Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Κάποια να.με ενημέρωσει τι έγινε -το μυαλό μου είναι μαρμελάδα όλη μέρα στους δρόμους, είμαι και θεονηστικη δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες. Έχουμε νέες εγκυούλες; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Κάποια να.με ενημέρωσει τι έγινε -το μυαλό μου είναι μαρμελάδα όλη μέρα στους δρόμους, είμαι και θεονηστικη δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες. Έχουμε νέες εγκυούλες; 

που γυρνας?????????????/ εχουμε την @elillaw kai  την μαντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 minutes ago, Τονι@ said:

@ellilaw συγχαρητήρια και σε εσένα! !! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. .Μην σε πιάνει άγχος τώρα. .Όλα θα πάνε καλά και σε 8 μήνες και κάτι θα κρατάς το μωρακι σου αγκαλίτσα! !

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ !!!:mad:

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Αυτό είναι μπράβο δεν ξέρεις ποσο χάρηκα!! Είναι σαν να εμεινα εγω μιαε και εχουνε το ίδιο θεματακι με την ενδομητρίωση!! Στον αντρουλη σου το ειπες??? Απο συμπτώματα για πες????

Ο αντρουλης μου κοντευει να τρελαθεί κανει σαν μωροοο!!! Συμπτωματα θα σας πω παρακάτω! 

3 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου Γειά σας! !! Δυστυχώς δεν σας προλαβαίνω πλέον! !! Αλλά μόλις είδα κάτι για μια εγκυμοσύνη! ! @Μάντη μου συγχαρητήρια! !!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κοριτσάκι μου! !!♡♡♡♡♡

Σας φιλώ όλες! !!

Ευχαριστωωω τονια μουυυ παρα πολυυυυυ!!!

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Συγχαρητηρια στις νεες εγκυουλες @ellilaw και @Μάντη. Μεγαλες χοριακες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Πολλες σελιδες κοριτσια και πολυ για σεξ βλεπω..οχι και τιποτ αλλο ειμαστε και σε καραντινα με την απαγορευση..

Ευχαριστουμε πολυυυ κοριτσι μου!!!!!

3 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια μοθ καλησπερα!!! εφτιαξα το απογευματινοι καφεδακι και διαβασα λιγο τα νεακια σας και χαρηκα παααρα πολυ με τα ευχαριστα νεακια σας!!!!

@Μάντη kai  @ellilaw συγχαρητηρια!!!! ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! 

@andrianni ευχομαι και εσυ να τα καταφερες τελικα!!

οχι κοριτσακι μου δεν κανω τεστακια.

Ευχαριστω Δήμητρα μου πολυυυ!!!!

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Φυσικα θα ειναι μικρος!!!!! Εγω ειμαι 39 και το αγοριμ 40! Για μαζευτειται! Μπουμπουκια ειμαστε και σεξ κανουμε συνεχεια!

Εξαλλου τα 40 πλεον ειναι τα νεα 30!

@Μάντη δεν σας προλαβαινω! Μια τεραστια χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Πρωι απογευμα εχουμε και ενα φανταστικο νεο!

@andrianni περιμενουμε το θετικο τεστακι σου!

Να σαι καλα γλυκια μουυυυυ!!! 

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσια @Μάντη @ellilaw @ada32 ετσι για τα στατιστικα μας τι θερμοκρασια εχετε με μετρηση απο το στομα...??

Δεν εχω θερμομετρο για το στομα καραμελιτσα!!!

1 hour ago, andrianni είπε:

Τώρα διαβάζω τα υπόλοιπα! 2 σημερα; @ellilaw μπραβο κ σε σενα! Αχ τι ωραία! @Μάντη  τι συμπτώματα είχες; αν δεν το εχεις πει γιατί ακόμα συνεχίζω την ανάγνωση. Πάντως πολύ νωρίς έδειξε. Δηλ. Εγώ να κάνω Κυριακή τεστάκι που περιμένω Πέμπτη! 

Κορίτσια ευχαριστώ! Θα κανω υπομονή. Μπορεί να σημαίνει κάτι. Μπορεί κ όχι. Δεν πήρα τον γιατρό. Τι να του λέω; θα δείξει σε λίγες μέρες! 

Ευχομαι να εισαι και εσυ εγκυουλααα!!!! 

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ας τα παρω απ την αρχη ωορρηξία ειχα 11η ή 12η μερα... Επαφες ειχα 11η,12η,13η και 14η ... Τη 19η μερα ενιωσα κατι τσιμπήματα μια αριστερα και μια στο κεντρο σχεδόν ολη μερα τα ειχα... Την 20η μερα ειχα παρα παρα πολλα υγρα το απογευμα σαν να ειχα επαφη και να μην σκουπιστικα... Ααα και το στηθος μου αρχισε να με πονά μετα την ωορρηξία αμμεσως και οσο παει πρήζετε!!!! Αυτα!!! Σημερα ειμαι 22η μερα! Και λογικα περίμενα 13 με 14 του μηνα! Εκανα αλλο ενα τεστ πριν λιγο και φαίνεται αρκετααα!!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ουάου! Κορίτσια συγχαρητήρια!!!

2-2 πανε τωρα αδιασαμε κατω αποτι καταλαβα περιμενουμε και την @andrianni και τη @Μαρθα Κ που εχει εξαφανηστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just now, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου ας τα παρω απ την αρχη ωορρηξία ειχα 11η ή 12η μερα... Επαφες ειχα 11η,12η,13η και 14η ... Τη 19η μερα ενιωσα κατι τσιμπήματα μια αριστερα και μια στο κεντρο σχεδόν ολη μερα τα ειχα... Την 20η μερα ειχα παρα παρα πολλα υγρα το απογευμα σαν να ειχα επαφη και να μην σκουπιστικα... Ααα και το στηθος μου αρχισε να με πονά μετα την ωορρηξία αμμεσως και οσο παει πρήζετε!!!! Αυτα!!! Σημερα ειμαι 22η μερα! Και λογικα περίμενα 13 με 14 του μηνα! Εκανα αλλο ενα τεστ πριν λιγο και φαίνεται αρκετααα!!!!

μπραβο κοριτσακι μου οποτε τα συμπτωματα ξεκινησαν απο νωρις!!!!!!!!!!!!!!!

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Συγχαρητήρια!!!

EvgLp2.png

6 ώρες πρίν, ada32 είπε:

πολυ ωραια! να εχεις μια τελεια εγκυμοσηνη . να σε ρωτησω , παιρνεις ακομα utrogestan ? εγω σημερα σα να νιωθω λιγο πονο στην κοιλια..εσυ ενιωθες καθολου πονακια?

Ναι τα συνεχιζω γτ μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να τα συνεχισω μεχρι και την 8η εβδομαδα κυησης αφου τα ξεκινησα, κι επειτα ν τα σταματησω σταδιακα! Πονακια εχω ακομα! Μην ανησυχεις ειναι πολύ φυσιολογικό!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειχες τις πιο στοχευμενες επαφές που θα μπορούσες! Τις πιο καταλληλες μέρες! Και το πέτυχες! Συγχαρητήρια :mad:

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ειχες τις πιο στοχευμενες επαφές που θα μπορούσες! Τις πιο καταλληλες μέρες! Και το πέτυχες! Συγχαρητήρια :mad:

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου εύχομαι σύντομα να έχεις και εσύ καλά νέα! :mad:

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Μάντη είπε:

Συγχαρητήρια! Αν έκανες ωορρηξία 11η μέρα, σε 3-4 μέρες θα περίμενες περίοδο το πολύ! Τώρα σε ένα χρόνο και...

Κορίτσια μου αύριο θα πάω για χορική τώρα μίλησα με το γιατρό μου!!!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Οι νεες εγκυες να λενε και τα ζωδια χαχαχα για να παρηγοριομαστε και να εχουμε ελπιδες! Α και για χαζα στατιστικα χαχαχ

Εγώ είμαι Κριός και ο αντρουλης μου αιγόκερως!!!

Just now, alina80 είπε:

Συγχαρητήρια! Αν έκανες ωορρηξία 11η μέρα, σε 3-4 μέρες θα περίμενες περίοδο το πολύ! Τώρα σε ένα χρόνο και...

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!! Θετικά τεστακια και καλά αποτελέσματα!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...