Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τη Δευτέρα δεν περιμένεις είπαμε??? Ναι θα δείξει!! @Μάντη περιμενουμε τη χοριακη σιγουρα θα ειναι μεγαλη πιστευω!!!!!!!

Ωραια οποτε ισως παω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

Kαλημέρα κορίτσια , ειναι καμία εδω που να την ενδιαφέρει αυτό το θέμα ?δηλαδη αν καποια ειχε συμπτώματα πριν την καθυστερηση ?

Kαλημερα ! τι εννοεις κοριτσι?οτι ειμαστε εκτος θεματος? ????????

3 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Επιτέλους Παρασκευή! !! 

Εμείς σε λίγο έχουμε παιδίατρο. ..να δούμε τι κάναμε αυτό το μήνα. . Έχω και πολύ άγχος γιατί σήμερα η μικρή θα πρέπει να κάτσει με τη μαμά μου για να πάω για δουλεια και πλέον είναι η μοναδική με την οποία δεν κάθεται. ..δεν θέλω να κλαίει πάλι. .

Τέλος πάντων. .Μην σας πρηζω πρωί πρωί. .εύχομαι σε όλες μία όμορφη μέρα! !!

αχ μωρε η μικρουλα εχει δεθει πολυ με σενα .  αλλα σιγα σιγα θ ασυνηθησει , θα δεις..εννοειται δεν μας πρηζεις .. 

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια συγχαρητήρια στις νεες εγκυουλες!  Εχασα το μετρημα!!! 

Καλημερα ! τωρα εισαι εσυ  στην αναμονη.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια!  @Μάντη ποσο χαρηκα για σενα!  περιμενω την χοριακη σου !!! τι σου ειπε ο γυναικολογος για την αντιβιωση? 

συγχαρητηρια @Μαρθα Κ!! @ellilaw κ απο σενα περιμενουμε χοριακη  αλλα ειναι πολυ νωρις να πας στον γιατρο την Δευτερα. 

Κοριτσια εμεις χθες βγηκαμε βολτα στο κεντρο της Θεσ/νικης και γινοταν ο πανικοςςςςςς!!! καταληξαμε λαδαδικα για σουβλακια!!! ειχε παρα πολυ κοσμο!! 

πραγματικα ο Φλεβαρης μπηκε πολυ καλα! εχουμε 4 θετικα τεστακια περιμενουμε κ αλλες .. 

παντως να πω την αληθεια κ καθε μερα να το κανεις στις γονιμες , τελικα δεν εξασθενει το σπερμα! αυτο εδειξε κ απο μενα κ απο την Μαντη .. 

@ada32 ησουνα και συ στο κεντρο χθες??και γωωω!!χαμος στην Αριστοτελους πολυ καρναβαλιιι!!ωραια ητανε!και μεις καταληξαμε για σουβλακια μετα στο τσιρ τσιρ μεζε στην ερμου!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@ada32 ησουνα και συ στο κεντρο χθες??και γωωω!!χαμος στην Αριστοτελους πολυ καρναβαλιιι!!ωραια ητανε!και μεις καταληξαμε για σουβλακια μετα στο τσιρ τσιρ μεζε στην ερμου!

ναι ιιιι!!! χαμος !! τι ηταν αυτο !! ωραια ηταν ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! 

@Νορα Σ. Καλώς ήρθες!! Η αλήθεια είναι λίγο νωρίς ακόμα νομίζω αλλά όλα συμβαίνουν και όλα τα έχουμε δει! Τι κύκλο έχεις?

@ntemiiiiii λογικα κάπου αρχές Μαρτιου.ακομα δεν είμαι στις γόνιμες πήρα τεστ να κάνω αλλά δεν τα έχω ξεκινήσει έχω απογοητευτεί γενικώς και δεν τρελαίνομαι κιόλας.οταν δω υγρά και νιώσω πονακια θα κάνω κανένα.

πρίν από 26 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ωραίο αυτό που έχεις βάλει στην φώτο σου!τώρα το διάβασα!!:-D

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

@ada32 καλημέρα όχι βέβαια , απλα εγω είμαι άσχετη κ μπήκα πρώτη φορά κ δεν είχα δει τι γράφατε !!:):)

ααα οκ !σε παρεξηγησα!!χαχαχα γτ υπαρχουν κοπελες που μπαινουν κ μας μπερδευουν καποιες φορες! εδω θα διαβασεις πολλα , απο συμπτωματα , εξετασεις  μεχρι κ τι μαγειρεψαμε..  μακαρι να εισαι εγκυουλα και εσυ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@caramel_83 εσύ κιουρια μου ποτε περιμένεις?δεν πιστεύω να μας έχετε ετοιμάσει τίποτα με τον καραμελινο?ξέρω δεν κάνετε σωστή προσπάθεια αλλά λέω μήπως έγινε η δουλειά???

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 49 λεπτά , soth_26 είπε:

Εγώ ειμαι 3μερες πριν.. Νοιώθω τι καρδια μου να χτυπαει εντονα, συχνουρια, εχω πονακια στο κεντρο της κοιλιας και καποιες φορες ζεσταίνομαι.. Σήμερα ειχα και κατι αναγουλες το πρωι άσε που σηκώθηκα μες στη νυχτα για τουαλέτα... Ελπιζω και εγω να μην είμαι κατα φαντασιαν

εσενα ειναι πολυ καλα τα συμπτωματα ! και εγω ζεσταινομουν πολυ1κανε κανενα τεστακι αφου σε ολες μας εδειξε νωρις !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, ada32 said:

ααα οκ !σε παρεξηγησα!!χαχαχα γτ υπαρχουν κοπελες που μπαινουν κ μας μπερδευουν καποιες φορες! εδω θα διαβασεις πολλα , απο συμπτωματα , εξετασεις  μεχρι κ τι μαγειρεψαμε..  μακαρι να εισαι εγκυουλα και εσυ! 

οχι εγω απλα ειμαι ασχετη κ εβλεπα δημοσιευσεις του 2015 χαχα

@Nati85 27 μερες κυκλο με τελευταια περιοδο 23/1 .εχεις δικιο κ εγω αυτο λεω πολυ νωρις αλλα η επιθυμία δημιουργει συμπτωματα χαχα

πρίν από 45 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

23/1 ειχα την τελευταια περιοδο μου κ απο τοτε επιδωθηκαμε στο σπορ σχεδον καθε μερα γιατι θέλουμε πολύ δευτερο παιδάκι , ειναι λοιπον πολυ συντομα ήδη να εχω συμπτωματα .

Κ εγω αυτό σκέφτομαι τι έχω κ η κοιλια μου ειναι τούμπανο κάποιε στιγμές  κ μόνο που μιλάω λαχανιάζω ...εσυ τι ένωθες ?

αν ειχες επαφες ειδικα απο 11 -13 η μερα πολυ πιθανο να εισαι ! εγω θυμαμαι οτι 6 μερες μετα την ωορηξια ενιωσα ενα τσιμπιμα στην μητρα κ πονο κ ξυπνησα απο τον υπνο... αλλα τιποτα αλλο , ουτε το στηθος ουτε τιποτα.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

@Νορα Σ. Καλώς ήρθες!! Η αλήθεια είναι λίγο νωρίς ακόμα νομίζω αλλά όλα συμβαίνουν και όλα τα έχουμε δει! Τι κύκλο έχεις?

@ntemiiiiii λογικα κάπου αρχές Μαρτιου.ακομα δεν είμαι στις γόνιμες πήρα τεστ να κάνω αλλά δεν τα έχω ξεκινήσει έχω απογοητευτεί γενικώς και δεν τρελαίνομαι κιόλας.οταν δω υγρά και νιώσω πονακια θα κάνω κανένα.

Ωραίο αυτό που έχεις βάλει στην φώτο σου!τώρα το διάβασα!!:-D

Γιατι απογοητευεσαι ανανακο μ! Μην πεφτεις ερχεται η ανοιξη! Εχεις ρυθμισει τα θεματα σου! Θα κανει κ το τσεκ ο συζυγος και ολα θα γινουν!

tpnxp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

πριν την καθυστέρηση ε ?να σου πω την αληθεια δε ξερω :( εγω στο πρωτο είχα κανει 2 μερες μετα την καθυστερηση .Κάνε λίγο υπομονη έστω αν είσαι να παρεις κ ενα καλο νούμερο , εννοω τιμη χοριακης

@Ungry girl Ξερεις ποσες μέρες πριν την καθυστέρηση μπορεί να δείξει ?

Νομιζω και μια βδομαδα πριν δείχνει αν κανω λάθος να με διορθώσει κάποια 

1 ώρα πρίν, kouzouni15 είπε:

Μακάρι μακάρι τι να πω ; Εντ μεταξύ έκανα τεστακι με τις γραμμουλες είναι καλό ή να ψάξω για Κλέαρ μπλου;

Σήμερα !!!

Κάνε υπομονή μέχρι αύριο και μετά κάνε μια χορική!

1 hour ago, Νορα Σ. είπε:

Kαλημέρα κορίτσια , ειναι καμία εδω που να την ενδιαφέρει αυτό το θέμα ?δηλαδη αν καποια ειχε συμπτώματα πριν την καθυστερηση ?

Όλες!!!!

πρίν από 58 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια!  @Μάντη ποσο χαρηκα για σενα!  περιμενω την χοριακη σου !!! τι σου ειπε ο γυναικολογος για την αντιβιωση? 

συγχαρητηρια @Μαρθα Κ!! @ellilaw κ απο σενα περιμενουμε χοριακη  αλλα ειναι πολυ νωρις να πας στον γιατρο την Δευτερα. 

Κοριτσια εμεις χθες βγηκαμε βολτα στο κεντρο της Θεσ/νικης και γινοταν ο πανικοςςςςςς!!! καταληξαμε λαδαδικα για σουβλακια!!! ειχε παρα πολυ κοσμο!! 

πραγματικα ο Φλεβαρης μπηκε πολυ καλα! εχουμε 4 θετικα τεστακια περιμενουμε κ αλλες .. 

παντως να πω την αληθεια κ καθε μερα να το κανεις στις γονιμες , τελικα δεν εξασθενει το σπερμα! αυτο εδειξε κ απο μενα κ απο την Μαντη .. 

Μου την έκοψε αμέσως την αντιβίωση! Το μεσημέρακι θα έχω αποτελέσματα!!!!

πρίν από 43 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τη Δευτέρα δεν περιμένεις είπαμε??? Ναι θα δείξει!! @Μάντη περιμενουμε τη χοριακη σιγουρα θα ειναι μεγαλη πιστευω!!!!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...