Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα ναι κριος τους ειχα ξεχασει οτι ειναι πολυ του σεξ και αυτοι...

αυτοι ειναι .. εγω σαν παρθενος απορω απο που το εχω!!  να δω πως θα την παλεψω τωρα .. αφου με πιανει κ επειδη θελω αυτη την βδομαδα να μην κανουμε κατι , του λεω μαρκια μου ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξη!!!!

Αύριο που θα το σιγουρεψω θα τον πάρω τηλέφωνο το γιατρό να μου πει!!!!

Παράξενο αλλά αυτό το μήνα είχαμε πολύ θετική ενέργεια.. το πρωί ήρθε η κουμπάρα Μ για καφέ και εγώ μιλήσει μόνο σε αυτή για τα θέματα μας και μου είπε ότι θα είμαι έγκυος και μάλιστα σε αγόρι!!!!

5!!!!

Όλο το μήνα κυρία Μ είχα μόνο 4 ολοκληρωμένες επαφές! Γτ πριν το γιατρό φορούσαμε προφυλακτικό και μετά το γιατρό πήραμε αντιβίωση μετά από 1 εβδομάδα!

Ναι χορική ποτέ λέτε να κάνω αύριο ή από δευτέρα;;;

Καραμελιτσα ευχαριστώ!

Με εβαλεςςςς μην το αλλάξεις αστοοοοο ετσιιιιι

Κορίτσι μου είσαι εγκυούλα????Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!Πωπω συγκινούμε πραγματικά!!!!!Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!!!Αντε κορίτσια μου μια μια παρακάλω πάνω στο πινακάκι!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κι εμένα Κριός ειναι!!! Χαχαχα Χαχαχα 

ααα ε για αυτο !!!!! ηλικια? 

πρίν από 4 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Εγώ τι να πω που είμαστε 34 εγώ 46 ο σύζυγος και με σηκώνει 4και 5 το ξημέρωμα γιατί έχει όρεξη ;!;!;;!! Αλλά όταν του λέω εγώ τις γόνιμες κάνει ότι δεν ακούει ...:confused:

χαχαχα μη του λες τιποτα τοτε για τις γονιμες ! να μην μπλοκαρει. εσυ κυρια μου ποτε θα κανεις τεστακι? ολες μας καναμε πολυ νωριτερα , λες να δειξει κ σε σενα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια το έγινε;;?;? @Μάντη συγχαρητήρια!!! Τώρα μόλις μπήκα στην τελευταια σελίδα γιατι δεν προλαβαινα να διαβασω τις 15 που έχετε γραψει απ το πρωι. Θα μπω τωρα να δω τι έγινε. Παντως κ εσυ το ειχες καταλάβει! Τελεια! Τέλεια!

Βασικά καλά να περασετε σήμερα! Εγώ είμαι χαρουμενη γιατί ήταν να δουλεύω κ απογευμα κ ακυρώθηκε (ιδιαιτερο) Κ το πρωι πριν παω για δουλειά πήγα για εξεταση προγεστερόνης. Με πήραν τηλ. Κ ειναι 50! Μεχρι 25 ειδα οτι ειναι το φυσιολογικο. Παραπάνω ειναι για εγκυμοσύνη!!! Σε 7 μέρες εχω αναμονή!!! Θα παρω το γιατρό μετα αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ιδιωτικό μικροβιολογικό;;

Ναι κάνουν αιμοληψια μόνο το πρωί!!!

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

κ εγω για δευτερα λεω. ειναι νωρις να κανεις απο τωρα. κανε τεστακια αν θες να ικανοποιησαι με το αποτελεσμα! στολεω γτ θα πρεπει να ξανα κανεις για να δεις οτι διπλασιαζεται...εγω ειδες εκανα την μερα που περιμενα περιοδο . αλλα εμεις το πιασαμε την ιδια μερα του κυκλου , οποτε θα εχεις κ εσυ ανεβασμενη χοριακη

παρθενος εγω , κριος ο αντρας !!!!

Έχεις δίκιο έτσι θα κάνω!!!! Μαζί θα είμαστε!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Το απόγευμα Χαχαχα Χαχαχα 

Είναι κλειστά!!!!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσι μου είσαι εγκυούλα????Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!Πωπω συγκινούμε πραγματικά!!!!!Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!!!Αντε κορίτσια μου μια μια παρακάλω πάνω στο πινακάκι!!!!!!

Νομίζω ναιιιι!!! Ευχαριστώ κοριτσάκι μουυυυ

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια το έγινε;;?;? @Μάντη συγχαρητήρια!!! Τώρα μόλις μπήκα στην τελευταια σελίδα γιατι δεν προλαβαινα να διαβασω τις 15 που έχετε γραψει απ το πρωι. Θα μπω τωρα να δω τι έγινε. Παντως κ εσυ το ειχες καταλάβει! Τελεια! Τέλεια!

Βασικά καλά να περασετε σήμερα! Εγώ είμαι χαρουμενη γιατί ήταν να δουλεύω κ απογευμα κ ακυρώθηκε (ιδιαιτερο) Κ το πρωι πριν παω για δουλειά πήγα για εξεταση προγεστερόνης. Με πήραν τηλ. Κ ειναι 50! Μεχρι 25 ειδα οτι ειναι το φυσιολογικο. Παραπάνω ειναι για εγκυμοσύνη!!! Σε 7 μέρες εχω αναμονή!!! Θα παρω το γιατρό μετα αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώωωωω ναι κάτι είχα καταλάβει!!!!!!! Τελικά υπάρχουν συμπτώματα!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

αυτοι ειναι .. εγω σαν παρθενος απορω απο που το εχω!!  να δω πως θα την παλεψω τωρα .. αφου με πιανει κ επειδη θελω αυτη την βδομαδα να μην κανουμε κατι , του λεω μαρκια μου ...

Χαχαχα...εμεις ειχαμε κανει οταν ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος...καλα ειδικα αν τους πεις οτι δεν πρεπει τοτε ειναι που λυσσανε κ θελουν..

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

ααα ε για αυτο !!!!! ηλικια? 

χαχαχα μη του λες τιποτα τοτε για τις γονιμες ! να μην μπλοκαρει. εσυ κυρια μου ποτε θα κανεις τεστακι? ολες μας καναμε πολυ νωριτερα , λες να δειξει κ σε σενα?

Εγώ την πάτησα πριν δύο ημέρες και τώρα φυσάω και το γιαούρτι που λένε .έκανα και βγήκε αρνητικό αλλά ήταν πολύ νωρίς 10η ημέρα από ωορρηξία .δεν ξέρω για σήμερα έλεγα να περιμένω αύριο γιατί σαν να νιώθω πονάκια περιόδου 

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

@Ungry girl sexy εσώρουχα έχουμε δοκιμασει? 

Χαχαχαχαχα τελευταία οχι!!!

πρίν από 30 λεπτά , Μάντη είπε:

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξη!!!!

Αύριο που θα το σιγουρεψω θα τον πάρω τηλέφωνο το γιατρό να μου πει!!!!

Παράξενο αλλά αυτό το μήνα είχαμε πολύ θετική ενέργεια.. το πρωί ήρθε η κουμπάρα Μ για καφέ και εγώ μιλήσει μόνο σε αυτή για τα θέματα μας και μου είπε ότι θα είμαι έγκυος και μάλιστα σε αγόρι!!!!

5!!!!

Όλο το μήνα κυρία Μ είχα μόνο 4 ολοκληρωμένες επαφές! Γτ πριν το γιατρό φορούσαμε προφυλακτικό και μετά το γιατρό πήραμε αντιβίωση μετά από 1 εβδομάδα!

Ναι χορική ποτέ λέτε να κάνω αύριο ή από δευτέρα;;;

Καραμελιτσα ευχαριστώ!

Με εβαλεςςςς μην το αλλάξεις αστοοοοο ετσιιιιι

Ναιιι τωρα δεν εχω τι να πω με ταποσες χαχαχααχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι κάνουν αιμοληψια μόνο το πρωί!!!

Έχεις δίκιο έτσι θα κάνω!!!! Μαζί θα είμαστε!!!!

Είναι κλειστά!!!!

Νομίζω ναιιιι!!! Ευχαριστώ κοριτσάκι μουυυυ

Ευχαριστώωωωω ναι κάτι είχα καταλάβει!!!!!!! Τελικά υπάρχουν συμπτώματα!!!!!

Δεν ήξερα ότι μόνο πρωί παίρνουν αίμα νόμιζα όλη την ημέρα (τα μεγάλα κέντρα)

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

ναι ειναι πολυ καλη ! μπραβο !!!!! μακαρι να εχουμε κ απο σενα ευχαριστα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα τελευταία οχι!!!

Ναιιι τωρα δεν εχω τι να πω με ταποσες χαχαχααχ

Ακριβώς! Συμπέρασμα δεν μας παίρνει από κάτω! Ενδομήτριωση θα σε κερδισουμεεε! Με 4.5 εκατοστά παρακαλώ η μία ωοθήκη δεν κάνει τίποτα! Διακοσμητική! Και από επαφές δεν τραλαθηκαμε αυτό το μήνα!

πρίν από 6 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Δεν ήξερα ότι μόνο πρωί παίρνουν αίμα νόμιζα όλη την ημέρα (τα μεγάλα κέντρα)

Δεν έχουμε μεγάλα κέντρα εδωωω!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

ναι ειναι πολυ καλη ! μπραβο !!!!! μακαρι να εχουμε κ απο σενα ευχαριστα!

Τελεια...ποσα ευχαριστα νεα σημερα...ολες στο πανω πινακακι λοιπον..

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Ακριβώς! Συμπέρασμα δεν μας παίρνει από κάτω! Ενδομήτριωση θα σε κερδισουμεεε! Με 4.5 εκατοστά παρακαλώ η μία ωοθήκη δεν κάνει τίποτα! Διακοσμητική! Και από επαφές δεν τραλαθηκαμε αυτό το μήνα!

Δεν έχουμε μεγάλα κέντρα εδωωω!!!!!

Αυτό είναι μπράβο δεν ξέρεις ποσο χάρηκα!! Είναι σαν να εμεινα εγω μιαε και εχουνε το ίδιο θεματακι με την ενδομητρίωση!! Στον αντρουλη σου το ειπες??? Απο συμπτώματα για πες????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...