Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Καθαρά Δευτέρα σου έκλεισε ραντεβού?θα μας τρελάνει ο άνθρωπος!!

Δεν εχει αργιες αυτος.Ερχονται κι απο Κερκυρα για ραντεβου κανει και στο νοσοκομειο ιατρειο και εξω 

@ada32

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλε εισαι εδω???? Χαχαχα τωρα ξυπνησα! Εχω ραντεβου 14 Μαρτη στο τμημα γονιμοτητας! Αλλα δεν εχω κανει τπτ αλλο σε δημοσιο! Ολες τις εξετασεις τις εκανα  βιοιατρικη και αυτες που γραφονται και αυτες που δεν γραφονται! Τσεκαρεις στιγμα? 

ναι!!!! εδω ειμαι αλλα εχουν γραφτει τοσες σελιδες!!! χαχαχαχ . νομιζα οτι εσυ ειχες κανει για στιγμα εκει .. καποια αλλη ειναι τοτε κ δεν θυμαμαι .. 

εκανα ηλεκτροφ. αιμοσφαιρ. γτ εχω παντα χαμηλη φερριτινη κ σιδηρο . βγηκαν φυσιολογικα αλλα φερριτινη παλι 13 (ορια 13-150) κ σιδηρος 75 (ορια 37-145) .

αρνητικο για στιγμα αλλα μου γραφει να διορθωσω την σιδηροπαινικη αναιμια κ ξανα ελεγχο!!! που ο παθολογος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα ο σιδηρος κ ο αιματοκριτης 39,2!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ρε συ τόσο καιρό παίρνω αααχ δεν θέλω απο κατω 

Άστα τα δεν θέλω από κάτω!!ναι η αλήθεια είναι τα παίρνεις καιρό τώρα θα σε πείραξαν?δύο μικρές βδομάδες είναι και θα περάσουν!πάντως εγώ όταν και εάν ξαναμεινω έγκυος να ξέρετε θα παραπονιέμαι αν είμαι χάλια να το ξέρετε θα σας πρηξω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Ας μην ανησυχούμε ότι είναι να γίνει θα γίνει! 

Πότε θα κάνεις ξανά χοριακη εσύ;;; Έκλεισες ραντεβού στο γιατρό σου;;; Εμένα μου είπε να κάνω σε μια εβδομάδα πάλι...

κ εγω αυριο θα κανω ξανα αλλη μια . αν και δεν θελω ... γτ βαρεθηκα αυτες τις αιματολογικες κ τα ουρα.. αλλα επειδη θα ξυπνησω νωρις , θα παω μαλλον αυριο ..

καλυτερα μετα απο μια βδομαδα για να δεις που βρισκεσαι !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ποτε σου ειπαν περιπου οτι θα ειναο ετοιμα?

Ναι το θυμαμαι π ειχες πει οτι δεν βολευουν τα ωραρια του αντρα σου..ας ειναι τοτε δν πειραζει..ως τωρα τι εχετε δει στον υπερηχο?

Σσακο με σπορακι μεσα..ως εκει.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Δεν εχει αργιες αυτος.Ερχονται κι απο Κερκυρα για ραντεβου κανει και στο νοσοκομειο ιατρειο και εξω 

@ada32

Είναι τουρμπο!μα δεν θα φάει Λαγανά δεν θα πετάξει τον χαρταετό του!! Να του πας και χαλβα!με το καλό να ακούσεις καρδούλα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

@ada32

ε τοτε εισαι τυχερη gia to ranteboy .. κυνηγαει το χρημα αυτος κ αι δουλευει!!! :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Είναι τουρμπο!μα δεν θα φάει Λαγανά δεν θα πετάξει τον χαρταετό του!! Να του πας και χαλβα!με το καλό να ακούσεις καρδούλα

Τοσα που παιρνει επισκεψη..θα φαει πολλες λαγανες τριτη..χαχα..σ ευχαριστω για τις ευχες σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

κ εγω αυριο θα κανω ξανα αλλη μια . αν και δεν θελω ... γτ βαρεθηκα αυτες τις αιματολογικες κ τα ουρα.. αλλα επειδη θα ξυπνησω νωρις , θα παω μαλλον αυριο ..

Πόσο θα πρέπει να είναι σε μια βδομάδα;;;; Καλά αποτελέσματα! Γιατρό πότε θα πάς;

jgJqp3.png

6 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Ναι αγάπη μου. Θηλαζουμε.  Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλαίει λίγο.  Κλαιει σπαρακτικα με αναφιλητα μέχρι να πέσει ξερή από το κλάμα.  2 ώρες λείπω και 2 ώρες κλαίει έτσι 

Λογικό μωρέ η ψυχούλα μου...θα συνηθίσει...

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια!  @Μάντη ποσο χαρηκα για σενα!  περιμενω την χοριακη σου !!! τι σου ειπε ο γυναικολογος για την αντιβιωση? 

συγχαρητηρια @Μαρθα Κ!! @ellilaw κ απο σενα περιμενουμε χοριακη  αλλα ειναι πολυ νωρις να πας στον γιατρο την Δευτερα. 

Κοριτσια εμεις χθες βγηκαμε βολτα στο κεντρο της Θεσ/νικης και γινοταν ο πανικοςςςςςς!!! καταληξαμε λαδαδικα για σουβλακια!!! ειχε παρα πολυ κοσμο!! 

πραγματικα ο Φλεβαρης μπηκε πολυ καλα! εχουμε 4 θετικα τεστακια περιμενουμε κ αλλες .. 

παντως να πω την αληθεια κ καθε μερα να το κανεις στις γονιμες , τελικα δεν εξασθενει το σπερμα! αυτο εδειξε κ απο μενα κ απο την Μαντη .. 

Όχι καλέ...βουρρρρρ Χαχα

4 ώρες πρίν, soth_26 είπε:

Εγώ ειμαι 3μερες πριν.. Νοιώθω τι καρδια μου να χτυπαει εντονα, συχνουρια, εχω πονακια στο κεντρο της κοιλιας και καποιες φορες ζεσταίνομαι.. Σήμερα ειχα και κατι αναγουλες το πρωι άσε που σηκώθηκα μες στη νυχτα για τουαλέτα... Ελπιζω και εγω να μην είμαι κατα φαντασιαν

Στο Εύχομαι!

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

@Νορα Σ. Καλώς ήρθες!! Η αλήθεια είναι λίγο νωρίς ακόμα νομίζω αλλά όλα συμβαίνουν και όλα τα έχουμε δει! Τι κύκλο έχεις?

@ntemiiiiii λογικα κάπου αρχές Μαρτιου.ακομα δεν είμαι στις γόνιμες πήρα τεστ να κάνω αλλά δεν τα έχω ξεκινήσει έχω απογοητευτεί γενικώς και δεν τρελαίνομαι κιόλας.οταν δω υγρά και νιώσω πονακια θα κάνω κανένα.

Ωραίο αυτό που έχεις βάλει στην φώτο σου!τώρα το διάβασα!!:-D

Μην πέφτεις!Αν δεν σου προκαλούν άγχος να κάνεις εννοείται!!Το βλέπω!! Έρχεται!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ntemiiiiii είπε:

Λογικό μωρέ η ψυχούλα μου...θα συνηθίσει...

Όχι καλέ...βουρρρρρ Χαχα

Στο Εύχομαι!

Μην πέφτεις!Αν δεν σου προκαλούν άγχος να κάνεις εννοείται!!Το βλέπω!! Έρχεται!!!

Ε ε ε ε  έρχεταιιιιιιι!! Άντε το περιμενουμε και οι 3 μας πως και πως!!!

Να δείτε με την μικρή το αρχηγός από κούνια έχει πολύ φάση!!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Κι εγω σε μια βδομαδα ειχα παει.Και μενα το ιδιο ειχε πει.το υπολογιζουν μαθηματικα.ολα καλα θαπανε..ηρεμηστε κι αφηστε τη φυση να κανει τη δουλεια της.

Και το πολυ μετρημα ειναι αγχωτικο.

@ada32 @Μάντη

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Άστα τα δεν θέλω από κάτω!!ναι η αλήθεια είναι τα παίρνεις καιρό τώρα θα σε πείραξαν?δύο μικρές βδομάδες είναι και θα περάσουν!πάντως εγώ όταν και εάν ξαναμεινω έγκυος να ξέρετε θα παραπονιέμαι αν είμαι χάλια να το ξέρετε θα σας πρηξω!

Μείνε κοπέλαρα μου και κανε οτι θες!!!! Ρε συ καποτε εβαζα υπόθετα απο κατω μπροστα και επειδή σφιγγομουν τα πέταγα εξω θα φοβαμαι μην με φύγει το χαπι

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

αχ δεν ξερω με την προγεστερονη πολλα.. λενε σε κυκλο 28 μερων . την κανεις 21η μερα. εγω την ειχα κανει 20η μερα κ θυμαμαι ειχε βγει χαμηλη 9,5 νομιζω.. οταν ειναι τοσο μεγαλη , ειναι συνθηως σε εγκυμοσυνη . μαλλον .. δεν κανεις κ εσυ κανενα τεστακι? εδω εμεις κανουμε 4 μερες πριν!! 

Το σκέφτομαι για τεστ ομως λεω να περιμένω 2 μερες είναι μόνο αχχχ μακάρι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...