Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

αν ειχες επαφες ειδικα απο 11 -13 η μερα πολυ πιθανο να εισαι ! εγω θυμαμαι οτι 6 μερες μετα την ωορηξια ενιωσα ενα τσιμπιμα στην μητρα κ πονο κ ξυπνησα απο τον υπνο... αλλα τιποτα αλλο , ουτε το στηθος ουτε τιποτα.. 

επισης θυμαμαι το σαββατο κοριτσια που περπατησα το μεσημερι  πριν κανω το τεστ , λαχανιασα κ μου φανηκε τοσο περιεργο  γτ εγω δεν λαχανιαζω τοσο ευκολα!!! 24η μερα ημουν .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 49 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

23/1 ειχα την τελευταια περιοδο μου κ απο τοτε επιδωθηκαμε στο σπορ σχεδον καθε μερα γιατι θέλουμε πολύ δευτερο παιδάκι , ειναι λοιπον πολυ συντομα ήδη να εχω συμπτωματα .

Κ εγω αυτό σκέφτομαι τι έχω κ η κοιλια μου ειναι τούμπανο κάποιε στιγμές  κ μόνο που μιλάω λαχανιάζω ...εσυ τι ένωθες ?

Ωχ εγω αγγιζα τα ορια της ψυχασθενειας..χαχαχα.. Αποτομες αλλαγες διαθεσης,τσιμπηματα στην κοιλια,πονους στη μεση στο στηθος,κατι γρου γρου στην κοιλια επιφανειακα,συγχνοουρια,διψα..κι αλλα διαφορα αλλα οι κραμπες στην κοιλια με υποψιασαν.εκανα χοριακη 2-3 μερες πριν την περιοδο και μου βγηκε 40.5

επισης θυμαμαι το σαββατο κοριτσια που περπατησα το μεσημερι  πριν κανω το τεστ , λαχανιασα κ μου φανηκε τοσο περιεργο  γτ εγω δεν λαχανιαζω τοσο ευκολα!!! 24η μερα ημουν .

Ada μου έχεις πονακια περιόδου εσύ;;; Εγώ έχω λιγα.. είναι ανησυχητικά;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Νομιζω και μια βδομαδα πριν δείχνει αν κανω λάθος να με διορθώσει κάποια 

η χοριακη? μηπως ειναι λιγο νωρις? οι γιατροι λενε κοντα στην μερα που περιμενεις να κανεις . καλα ενας μου ειχε πει κιολας να κανω μετα απο 2 -3 μερες γτ μπορει να ειαν βιοχημικη κ αδικα θα χαρω ... κ με προσγειωσε αποτομα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Είμαι ακόμα πριν τη καθυστέρηση και νομίζω θα βγει μικρή χορική! @Ungry girl

Οπως και να εχει κ μικρή να ειναι δεν μας πειραζει γιατί οπως λες εισαι πριν τη καθυστέρηση τι ωρα θα τα έχουμε!??

Just now, Ungry girl είπε:

Νομιζω και μια βδομαδα πριν δείχνει αν κανω λάθος να με διορθώσει κάποια 

Τα τεστ εγκυμοσυνης για πριν την καθυστερηση ισχυριζονται οτι ανιχνευουν εγκυμοσυνη 5 μερες μετα την συλληψη! Δηλαδη 7με 8 μερες απο την ημερα που υπολογισες ωορρηξια! Φυσικα ειναι νωρις αλλα υπαρχουν περιπτωσεις και με καποια συμπτωματα και με θετικα τεστακια!

tpnxp3.png

1 minute ago, zina7777 said:

Ωχ εγω αγγιζα τα ορια της ψυχασθενειας..χαχαχα.. Αποτομες αλλαγες διαθεσης,τσιμπηματα στην κοιλια,πονους στη μεση στο στηθος,κατι γρου γρου στην κοιλια επιφανειακα,συγχνοουρια,διψα..κι αλλα διαφορα αλλα οι κραμπες στην κοιλια με υποψιασαν.εκανα χοριακη 2-3 μερες πριν την περιοδο και μου βγηκε 40.5

ειχες δικιο ομως !!!!!!!!

Διαφημίσεις

η χοριακη? μηπως ειναι λιγο νωρις? οι γιατροι λενε κοντα στην μερα που περιμενεις να κανεις . καλα ενας μου ειχε πει κιολας να κανω μετα απο 2 -3 μερες γτ μπορει να ειαν βιοχημικη κ αδικα θα χαρω ... κ με προσγειωσε αποτομα...

Μπορει να διξει άσχετος αν βγει χαμηλή εδω στη μαντη εδειξε το τεστ 5 μερες πριν την περίοδο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

οχι εγω απλα ειμαι ασχετη κ εβλεπα δημοσιευσεις του 2015 χαχα

@Nati85 27 μερες κυκλο με τελευταια περιοδο 23/1 .εχεις δικιο κ εγω αυτο λεω πολυ νωρις αλλα η επιθυμία δημιουργει συμπτωματα χαχα

Εντάξει έχεις και μικρό κύκλο μπορεί και να μην είναι της φαντασίας σου!δεν θα περιμένεις περίοδο στις 21 Φεβρουαρίου σωστά?κάπου τωρα αυτές τις μερες θα ήταν η ωορρηξία σου.το στήθος σου το νιώθεις πρησμένο?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οπως και να εχει κ μικρή να ειναι δεν μας πειραζει γιατί οπως λες εισαι πριν τη καθυστέρηση τι ωρα θα τα έχουμε!??

Περίπου στη 1 ! Ναι λογικά θα είναι μικρή! Είμαι 3 με 4 μέρες πριν!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ada μου έχεις πονακια περιόδου εσύ;;; Εγώ έχω λιγα.. είναι ανησυχητικά;

οχι !!!! μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι συμπτωμα αρχομενης κυησης!! δν νιωθω σαν να ερχεται περιοδος , νιωθω σαν να μαζευει η μητρα κ να ανοιγει ..ακριβως στο κεντρο..

καταπληκτικη περιγραφη ε?? δεν ξερω πως να σου το πω.. παντως αιμα εμφυτευσης δεν εχω ακομα....

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...