Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@andrianniΚοριτσάκι μου λες??Θα τρελαθώ αχχαχαχ!!!!Πολύ μου φαίνεται και μενα εκτός αν πίνεις προγεστερόνη!!!!Εγώ θυμάμαι χωρίς να είμαι έγκυος 1 βδομάδα πριν την περίοδο είχα 18 και καλή μου είπε ο γιατρός ήταν!!!!Περιμένουμε νεάκια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου Γειά σας! !! Δυστυχώς δεν σας προλαβαίνω πλέον! !! Αλλά μόλις είδα κάτι για μια εγκυμοσύνη! ! @Μάντη μου συγχαρητήρια! !!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κοριτσάκι μου! !!♡♡♡♡♡

Σας φιλώ όλες! !!

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 47 λεπτά , ada32 είπε:

ααα ε για αυτο !!!!! ηλικια? 

χαχαχα μη του λες τιποτα τοτε για τις γονιμες ! να μην μπλοκαρει. εσυ κυρια μου ποτε θα κανεις τεστακι? ολες μας καναμε πολυ νωριτερα , λες να δειξει κ σε σενα?

30 ο καλός μου. 

nlmNp2.png

Συγχαρητηρια στις νεες εγκυουλες @ellilaw και @Μάντη. Μεγαλες χοριακες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Πολλες σελιδες κοριτσια και πολυ για σεξ βλεπω..οχι και τιποτ αλλο ειμαστε και σε καραντινα με την απαγορευση..

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Φορααααα!!!!! Παρε και καινούρια!!! 

Λες να πιασει!!! Ολα τα εχω δοκιμάσει δεν χάνω τιποτα με αλλη μια προσπάθεια αλλα μετα απο τη συγνωμη του χααχαχχα!!! 

κοριτσια μοθ καλησπερα!!! εφτιαξα το απογευματινοι καφεδακι και διαβασα λιγο τα νεακια σας και χαρηκα παααρα πολυ με τα ευχαριστα νεακια σας!!!!

@Μάντη kai  @ellilaw συγχαρητηρια!!!! ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!! 

@andrianni ευχομαι και εσυ να τα καταφερες τελικα!!

On 6/2/2018 at 10:53 ΠΜ, ada32 είπε:

καλημερα ! ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!  αντε να πιασετε δουλεια!!!!!!! να ιδρωσουν τα κορμια!!! κανεις τεστ ωορηξιας?

οχι κοριτσακι μου δεν κανω τεστακια.

κ μεις κοριτσια μου δεν ειχαμε προβλημα στις επαφες...ο ανδρας μου πολλες φορες εκτος απο την δουλεια κανει κ δυο προπονησεις την ημερα αλλα ειναι παντα κεφατος!!κ φυσικα οσο τον πειραζεις τοσο ανταποκρινεται δεν εχει τετοιο προβλημα..ενταξει επαφες δυο φορες την ημερα δεν εχουμε αλλα οταν χρειαστηκε δεν υπηρχε κανενα θεμα!36 ειναι εμενα... @ada32 ιδια διαφορα εχουμε με τους ανδρες μας...εγω 27 αυτος 36!βεβαια να πω πως τωρα στην εγκυμοσυνη το εχουμε ξεχασει!στην αρχη δεν μας αφηνε ο γιατρος μετα ξεκίνησαν συσπασεις κ φοβηθηκε κ ενω ειχαμε ξεκινησει ξανασταματησαμε...αφου περασε ο καιρος ξεκινήσαμε ξανα αλλα σταματησαμε παλι γτ φοβαται...τωρα ενω θελει απο την μια ειναι η μικρη κ παει πανω κατω κ κολλαει...

@andrianni μακαρι να εχει αυξηθει λογω εγκυμοσυνης!!!κανε υπομονη κ πιθανον στις 3-4 μερες πριν να σου δειξει η χοριακη, αν δεν μπορεις να περιμενεις παραπανω...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ μεις κοριτσια μου δεν ειχαμε προβλημα στις επαφες...ο ανδρας μου πολλες φορες εκτος απο την δουλεια κανει κ δυο προπονησεις την ημερα αλλα ειναι παντα κεφατος!!κ φυσικα οσο τον πειραζεις τοσο ανταποκρινεται δεν εχει τετοιο προβλημα..ενταξει επαφες δυο φορες την ημερα δεν εχουμε αλλα οταν χρειαστηκε δεν υπηρχε κανενα θεμα!36 ειναι εμενα... @ada32 ιδια διαφορα εχουμε με τους ανδρες μας...εγω 27 αυτος 36!βεβαια να πω πως τωρα στην εγκυμοσυνη το εχουμε ξεχασει!στην αρχη δεν μας αφηνε ο γιατρος μετα ξεκίνησαν συσπασεις κ φοβηθηκε κ ενω ειχαμε ξεκινησει ξανασταματησαμε...αφου περασε ο καιρος ξεκινήσαμε ξανα αλλα σταματησαμε παλι γτ φοβαται...τωρα ενω θελει απο την μια ειναι η μικρη κ παει πανω κατω κ κολλαει...

@andrianni μακαρι να εχει αυξηθει λογω εγκυμοσυνης!!!κανε υπομονη κ πιθανον στις 3-4 μερες πριν να σου δειξει η χοριακη, αν δεν μπορεις να περιμενεις παραπανω...

κ εγω πιστευω οτι δεν θα εχουμε επαφες στην εγκυμοσυνη... θα φοβαται

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

30 ο καλός μου. 

καλε μικρος ειναι !!!αν δεν εχετε εσεις επαφες  , ποιος θα εχει!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

πολλοι φοβουνται!!δε πειραζει μετα παλι!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

@Ungry girl sexy εσώρουχα έχουμε δοκιμασει? 

Χαχαχ είδες η άλλη η πονηρή! 

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι ναι τσιμπησα πιπινι γτ ο προηγ ηταν μεγαλυτερος κ δεν τραβαγε στο θεμα του σεξ

ΧαχαχΧ καλά έκανες τότε!!!

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Ακριβώς! Συμπέρασμα δεν μας παίρνει από κάτω! Ενδομήτριωση θα σε κερδισουμεεε! Με 4.5 εκατοστά παρακαλώ η μία ωοθήκη δεν κάνει τίποτα! Διακοσμητική! Και από επαφές δεν τραλαθηκαμε αυτό το μήνα!

Δεν έχουμε μεγάλα κέντρα εδωωω!!!!!

Όχι βέβαια!!!Όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το πιστέψουμε!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

EvgLp2.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Λες να πιασει!!! Ολα τα εχω δοκιμάσει δεν χάνω τιποτα με αλλη μια προσπάθεια αλλα μετα απο τη συγνωμη του χααχαχχα!!! 

Δεν γίνεται πια να εμφανιστείς με ζαρτιερες και γόβες και να μην..... 

1 hour ago, ada32 είπε:

Και στα 40 μικρός θα ναι!! 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν γίνεται πια να εμφανιστείς με ζαρτιερες και γόβες και να μην..... 

Και στα 40 μικρός θα ναι!! 

Φυσικα θα ειναι μικρος!!!!! Εγω ειμαι 39 και το αγοριμ 40! Για μαζευτειται! Μπουμπουκια ειμαστε και σεξ κανουμε συνεχεια!

Εξαλλου τα 40 πλεον ειναι τα νεα 30!

@Μάντη δεν σας προλαβαινω! Μια τεραστια χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Πρωι απογευμα εχουμε και ενα φανταστικο νεο!

@andrianni περιμενουμε το θετικο τεστακι σου!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Φυσικα θα ειναι μικρος!!!!! Εγω ειμαι 39 και το αγοριμ 40! Για μαζευτειται! Μπουμπουκια ειμαστε και σεξ κανουμε συνεχεια!

Εξαλλου τα 40 πλεον ειναι τα νεα 30!

@Μάντη δεν σας προλαβαινω! Μια τεραστια χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Πρωι απογευμα εχουμε και ενα φανταστικο νεο!

Εννοείται πεεεες ταααα!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εννοείται πεεεες ταααα!!! 

Τα λεω αλλα δεν μ ακουν!!!

Εχω και για τα εσωρουχα να σας πω πολλα χαχαχαχα μην πατε κ ξοδευεστε αδικα! Με μικρο κοστος κανεις κορυφαιες εμφανισεις!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...