Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Δεν ξέρω .. Πότε θέλεις να την μετρήσω ?μπορώ τώρα; η μόνο το πρωι;

μετρα την τωρα να δουμε:)

Just now, ellilaw είπε:

36!! ειναι καλο αυτο τωρα;οχι!!

γιατι δεν ειναι? μην λες βλακειες το τεστακι ηταν ολοφανερο, απλα στατιστικα ρωτησα και η φαρμακοτριφτενα δνε ειχε ανεβασμενη και αλλη μια κοπελα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της

Διαφημίσεις

Just now, ellilaw είπε:

κανονικο ηλεκτρονικο! ειναι πολυ χαμηλη;:-(

ρε σε παρακαλω τι ειναι αυτα που λες τωρα?σοβαρεψου αντε κανε αυριο μια χοριακη μην ερθω εκει και σε δειρω που σκεφτεσαι χαζομαρες

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ναι κάνουν αιμοληψια μόνο το πρωί!!!

Έχεις δίκιο έτσι θα κάνω!!!! Μαζί θα είμαστε!!!!

Είναι κλειστά!!!!

Νομίζω ναιιιι!!! Ευχαριστώ κοριτσάκι μουυυυ

Ευχαριστώωωωω ναι κάτι είχα καταλάβει!!!!!!! Τελικά υπάρχουν συμπτώματα!!!!!

Τώρα διαβάζω τα υπόλοιπα! 2 σημερα; @ellilaw μπραβο κ σε σενα! Αχ τι ωραία! @Μάντη  τι συμπτώματα είχες; αν δεν το εχεις πει γιατί ακόμα συνεχίζω την ανάγνωση. Πάντως πολύ νωρίς έδειξε. Δηλ. Εγώ να κάνω Κυριακή τεστάκι που περιμένω Πέμπτη! 

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τελεια...ποσα ευχαριστα νεα σημερα...ολες στο πανω πινακακι λοιπον..

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ναι ειναι πολυ καλη ! μπραβο !!!!! μακαρι να εχουμε κ απο σενα ευχαριστα!

Κορίτσια ευχαριστώ! Θα κανω υπομονή. Μπορεί να σημαίνει κάτι. Μπορεί κ όχι. Δεν πήρα τον γιατρό. Τι να του λέω; θα δείξει σε λίγες μέρες! 

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Αυτο αυτο αυτο!!!! Θα σε λέγα κ καναπέ σουβλακι τυλιχτο αλλα θα γίνει σκατα ως εδώ κατω. 

Ενα θα σου πω! Η δουλεια του αντρα μ ειναι αυτα τα μαγαζια! Γυρναει σπιτι και καθε βραδυ μυριζει τσικνοπεμπτη χαχαχαχ αλλα μονο τα μυριζουμε!

tpnxp3.png

πρίν από 54 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τα λεω αλλα δεν μ ακουν!!!

Εχω και για τα εσωρουχα να σας πω πολλα χαχαχαχα μην πατε κ ξοδευεστε αδικα! Με μικρο κοστος κανεις κορυφαιες εμφανισεις!

Για πε για πε 

πρίν από 41 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοείται!!!! Να δεις ωραίο ολόσωμο δίχτυ που εδώ παρει με 5 ευρουλακιααααααα μιααα χαρα και να το σκίσει να μου.... θα παρώ αλλο. 

Τέλειο αυτό ναι! Ανοιχτό μπροστά ε;μην κουράζεται το αγόρι!χαχαχα

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

Απο το ίντερνετ το χω παρει και δεν είναι το μόνο!!! Μέχρι και αγιοβασιλιτσα Εχω.... Χαχαχα Χαχαχα 

37

Χαχαχα Χαχαχα. Γιατί οχι κι εγώ εγκυουλα δεν είμαι? Απλα παλια.... 37 ακατεβατα... 

@caramel_83? Μόλις λιγουρευτηκα την φωτο σου... Χαχαχα Χαχαχα 

Α έχεις ολόκληρο βεστιάριο εσύ!χαραμιζεσαι! ΧαχαχΧ

πρίν από 33 λεπτά , MelinaFo είπε:

Υπηρετρια! Βαλεντινα! Κατι διχτυα μινι κατι ολοσωμα χαχαχα κατι με στρασακια οτι να ναι! Βαλε την στολη σου και θα δεις τι θα γινει!

Χαχαχαχ καλή είσαι και του λόγου σου!χαχα

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

Και αλλα πολλα!!! Ασε που αμα το παίζεις και παρθένα ειναι ακόμη καλύτερα Χαχαχα Χαχαχα 

Εσύ δλδ φοράς όλα αυτά και μετά το παίζεις παρθένα;δεν παλευεσαι!χαχα

πρίν από 27 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα αυτο που κανω εγω και πιανει σχεδον παντα ειναι να φοραω κανα τετοιο κατω απο καμια αθλια πυτζαμα ή φορμα! Μολις δει λιγο διχτακι να φαινεται ή το ακουμπησει λες και πατας το κουμπι! Ασε που τωρα εχω βαλει ολα τα οπλα γτ βρισκομαστε ελαχιστες ωρες αλλα πρεπει να γινει η δουλιτσα!

Είσαι ύπουλη...χαχα

πρίν από 22 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοείται κατω απο πυζαμα!!!! Η το αλλο παει για μπανακι και τρυπώνω η περιμένω να βγει και ειμαι νεγκλιζέ!! Χαχαχα Χαχαχα 

Πω πω χτυπήματα κάτω από τη μέση... κυριολεκτικά...χαχαχα

• Χαχα 1

EvgLp2.png

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

@andrianniΚοριτσάκι μου λες??Θα τρελαθώ αχχαχαχ!!!!Πολύ μου φαίνεται και μενα εκτός αν πίνεις προγεστερόνη!!!!Εγώ θυμάμαι χωρίς να είμαι έγκυος 1 βδομάδα πριν την περίοδο είχα 18 και καλή μου είπε ο γιατρός ήταν!!!!Περιμένουμε νεάκια!!!!

Αχ σ ευχαριστώ! Δεν πίνω προγεστερόνη. Αλλά είπα να μην παίρνω κ πολύ αερα. Θα δούμε!

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια μοθ καλησπερα!!! εφτιαξα το απογευματινοι καφεδακι και διαβασα λιγο τα νεακια σας και χαρηκα παααρα πολυ με τα ευχαριστα νεακια σας!!!!

@Μάντη kai  @ellilaw συγχαρητηρια!!!! ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! 

@andrianni ευχομαι και εσυ να τα καταφερες τελικα!!

οχι κοριτσακι μου δεν κανω τεστακια.

Μακάρι να έρθει κ η σειρά μου_μας!!!

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Φυσικα θα ειναι μικρος!!!!! Εγω ειμαι 39 και το αγοριμ 40! Για μαζευτειται! Μπουμπουκια ειμαστε και σεξ κανουμε συνεχεια!

Εξαλλου τα 40 πλεον ειναι τα νεα 30!

@Μάντη δεν σας προλαβαινω! Μια τεραστια χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Πρωι απογευμα εχουμε και ενα φανταστικο νεο!

@andrianni περιμενουμε το θετικο τεστακι σου!

Σε λίγες μέρες!!!

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Τα λεω αλλα δεν μ ακουν!!!

Εχω και για τα εσωρουχα να σας πω πολλα χαχαχαχα μην πατε κ ξοδευεστε αδικα! Με μικρο κοστος κανεις κορυφαιες εμφανισεις!

Δηλαδή; για πες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...