτο μπορω να το κανω τωρα που παιρνω τα χαπια και μικρυναι ο κυκλος μου αλλιώς σε 30+ μερες 2 τεστ ειναι δυσκολο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

σε ποια μερα εισαι?ο μεγαλυτερος σ κυκλος ποσο ηταν?η γυναικολος μου παντως μου εχει πει 12-15 μερες μετα την υποπτη επαφη η την ωορρηξια.εγω θα λεγα να περιμενεις.μπορει να απογοητευτεις και να ειναι και τσαμπα γτ μπορει να εισαι και να μην δειξει ακομα.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Είμαι στην 33 μέρα του κυκλου και φτάνω μέχρι 38 μέρες.Αν κατάλαβα σωστά πότε έκανα ωορρηξία αύριο είναι η 12 μέρα.Εχεις δίκιο καλύτερα να περιμένω.

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

απ τα 40 τεστ ενα ηταν το πιο σκουρο...οχι οσο θα έπρεπε αλλα αρκετα και οντως βαση του κυκλου μου τοτε εγινε η ωορρηξια...πιθανον να κανω 2 την ημερα..αυτο μπορω να το κανω τωρα που παιρνω τα χαπια και μικρυναι ο κυκλος μου αλλιώς σε 30+ μερες 2 τεστ ειναι δυσκολο!

μην κανεις απο την αρχη τεστ.απο την 9 μερα και μετα. υπαρχει περιπτωση να κανεις κυκλο κατω απο 23 μερες?χρωματικα μου ειπε να βγει κοντα στη γραμμη που δειχνει οτι εγινε σωστα το τεστ.αν εχεις μεγαλο κυκλο και ασταθη οντως χρειαζονται πολλα τεστ και αν κραταει λιγοτερες ωρες η ορμονη αστα να πανε.

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Είμαι στην 33 μέρα του κυκλου και φτάνω μέχρι 38 μέρες.Αν κατάλαβα σωστά πότε έκανα ωορρηξία αύριο είναι η 12 μέρα.Εχεις δίκιο καλύτερα να περιμένω.

στο παπακι 14η μερα εδειξε 71. μετα τις 14  μερες θα  εκανα στη θεση σ.οποτε πεμπτη παρασκευη...κρατησου και κανε υπομονη.και αν ειναι θετικη θα ξανα κανεις σαββατο η δευτερα αντιστοιχα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

6 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Marillia πηγες?

εγω πήγα το πρωί για την επαναλυπτική! ουφ... 

Χαίρεται! Χαίρεται! Πες μας τα καλά νέα!!!

Ελενάκι μήπως δεν έκανες ακόμα ωορηξία ή δεν την κατάλαβες; σε ποιά μέρα είσαι; μίλησες με το γιατρό;

Κορίτσια σχετικά με τα τεστάκια κ εγώ χάλασα 30 αυτό το μήνα.έμειναν 10! Σκούρο τελείως δεν έγινε, αλλά πιστεύω ότι έκανα απ τους πόνους που είχα σε συνδυασμό με το πιο σκούρο της δεύτερης γραμμής.

Πιστεύω ότι δεν γίνεται να μην κάνεις ωορηξία κάθε μήνα μιας κ έγινε η αρχή...

Κάραμελ εγώ τη γλυκόζη την αγοράζω απ το φαρμακείο.ρώτα στο εργαστήριο.στη συνταγή θα γράφει πόσα γραμμάρια...εγώ που είμαι πολύ γλυκατζού πάντως δεν τα έχω καταφέρει πάντα να το πιώ.την τελευταία φορά πήρα χάπι κ υπόθετο για τη ναυτία για να τα καταφέρω.αλλές το πίνουν στο λεπτό βέβαια...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Χαίρεται! Χαίρεται! Πες μας τα καλά νέα!!!

Ελενάκι μήπως δεν έκανες ακόμα ωορηξία ή δεν την κατάλαβες; σε ποιά μέρα είσαι; μίλησες με το γιατρό;

Κορίτσια σχετικά με τα τεστάκια κ εγώ χάλασα 30 αυτό το μήνα.έμειναν 10! Σκούρο τελείως δεν έγινε, αλλά πιστεύω ότι έκανα απ τους πόνους που είχα σε συνδυασμό με το πιο σκούρο της δεύτερης γραμμής.

που ειναι το παπακι ακομα δεν βγηκε η χοριακη?30κ συ?μηπως πηρα λιγα τελικα?σε ποσες μερες κυκλο?απο ποτε μεχρι ποτε εκανες?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα πώς τα καταφέρνεις κ δε βάζεις κιλά; πες ένα μυστικό!!! Ελπίζω σύντομα να το χρειαστούμε! Μα κ εσύ να βάλεις ένα κιλό! Σύνολο πόσα 3; θα με τρελάνεις!

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

που ειναι το παπακι ακομα δεν βγηκε η χοριακη?30κ συ?μηπως πηρα λιγα τελικα?σε ποσες μερες κυκλο?απο ποτε μεχρι ποτε εκανες?

Από 7 μέχρι 25η.κάποιες μέρες έκανα πρωι απόγευμα...συνήθως έχω κύκλους άνω των 40.σταμάτησα όμως γιατί ήμουν σίγουρη ότι είχα κάνει ωορηξία.

κορίτσια Χοριακή 146

ο γιατρός μου είπε ότι ειναι καλή αλλά θα ξανακάνω την Παρασκευή και αν ειναι η τιμή που θέλουμε θα ξανακάνω και την άλλη παρασκευή που θα με δει κ από κοντα!

βρε τι αγχος έχω να τραβίξω ακόμη! αλλες 4 & 11 ήμερες αναμονής

• Μου αρέσει 4

2rxqp3.png

1 hour ago, marillia είπε:

Kορίτσια μου να κάνω μια ερώτηση?Περιμένω περίοδο την Παρασκευή λογικά!!Αν κάνω χοριακή αύριο θα δείξει έστω και λίγο?Δεν έχω σταθερό κύκλο.

Μαζί περιμένουμε!!! Κ εγώ λογικά! Αν μου έρθει πάλι χαρούμενη θα είμαι γιατί θα είναι ο πρώτος κύκλος κάτω των 40 μετά από πολύ καιρό...!πιστεύω ότι έκανα ωορηξία αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τα καταφέραμε κ με την πρώτη.νιώθεις τίποτα από συμπτώματα; εμένα το στήθος μου ελάχιστα διαφορετικό κ πονάκια σαν τραβήγματα που τα έχω πάντα όμως...

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

κορίτσια Χοριακή 146

ο γιατρός μου είπε ότι ειναι καλή αλλά θα ξανακάνω την Παρασκευή και αν ειναι η τιμή που θέλουμε θα ξανακάνω και την άλλη παρασκευή που θα με δει κ από κοντα!

Άγχος που αξίζει!!! Ανεβαίνει όμως...μπράβο! Καλά στεριώματα λοιπόν κ να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Μαζί περιμένουμε!!! Κ εγώ λογικά! Αν μου έρθει πάλι χαρούμενη θα είμαι γιατί θα είναι ο πρώτος κύκλος κάτω των 40 μετά από πολύ καιρό...!πιστεύω ότι έκανα ωορηξία αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τα καταφέραμε κ με την πρώτη.νιώθεις τίποτα από συμπτώματα; εμένα το στήθος μου ελάχιστα διαφορετικό κ πονάκια σαν τραβήγματα που τα έχω πάντα όμως...

Ποτέ μη λες ποτέ:-D!!!Σου εύχομαι να έχει πιαστεί το σποράκι!!Εμένα με πονάει πολύ το στήθος αλλά έχω αρκετά πονάκια περιόδου εδώ και τρείς μέρες.Πιστεύω το πολύ μέχρι αύριο να αδιαθετήσω.Εσύ σκέφτεσαι για χοριακή?

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Άγχος που αξίζει!!! Ανεβαίνει όμως...μπράβο! Καλά στεριώματα λοιπόν κ να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!

μακάρι andrianni μου, δεν σου κρίβω ότι με το ιστορικό που έχω φοβάμαι πολύ

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Papaki@ είπε:

κορίτσια Χοριακή 146

βρε τι αγχος έχω να τραβίξω ακόμη! αλλες 4 & 11 ήμερες αναμονή

Μπράβο papaki μου.Αραξε στο καναπέ σου έχει και φοβερή ζέστη και όλα να πάνε καλά!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

κορίτσια Χοριακή 146

μπραβοοο παπακι...μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...μια χαρα ανεβαινει η τιμη..ξεκουραση και οχι βαριες δουλειες..

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ποτέ μη λες ποτέ:-D!!!Σου εύχομαι να έχει πιαστεί το σποράκι!!Εμένα με πονάει πολύ το στήθος αλλά έχω αρκετά πονάκια περιόδου εδώ και τρείς μέρες.Πιστεύω το πολύ μέχρι αύριο να αδιαθετήσω.Εσύ σκέφτεσαι για χοριακή?

Με τίποτα δε σκέφτομαι χοριακή.την έχω πατήσει κ από εκεί.θα περιμένω ως την Παρασκευή.Κανα τεστάκι ίσως κάνω την Πέμπτη έτσι για να προετοιμαστώ...τα πονάκια μου κρατάνε μέρες γενικά.κ υπολογίζω από την ωορηξία Πέμπτη ή Παρασκευή!

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

κορίτσια μου από το στόμα σας και στου θεού το αύτι...

Ξέχνα το το ιστορικό.έτυχε.τώρα πας για άλλα...σε λίγο καιρό θα μας λες το φύλο!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, andrianni είπε:

Με τίποτα δε σκέφτομαι χοριακή.την έχω πατήσει κ από εκεί.θα περιμένω ως την Παρασκευή.Κανα τεστάκι ίσως κάνω την Πέμπτη έτσι για να προετοιμαστώ...τα πονάκια μου κρατάνε μέρες γενικά.κ υπολογίζω από την ωορηξία Πέμπτη ή Παρασκευή!

Ετσι και γω υπολογίζω βάση ωορρηξίας Πέμπτη με Παρασκευή.!Μπορεί να έτυχε αυτό το μήνα να πονάω μέρες.Ποιά μέρα του κύκλου ήταν η ωορρηξία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...