Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

@elenakii22 πρώτα ο Θεός, αρχές Ιουλίου θα ξαναπάω... Γενικά η εγκυμοσίνη πάει καλά. Απλά εγώ πλέον σκάω από τη ζέστη, έκανα τις πρώτες μου ραγάδες, έχω κάτι σουβλιές στη μέση μου και με έχουν πιάσει τρομερέε ανασφάλειες επειδή έχω παχύνει... Άσ' τα... 

@Alekagala πόσο εβδομάδων είσαι; εγώ μπερδεύομαι στο να τα υπολογίσω, διότι ο ένατος που υποτίθεται ότι γεννάμε, είναι ουσιαστικά ο δέκατος μήνας (40 εβδομάδες). Εγώ τώρα που μπαίνω στην 25η εβδομάδα, πόσο μηνών είμαι; 5;

ειναι λογικο να κανεις κ λιγες ραγαδες βρε κοριτσι...γενικα στην εγκυμοσυνη το σωμα μας ανοιγει λιγακι...προσπαθησε να προσεχεις την διατροφη σου για να νιώθεις εσυ καλα οχι για αλλο λογο...

@Papaki@ ουτε υγρα ειχα ουτε διαφορα στην θερμοκρασια...τπτ..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, marillia είπε:

Τώρα είδα τα ευχάριστααα!!Κορίτσι μου συγχαρητήριααααα!!!!Χάρηκα πάρα πόλυυυυ!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.Σ ευχαριστώ για την ευχούλα!!!Εγώ έχω πονάκια περιόδου,κοιτιέμαι όλη την ώρα και τίποτα.Χτες είχα και λίγα κιτρινωπά υγρά.Καινούργια παιχνιδάκια πάλι χαχαχχα!!!Θα περιμένω μήπως αδιαθετήσω αύριο και ίδωμεν!!!

Κοριτσι μου μακάρι να μη σου έρθει και τα πονάκια να είναι για άλλους λόγους!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Olivia3 είπε:

Κοριτσια τι κανετε? Εγω εχω πολυ αγχος σκεφτομαι να παω να κανω μια χοριακη. 2 μερες πριν την περιοδο λετε να μη δειξει? 

οτι θα δειξει θα δειξει....καλυτερα να περιμένεις...τωρα αν δεν μπορείς πηγαινε Αύριο!

@ΧρυσαΜ δεν είναι πάντα εμφανή, αν είχες επαφές όλα είναι δυνατά, στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήταν παλινδρομη η επαφή ήταν στα τελειώματα της περιόδου μου! 5η μέρα του κύκλου, όλα είναι θέμα τύχης 

@Olivia3 περίμενε βρε 2 μερουλες ακόμη.. 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Papaki@ είπε:

@ΧρυσαΜ δεν είναι πάντα εμφανή, αν είχες επαφές όλα είναι δυνατά, στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήταν παλινδρομη η επαφή ήταν στα τελειώματα της περιόδου μου! 5η μέρα του κύκλου, όλα είναι θέμα τύχης 

@Olivia3 περίμενε βρε 2 μερουλες ακόμη.. 

μηπως το λες σε εμενα και οχι στη Χρυσα?

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

μηπως το λες σε εμενα και οχι στη Χρυσα?

Γι' αυτό και εγώ σκάλωσα :-P δεν πειράζει... Μέχρι τις 20 εβδομάδες ήμουν κομπλέ, από τότε όμως και μετά άρχισαν ολες οι λιγούρες.... Προσπαθώ να το ελέγξω όσο μπορώ...

πρίν από 31 λεπτά , Olivia3 είπε:

Κοριτσια τι κανετε? Εγω εχω πολυ αγχος σκεφτομαι να παω να κανω μια χοριακη. 2 μερες πριν την περιοδο λετε να μη δειξει? 

Ίσως να δείξει αλλά να είναι χαμηλή. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, μη ζορίζεσαι, πήγαινε να κάνεις.. 

9 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημεραααα. τι ΤΕΛΕΙΑ νεα ειναι αυτα, μπραβο κοριτσι μου, ξεκουρασου και ολα θα πανε τελειαααα :wub::wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   71!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. ath_gal1  27/6/2017!!!

6. Olivia3 28/6/2017!!!

7. marillia 30/6/2017!!!

8. andrianni 30/6/2017!!!

9. elenaki22 7/7/2017!!!

10. linaa  8/7/2017!!!

11. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

12. giota@ 10/7/2017!!!

13. Ani ani 13/7/2017!!!

14. λουπιτα 26/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

εμενα ακομα να μου ερθει η ατιμη πφ  :?

εχεις  καθυστερηση ?δευτερη μερα?συμπωματα? βαλε με και μενα στο πινακακι... για 17-7 και βλεπουμε...χαχαχα

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Οι εγκυούλες μας τι κάνουν και τα κορίτσια που είναι για χοριακούλα?

Marillia πηγες?

εγω πήγα το πρωί για την επαναλυπτική! ουφ... 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

Marillia πηγες?

εγω πήγα το πρωί για την επαναλυπτική! ουφ..

Papaki μου δεν πήγα.Λέω να περιμένω μέχρι αύριο το πρωί.Πότε βγαίνουν με το καλό?Αχχχ αυτή η αναμονή της χοριακής!!Εγώ όταν είχα μείνει έγκυος όσο περίμενα για την πρώτη χοριακή έπινα καφεδάκι με τη μαμά μου και κάπνιζα.Λέω σιγά αρνητική θα βγεί.Πέρνω τηλ. και μου λένε είστε έγκυος.Δεν το περίμεναα.

Κοριτσια καλημερα!! Δεν εχω καποιο σπουδαιο νεο να σας πω..αλλα αφορμη να γραψω ειναι η @λουπιτα. Αν θυμαστς καλα πριν 2 μηνες ειχα την πρωτη καθυστερηση της ζωης μου 5 ημερων..με πονακια περιεργα περιοδου 1 βδομαδας χωρις πρησμενο στηθος. Τελικα το ΑΓΧΟΣ τα δημιουργησε ολα αυτα και η λαχταρα μου για μπεμπε. Αυτο το μηνα λοιπον μου ηρθε νωριτερα και ισσοροπισε παλι η κατασταση! Καταλαβαινω λοιπον την απογοητευση σου..αλλα ξεπερασε το κ παμε στον επομενο μηνα δυναμικα :)

• Μου αρέσει 4

14 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@elenakii22 πρώτα ο Θεός, αρχές Ιουλίου θα ξαναπάω... Γενικά η εγκυμοσίνη πάει καλά. Απλά εγώ πλέον σκάω από τη ζέστη, έκανα τις πρώτες μου ραγάδες, έχω κάτι σουβλιές στη μέση μου και με έχουν πιάσει τρομερέε ανασφάλειες επειδή έχω παχύνει... Άσ' τα... 

@Alekagala πόσο εβδομάδων είσαι; εγώ μπερδεύομαι στο να τα υπολογίσω, διότι ο ένατος που υποτίθεται ότι γεννάμε, είναι ουσιαστικά ο δέκατος μήνας (40 εβδομάδες). Εγώ τώρα που μπαίνω στην 25η εβδομάδα, πόσο μηνών είμαι; 5;

Εισαι 6μηνων....  Ο 6ος ξεκινα απο την 22 +1 εβδομαδα και τελειωνει στις 26+7 εβδομάδες....  Αυτος ο μήνας εχει 4βδομαδες ενω ο πέμπτος ειχε τρεις! Σχεδον μαζι γενναμε με εχει για 18/10 αλλα λογω καισαρικης και μεγάλου μωρού θα γινει πιο νωρις! 

Φοιτητριουλα μου κατι ειχα υποψιαστεί οτι εισαι αλλα δεν ηθελα να στο πω....  Μη φοβασαι ολα καλα θα πανε.... Κοιτα τωρα που καλοκαίριασε να χαρείς λιγο την μπαλοκοιλιτσα σου γιατι μετα θα σου λειπει....  Εγω τωρα ξεκίνησα και τη χαιρομαι!!!! 

1 hour ago, Papaki@ είπε:

εγω πήγα το πρωί για την επαναλυπτική! ουφ... 

Αντε με το καλο!!!!  Να διπλασιαστεί και να γινει τεραστια!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...