Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 minutes ago, caramel_83 said:

ρε σε παρακαλω τι ειναι αυτα που λες τωρα?σοβαρεψου αντε κανε αυριο μια χοριακη μην ερθω εκει και σε δειρω που σκεφτεσαι χαζομαρες

εκλεισα ραντεβου δευτερα να δω τον γιατρο!! θα ειμαι 5η εβδομαδα ειναι πολυ νωρις ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ellilaw είπε:

εκλεισα ραντεβου δευτερα να δω τον γιατρο!! θα ειμαι 5η εβδομαδα ειναι πολυ νωρις ;

ο γιατρος σου οτι σου ειπε ...μην καθεσαι να κανεις σεναρια ;) 

2 minutes ago, caramel_83 said:

2 minutes ago, caramel_83 said:

σωστα!! θετικες σκεψεις!!!! :-P

Just now, ellilaw είπε:

σωστα!! θετικες σκεψεις!!!! :-P

Μην ασχολησε με λεπτομερειες καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα! Εχεις θετικο τεστακι κ η 5η εβδομαδα ειναι οτι πρεπει θα μπορεσει να δει στον υπερηχο την κουκιδα σου! Με το καλο και μην σκεφτεσαξ θερμοκρασιες κ χαζα

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ενα θα σου πω! Η δουλεια του αντρα μ ειναι αυτα τα μαγαζια! Γυρναει σπιτι και καθε βραδυ μυριζει τσικνοπεμπτη χαχαχαχ αλλα μονο τα μυριζουμε!

Και κρατιέται και είναι fit? Ε το ζώδιο φταιει!!!. Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 16 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Για πε για πε 

Τέλειο αυτό ναι! Ανοιχτό μπροστά ε;μην κουράζεται το αγόρι!χαχαχα

Α έχεις ολόκληρο βεστιάριο εσύ!χαραμιζεσαι! ΧαχαχΧ

Χαχαχαχ καλή είσαι και του λόγου σου!χαχα

Εσύ δλδ φοράς όλα αυτά και μετά το παίζεις παρθένα;δεν παλευεσαι!χαχα

Είσαι ύπουλη...χαχα

Πω πω χτυπήματα κάτω από τη μέση... κυριολεκτικά...χαχαχα

Παρθένα το παίζεις με πυζαμες και κουτσό μπιφτέκι ψηλα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

2 minutes ago, elenakii22 said:

@ellilaw παρτον οταν παρεις τα αποτελεσματα της χοριακης!αναλογα το νούμερο μπορει να χρειαστεις λιγες μερες παραπανω για να εχει εικονα!

@MelinaFo @caramel_83 @elenakii22  δεν θα καναασχοληιω με θετμοκρασια γιτι με αγχωνει αυτο !! θα κανω χοριακη κι δευτερα γιατρο και ολα θα πανε καλα!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Και κρατιέται και είναι fit? Ε το ζώδιο φταιει!!!. Χαχαχα Χαχαχα 

Παρθένα το παίζεις με πυζαμες και κουτσό μπιφτέκι ψηλα Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχα δε σε βλέπω να αντέχεις χωρίς παιχνιδάκια!!

• Χαχα 1

EvgLp2.png

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κ μεις κοριτσια μου δεν ειχαμε προβλημα στις επαφες...ο ανδρας μου πολλες φορες εκτος απο την δουλεια κανει κ δυο προπονησεις την ημερα αλλα ειναι παντα κεφατος!!κ φυσικα οσο τον πειραζεις τοσο ανταποκρινεται δεν εχει τετοιο προβλημα..ενταξει επαφες δυο φορες την ημερα δεν εχουμε αλλα οταν χρειαστηκε δεν υπηρχε κανενα θεμα!36 ειναι εμενα... @ada32 ιδια διαφορα εχουμε με τους ανδρες μας...εγω 27 αυτος 36!βεβαια να πω πως τωρα στην εγκυμοσυνη το εχουμε ξεχασει!στην αρχη δεν μας αφηνε ο γιατρος μετα ξεκίνησαν συσπασεις κ φοβηθηκε κ ενω ειχαμε ξεκινησει ξανασταματησαμε...αφου περασε ο καιρος ξεκινήσαμε ξανα αλλα σταματησαμε παλι γτ φοβαται...τωρα ενω θελει απο την μια ειναι η μικρη κ παει πανω κατω κ κολλαει...

@andrianni μακαρι να εχει αυξηθει λογω εγκυμοσυνης!!!κανε υπομονη κ πιθανον στις 3-4 μερες πριν να σου δειξει η χοριακη, αν δεν μπορεις να περιμενεις παραπανω...

Αυτό θα κάνω! Θα περιμένω για τεστάκι! Κ εμεις πάντως που ειμαστε 34 δεν έχουμε θέμα. Ή μάλλον δεν έχει. Εγώ δεν έχω συνέχεια όρεξη. Αυτός θέλει κάθε μέρα. Μερικές φορές κ 2 φορές. Αλλές φορές με ξυπνάει μεσ τη νύχτα! Ετσι ήταν πάντα! Δηλ. 15 χρόνια που είμαστε μαζί! 

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, Smile89 said:

@ellilaw ανέβασα ένΑ αρθρο που καταριπτει την θεωρία της θερμοκρασίας αλλα δεν το εμφανίζει θα στο στείλω σε πμ

το διαβασα ! σ ευχαριστω !!! αρα δεν υπαρχει αγχος !!!

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Χαχαχα δε σε βλέπω να αντέχεις χωρίς παιχνιδάκια!!

Χαχαχα αντέχω!!!! Ολα για το σπλαχνο μου!!! 

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Αυτό θα κάνω! Θα περιμένω για τεστάκι! Κ εμεις πάντως που ειμαστε 34 δεν έχουμε θέμα. Ή μάλλον δεν έχει. Εγώ δεν έχω συνέχεια όρεξη. Αυτός θέλει κάθε μέρα. Μερικές φορές κ 2 φορές. Αλλές φορές με ξυπνάει μεσ τη νύχτα! Ετσι ήταν πάντα! Δηλ. 15 χρόνια που είμαστε μαζί! 

Χαχαχα μια χαρα!!!! Γιαυτό λεω γω δεν θα αλλαξει ποτε ο δικός μου!!! 

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

το διαβασα ! σ ευχαριστω !!! αρα δεν υπαρχει αγχος !!!

Ο Mr Google την έκανε παλι την δουλειά του!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

@ellilaw συγχαρητήρια και σε εσένα! !! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. .Μην σε πιάνει άγχος τώρα. .Όλα θα πάνε καλά και σε 8 μήνες και κάτι θα κρατάς το μωρακι σου αγκαλίτσα! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...