Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Το καλύτερο. Όχι επειδή είμαι εγώ. Αντικειμενικά.

Κορίτσια έχω νέα! Και η Μαρθουλα μας είναι έγκυος! (Έχει μπλοκάρει το λογαριασμό της και δεν μπορεί να μπει). 2.500 χοριακή (την έκανε με σχεδόν δύο βδομάδες καθυστέρηση!)

Αυτα είναι! 3 σημερα! Ξεμπλοκάραμε κορίτσια! Μπραβο βρε Μάρθα! Κ εσύ δεν το πιστευες με αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη φορά. Τωρα Έλεγες έχω συμπτώματα αλλά δεν κάνω τεστ ακόμα...Ασε που κ εσύ το είχες παρατήσει το θέμα! Ωχ θα έχουμε κ αλλη εκπληξη! Ποια άλλη το έχει παρατήσει το θέμα;?;?;?;?;?;?;?;?!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ελα ρε κοριτσια τι παίχτηκε????? Βρεεεεε νομίζω πως τοσα θετικα τεστακια τον ιδιο μηνα δεν εχουν ξανα γινει!!! Κανονιστε παμε για σερι!!! Εγω προς το παρον τα βρήκα με Τον ungry boy  παμε παρακάτω να δουμε τι θα γινει!!! Ποια αλλη ειναι κοντά για αναμονή???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ελα ρε κοριτσια τι παίχτηκε????? Βρεεεεε νομίζω πως τοσα θετικα τεστακια τον ιδιο μηνα δεν εχουν ξανα γινει!!! Κανονιστε παμε για σερι!!! Εγω προς το παρον τα βρήκα με Τον ungry boy  παμε παρακάτω να δουμε τι θα γινει!!! Ποια αλλη ειναι κοντά για αναμονή???

Και εγω περιμενω να μην έρθει Δευτερα.!! 

Just now, soth_26 είπε:

Και εγω περιμενω να μην έρθει Δευτερα.!! 

Αντε κορίτσι μου αισιοδοξία δε βλέπεις ρι γίνεται δεν θα χαλάσει το σερι!!! Εύχομαι κ σε εσένα ενα θετικότητα τεστακι!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε κορίτσι μου αισιοδοξία δε βλέπεις ρι γίνεται δεν θα χαλάσει το σερι!!! Εύχομαι κ σε εσένα ενα θετικότητα τεστακι!!!!

Εσυ ατιθασο νιατο ποτε δεν περιμενεις?

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ μακάρι!!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Τι περνανε κ αυτοι! Οταν ερχεται αυτη η στιγμη δεν το πιστευουν! Χαχαχα

Ακομη δεν το πιστεύει!  Αμα δεν δει χοριακη λεει! Μου εμαθε και τη χοριακηηη! Χαχαχαχααααα

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε μπράβο! !!! Κατι καλο θα γινειιιιι!!!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ακομη δεν το πιστεύει!  Αμα δεν δει χοριακη λεει! Μου εμαθε και τη χοριακηηη! Χαχαχαχααααα

Ολα θα τα μαθει αν μπορει ας κανει κ αλλιως!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Κορίτσιαααα θα τρελαθω!!! Τι όμορφα νέα σήμερα??? 

@ellilaw @Μάντη συγχαρητήρια!!

@Μαρθα Κ κοριτσάκι μου συγκινήθηκα!!

Να έχετε όλες υπέροχη εγκυμοσύνη!άντε στείλτε λίγη μπεμπεδοσκονη και σε εμάς τις παλιές!!!

@andrianni μου πολύ καλή μου ακούγεται η προγεστερόνη.. μακάριιιιι!!! ❤

Εμείς παρθένος με Σκορπιό είμαστε?? Έχουμε ελπίδες?? Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Κορίτσιαααα θα τρελαθω!!! Τι όμορφα νέα σήμερα??? 

@ellilaw @Μάντη συγχαρητήρια!!

@Μαρθα Κ κοριτσάκι μου συγκινήθηκα!!

Να έχετε όλες υπέροχη εγκυμοσύνη!άντε στείλτε λίγη μπεμπεδοσκονη και σε εμάς τις παλιές!!!

@andrianni μου πολύ καλή μου ακούγεται η προγεστερόνη.. μακάριιιιι!!! ❤

Ευχαριστούμε κοριτσακι μου... Μεσα απ την καρδια μου να εχετε σύντομα θετικο τεστακι! :wub:

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια...Μπραβο!!!

Τετοια να ακουμε συνεχως...περνουμε εμεις σειρα τωρα...μην στεναχωριεστε και κοντευει και για εμας η μερα να μαθουμε τα πολυποθητα νεα!! 

Κοριτσια στειλτε θετικη ενεργεια και μπεμπεδοσκονη! :-D

4 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ειναι η μοιρα δεν μπορει να το αποφυγει χαχαχαχ 

Ελπιζω η φιλεναδα του να μην ειναι ταυρινα χαχαχα 

Σκεφτομαι οτι αν μεινω τωρα θα κανω σκορπιο! Αλητεια

Την έβαψες αν κάνεις Σκορπιό αυτό μόνο θα σου πω!

Τι έγινε ρε κορίτσια χαμος??πέφτουν από τον ουρανό θετικά τεστακιααα!! Δεν σας προλαβαίνω λίγες ώρες λείπω μόνο!!

@Μάντη @Μαρθα Κ συγχαρητήρια κορίτσια μου!!!και ναι τα καταφερατεεεεεεε!!!εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα με ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας!!

Εμείς σήμερα φάγαμε πολύ κρέας μιλάμε όμως για πολύ!κεμπαμπ καλαμάκια παιδάκια (με διαλυτικά ανάμεσα) όχι κανονικά παιδάκια χαχαχχα και συνεχίζω... Μπιφτέκια λουκάνικα κοντοσούβλι και μετά ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό!!!ευτυχώς η σόδα με έσωσε!είναι μην πω να φάω οδοστρωτήρας ρε παιδί μου είμαι!!πριν όμως ήπια και το χαπακι για τα τριγλυκερίδια.. νομίζω το λίπος γέμισε ότι κενό ειχα..και έτσι κοριτσάκια μου καλά και γλυκά σας καληνυχτιζω και εύχομαι για όλες μας εγκυουλες φρεσκοεγκυουλες και μη η επόμενη τσικνοπέμπτη να μας βρει αγκαλιά με τα μωράκια μας και τα παιδάκια μας και τα παϊδακια φυσικά!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Επιτέλους Παρασκευή! !! 

Εμείς σε λίγο έχουμε παιδίατρο. ..να δούμε τι κάναμε αυτό το μήνα. . Έχω και πολύ άγχος γιατί σήμερα η μικρή θα πρέπει να κάτσει με τη μαμά μου για να πάω για δουλεια και πλέον είναι η μοναδική με την οποία δεν κάθεται. ..δεν θέλω να κλαίει πάλι. .

Τέλος πάντων. .Μην σας πρηζω πρωί πρωί. .εύχομαι σε όλες μία όμορφη μέρα! !!

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

9 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Το καλύτερο. Όχι επειδή είμαι εγώ. Αντικειμενικά.

Κορίτσια έχω νέα! Και η Μαρθουλα μας είναι έγκυος! (Έχει μπλοκάρει το λογαριασμό της και δεν μπορεί να μπει). 2.500 χοριακή (την έκανε με σχεδόν δύο βδομάδες καθυστέρηση!)

Συγχαρητήρια!!!!!

6 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Χχαχαχα τι γέλιο έχουν όταν κάνουν ότι τα ξέρουν όλα!

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Την έβαψες αν κάνεις Σκορπιό αυτό μόνο θα σου πω!

Τι έγινε ρε κορίτσια χαμος??πέφτουν από τον ουρανό θετικά τεστακιααα!! Δεν σας προλαβαίνω λίγες ώρες λείπω μόνο!!

@Μάντη @Μαρθα Κ συγχαρητήρια κορίτσια μου!!!και ναι τα καταφερατεεεεεεε!!!εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα με ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας!!

Εμείς σήμερα φάγαμε πολύ κρέας μιλάμε όμως για πολύ!κεμπαμπ καλαμάκια παιδάκια (με διαλυτικά ανάμεσα) όχι κανονικά παιδάκια χαχαχχα και συνεχίζω... Μπιφτέκια λουκάνικα κοντοσούβλι και μετά ήμουν έτοιμη να κάνω εμετό!!!ευτυχώς η σόδα με έσωσε!είναι μην πω να φάω οδοστρωτήρας ρε παιδί μου είμαι!!πριν όμως ήπια και το χαπακι για τα τριγλυκερίδια.. νομίζω το λίπος γέμισε ότι κενό ειχα..και έτσι κοριτσάκια μου καλά και γλυκά σας καληνυχτιζω και εύχομαι για όλες μας εγκυουλες φρεσκοεγκυουλες και μη η επόμενη τσικνοπέμπτη να μας βρει αγκαλιά με τα μωράκια μας και τα παιδάκια μας και τα παϊδακια φυσικά!!!

Χαχαχαχ καλά κάνατε!!!Εσύ πότε δεν περιμένεις;

πρίν από 21 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Επιτέλους Παρασκευή! !! 

Εμείς σε λίγο έχουμε παιδίατρο. ..να δούμε τι κάναμε αυτό το μήνα. . Έχω και πολύ άγχος γιατί σήμερα η μικρή θα πρέπει να κάτσει με τη μαμά μου για να πάω για δουλεια και πλέον είναι η μοναδική με την οποία δεν κάθεται. ..δεν θέλω να κλαίει πάλι. .

Τέλος πάντων. .Μην σας πρηζω πρωί πρωί. .εύχομαι σε όλες μία όμορφη μέρα! !!

Όλα καλά θα είναι!Θα κλάψει λίγο,θα συνηθίσει,τη θηλάζεις; καλή δουλειά!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...