Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83 εσύ κιουρια μου ποτε περιμένεις?δεν πιστεύω να μας έχετε ετοιμάσει τίποτα με τον καραμελινο?ξέρω δεν κάνετε σωστή προσπάθεια αλλά λέω μήπως έγινε η δουλειά???

χαχαχαχαα εγω μεχρι την αλλη Κυριακη πρεπει να εχω αδιαθετησει πρεπει να ειχα ωορηξια συμφωνα με υγρα και πονακια(τεστ ωορηξιας που ειχα παραγγειλει απο το εξωτερικο πριν τα Χριστουγεννα ηρθαν προχθες και τα πεταξα μεσα στο ντουλαπι μαζι με τα εγκυμοσυνης που εχω κανα 5μηνο...βαριεμαι δεν ασχολουμαι καθολου)  μεταξυ 1-4 /2  ειχαμε 2 επαφες αυτες τις ημερες αλλα δεν νομιζω, με ποναει καπως το στηθος μου εδω και λιγες μερες αλλα οι ορμομες μου κανουν παρτυ παλι ....ελπιζω να μην κανω κυκλο τεραστιο παλι και να ειναι ενταξει και η ροη μου, οχι απλα να ετυχε την προηγουμενη φορα:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Φυσικα και θα εχουμε πολλα καλα νεα! 

Προσωπικα δεν γνωριζω αλλα διαβασα απο 120 εως 180 και στα δημοσια αγοραζεις το υγρο λογω ελλειψης αλλα ειναι δωρεαν

Μην κλεινεις ακομα!!!!!! Περιμενε μπορει να μην χρειαστει!

Έτσι και αλλιώς επειδή πρέπει να γίνει 8η-12η μέρα του κύκλου, δεν μπορώ ακόμα να κλείσω. Το ξέρω στο δημόσιο είναι δωρεάν, αλλά έχει μεγάλη αναμονή και είπαμε Μελίνα μερικές πρέπει να κάνουμε τον μαραθώνιο sprint!

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Αφού κάθεται με την πεθερά σου είναι θέμα χρόνου να συνηθίσει και με τη μαμά σου. Μήπως έχει και η μαμά σου πολύ άγχος; Υπομονή. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πολύ σύντομα θα συνηθίσει το μωράκι. 

Ναι. Βασικά η μαμά μου κι ο πεθερός μου είναι άνθρωποι με πολλή ένταση κι είναι οι μόνοι που δεν θέλει η μικρή.  .. 

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@Τονι@ σε καταλαβαινω κορίτσι μου απόλυτα!εδώ εμένα που είναι 3+ και δεν κάθεται εύκολα με άλλους πέρα από την μαμά μου που την λατρεύει και μας ξεχνάει εμας.οταν είναι να φύγω και με τον μπαμπά του που κάθεται μπορεί να κλαψει κιόλας στην αρχή.ειναι λογικό είναι πολύ μικρούλα και της είναι δύσκολο.να της αφήνεις μια μπλούζα σου να την έχει εκεί δίπλα της.οταν είστε μαζί να της βάζεις ένα συγκεκριμένο τραγουδάκι και όταν φεύγεις να της το βάζεις μήπως νιώθει καλύτερα όταν το ακουει.μετα όταν λείπεις ηρεμεί η είναι όλο γκρίνια και κλάμα?

Καλέ. ..τίποτα από αυτά δεν πιάνει. .. με το που βγω από την πόρτα και μέχρι να γυρίσω κλαίει.  Μόνο με τη μαμά μου όμως. .Με τους άλλους μπορεί να γκρινιάξει λίγο αλλά μετά ξεχνιέται.  Εδώ μιλάμε για κλάμα γοερο. .κρίμα μωρέ γιατί κι η μαμά μου προσπαθεί πολύ. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εννοειται οτι πιανει κ ωροσκοπο θα σε μαλωσω! Πρεπει να διαβαζετε και τον ωροσκοπο!

Και αν βγαλετε ακρη να με χ..... Χαχαχαψα

Αααα μπραβο για δες ημερολογιο!

Μπα είναι νωρίς ακόμα. Περιμένω κάπου 13-16 Φεβρουαρίου! Δηλαδή μέχρι την άλλη Παρασκευή. 

Εσύ νομίζω είσαι σε γόνιμες τώρα ε; Κάνουμε και δουλίτσα όχι μόνο βόλτες στα Λαδάδικα!

Just now, alina80 είπε:

Έτσι και αλλιώς επειδή πρέπει να γίνει 8η-12η μέρα του κύκλου, δεν μπορώ ακόμα να κλείσω. Το ξέρω στο δημόσιο είναι δωρεάν, αλλά έχει μεγάλη αναμονή και είπαμε Μελίνα μερικές πρέπει να κάνουμε τον μαραθώνιο sprint!

Ναι κοριτσι τρεχουμε τωρα! Εγω δοκιμασα τον ιδιωτικο τομεα τωρα θα παω κ στο δημοσιο! Ο ιδιωτικος μ εδωσε μια λυση αν κ δεν εντοπιζει κανενα προβλημα εκτος της ηλικιας! Αν κ ο δημοσιος μ δωσει την ιδια λυση τοτε θα αλλαξουμε πορεια! Για να δουμε

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Ναι. Βασικά η μαμά μου κι ο πεθερός μου είναι άνθρωποι με πολλή ένταση κι είναι οι μόνοι που δεν θέλει η μικρή.  .. 

Καλέ. ..τίποτα από αυτά δεν πιάνει. .. με το που βγω από την πόρτα και μέχρι να γυρίσω κλαίει.  Μόνο με τη μαμά μου όμως. .Με τους άλλους μπορεί να γκρινιάξει λίγο αλλά μετά ξεχνιέται.  Εδώ μιλάμε για κλάμα γοερο. .κρίμα μωρέ γιατί κι η μαμά μου προσπαθεί πολύ. 

Μόλις χαλαρώσει λίγο η μαμά σου θα προσαρμοστεί και το μωρό. Ίσως επειδή προσπαθεί πολύ; 

Just now, MelinaFo είπε:

Ναι κοριτσι τρεχουμε τωρα! Εγω δοκιμασα τον ιδιωτικο τομεα τωρα θα παω κ στο δημοσιο! Ο ιδιωτικος μ εδωσε μια λυση αν κ δεν εντοπιζει κανενα προβλημα εκτος της ηλικιας! Αν κ ο δημοσιος μ δωσει την ιδια λυση τοτε θα αλλαξουμε πορεια! Για να δουμε

Μελίνα αν δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφεια να κάνεις πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Κοίτα τώρα να βάλεις φωτιά στα σεντόνια και βλέπουμε μετά. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μπα είναι νωρίς ακόμα. Περιμένω κάπου 13-16 Φεβρουαρίου! Δηλαδή μέχρι την άλλη Παρασκευή. 

Εσύ νομίζω είσαι σε γόνιμες τώρα ε; Κάνουμε και δουλίτσα όχι μόνο βόλτες στα Λαδάδικα!

Θετικο ωορρηξιας δεν εχω ακομα 12η μερα σημερα θα κανω τεστακι σε λιγο! Δεν κανω βολτες μαρη! Πρεπει να στριμωξω τον μελινο που δουλευει ασταματητα!

tpnxp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Bela είπε:

Κορίτσια εσείς οι εγκυουλες είχατε μετρήσει καθόλου προγεστερόνη στο δεύτερο μισό του κύκλου  (ωχρινικη φάση)  και αν ναι είχατε υψηλή τιμή Και όντως μετά ανακαλύψατε την εγκυμοσύνη σας;;;

Κοριτσι μου εγω εδω μεσα εμαθα τι ειναι προγεστερονη.Ξεκινησα πολυ αθωα την προσπαθεια .Τωρα ρωταω και μαθαινω πολλα.Εκανα ομως προγεννητικο ελεγχο και σταθηκα στο "ολα καλα προσπαθηστε" του γιατρου.Χωρις τιμες κλπ..

Προγεστερονη εκανα μαζι με χοριακη ομως και βγηκε 19.80.

Δεν ξερω αν σε βοηθαει η απαντηση μου.Ειδε που δεν απαντησε καποια αλλη φιλη γι αυτο σου εγραψα τη δικη μου εμπειρια.

Just now, alina80 είπε:

Χαχα! Να το διαλυσουμε κάπως το σύννεφο; κα Μελίνα Πατέρα Μπίκου Λεφάκη μου πιάνει και όσους έχουν ωροσκόπο στον Τοξότη; 

Εντωμεταξύ έχω ξεσηκωθεί τόσο με τα μαζεμένα θετικά τεστακια, που ανοίγω το ημερολόγιο να δω σε ποια μέρα είμαι! Χαχαχα. 

Άσε ρε παιδί μου και εγώ τα ίδια έχω πάθει και δεν είμαι σε γόνιμες νομίζω  θα κάνω κανένα ωορρηξίας σε λίγο και ας βγει αρνητικό!!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Για σενα ανανακο μ κερασμενες οι αστρολογικες προβλεψεις! Δεν θελω χρημα! Αγαπη μονο

Ευχαριστώ ρε πουλοβερακι Λεφακη Μπήλιου Πατερα με συγκινεις!είχαμε και δυσκολίες αυτό τον καιρό! 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μόλις χαλαρώσει λίγο η μαμά σου θα προσαρμοστεί και το μωρό. Ίσως επειδή προσπαθεί πολύ; 

Μελίνα αν δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφεια να κάνεις πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Κοίτα τώρα να βάλεις φωτιά στα σεντόνια και βλέπουμε μετά. 

Κοιτα η γιατρος επειδη εμεινα εγκυος καποιες εξετασεις τις απερριψε! Τον μαρτιο που θα κανουμε λογικα εναν νεο ελεγχο στο τμημα γονιμοτητας μπορει να γινει και ελεγχος στις σαλπιγγες τι να πω

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

λετε κ τα ζωδια εδω ??:-P

ειστε πολυ καλες ολες!!!

Τα πάντα λέμε εδώ! Δίνουμε λύσεις σε όλα -ζωδια, τι να μαγειρέψουμε, εξετάσεις, group therapy, στυλιστικές συμβουλές, ό,τι χρειαστεί! Και είμαστε και πολύ καλές σε αυτό! Και πολύ εργατικές. Δεν γράφονται εύκολα έτσι χιλιάδες και χιλιάδες σελίδες! (Όχι επειδή είμαστε μπροστά, αντικειμενικά). 

πρίν από 42 λεπτά , soth_26 είπε:

Πηγα τελικα δεν άντεξα... Εντομεταξυ ηθελα μ τη γραψω αλλα ο γιατρός στο. ΙΚΑ εδω είναι αντε μη πω απο συμπεριφορά... Μπορεί να ειχε και δικιο σε ξερω!! Οτι αν δεν εχεις μια εβδομαδα καθυστέρηση σς σου γραφει

Ε ένταξη ποσο την πληρωσες???

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Άσε ρε παιδί μου και εγώ τα ίδια έχω πάθει και δεν είμαι σε γόνιμες νομίζω  θα κάνω κανένα ωορρηξίας σε λίγο και ας βγει αρνητικό!!

Ευχαριστώ ρε πουλοβερακι Λεφακη Μπήλιου Πατερα με συγκινεις!είχαμε και δυσκολίες αυτό τον καιρό! 

Ευχομαι να περασαν κοριτσι μ! Ολα θα πανε καλα καλυτερα απο οτι φανταζεσαι!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...