Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Nati85 @alina80 ίσως είναι έτσι. .Πάντως είναι δύσκολο. .. πριν λίγο έφυγε κι η παιδίατρος. .κάναμε εμβόλιο. .κι επειδή καταλαβαίνει ότι είναι ξένος άνθρωπος έκλαιγε από την εξέταση πριν το εμβόλιο. ..δύσκολη μέρα για το κορίτσι μου σήμερα. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@soth_26 μια χαρα την πληρωσες ελπιζω να ειναι και το καλυτερο νουμερο @Μάντη ακειβα πολυ και εμενα 10 μου την κανει @caramel_83 εχου εχουν βαλθεί να πάνε όλες στο πάνω πινακάκι χαχαχα!!! Δεν θα τις προλαβενεις!!! Κορίτσια αυτό που κάνετε Δεν είναι δίκαιο κάθε φορά που έχουμε τεστάκι και χοριακες γράφετε 55 σελίδες Χαχαχα δεν σας προλαβαίνω είμαι στη δουλειά και χαζεύω χαχαχαχα

Just now, Bela είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ zina μου και σου εύχομαι ολόψυχα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου♡♡♡♡♡ Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει που δεν υπάρχουν απαντήσεις σε θέμα προγεστερόνης που είναι ουσιαστικής σημασίας.. τελοσπαντων εγώ μιας και μιλάμε τρώγομαι λίγο γιατί έκανα προγεστ. 19η μέρα και με όριο 23,90 μου βγήκε 44,50. Περιμένω 11/02 και γω να δούμε....

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ προγεστερόνη... Λέτε να πρέπει να κάνω;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Κάνε κανένα τεστακι ωορρηξίαςοταν έχεις πονακια και υγρά  έτσι μωρέ για πλάκα μην τα αφήνεις εντελώς!!να ξέρεις πότε θα σου έρθει και η περίοδος! Θα σας δειρω εσάς τα δύο καραμελακια!

θα δω τον αλλον μηνα αναλογα τα κεφια μου.. :P:P δεν προσπαθουμε τι να πω ψεμματα??γι αυτο βγηκα και απο την λιστα μην πιανω και χωρο χαχαχαχα ειμαι και 2 μετρα γυναικα

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

@soth_26 μια χαρα την πληρωσες ελπιζω να ειναι και το καλυτερο νουμερο @Μάντη ακειβα πολυ και εμενα 10 μου την κανει @caramel_83 εχου εχουν βαλθεί να πάνε όλες στο πάνω πινακάκι χαχαχα!!! Δεν θα τις προλαβενεις!!! Κορίτσια αυτό που κάνετε Δεν είναι δίκαιο κάθε φορά που έχουμε τεστάκι και χοριακες γράφετε 55 σελίδες Χαχαχα δεν σας προλαβαίνω είμαι στη δουλειά και χαζεύω χαχαχαχα

Χαχαχαχαχ πραγματικά πολλές σελίδες!!!! Έκανα και tsh μαζί!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bela είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ zina μου και σου εύχομαι ολόψυχα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου♡♡♡♡♡ Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει που δεν υπάρχουν απαντήσεις σε θέμα προγεστερόνης που είναι ουσιαστικής σημασίας.. τελοσπαντων εγώ μιας και μιλάμε τρώγομαι λίγο γιατί έκανα προγεστ. 19η μέρα και με όριο 23,90 μου βγήκε 44,50. Περιμένω 11/02 και γω να δούμε....

Πολυ σχετικη δεν ειμαι.Αλλα νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη αυτη.Σου ευχομαι τα καλυτερα!!

• Ευχαριστώ 1

Λοιπόν κορίτσια εχθές το μεσημερι έφτιαξα μπακαλιάρο με σκόρδο μαϊντανό πατάτα καρότο στον φούρνο και πατζαρια.σημερα τεμπελιασα εντελώς έχω στίβα πιάτα και γενικά ένας χαμουλης γίνεται.θα φτιάξω μακαρόνια με χωρίς σάλτσα που λέει και ο μικρός!σκέτα με τυρί δηλαδή!

@Bela και η @andrianni ,έκανε προγεστερόνη σε αυτή την φάση  είχε 50 νομίζω!!περιμένουμε να δούμε αν είναι εγκυουλα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχαχα ετσι να αλλαχω συνεχεια το πινακακι να μην υπαρχει ατομο στην κατω λιστα :D 

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ προγεστερόνη... Λέτε να πρέπει να κάνω;;;;

Μάντη μου καλά αποτελέσματα ♡♡♡ κοίτα προγεστερόνη κάνεις όπως Εγώ στο 2ο μισό του κύκλου για δεις αν έκανες ωορρηξία και κατά πόσο ήταν καλή.. Με οδηγία του γιατρού Όχι μόνη σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Εύχομαι να είσαι!!! Μην νομίζεις παρόλο τα 3 τεστακια φοβάμαι μην κάνουν λάθος...

Δε νομίζω δύσκολα το θετικο να μην ειναι... Λιγο εμεινε θα μαθεις οπου να ναι!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Λοιπόν κορίτσια εχθές το μεσημερι έφτιαξα μπακαλιάρο με σκόρδο μαϊντανό πατάτα καρότο στον φούρνο και πατζαρια.σημερα τεμπελιασα εντελώς έχω στίβα πιάτα και γενικά ένας χαμουλης γίνεται.θα φτιάξω μακαρόνια με χωρίς σάλτσα που λέει και ο μικρός!σκέτα με τυρί δηλαδή!

Χαχαχαχαχα τελεια τεμπελιασε! Εγω τρωω μονη συνεχεια! Θελω ολο να τσιμπολογαω αλλα κρατιεμαι! Το μεσημερι θα φαω σαλατα με κοτοπουλακι! Το τεστακι μου κοντευει να γινει θετικο ισως το απογευμα! Εχω γεμισει κ σπυρακια ρε γμτ τι γινεται!

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

θα δω τον αλλον μηνα αναλογα τα κεφια μου.. :P:P δεν προσπαθουμε τι να πω ψεμματα??γι αυτο βγηκα και απο την λιστα μην πιανω και χωρο χαχαχαχα ειμαι και 2 μετρα γυναικα

Χαχαχαχαχα Ναι άντε κάντε τίποτα πρέπει να ανέβεις πάνω εσυ που είσαι και 2 μέτρα να πιάνεις αρκετό χωρο!!μην το αφήνεις με έπιασε ανυπομονησία τώρα πρέπει να αποκατασταθητε όλες!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι @Ungry girl!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@Bela και η @andrianni ,έκανε προγεστερόνη σε αυτή την φάση  είχε 50 νομίζω!!περιμένουμε να δούμε αν είναι εγκυουλα!

Τιιιιιιιιιιιι;;;; ♡♡♡♡♡ αχ δεν το πιστεύω άντε @andrianni μου καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Άντε να μου λυθεί η απορία Και μένα που τα χω παιξει!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...