Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Εγω, κατακρατηση υγρών λογικό. 

Νομιζω οτι εισαι δεν εισαι εγκυος η κοιλια πρηζεται τις ημερες π ειναι να ερθει η ακατανομαστη..εγω γενικα εζω πρηξιμο στην κοιλια...ξυπναω φλατ κ μετα πρηζομαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αντε κοντευεις...περασε αυτη η εβδομαδα σχεδον εχεις την επομενη κ μετα πας για το ραντεβου σου...θα εισαι κ 8 εβδομαδων μαλλον οποτε θα δειτε πολλα πραγματακια...τελικα ενα σπορακι εχεις ε?οχι δυδιμα?

Για ενα ειπε ο γιατρος βεβαια οχι πολυ ξεκαθαρα.ελπιζω να ναι ενα ομως.εχω φοβιθει μ οτι εχω ακουσει για διδυμες κυησεις ομολογω οτι θα με φοβισει πολυ το ενδεχομενο διπλης.τα χουμε ξαναπει...

Ειδωμεν..θα πηγαινα αυτη τη βδομαδα.μου δυσκολευει τη ζωη η δουλεια του αντρα μου που δεν ταιριαζει με τα ωραρια του γιατρου.ας ειναι ως τοτε..εχουμε υπομονη.

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ακομααα περιμένω δεν βγηκαννν

Ποτε σου ειπαν περιπου οτι θα ειναο ετοιμα?

Just now, zina7777 είπε:

Για ενα ειπε ο γιατρος βεβαια οχι πολυ ξεκαθαρα.ελπιζω να ναι ενα ομως.εχω φοβιθει μ οτι εχω ακουσει για διδυμες κυησεις ομολογω οτι θα με φοβισει πολυ το ενδεχομενο διπλης.τα χουμε ξαναπει...

Ειδωμεν..θα πηγαινα αυτη τη βδομαδα.μου δυσκολευει τη ζωη η δουλεια του αντρα μου που δεν ταιριαζει με τα ωραρια του γιατρου.ας ειναι ως τοτε..εχουμε υπομονη.

Ναι το θυμαμαι π ειχες πει οτι δεν βολευουν τα ωραρια του αντρα σου..ας ειναι τοτε δν πειραζει..ως τωρα τι εχετε δει στον υπερηχο?

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

6 εβδομαδων.καλα νιωθω.σημερα δυσκοιλια ελπιζω να ειναι παροδικο δε μου χει ξανασυμβει.Δευτερα 19 το ραντεβου.για καρδουλα πρωτα ο Θεος.

Καθαρά Δευτέρα σου έκλεισε ραντεβού?θα μας τρελάνει ο άνθρωπος!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα χαλια κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκα ολο το βραδυ με ναυτίες και πονοκέφαλο και πονοκέφαλο έχω ακομη. 

Της εγκυμοσύνης χαμογελακι μου είναι αυτά. Μπορεί και παρενέργειες της προγεστερόνης. Να σκέφτεσαι το σποράκι σου και να παρηγορησε για την ταλαιπωρία. 

@Smile89Ρώτησε τον γιατρό σου μήπως μπορείς να βάζεις ενδοκολπικα την προγεστερονη μήπως σε ενοχλεί και.αυτο έχει δίκιο η αλινα.

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , MelinaFo είπε:

Το flo εχω και γω και με βολευει πολυ! Εχω στο κινητο το "ημερολογιο" αλλα θελει να ρυθμιζεις μερες κυκλου και ωχρινικης φασης αλλιως πεφτει εξω! Το 14 μ φαινεται πιο φυσιολογικο για ωορρηξια! Μακαρι κοριτσακι μ να εχουμε συντομα τα καλα σου νεα!

Αμαν ρε παιδι μ! Ταλαιπωρια!

Περαστικα σου

Τι Περαστικα? Έγκυος ειμαι διαβασα την 12η εβδομάδα σταματανε Αυτα. 

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89ωχ κοριτσάκι πέρασες δύσκολα!!αυτά είναι τα δύσκολα της εγκυμοσύνης ειδικά στην αρχη μωρέ περαστικά σου 

Ω ναι Ειναι και καλό σημαδι οποτε πρέπει να κανών μοκο... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Τι Περαστικα? Έγκυος ειμαι διαβασα την 12η εβδομάδα σταματανε Αυτα. 

Ω ναι Ειναι και καλό σημαδι οποτε πρέπει να κανών μοκο... 

Μαρη περαστικα για την ταλαιπωρια χαχαχα 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...