Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

16 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

@ellilaw ανέβασα ένΑ αρθρο που καταριπτει την θεωρία της θερμοκρασίας αλλα δεν το εμφανίζει θα στο στείλω σε πμ

Θα μπορουσες να μου το στειλεις και εμενα?θα με ενδιεφερε να το διαβασω :) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 minute ago, Nati85 said:

Εντάξει έχεις και μικρό κύκλο μπορεί και να μην είναι της φαντασίας σου!δεν θα περιμένεις περίοδο στις 21 Φεβρουαρίου σωστά?κάπου τωρα αυτές τις μερες θα ήταν η ωορρηξία σου.το στήθος σου το νιώθεις πρησμένο?

περιπου στις 19/2 το στηθος οχι κ αυτο με αποθαρινει μονο την κοιλια μου κ λαχανιαζω συνεχεια .....μπα δεν ειμαι !την προηγουμενη φορα ειχε πρηστει το στηθος μου

πρίν από 2 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

ειχες δικιο ομως !!!!!!!!

Κοιταξε αν ξερεις τον οργανισμο σου και γενικα δεν εχεις συμπτωματα περιοδου οπως εγω.Ειναι και λιγο το αισθημα της μανας.πιστευω πως αν προσεξεις τα σημαδια στο τελος εφοαον ειναι αρκετα δικαιωνεσαι.

Σου ευχομαι να εισαι!!!!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ωραια περιμένουμε θετικα.νεακια 

Πηγα τελικα δεν άντεξα... Εντομεταξυ ηθελα μ τη γραψω αλλα ο γιατρός στο. ΙΚΑ εδω είναι αντε μη πω απο συμπεριφορά... Μπορεί να ειχε και δικιο σε ξερω!! Οτι αν δεν εχεις μια εβδομαδα καθυστέρηση σς σου γραφει

.μολις γίνει η εμφύτευση μετά από 2 μέρες ανιχνεύεται στο αίμα η ορμόνη και μετά από 4 με 5 μέρες περίπου στο τεστ εγκυμοσύνης αναλογα και με την ευαισθησία που έχει.η εμφύτευση μπορεί να γίνει από 6εως 12 μέρες από την σύλληψη.γι αυτό και δεν έχει στάνταρ μέρες που μπορεί να δείξει μια χοριακη ή ένα τεστ

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, zina7777 said:

Κοιταξε αν ξερεις τον οργανισμο σου και γενικα δεν εχεις συμπτωματα περιοδου οπως εγω.Ειναι και λιγο το αισθημα της μανας.πιστευω πως αν προσεξεις τα σημαδια στο τελος εφοαον ειναι αρκετα δικαιωνεσαι.

Σου ευχομαι να εισαι!!!!

Συμφωνω πως ειναι κ λιγο θεμα διαισθησης

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Είναι καμιά που έκανε χορική πριν την καθυστέρηση???? Και αν ναι πόσες μέρες πριν ? Και πόσο βγήκε? 

Εκανα 2-3 μερες πριν(απο φοβο) και εδειξε 40.5 θετικη.

πρίν από 3 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

@Μάντη έχεις δικιο έγω μπερδευτηκα γιατι μπαινω πρωτη φορα κ εβλεπα αλλα ντάλλον !!!

κανετε το τεστ φαρμακειου πριν την καθυστέρηση ? 

Όχι εγώ έκανα ένα από  ιντερνέτ που αγόρασα! One step!

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

οχι !!!! μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι συμπτωμα αρχομενης κυησης!! δν νιωθω σαν να ερχεται περιοδος , νιωθω σαν να μαζευει η μητρα κ να ανοιγει ..ακριβως στο κεντρο..

καταπληκτικη περιγραφη ε?? δεν ξερω πως να σου το πω.. παντως αιμα εμφυτευσης δεν εχω ακομα....

Δεν ξέρω τι νιώθω ακριβώς! Έχω λίγα πονακια ελαφρά! Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Καλεεεε ποιο αίμα εμφύτευσης τωραααα έχει γίνει εμφύτευση δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλες αίμα εμφύτευσης!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Εκανα 2-3 μερες πριν(απο φοβο) και εδειξε 40.5 θετικη.

Άρα εμένα αν βγει 30 καλά θα είναι!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Είναι καμιά που έκανε χορική πριν την καθυστέρηση???? Και αν ναι πόσες μέρες πριν ? Και πόσο βγήκε? 

εγω εκανα 27η μερα κ ειχα 412 αν θυμασαι.  εσυ εισαι 23η μερα ? με θετικο τεστ που φαινεται  θα εχεις στο 50 -100 πιστευω. ελα σε ενα 2ωρο θα ξερουμε!! μην ανησυχεις καθολου

πρίν από 6 λεπτά , soth_26 είπε:

Πηγα τελικα δεν άντεξα... Εντομεταξυ ηθελα μ τη γραψω αλλα ο γιατρός στο. ΙΚΑ εδω είναι αντε μη πω απο συμπεριφορά... Μπορεί να ειχε και δικιο σε ξερω!! Οτι αν δεν εχεις μια εβδομαδα καθυστέρηση σς σου γραφει

οι περισσοτεροι ετσι λενε! επρεπε να του πεις ψεματα!!!!! οτι εκανες τεστ κ ητνα θετικο . 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

περιπου στις 19/2 το στηθος οχι κ αυτο με αποθαρινει μονο την κοιλια μου κ λαχανιαζω συνεχεια .....μπα δεν ειμαι !την προηγουμενη φορα ειχε πρηστει το στηθος μου

Ναι 23 σωστά υπολόγισα από 25 και μπεεδευτικα άρα έχει γίνει και η ωορρηξια!!πολύ πιθανό να είσαι όμως κάτσε να δούμε!σε κάποια κορίτσια δεν είχε πρηστεί πολύ το στήθος. αν και εμένα την πρώτη φορά πρηστηκε πολύ και ήταν ευαίσθητο αυτό περιμένω κάθε φορά και εγω.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , soth_26 είπε:

καλα αποτελεσματα ! ποτε θα ξερεις ??? να μας πεις κ εσυ , ετσι?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Όχι εγώ έκανα ένα από  ιντερνέτ που αγόρασα! One step!

Δεν ξέρω τι νιώθω ακριβώς! Έχω λίγα πονακια ελαφρά! Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Καλεεεε ποιο αίμα εμφύτευσης τωραααα έχει γίνει εμφύτευση δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλες αίμα εμφύτευσης!

Άρα εμένα αν βγει 30 καλά θα είναι!!!!

Πανω απο 10 ειναι θετικη.

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

εγω εκανα 27η μερα κ ειχα 412 αν θυμασαι.  εσυ εισαι 23η μερα ? με θετικο τεστ που φαινεται  θα εχεις στο 50 -100 πιστευω. ελα σε ενα 2ωρο θα ξερουμε!! μην ανησυχεις καθολου

Ναι το θυμάμαι το δικό σ! 23η είμαι σωστά!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Nati85 said:

Ναι 23 σωστά υπολόγισα από 25 και μπεεδευτικα άρα έχει γίνει και η ωορρηξια!!πολύ πιθανό να είσαι όμως κάτσε να δούμε!σε κάποια κορίτσια δεν είχε πρηστεί πολύ το στήθος. αν και εμένα την πρώτη φορά πρηστηκε πολύ και ήταν ευαίσθητο αυτό περιμένω κάθε φορά και εγω.

Εχω ακομα μελλον ποιος κανει τοση υπομονη μεχρι τις 21 χαχα.

Ναι το στηθος ειναι συχνο συμπτωμα για αυτο λεω δεν ειμαι .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...