Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@andrianni, @elenakii22, @giota@ , @λουπιτα, @ΧρυσαΜ Και όλες όσες δεν έγραψα 

σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες! 

Ο γιατρός για το αίμα μου είπε να μην ανησυχώ δεν μου είπε να πάρω τίποτα μόνο να κόψω το ένα χάπι και να πάρω φιλισιν

ηρθε και άντρας μου από την δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει! Εμένα με έβαλε στον καναπέ να μην κουνηθώ!

ευχομαι και η @marilia την Δευτέρα να έχει θετική χοριακη 

• Μου αρέσει 5

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 26 λεπτά , Papaki@ είπε:

Ο γιατρός για το αίμα μου είπε να μην ανησυχώ δεν μου είπε να πάρω τίποτα μόνο να κόψω το ένα χάπι και να πάρω φιλισιν

ηρθε και άντρας μου από την δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει! Εμένα με έβαλε στον καναπέ να μην κουνηθώ!

Τελεια  μπραβο!! !!!! Ποσο χαιρομαι καλη μου!!! Ολα καλα να σου πανε!!  Να ξεκουραστεις και να μην κανεις τπτ!! Αχ αχ τι καλα!!!!!:mad:

πρίν από 49 λεπτά , Olivia3 είπε:

Τελεια  μπραβο!! !!!! Ποσο χαιρομαι καλη μου!!! Ολα καλα να σου πανε!!  Να ξεκουραστεις και να μην κανεις τπτ!! Αχ αχ τι καλα!!!!!:mad:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου και στα δικά σου σύντομα 

2rxqp3.png

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

Πάνω απ' όλα ψυχραιμία!!! Να ξαπλώσεις και να μην κάνεις τίποτα τουλάχιστον για κανα δυο βδομάδες!! Ποιο χάπι σου είπε να κόψεις; αν παίρνεις utrogestan κολπικά, ρώτησέ τον αν υπάρχει πρόβλημα να το.πάρεις από το στόμα.. Μπορεί απλά να προκλήθηκε μια μικρή κολπική αιμοραγία, μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα!!!

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Πάνω απ' όλα ψυχραιμία!!! Να ξαπλώσεις και να μην κάνεις τίποτα τουλάχιστον για κανα δυο βδομάδες!! Ποιο χάπι σου είπε να κόψεις; αν παίρνεις utrogestan κολπικά, ρώτησέ τον αν υπάρχει πρόβλημα να το.πάρεις από το στόμα.. Μπορεί απλά να προκλήθηκε μια μικρή κολπική αιμοραγία, μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα!!!

Ένα άλλο μου έκοψε το cyclacur το utrogestan μου είπε κανονικά, δεν  το σκέφτηκα να τον ρωτήσω να σου πω, θα τον ρωτήσω σε ευχαριστώ 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Papaki@ είπε:

Ένα άλλο μου έκοψε το cyclacur το utrogestan μου είπε κανονικά, δεν  το σκέφτηκα να τον ρωτήσω να σου πω, θα τον ρωτήσω σε ευχαριστώ 

Εγώ τα έπαιρνα στοματικά. Στο λέω γιατί έχω διαβάσει περιπτώσεις γυναικών που τα έπαιρναν κολπικά και λόγω ευαισθησίας τους προκαλούσε μικρή αιμοραγία στο κόλπο.

22 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κορίτσια χοριακη 71!

θα ξανακάνω την Δευτέρα να δούμε πως ανεβαίνει... ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είχα και μια παλινδρόμη, εύχομαι να ήταν τυχαία! 

Αιματακι βλέπω ακόμη κάτι ίχνη 

Καλημεραααα. τι ΤΕΛΕΙΑ νεα ειναι αυτα, μπραβο κοριτσι μου, ξεκουρασου και ολα θα πανε τελειαααα :wub::wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   71!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. ath_gal1  27/6/2017!!!

6. Olivia3 28/6/2017!!!

7. marillia 30/6/2017!!!

8. andrianni 30/6/2017!!!

9. elenaki22 7/7/2017!!!

10. linaa  8/7/2017!!!

11. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

12. giota@ 10/7/2017!!!

13. Ani ani 13/7/2017!!!

14. λουπιτα 26/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

εμενα ακομα να μου ερθει η ατιμη πφ  :?

Διαφημίσεις

@Papaki@ συγχαρητήρια!!!!!  Αντε μην αγχωνεσαι θα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη.... Εγω ξεκίνησα με χοριακη 63!

Κορίτσια αρχιζω και πεφτω.... Δηλαδη βαραινω και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα πλεον αφήστε που κουράζομαι υπερβολικά.... Πηρα και ενα κιλό ακομα.... Μπήκα και επισημα στον 6ο.... Και η ζεστη με καταπίνει αρκετα... Αχ δεν ξερω ποσο θα αντςξω και στη δουλειά!!! 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

@Papaki@ συγχαρητήρια!!!!!  Αντε μην αγχωνεσαι θα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη.... Εγω ξεκίνησα με χοριακη 63!

Κορίτσια αρχιζω και πεφτω.... Δηλαδη βαραινω και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα πλεον αφήστε που κουράζομαι υπερβολικά.... Πηρα και ενα κιλό ακομα.... Μπήκα και επισημα στον 6ο.... Και η ζεστη με καταπίνει αρκετα... Αχ δεν ξερω ποσο θα αντςξω και στη δουλειά!!! 

υπομονη βρε κορίτσι!!!!!δεν εχεις κ επιλογή!!!φανταζομαι θα θελουν κ τα μικρά παραλια τωρα...σε αφηνει να κανεις μπανιο???

εγω κοριτσια το πιο πιθανο να μην εκανα ωορρηξια...εχω στενοχωρηθεο η αληθεια ειναι...θα παω την δευτερα στο γιατρο να δω τι θα κανω...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@caramel_83 δεν το πιστεύω ότι είμαι στην επάνω λίστα!

@Alekagalaυπομονή κοπέλα μου να κανείς ντουζακια να δροσιζεσαι!

@elenakii22γιατι το λες; έχεις δει κάτι στο παρελθόν ;

2rxqp3.png

@elenakii22 πρώτα ο Θεός, αρχές Ιουλίου θα ξαναπάω... Γενικά η εγκυμοσίνη πάει καλά. Απλά εγώ πλέον σκάω από τη ζέστη, έκανα τις πρώτες μου ραγάδες, έχω κάτι σουβλιές στη μέση μου και με έχουν πιάσει τρομερέε ανασφάλειες επειδή έχω παχύνει... Άσ' τα... 

@Alekagala πόσο εβδομάδων είσαι; εγώ μπερδεύομαι στο να τα υπολογίσω, διότι ο ένατος που υποτίθεται ότι γεννάμε, είναι ουσιαστικά ο δέκατος μήνας (40 εβδομάδες). Εγώ τώρα που μπαίνω στην 25η εβδομάδα, πόσο μηνών είμαι; 5;

• Μου αρέσει 1

On 24/6/2017 at 4:25 ΜΜ, Papaki@ είπε:

όσες δεν έγραψα 

Τώρα είδα τα ευχάριστααα!!Κορίτσι μου συγχαρητήριααααα!!!!Χάρηκα πάρα πόλυυυυ!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.Σ ευχαριστώ για την ευχούλα!!!Εγώ έχω πονάκια περιόδου,κοιτιέμαι όλη την ώρα και τίποτα.Χτες είχα και λίγα κιτρινωπά υγρά.Καινούργια παιχνιδάκια πάλι χαχαχχα!!!Θα περιμένω μήπως αδιαθετήσω αύριο και ίδωμεν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...