Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχαχα τελεια τεμπελιασε! Εγω τρωω μονη συνεχεια! Θελω ολο να τσιμπολογαω αλλα κρατιεμαι! Το μεσημερι θα φαω σαλατα με κοτοπουλακι! Το τεστακι μου κοντευει να γινει θετικο ισως το απογευμα! Εχω γεμισει κ σπυρακια ρε γμτ τι γινεται!

Α άσε και εγώ στους τελευταίους κύκλους γεμίζω σπυράκια εκεί κάπου στις γόνιμες και μετά φεύγουν!!ανεξήγητα φαινόμενα συμβαίνουν!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α άσε και εγώ στους τελευταίους κύκλους γεμίζω σπυράκια εκεί κάπου στις γόνιμες και μετά φεύγουν!!ανεξήγητα φαινόμενα συμβαίνουν!

Υποπτο! Χμμμμ

Ποιος ξερει τι παθαινουμε παλι! 

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Λοιπόν κορίτσια εχθές το μεσημερι έφτιαξα μπακαλιάρο με σκόρδο μαϊντανό πατάτα καρότο στον φούρνο και πατζαρια.σημερα τεμπελιασα εντελώς έχω στίβα πιάτα και γενικά ένας χαμουλης γίνεται.θα φτιάξω μακαρόνια με χωρίς σάλτσα που λέει και ο μικρός!σκέτα με τυρί δηλαδή!

@Bela και η @andrianni ,έκανε προγεστερόνη σε αυτή την φάση  είχε 50 νομίζω!!περιμένουμε να δούμε αν είναι εγκυουλα!

Και πολύ καλά θα κάνεις! Εμείς έχουμε κρέας ψητό από χτες που εψησε ο μπαμπάς μου πολύ. Λέω ωραία βαλε ταπερακι να έχουμε αύριο φαι. Ο Αλίνος τσινισε- τσικνίσε βλέπετε και στη δουλειά και το βράδυ, είχε αρχίσει να του βγαίνει το ψητό από τα αυτιά. Λέει "όχι κρέας πάλι", του λέω "άμα μαγειρέψεις μην φας κρέας, εγώ δεν θα μαγειρέψω". 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις! Εμείς έχουμε κρέας ψητό από χτες που εψησε ο μπαμπάς μου πολύ. Λέω ωραία βαλε ταπερακι να έχουμε αύριο φαι. Ο Αλίνος τσινισε- τσικνίσε βλέπετε και στη δουλειά και το βράδυ, είχε αρχίσει να του βγαίνει το ψητό από τα αυτιά. Λέει "όχι κρέας πάλι", του λέω "άμα μαγειρέψεις μην φας κρέας, εγώ δεν θα μαγειρέψω". 

Έχουμε και εμείς κρέας από εχθές αλλά δεν μπορώ να φάω άλλο κρέας μπουχτησα συμφωνώ με αλινο!κάνε του μακαρόνια σκέτα όμως όχι πολλά πολλά είπαμε μην καλομαθουν κιόλας!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Υποπτο! Χμμμμ

Ποιος ξερει τι παθαινουμε παλι! 

Νομίζω μας προετοιμαζει το σώμα μας για να μείνουμε έγκυες για αυτό!B)

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Έχουμε και εμείς κρέας από εχθές αλλά δεν μπορώ να φάω άλλο κρέας μπουχτησα συμφωνώ με αλινο!κάνε του μακαρόνια σκέτα όμως όχι πολλά πολλά είπαμε μην καλομαθουν κιόλας!

Μακαρόνια σκέτα αν θέλει ας τα κάνει μόνος του. Εγώ σε λίγο θα πάω βόλτα στη Γλυφάδα με φίλη για καφέ και να φτιάξουμε φρυδάκια. Έχω να πάρω και δώρο για την αδερφή του. Μία μέρα δεν έχω δουλειά να με κυνηγάει, δεν θα μαγειρεύω κιόλας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Νομίζω μας προετοιμαζει το σώμα μας για να μείνουμε έγκυες για αυτό!B)

Πεστα ρε μεντιουμ!!!!!! Μακαρι!!!! 

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μακαρόνια σκέτα αν θέλει ας τα κάνει μόνος του. Εγώ σε λίγο θα πάω βόλτα στη Γλυφάδα με φίλη για καφέ και να φτιάξουμε φρυδάκια. Έχω να πάρω και δώρο για την αδερφή του. Μία μέρα δεν έχω δουλειά να με κυνηγάει, δεν θα μαγειρεύω κιόλας. 

Οκ πάω πάσο αν είναι για διασκέδαση!!!καλά να περάσετε!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Κανε την βολτιτσα σου χρυσο μου και τα μποτε σου! Δεν θα πεινασετε κιολας σιγα!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Κανε την βολτιτσα σου χρυσο μου και τα μποτε σου! Δεν θα πεινασετε κιολας σιγα!

Καλέ ναι! Σιγά! 

Κι εγώ ήθελα να σου γράψω ότι σε ετοιμάζουν οι ορμόνες σου! Για αυτό τα σπυράκια! Εγώ οπότε βγάζω λεώ "έτσι είναι τα νιάτα! Της εφηβείας είναι τα σπυράκια". 

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?τι κανουν οι νεες εγκυμονουσες μας?εχουμε καμια για αναμονη?ποσες χοριακες περιμενουμε σημερα?εγω εχω ακομα μερες..σημερα ειμαι 17η μερα αλλα δν βλεπω να γινει τπτ σημερα γτ θα ερθει πολυ αργα το αγορι..

@Smile89 που εισαι εσυ?!!! Ε??!!!

Καλέ ναι! Σιγά! 

Κι εγώ ήθελα να σου γράψω ότι σε ετοιμάζουν οι ορμόνες σου! Για αυτό τα σπυράκια! Εγώ οπότε βγάζω λεώ "έτσι είναι τα νιάτα! Της εφηβείας είναι τα σπυράκια". 

Μπεμπουλες! Χαχα 

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε?τι κανουν οι νεες εγκυμονουσες μας?εχουμε καμια για αναμονη?ποσες χοριακες περιμενουμε σημερα?εγω εχω ακομα μερες..σημερα ειμαι 17η μερα αλλα δν βλεπω να γινει τπτ σημερα γτ θα ερθει πολυ αργα το αγορι..

Εγω εκανα χοριακη σήμερα το απογευμα θα τη παρω... Βεβαια είμαι 3 μερες πριν την αναμενομενη αλλα εβλεπα καποια σύμπτωμα και λέω κατσε να κάνω να δω μπας και!! Και η @Μάντη περιμενει σε λιγο να πάρει αποτελεσματα

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλωστην! 

Νομιζω οτι τις τιμησες τις μερες σου επαρκως! Πολλα πολλα συμπτωματα πριν την καθυστερηση ευχομαι!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...