Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλε για να δειχνει απο τωρα το τεστ παει να πει οτι εχει γινει πολυ μωρις η συλληψη σιγουρα θα ειναι μεγαλο το νουμερο της χοριακης...παρε τον γιατρο να ρωτησεις για την αντιβιωση...

Θελω και εγω ενα τεστακι θετικο παρακαλω...!!!!!!

Τελειααα εμεις ειμαστε το αναποδο..30 εγω και 28 το μωρουλι

Μια χαρα ειστε. Το τσιμπησες το πιπινι ε? Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Ειμαι παααααρα πολύ αισιόδοξη για το τεστακι σου εγώ θα σου πω από Τωρα ενα τεραστιο Μπραβο και περιμένουμε την σίγουρη Απαντηση!!! 

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξη!!!!

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Δεν ξέρω μάλλον. Ρώτα το γιατρό. Πάντως και εγκυμονούσες με ουρεόπλασμα έπαιρναν vibramicyn κανονικά. Κάνει από δω και πέρα ό,τι σου πει ο γιατρός σου! Πόση χαρα σήμερα!! Αντε γούρικο!

Αύριο που θα το σιγουρεψω θα τον πάρω τηλέφωνο το γιατρό να μου πει!!!!

πρίν από 11 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ναι καλέ όλα καλά θα πάνε!!! Θετική ενέργεια !!;

Παράξενο αλλά αυτό το μήνα είχαμε πολύ θετική ενέργεια.. το πρωί ήρθε η κουμπάρα Μ για καφέ και εγώ μιλήσει μόνο σε αυτή για τα θέματα μας και μου είπε ότι θα είμαι έγκυος και μάλιστα σε αγόρι!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Σταματα την ναι. Μην πιεις αλλη. Αστο. Ποσες μέρες πριν την περίοδο είπαμε είσαι? 

5!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βρεεε εσυ το πέτυχες γιατί κανεις και σεξ χαχαχα!!! Περιμενω μια μεγαλη χοριακη μαναρακι μουυ γλυκο χαρηκα παρα παρα πολυ!!

Όλο το μήνα κυρία Μ είχα μόνο 4 ολοκληρωμένες επαφές! Γτ πριν το γιατρό φορούσαμε προφυλακτικό και μετά το γιατρό πήραμε αντιβίωση μετά από 1 εβδομάδα!

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

ναι το βλεπω απο το κινητο ! απο υπολογιστη δεν φαινεται!!! εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! απλα ειναι νωρις , εισαι μονο 11η μερες απο θετικο τεστ ωορηξιας ! πιστευω οτι το Σαββατο θα δειξει κανονικα ! χαιρομαι παρα πολυ !  αντε να ακουσουμε κ αλλα θετικα τεστακια.. κανε ξανα το σαββατο , θα δειξει περισσοτερο !!!

Συγχαρητηρια ! παρε τον γιατρο σου να τον ρωτησεις για την αντιβισωση αν θα την συνεχισεις, για το ουρεοπλασμα , γτ πρεπει να το ξεφορτωθειτε απο τωρα , 

Ναι χορική ποτέ λέτε να κάνω αύριο ή από δευτέρα;;;

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@Μάντη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ  κοριτσι μου και σε εσενα, αυριο περιμενουμε νουμερακι μεγαλο χοριακης ;)

Καραμελιτσα ευχαριστώ!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@Μάντη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ  κοριτσι μου και σε εσενα, αυριο περιμενουμε νουμερακι μεγαλο χοριακης ;)

Με εβαλεςςςς μην το αλλάξεις αστοοοοο ετσιιιιι

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξη!!!!

Αύριο που θα το σιγουρεψω θα τον πάρω τηλέφωνο το γιατρό να μου πει!!!!

Παράξενο αλλά αυτό το μήνα είχαμε πολύ θετική ενέργεια.. το πρωί ήρθε η κουμπάρα Μ για καφέ και εγώ μιλήσει μόνο σε αυτή για τα θέματα μας και μου είπε ότι θα είμαι έγκυος και μάλιστα σε αγόρι!!!!

5!!!!

Όλο το μήνα κυρία Μ είχα μόνο 4 ολοκληρωμένες επαφές! Γτ πριν το γιατρό φορούσαμε προφυλακτικό και μετά το γιατρό πήραμε αντιβίωση μετά από 1 εβδομάδα!

Ναι χορική ποτέ λέτε να κάνω αύριο ή από δευτέρα;;;

Καραμελιτσα ευχαριστώ! Μην με βάλεις ακόμα στο πίνακι να το σιγουρεψω πρωταααα!!!!!

Γιαυτό ειναι τόσο αχνό. Για μένα αγαπη μου κοφτην. Καλα εγω θα πηγαινα σήμερα για χοριακη. Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Μια χαρα ειστε. Το τσιμπησες το πιπινι ε? Χαχαχα Χαχαχα 

Ναι ναι τσιμπησα πιπινι γτ ο προηγ ηταν μεγαλυτερος κ δεν τραβαγε στο θεμα του σεξ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Γιαυτό ειναι τόσο αχνό. Για μένα αγαπη μου κοφτην. Καλα εγω θα πηγαινα σήμερα για χοριακη. Χαχαχα Χαχαχα 

Καλά και εγώ έτοιμη είμαι να πάω αύριο! Τώρα είναι κλειστά ποια!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα 28 ειμαι

κοριτσι μου εγω με τον αντρα μου γνωριστηκαμε σε ηλικιες 25 εγω κ 34 αυτος . μεχρι κ την ηλικια 31-40 , στα 2-3 χρονια , δεν μετραω φορες την μερα, μεχρι και το 2016  ειχαμε πανω απο 7 επαφες την βδομαδα.. ειμαι κ εγω λυσσασμενη .. :P  to 2017 ξεκινησα κ εγω να εχω παραπανω δουλεια , ελλατωσαμε επαφες σε 4- 5 την βδομαδα γτ προσπαθουσαμε κ για μωρο .. αλλα στις διακοπες απο 2 φορες την μερα !! βεβαια ενταξει ειμαστε πια κ 32-41 (σχεδον 42) . . οποτε θα ελλατωθουν και λιγακι και οι επαφες... στην ηλικια δ thn dikia soy , ακομα μες την νυχτα τον ξυπνουσα τον καημενο :P 

• Χαχα 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εγω λεω αν μπορεις να κρατηθεις δευτερα...

Just now, ada32 είπε:

κοριτσι μου εγω με τον αντρα μου γνωριστηκαμε σε ηλικιες 25 εγω κ 34 αυτος . μεχρι κ την ηλικια 31-40 , στα 2-3 χρονια , δεν μετραω φορες την μερα, μεχρι και το 2016  ειχαμε πανω απο 7 επαφες την βδομαδα.. ειμαι κ εγω λυσσασμενη .. :P  to 2017 ξεκινησα κ εγω να εχω παραπανω δουλεια , ελλατωσαμε επαφες σε 4- 5 την βδομαδα γτ προσπαθουσαμε κ για μωρο .. αλλα στις διακοπες απο 2 φορες την μερα !! βεβαια ενταξει ειμαστε πια κ 32-41 (σχεδον 42) . . οποτε θα ελλατωθουν και λιγακι και οι επαφες... στην ηλικια δε, ακομα μες την νυχτα τον ξυπνουσα τον καημενο :P 

Χαχαχ ε οχι κ να κοψουμε τον υπνο μας για αυτο...

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

κοριτσι μου εγω με τον αντρα μου γνωριστηκαμε σε ηλικιες 25 εγω κ 34 αυτος . μεχρι κ την ηλικια 31-40 , στα 2-3 χρονια , δεν μετραω φορες την μερα, μεχρι και το 2016  ειχαμε πανω απο 7 επαφες την βδομαδα.. ειμαι κ εγω λυσσασμενη .. :P  to 2017 ξεκινησα κ εγω να εχω παραπανω δουλεια , ελλατωσαμε επαφες σε 4- 5 την βδομαδα γτ προσπαθουσαμε κ για μωρο .. αλλα στις διακοπες απο 2 φορες την μερα !! βεβαια ενταξει ειμαστε πια κ 32-41 (σχεδον 42) . . οποτε θα ελλατωθουν και λιγακι και οι επαφες... στην ηλικια δε, ακομα μες την νυχτα τον ξυπνουσα τον καημενο :P 

Μηπως ειναι σκορπιος κανενας απο τους δυο σας η υδροχοος?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ναι τσιμπησα πιπινι γτ ο προηγ ηταν μεγαλυτερος κ δεν τραβαγε στο θεμα του σεξ

Δεν είναι η ηλικία ρε!!!! Παίζει ρόλο αλλα απο ένα σημείο κ μετα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

κ εγω για δευτερα λεω. ειναι νωρις να κανεις απο τωρα. κανε τεστακια αν θες να ικανοποιησαι με το αποτελεσμα! στολεω γτ θα πρεπει να ξανα κανεις για να δεις οτι διπλασιαζεται...εγω ειδες εκανα την μερα που περιμενα περιοδο . αλλα εμεις το πιασαμε την ιδια μερα του κυκλου , οποτε θα εχεις κ εσυ ανεβασμενη χοριακη

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω λεω αν μπορεις να κρατηθεις δευτερα...

Χαχαχ ε οχι κ να κοψουμε τον υπνο μας για αυτο...

Μηπως ειναι σκορπιος κανενας απο τους δυο σας η υδροχοος?

παρθενος εγω , κριος ο αντρας !!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

κ εγω για δευτερα λεω. ειναι νωρις να κανεις απο τωρα. κανε τεστακια αν θες να ικανοποιησαι με το αποτελεσμα! στολεω γτ θα πρεπει να ξανα κανεις για να δεις οτι διπλασιαζεται...εγω ειδες εκανα την μερα που περιμενα περιοδο . αλλα εμεις το πιασαμε την ιδια μερα του κυκλου , οποτε θα εχεις κ εσυ ανεβασμενη χοριακη

παρθενος εγω , κριος ο αντρας !!!!

Ααα ναι κριος τους ειχα ξεχασει οτι ειναι πολυ του σεξ και αυτοι...

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

παρε κ ρωτα για την αντιβιωση τον γυναικολογο οπωσδηποτε . 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσι μου εγω με τον αντρα μου γνωριστηκαμε σε ηλικιες 25 εγω κ 34 αυτος . μεχρι κ την ηλικια 31-40 , στα 2-3 χρονια , δεν μετραω φορες την μερα, μεχρι και το 2016  ειχαμε πανω απο 7 επαφες την βδομαδα.. ειμαι κ εγω λυσσασμενη .. :P  to 2017 ξεκινησα κ εγω να εχω παραπανω δουλεια , ελλατωσαμε επαφες σε 4- 5 την βδομαδα γτ προσπαθουσαμε κ για μωρο .. αλλα στις διακοπες απο 2 φορες την μερα !! βεβαια ενταξει ειμαστε πια κ 32-41 (σχεδον 42) . . οποτε θα ελλατωθουν και λιγακι και οι επαφες... στην ηλικια δ thn dikia soy , ακομα μες την νυχτα τον ξυπνουσα τον καημενο :P 

Εγώ τι να πω που είμαστε 34 εγώ 46 ο σύζυγος και με σηκώνει 4και 5 το ξημέρωμα γιατί έχει όρεξη ;!;!;;!! Αλλά όταν του λέω εγώ τις γόνιμες κάνει ότι δεν ακούει ...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...