Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα σας

Αχ εμενα ξεκινησε η μερα μου με δυσκοιλιοτητα.Πππρωτη φορα στη ζωη μου.Τη συμβουλη σας παρακαλώ.

@Vila κι εμεις παρθενο με σκορπιο,δουλευει μια χαρα!!!

@soth_26 δε τη βλεπω να ρχεται με τοσα συμπτωματα.

Κοριτσια ποια εκανε την αρχη Γεναρη για ανακοινωση εγκυμοσυνης?εκανε καλο ποδαρικο..

Μήπως ημανε εγω,να χαρω???

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα όμορφες! Ήρθε η Παρασκευή, τρία επιπλέον σποράκια στην παρέα, τι άλλο θέλουμε. 

Τι κάνετε; @Ungry girl διάβασα τα βρήκες με το αγόρι ε; Μπράβο. 

@Smile89 εσύ πώς είσαι μικρό; 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Την έβαψες αν κάνεις Σκορπιό αυτό μόνο θα σου πω!

Τι έγινε ρε κορίτσια χαμος??πέφτουν από τον ουρανό θετικά τεστακιααα!! Δεν σας προλαβαίνω λίγες ώρες λείπω μόνο!!

@Μάντη @Μαρθα Κ συγχαρητήρια κορίτσια μου!!!και ναι τα καταφερατεεεεεεε!!!εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα με ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας!!

Εμείς σήμερα φάγαμε πολύ κρέας μιλάμε όμως για πολύ!κεμπαμπ καλαμάκια παιδάκια (με διαλυτικά ανάμεσα) όχι κανονικά παιδάκια χαχαχχα και συνεχίζω... Μπιφτέκια λουκάνικα κοντοσούβλι και μετά ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό!!!ευτυχώς η σόδα με έσωσε!είναι μην πω να φάω οδοστρωτήρας ρε παιδί μου είμαι!!πριν όμως ήπια και το χαπακι για τα τριγλυκερίδια.. νομίζω το λίπος γέμισε ότι κενό ειχα..και έτσι κοριτσάκια μου καλά και γλυκά σας καληνυχτιζω και εύχομαι για όλες μας εγκυουλες φρεσκοεγκυουλες και μη η επόμενη τσικνοπέμπτη να μας βρει αγκαλιά με τα μωράκια μας και τα παιδάκια μας και τα παϊδακια φυσικά!!!

Ευχαριστούμε nati μου!!!! 

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!

Χχαχαχα τι γέλιο έχουν όταν κάνουν ότι τα ξέρουν όλα!

Χαχαχαχ καλά κάνατε!!!Εσύ πότε δεν περιμένεις;

Όλα καλά θα είναι!Θα κλάψει λίγο,θα συνηθίσει,τη θηλάζεις; καλή δουλειά!!

Πραγματικά ολαααα όμως!!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου! Πήγα για χορική το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα!!!!

• Μου αρέσει 3

jgJqp3.png

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!

Χχαχαχα τι γέλιο έχουν όταν κάνουν ότι τα ξέρουν όλα!

Χαχαχαχ καλά κάνατε!!!Εσύ πότε δεν περιμένεις;

Όλα καλά θα είναι!Θα κλάψει λίγο,θα συνηθίσει,τη θηλάζεις; καλή δουλειά!!

Ναι αγάπη μου. Θηλαζουμε.  Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλαίει λίγο.  Κλαιει σπαρακτικα με αναφιλητα μέχρι να πέσει ξερή από το κλάμα.  2 ώρες λείπω και 2 ώρες κλαίει έτσι 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Τονι@ είπε:

Ναι αγάπη μου. Θηλαζουμε.  Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλαίει λίγο.  Κλαιει σπαρακτικα με αναφιλητα μέχρι να πέσει ξερή από το κλάμα.  2 ώρες λείπω και 2 ώρες κλαίει έτσι 

Έχει άγχος αποχωρισμού το μικράκι; Τι να σου πω βρε κορίτσι. Το πιθανότερο είναι να συνηθίσει σύντομα. Προσπάθησε όσο μπορείς και εσύ να είσαι χαλαρή όταν την αφήνεις γιατί σίγουρα θα καταλαβαίνει και τη δική σου ένταση και στεναχώρια. Σίγουρα όμως σε λίγο καιρό θα συνηθίσει. Υπομονή (αν προσπαθήσετε να κοιμαται πριν φύγεις;).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα σας

Αχ εμενα ξεκινησε η μερα μου με δυσκοιλιοτητα.Πππρωτη φορα στη ζωη μου.Τη συμβουλη σας παρακαλώ.

@Vila κι εμεις παρθενο με σκορπιο,δουλευει μια χαρα!!!

@soth_26 δε τη βλεπω να ρχεται με τοσα συμπτωματα.

Κοριτσια ποια εκανε την αρχη Γεναρη για ανακοινωση εγκυμοσυνης?εκανε καλο ποδαρικο..

Μήπως ημανε εγω,να χαρω???

Μακάρι κορίτσι μου!!! 

Καλημέρα και από εμένα Συγχαρητηρια σε όλες τις νέες χθεσινες εγκύους μας @Μάντη @Μαρθα Κ @ada32 και στα δικά μας οι λοιπές!! Σήμερα το πρωί αρνητικό τεστακι άφαντη περίοδος νεύρα στο κόκκινο

Just now, kouzouni15 είπε:

Καλημέρα και από εμένα Συγχαρητηρια σε όλες τις νέες χθεσινες εγκύους μας @Μάντη @Μαρθα Κ @ada32 και στα δικά μας οι λοιπές!! Σήμερα το πρωί αρνητικό τεστακι άφαντη περίοδος νεύρα στο κόκκινο

Κορίτσι όσο είναι καθαρό το μετωπο δεν είναι τίποτα σίγουρο! Ελπίζουμε! 

Καλημέρες!!

Just now, kouzouni15 είπε:

Καλημέρα κούκλα μου!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Σήμερα περιμένεις;;;

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσι όσο είναι καθαρό το μετωπο δεν είναι τίποτα σίγουρο! Ελπίζουμε! 

Καλημέρες!!

Μακάρι μακάρι τι να πω ; Εντ μεταξύ έκανα τεστακι με τις γραμμουλες είναι καλό ή να ψάξω για Κλέαρ μπλου;

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κούκλα μου!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Σήμερα περιμένεις;;;

Σήμερα !!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Ήρθε η Παρασκευή, τρία επιπλέον σποράκια στην παρέα, τι άλλο θέλουμε. 

Τι κάνετε; @Ungry girl διάβασα τα βρήκες με το αγόρι ε; Μπράβο. 

@Smile89 εσύ πώς είσαι μικρό; 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; 

Καλημερα ναι κάναμε μια κουβεντα εχθες ελπίζω να εβγαλε καπου θα δείξει στον επομενο κυκλο χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Μακάρι μακάρι τι να πω ; Εντ μεταξύ έκανα τεστακι με τις γραμμουλες είναι καλό ή να ψάξω για Κλέαρ μπλου;

Σήμερα !!!

@kouzouni15

Ποιες γραμμούλες εννοείς, δεν είναι καλή μάρκα; Καλό είναι να μην πάρεις άλλο ακόμα, περίμενε 1-2 μέρες καλύτερα και μετά ναι δοκιμάσεις ένα διαφορετικό ίσως!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

@kouzouni15

Ποιες γραμμούλες εννοείς, δεν είναι καλή μάρκα; Καλό είναι να μην πάρεις άλλο ακόμα, περίμενε 1-2 μέρες καλύτερα και μετά ναι δοκιμάσεις ένα διαφορετικό ίσως!

Hometest είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τα τεστακια ωορρηξίας αλλά τα εγκυμοσύνης; Θα πάρω ένα Κλέαρ μπλού και θα το αφήσω για Κυριακή αν δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημερα ! σημερα περιμενες?  περιμενε λιγακι ακομα ... συντομα ολες θα μεινετε πιστευω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...