Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τα λεω αλλα δεν μ ακουν!!!

Εχω και για τα εσωρουχα να σας πω πολλα χαχαχαχα μην πατε κ ξοδευεστε αδικα! Με μικρο κοστος κανεις κορυφαιες εμφανισεις!

Εννοείται!!!! Να δεις ωραίο ολόσωμο δίχτυ που εδώ παρει με 5 ευρουλακιααααααα μιααα χαρα και να το σκίσει να μου.... θα παρώ αλλο. 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, caramel_83 είπε:

κοριτσια @Μάντη @ellilaw @ada32 ετσι για τα στατιστικα μας τι θερμοκρασια εχετε με μετρηση απο το στομα...??

Να πω γω? Που χω τη ίδια απο την ωορηξια και μετα? 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοείται!!!! Να δεις ωραίο ολόσωμο δίχτυ που εδώ παρει με 5 ευρουλακιααααααα μιααα χαρα και να το σκίσει να μου.... θα παρώ αλλο. 

Χαχαχαχα ακριβως τα μαγαζια με κινεζικα τα εχουν με το κιλο! Παρε βαλε! Εμεις εχουμε μια μικρη συλλογη απο αυτα!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Να πω γω? Που χω τη ίδια απο την ωορηξια και μετα? 

Πες πες!

Εγω στην πρωτη φαση του κυκλου εχω 36,1 εως 36,3 και μετα παω 36,6 εως 36,9

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα ακριβως τα μαγαζια με κινεζικα τα εχουν με το κιλο! Παρε βαλε! Εμεις εχουμε μια μικρη συλλογη απο αυτα!

Πες πες!

Απο το ίντερνετ το χω παρει και δεν είναι το μόνο!!! Μέχρι και αγιοβασιλιτσα Εχω.... Χαχαχα Χαχαχα 

37

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

σου επιτρεπουμε χαχαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα. Γιατί οχι κι εγώ εγκυουλα δεν είμαι? Απλα παλια.... 37 ακατεβατα... 

@caramel_83? Μόλις λιγουρευτηκα την φωτο σου... Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Just now, MelinaFo είπε:

Υπηρετρια! Βαλεντινα! Κατι διχτυα μινι κατι ολοσωμα χαχαχα κατι με στρασακια οτι να ναι! Βαλε την στολη σου και θα δεις τι θα γινει!

Και αλλα πολλα!!! Ασε που αμα το παίζεις και παρθένα ειναι ακόμη καλύτερα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Και αλλα πολλα!!! Ασε που αμα το παίζεις και παρθένα ειναι ακόμη καλύτερα Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχα αυτο που κανω εγω και πιανει σχεδον παντα ειναι να φοραω κανα τετοιο κατω απο καμια αθλια πυτζαμα ή φορμα! Μολις δει λιγο διχτακι να φαινεται ή το ακουμπησει λες και πατας το κουμπι! Ασε που τωρα εχω βαλει ολα τα οπλα γτ βρισκομαστε ελαχιστες ωρες αλλα πρεπει να γινει η δουλιτσα!

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα αυτο που κανω εγω και πιανει σχεδον παντα ειναι να φοραω κανα τετοιο κατω απο καμια αθλια πυτζαμα ή φορμα! Μολις δει λιγο διχτακι να φαινεται ή το ακουμπησει λες και πατας το κουμπι! Ασε που τωρα εχω βαλει ολα τα οπλα γτ βρισκομαστε ελαχιστες ωρες αλλα πρεπει να γινει η δουλιτσα!

Εννοείται κατω απο πυζαμα!!!! Η το αλλο παει για μπανακι και τρυπώνω η περιμένω να βγει και ειμαι νεγκλιζέ!! Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοείται κατω απο πυζαμα!!!! Η το αλλο παει για μπανακι και τρυπώνω η περιμένω να βγει και ειμαι νεγκλιζέ!! Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχαχχ τα ζευγαρια βρισκουν τροπους για εκπληξεις! Πολυ ομορφο ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια και ξερεις τον αλλον! Να ζησετε λοιπον παντα ετσι ερωτευμενοι μαζι με τα παιδια σας!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχχ τα ζευγαρια βρισκουν τροπους για εκπληξεις! Πολυ ομορφο ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια και ξερεις τον αλλον! Να ζησετε λοιπον παντα ετσι ερωτευμενοι μαζι με τα παιδια σας!

Ναι σαι καλα ρε καρντασι!!! Κι εσείς!!! Κανα τσουρέκι με καστανό στείλε!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 30 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια @Μάντη @ellilaw @ada32 ετσι για τα στατιστικα μας τι θερμοκρασια εχετε με μετρηση απο το στομα...??

Δεν ξέρω .. Πότε θέλεις να την μετρήσω ?μπορώ τώρα; η μόνο το πρωι;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...