Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Νορα Σ. είπε:

ειχε καμια πρησμενη κοιλια πριν την καθυστερηση?

Εγω ειχα! Και οταν τεντωνομουν ή ρουφουσα την κοιλια μ ενιωθα ενα εμποδιο!αν θυμαμαι καλα ολα αυτα τα ενιωθα 5μερες πριν την καθυστερηση

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια εσείς οι εγκυουλες είχατε μετρήσει καθόλου προγεστερόνη στο δεύτερο μισό του κύκλου  (ωχρινικη φάση)  και αν ναι είχατε υψηλή τιμή Και όντως μετά ανακαλύψατε την εγκυμοσύνη σας;;;

πρίν από 40 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

@Νορα Σ. Καλώς ήρθες!! Η αλήθεια είναι λίγο νωρίς ακόμα νομίζω αλλά όλα συμβαίνουν και όλα τα έχουμε δει! Τι κύκλο έχεις?

@ntemiiiiii λογικα κάπου αρχές Μαρτιου.ακομα δεν είμαι στις γόνιμες πήρα τεστ να κάνω αλλά δεν τα έχω ξεκινήσει έχω απογοητευτεί γενικώς και δεν τρελαίνομαι κιόλας.οταν δω υγρά και νιώσω πονακια θα κάνω κανένα.

Ωραίο αυτό που έχεις βάλει στην φώτο σου!τώρα το διάβασα!!:-D

Thanks κοριτσιιι!με εκφραζει!!βασικα ολες μας εκφραζει!και καποτε ολα γινονταιιιι!!!!:-D

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σε καταλαβαινω αλλα μπορει να παρασυρθουμε απο αυτον τον χειμαρο θετικων νεων! Εξαλλου η αφροδιτη μπαινει στους ιχθεις! Θα ειμαστε ρομαντικοι κ αισθησιακοι! Για να δουμε 

Κανω και την αστρολογα!!!!

Θα έχουμε και άλλα θετικά νέα! Είμαι σίγουρη. 

Κορίτσια τηλεφώνησα στο Λητώ για τη σαλπιγγογραφεια και μου είπαν 130 ευρώ. Πίστευα θα ήταν πιο ακριβή και παρηγορήθηκα κάπως. Το αναφέρω για να το ξέρει οποία κοπέλα θέλει. 

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, MelinaFo said:

Εγω ειχα! Και οταν τεντωνομουν ή ρουφουσα την κοιλια μ ενιωθα ενα εμποδιο!αν θυμαμαι καλα ολα αυτα τα ενιωθα 5μερες πριν την καθυστερηση

λες κ ειμαι 4 μηνων εχω φουσκωσει ή εγγυος ή πρεπει να κοψω τα γλυκα χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι τι να σου πω μέσα στον αισθησιασμό θα είμαι!!χαχαχαχα.τιποτα για Κριό και Τοξότη ξέρεις να μου πεις?που πάμε που βαδιζουμε πια??

Ενα συννεφο ...... Χαχαχαχ οι τοξοτες λεει οτι θα παρουν καλα νεα απο την οικογενεια! Θα γινουν θετικες αλλαγες στην προσωπικη τους ζωη! 

Μελινα Πατερα Μπιλιου Λεφακη!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 43 λεπτά , ada32 είπε:

ναι ιιιι!!! χαμος !! τι ηταν αυτο !! ωραια ηταν ..

Πολυ ωραια ηταν!(ασχετο μου τελειωσαν τα like!πφφφ αμαν ποτε θα τα κανουν απεριοριστα πια?)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

@Τονι@ σε καταλαβαινω κορίτσι μου απόλυτα!εδώ εμένα που είναι 3+ και δεν κάθεται εύκολα με άλλους πέρα από την μαμά μου που την λατρεύει και μας ξεχνάει εμας.οταν είναι να φύγω και με τον μπαμπά του που κάθεται μπορεί να κλαψει κιόλας στην αρχή.ειναι λογικό είναι πολύ μικρούλα και της είναι δύσκολο.να της αφήνεις μια μπλούζα σου να την έχει εκεί δίπλα της.οταν είστε μαζί να της βάζεις ένα συγκεκριμένο τραγουδάκι και όταν φεύγεις να της το βάζεις μήπως νιώθει καλύτερα όταν το ακουει.μετα όταν λείπεις ηρεμεί η είναι όλο γκρίνια και κλάμα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Θα έχουμε και άλλα θετικά νέα! Είμαι σίγουρη. 

Κορίτσια τηλεφώνησα στο Λητώ για τη σαλπιγγογραφεια και μου είπαν 130 ευρώ. Πίστευα θα ήταν πιο ακριβή και παρηγορήθηκα κάπως. Το αναφέρω για να το ξέρει οποία κοπέλα θέλει. 

Φυσικα και θα εχουμε πολλα καλα νεα! 

Προσωπικα δεν γνωριζω αλλα διαβασα απο 120 εως 180 και στα δημοσια αγοραζεις το υγρο λογω ελλειψης αλλα ειναι δωρεαν

Μην κλεινεις ακομα!!!!!! Περιμενε μπορει να μην χρειαστει!

πρίν από 5 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

λες κ ειμαι 4 μηνων εχω φουσκωσει ή εγγυος ή πρεπει να κοψω τα γλυκα χαχα

Ευχομαι να εισαι εγκυος! Μετα θα κοψεις και τα γλυκα!:D

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ενα συννεφο ...... Χαχαχαχ οι τοξοτες λεει οτι θα παρουν καλα νεα απο την οικογενεια! Θα γινουν θετικες αλλαγες στην προσωπικη τους ζωη! 

Ωραία πολυ μου αρέσει αυτό!κάτσε σου στέλνω το 50αρικο!!B) 

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, MelinaFo said:

Φυσικα και θα εχουμε πολλα καλα νεα! 

Προσωπικα δεν γνωριζω αλλα διαβασα απο 120 εως 180 και στα δημοσια αγοραζεις το υγρο λογω ελλειψης αλλα ειναι δωρεαν

Μην κλεινεις ακομα!!!!!! Περιμενε μπορει να μην χρειαστει!

Ευχομαι να εισαι εγκυος! Μετα θα κοψεις και τα γλυκα!:D

:):-P

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχα! Να το διαλυσουμε κάπως το σύννεφο; κα Μελίνα Πατέρα Μπίκου Λεφάκη μου πιάνει και όσους έχουν ωροσκόπο στον Τοξότη; 

Εντωμεταξύ έχω ξεσηκωθεί τόσο με τα μαζεμένα θετικά τεστακια, που ανοίγω το ημερολόγιο να δω σε ποια μέρα είμαι! Χαχαχα. 

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ωραία πολυ μου αρέσει αυτό!κάτσε σου στέλνω το 50αρικο!!B) 

Για σενα ανανακο μ κερασμενες οι αστρολογικες προβλεψεις! Δεν θελω χρημα! Αγαπη μονο

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Just now, alina80 είπε:

Χαχα! Να το διαλυσουμε κάπως το σύννεφο; κα Μελίνα Πατέρα Μπίκου Λεφάκη μου πιάνει και όσους έχουν ωροσκόπο στον Τοξότη; 

Εντωμεταξύ έχω ξεσηκωθεί τόσο με τα μαζεμένα θετικά τεστακια, που ανοίγω το ημερολόγιο να δω σε ποια μέρα είμαι! Χαχαχα. 

Εννοειται οτι πιανει κ ωροσκοπο θα σε μαλωσω! Πρεπει να διαβαζετε και τον ωροσκοπο!

Και αν βγαλετε ακρη να με χ..... Χαχαχαψα

Αααα μπραβο για δες ημερολογιο!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...