Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Ήρθε η Παρασκευή, τρία επιπλέον σποράκια στην παρέα, τι άλλο θέλουμε. 

Τι κάνετε; @Ungry girl διάβασα τα βρήκες με το αγόρι ε; Μπράβο. 

@Smile89 εσύ πώς είσαι μικρό; 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; 

Καλημέρα χαλια κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκα ολο το βραδυ με ναυτίες και πονοκέφαλο και πονοκέφαλο έχω ακομη. 

• Λυπημένη/-ος 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Νιωθω την αναγκη τωρα να πω ενα επαναστατικό

"Οι μαχες κερδίζονται απο ανθρώπους που ξερουν ν αντέχουν"

Πιστη και πολυ σεξξξξ..κοριτσια!

Πεστα zina 

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλωστην! 

Νομιζω οτι τις τιμησες τις μερες σου επαρκως! Πολλα πολλα συμπτωματα πριν την καθυστερηση ευχομαι!

Κοιτα συμφωνα με την εφαρμογη φλο εκανα ωορηξια στην.14η μερα συμφωνα με μια αλλη εφαρμογη π ειναι στα ελληνικα ειναι σημερα κ συμφωνα με ενα σαιτ εκανα στις 7 του μηνα?τι να πιστεψω η φουκαριαρα???χαχα το μονο θετικο ειναι οτι εκανα μερα παρα μερα ειδομεν...εχουμε ακομα μεχρι τις 20...

Just now, MelinaFo είπε:

Πεστα zina 

Χαχα κανουμε αλλα γτ δεν μας καθεται?ποσο αλλο να κανω η κοπελα ?χθες ημουν κομματια και παρολα αυτα εκανα να μην παει στραφη η μερα που ειναι γονιμη

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχα κανουμε αλλα γτ δεν μας καθεται?ποσο αλλο να κανω η κοπελα ?χθες ημουν κομματια και παρολα αυτα εκανα να μην παει στραφη η μερα που ειναι γονιμη

Θυμαμαι οτι ξεκινησες νωρις τις επαφες αυτο το μηνα.και πιστευω οτι παιζει ρολο το πριν την ωορηξια..

Για να ειναι πιο "ευκολη" η ενωση των δυο.

Νομιζω εισαι πολυ κοντα και σ το ευχομαι.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κοιτα συμφωνα με την εφαρμογη φλο εκανα ωορηξια στην.14η μερα συμφωνα με μια αλλη εφαρμογη π ειναι στα ελληνικα ειναι σημερα κ συμφωνα με ενα σαιτ εκανα στις 7 του μηνα?τι να πιστεψω η φουκαριαρα???χαχα το μονο θετικο ειναι οτι εκανα μερα παρα μερα ειδομεν...εχουμε ακομα μεχρι τις 20...

Το flo εχω και γω και με βολευει πολυ! Εχω στο κινητο το "ημερολογιο" αλλα θελει να ρυθμιζεις μερες κυκλου και ωχρινικης φασης αλλιως πεφτει εξω! Το 14 μ φαινεται πιο φυσιολογικο για ωορρηξια! Μακαρι κοριτσακι μ να εχουμε συντομα τα καλα σου νεα!

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα χαλια κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκα ολο το βραδυ με ναυτίες και πονοκέφαλο και πονοκέφαλο έχω ακομη. 

Αμαν ρε παιδι μ! Ταλαιπωρια!

Περαστικα σου

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Θυμαμαι οτι ξεκινησες νωρις τις επαφες αυτο το μηνα.και πιστευω οτι παιζει ρολο το πριν την ωορηξια..

Για να ειναι πιο "ευκολη" η ενωση των δυο.

Νομιζω εισαι πολυ κοντα και σ το ευχομαι.

Ναι ξεκινησα απο την 5η μερα...ειναι κ νωρις ακομα να σκεφτομαι για συμπτωματα μηπως πετυχα τπτ αυτον τον μηνα..εσυ πως εισαι?ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?ποτε ειναι να πας στον γιατρο τελικα?

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Το flo εχω και γω και με βολευει πολυ! Εχω στο κινητο το "ημερολογιο" αλλα θελει να ρυθμιζεις μερες κυκλου και ωχρινικης φασης αλλιως πεφτει εξω! Το 14 μ φαινεται πιο φυσιολογικο για ωορρηξια! Μακαρι κοριτσακι μ να εχουμε συντομα τα καλα σου νεα!

Αμαν ρε παιδι μ! Ταλαιπωρια!

Περαστικα σου

Αυτό το ζουζούνι σου πολύ σε ταλαιπωρεί να δεις που θα είναι κορίτσι χαχα

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Είναι καμιά που έκανε χορική πριν την καθυστέρηση???? Και αν ναι πόσες μέρες πριν ? Και πόσο βγήκε? 

Εγώ  κούκλα μου 2 μέρες πριν κ ηταν 49, 85 κ την ημέρα που ήταν να έρθει 96, 25. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι ξεκινησα απο την 5η μερα...ειναι κ νωρις ακομα να σκεφτομαι για συμπτωματα μηπως πετυχα τπτ αυτον τον μηνα..εσυ πως εισαι?ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?ποτε ειναι να πας στον γιατρο τελικα?

6 εβδομαδων.καλα νιωθω.σημερα δυσκοιλια ελπιζω να ειναι παροδικο δε μου χει ξανασυμβει.Δευτερα 19 το ραντεβου.για καρδουλα πρωτα ο Θεος.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυτό το ζουζούνι σου πολύ σε ταλαιπωρεί να δεις που θα είναι κορίτσι χαχα

Το φλο το εχω βαλει με βαση 28μερες γτ κανω 28 με 30..καπου διαβασα σε ενα.σαιτ οτι στις 28 μερες ειναι συνηθως 14η μερσ η ωορξια και στις 30 16η...θα δειξει προς το παρον νομιζω.. οτι πρηστηκε ελαχιστα τλ στηθος ν αλλα μπορει να ειναι η ιδεα μου

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

6 εβδομαδων.καλα νιωθω.σημερα δυσκοιλια ελπιζω να ειναι παροδικο δε μου χει ξανασυμβει.Δευτερα 19 το ραντεβου.για καρδουλα πρωτα ο Θεος.

Αντε κοντευεις...περασε αυτη η εβδομαδα σχεδον εχεις την επομενη κ μετα πας για το ραντεβου σου...θα εισαι κ 8 εβδομαδων μαλλον οποτε θα δειτε πολλα πραγματακια...τελικα ενα σπορακι εχεις ε?οχι δυδιμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...