Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Papaki@ θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!!! Καλά αποτελέσματα!!!! :-):-):-):-):-):-)

@Alekagala εμένα μου έχει πει μέχρι 8/10... Πρόβλεψη για το πόσα κιλά θα βγει δε μου έχει κάνει, αλλά στη β επιπέδου ήταν κάπου στα 620 με 630 γραμμάρια. Πρώτα ο Θεός θα ξαναπάω αρχές Ιουλίου. Μακάρι να πάνε όλα καλά... Όσο για την κοιλίτσα που λες, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργη, γιατί εγώ ποτέ δεν είχα κοιλιά :-P τα περισσότερα καλοκαιρινά μου ρούχα ήταν σορτσάκια κακ κοντά μπλουζάκια και τώρα δε μου μπαίνει τίποτα και μου φαίνεται κάπως :-P:-P:-P

Καλά εσύ, εφόσον έκανες 500.000 δουλειές στο σπίτι είπες να κάτσεις :-P:-P:-P:-P σε θαυμάζω πραγματικά χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Χρυσα εγω την β επιπέδου την εκανα σχετικα νωρις δηλαδη θα την επαναλάβω παλι λογω αυτοανοσου δηλαδη στις 20βδομαδες ηταν 600γρ με 18πόντους....  Τωρα θα την επαναλάβω με τη καμπύλη για να δουμε οτι ολα πανε καλα....  Οσο για τις δουλειες μη νομιζεις ακομη δε τελείωσα...  Περιμενω το τζακα νάρθει να μου αλλαξει θεση στο τζάκι για να μπορουμε οταν φυγουν τα μικρα να ξεκινήσω φουλ τις δουλειες για το καινουργιο δωματιο! Τωρα ειμαι θαλασσα με τη κορη μιας και το παστίτσιο ειναι ετοιμο και ο μικρος ειναι στο σχολειο!!! Οπως καταλαβες κουράγια για γυμναστική δεν υπαρχουν πλεον και στεναχωριέμαι γιαυτο αλλα επειδη πρέπει να δουλέψω μεχρι σχεδον την γεννά επρεπε να το θυσιάσω....  Κιλα να μη παρω γιατί θα φρικαρω!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

κοριτσια εχω  μια ερωτηση..απο τη hometest παραγγελνετε τις ταινιες για την ωορρηξια?.ειναι καλα τα τεστ εγκυμοσυνης και ωορρηξιας σε ταινιες η να παρω τα αλλα τα πλαστικα που εχει?

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κοριτσια εχω  μια ερωτηση..απο τη hometest παραγγελνετε τις ταινιες για την ωορρηξια?.ειναι καλα τα τεστ εγκυμοσυνης και ωορρηξιας σε ταινιες η να παρω τα αλλα τα πλαστικα που εχει?

εγω απο την hometest  τα πηρα...απλες ταινίες...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εγω απο την hometest  τα πηρα...απλες ταινίες...

οκ θα τις παρω και γω τοτε..οταν εισαι δυο μερες ας πουμε πριν την ωορρηξια σου βγαζει αρνητικο?μονο την ημερα της ωορρηξιας βγαινει θετικο?η παει σταδιακα με αχνη γραμμη και οταν γινει σκουρα εχεις ωορρηξια?

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

οκ θα τις παρω και γω τοτε..οταν εισαι δυο μερες ας πουμε πριν την ωορρηξια σου βγαζει αρνητικο?μονο την ημερα της ωορρηξιας βγαινει θετικο?η παει σταδιακα με αχνη γραμμη και οταν γινει σκουρα εχεις ωορρηξια?

τι να σου πω!εμενα πολυ σκουρο δεν εγινε ποτε!!!χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

εγω τις ταινίες επαιρνα και ηταν μια χαρα,

μου εδωσε η κοπέλα μια συμβουλή να το βγάζω κάθε μέρα φωτογραφία για να δω αν σε εμενα ειναι μια αχνη γραμμή ή γινεται σκούρα, σε εμένα ξεκινουσε αχνή και την άλλη μέρα ήταν σκουρη, επίσης μου είχε πει να το κάνω ίδια ώρα καθε μέρα και μετά τις 11:30 το πρωί για να ανιχνευσει την ορμόνη

http://www.allcosmetics.gr/e-shop/fertility/ovulation-test/one-step-20-ovulation-5-pregnancy-test-strips.html

κοριτσια ήμουν πολύ ευχαριστιμένη με αυτά, μου είπε μια φίλη εμβριολόγος ότι όλα κανουν την ίδια δουλεια και να μην δωσω ένα σωρο λεφτα για ακριβά τεστ του φαρμακειου

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

κ εγω θα τα ξαναπαρω!δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος να πάρουμε τα αλλα που είναι πολυ πιο ακριβα...Εγώ με τις πολυκυστικες τον πρωτο μηνα χρησιμοποιησα καμια 30αρια γτ δεν τα ηξερα..εκανα κ μεγαλο κυκλο..

πρίν από 14 λεπτά , Papaki@ είπε:

εγω τις ταινίες επαιρνα και ηταν μια χαρα,

μου εδωσε η κοπέλα μια συμβουλή να το βγάζω κάθε μέρα φωτογραφία για να δω αν σε εμενα ειναι μια αχνη γραμμή ή γινεται σκούρα, σε εμένα ξεκινουσε αχνή και την άλλη μέρα ήταν σκουρη, επίσης μου είχε πει να το κάνω ίδια ώρα καθε μέρα και μετά τις 11:30 το πρωί για να ανιχνευσει την ορμόνη

http://www.allcosmetics.gr/e-shop/fertility/ovulation-test/one-step-20-ovulation-5-pregnancy-test-strips.html

κοριτσια ήμουν πολύ ευχαριστιμένη με αυτά, μου είπε μια φίλη εμβριολόγος ότι όλα κανουν την ίδια δουλεια και να μην δωσω ένα σωρο λεφτα για ακριβά τεστ του φαρμακειου

κ εγω θα τα ξαναπαρω!δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος να πάρουμε τα αλλα που είναι πολυ πιο ακριβα...Εγώ με τις πολυκυστικες τον πρωτο μηνα χρησιμοποιησα καμια 30αρια γτ δεν τα ηξερα..εκανα κ μεγαλο κυκλο...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Χρυσα εγω την β επιπέδου την εκανα σχετικα νωρις δηλαδη θα την επαναλάβω παλι λογω αυτοανοσου δηλαδη στις 20βδομαδες ηταν 600γρ με 18πόντους....  Τωρα θα την επαναλάβω με τη καμπύλη για να δουμε οτι ολα πανε καλα....  Οσο για τις δουλειες μη νομιζεις ακομη δε τελείωσα...  Περιμενω το τζακα νάρθει να μου αλλαξει θεση στο τζάκι για να μπορουμε οταν φυγουν τα μικρα να ξεκινήσω φουλ τις δουλειες για το καινουργιο δωματιο! Τωρα ειμαι θαλασσα με τη κορη μιας και το παστίτσιο ειναι ετοιμο και ο μικρος ειναι στο σχολειο!!! Οπως καταλαβες κουράγια για γυμναστική δεν υπαρχουν πλεον και στεναχωριέμαι γιαυτο αλλα επειδη πρέπει να δουλέψω μεχρι σχεδον την γεννά επρεπε να το θυσιάσω....  Κιλα να μη παρω γιατί θα φρικαρω!!!! 

Εγώ έχω πάρει αρκετά... Χαρά στο κουράγιο σου!!! Τι δουλειά κάνεις;

κ εγω θα τα ξαναπαρω!δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος να πάρουμε τα αλλα που είναι πολυ πιο ακριβα...Εγώ με τις πολυκυστικες τον πρωτο μηνα χρησιμοποιησα καμια 30αρια γτ δεν τα ηξερα..εκανα κ μεγαλο κυκλο...

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω πηρα το πακετο των 20 και θα τα κανω σε συγκριση με θερμοκρασια και υγρα μπας και αρχισω να καταλαβαινω και χωρις τα τεστ ποτε γινεται η ωορρηξια και ποσες μερες μετα αδιαθετω.παντως ο τυπος στο τηλ  της hometest κατατοπιστικοτατος. 20 λεπτα μου εξηγουσε για ορμονες και ωορρηξιες...χαχαχα εσυ δεν ειδεςποτε σκουρα γραμμη?μηπως η lh σ κραταει κανα 8ωρο και την εχανες?

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

εγω πηρα το πακετο των 20 και θα τα κανω σε συγκριση με θερμοκρασια και υγρα μπας και αρχισω να καταλαβαινω και χωρις τα τεστ ποτε γινεται η ωορρηξια και ποσες μερες μετα αδιαθετω.παντως ο τυπος στο τηλ  της hometest κατατοπιστικοτατος. 20 λεπτα μου εξηγουσε για ορμονες και ωορρηξιες...χαχαχα εσυ δεν ειδεςποτε σκουρα γραμμη?μηπως η lh σ κραταει κανα 8ωρο και την εχανες?

επισης μου ειπε να μην τα κανω ποτε με τα πρωινα ουρα.

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Kορίτσια μου να κάνω μια ερώτηση?Περιμένω περίοδο την Παρασκευή λογικά!!Αν κάνω χοριακή αύριο θα δείξει έστω και λίγο?Δεν έχω σταθερό κύκλο.

σε ποια μερα εισαι?ο μεγαλυτερος σ κυκλος ποσο ηταν?η γυναικολος μου παντως μου εχει πει 12-15 μερες μετα την υποπτη επαφη η την ωορρηξια.εγω θα λεγα να περιμενεις.μπορει να απογοητευτεις και να ειναι και τσαμπα γτ μπορει να εισαι και να μην δειξει ακομα.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...