Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμενα η προηγουμενη μου σχεση που δηθεν με ςβλεπς σοβαρα οταν ηταν για το θεμα του παιδιου εκανε πισω...ημασταν 4χρονια μαζι κ δεν ηθελε να τελειωνει στις γονιμες..και στο τελος ειχαμε καταντησει να τον παρακαλαω π λεει ο λογος για να κανουμε κατι...δλδ το μηνα φανταστειτε να το καναμε 5 φορες..και δεν το ςυχαριστιομουν κιολας...αλλα ημουν μικρη κ δεν ειχα μυαλο να τον βρισω κ να τον αφησω...τεστα μετα μου εκανς κ αλλα κ ετσι τον παρατησα...τωρα ευτυχως με τον συντροφο μου δεν εχουμε σεξουαλικα προβληματα...

Μα ρε συ δεν μπορώ να σκεφτώ οτι καποτε θα μου πει οχι ειμαι κουρασμένος. Δεν το χει πει ποτε. Αν το πει θα υποψιαστω διαφορα Χαχαχα Χαχαχα αυτό ισχύει για τον δικό μου Αντρα τον δικό μου βέβαια. Συνηθως εγω Ελεγα οχι οταν ήμουν κουρασμένη. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Μάντη συγχαρητήριαααααα ειναι θετικοοοο!!!! Τρεχα για χοριακη μπραβο ρε κοριτσακι μου μπραβο χαρηκα παρα πολυυυυυ!!!! Παμε να τους πισουμε πως και με ενδομητρίωση κανουμε μωρααααα!!!!! Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο κορίτσι που είσαι καθαρή! Όσο για τις αιμοροίδες δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω. Πακέτο όντως! Κοίτα είσαι τυχερή με τον άντρα σου, παίζει ρόλο και η ηλικία και ο ελευθερος χρονος τους αλλά συμφωνώ ότι είναι όλα θέμα διάθεσης και πως το σεξ ειναι βασικό να γίνεται είτε για παιδί είτε όχι. Είναι αυτό που κρατάει μια σχέση. Απλά κάποιοι μπλοκάρουν κάποιοι δεν θέλουν πίεση, είναι λεπτό το θέμα. Αλλα δεν τους κόβεται και η όρεξη για το σεξ, ίσως τον προγραμματισμό δεν έχουν τόσο εύκολο. Δεν τους κάθεται καλά. Μιλάω από δική μου εμπειρία. Αν είναι να το έκαναν ούτως η άλλως κάθε μέρα όπως ο δικός σου, ε ναι δεν τους κάνει καμία αλλαγη!

Εμένα ο αντρας μου ειναι 30. Δουλεύει το στανταρ 8ωρο βραδιές και μπορεί και παραπανω πηγαίνει και καθε μερα γυμναστήριο. Εχεις δίκιο απλα ειμαι τυχερή το βουλωνο ούτε ειδικό τρόπο θέλει αρκεί να τον κοιταξω με νόημα αυτο ηταν πέφτει κυνήγι Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Μα ρε συ δεν μπορώ να σκεφτώ οτι καποτε θα μου πει οχι ειμαι κουρασμένος. Δεν το χει πει ποτε. Αν το πει θα υποψιαστω διαφορα Χαχαχα Χαχαχα αυτό ισχύει για τον δικό μου Αντρα τον δικό μου βέβαια. Συνηθως εγω Ελεγα οχι οταν ήμουν κουρασμένη. 

Είσαι σκορπίνα εσυ παθιάρα!!! Μας βάζεις όλων τα γυαλιά!!! Ξέρω!!! Εμένα μου λέει και κουρασμένος και ας το κάνουμε αύριο κλπ. Αν επιμείνω ενδείδει. Παλιά θύμωνα έλεγα δεν με θέλει, τωρα το δουλεύω αλλιώς ξέρω ότι είναι καθαρά οργανικό. Υπόψην είμαι 31 και εκείνος 40!

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

ελα ακολουθειτε και εσεις !!  τελειωσες με γονιμες εσυ?

Οχι ακομα νομιζω...σημερα ειμαι 16η μερα..κ λεω να το παω μεχρι 20η 22η να ειμαι σιγουρη

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

One step einai κανένα 10 λεπτό πέρασε...

Είναι πολύ αχνη

Δεν ξέρω αν φαίνεται είναι στο προφίλ μ

Φαινεταο καραμπαμ κανει...καο δεν.εχεις ακομα καθυστερηση ε??

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Είσαι σκορπίνα εσυ παθιάρα!!! Μας βάζεις όλων τα γυαλιά!!! Ξέρω!!! Εμένα μου λέει και κουρασμένος και ας το κάνουμε αύριο κλπ. Αν επιμείνω ενδείδει. Παλιά θύμωνα έλεγα δεν με θέλει, τωρα το δουλεύω αλλιώς ξέρω ότι είναι καθαρά οργανικό. Υπόψην είμαι 31 και εκείνος 40!

Χαχαχα Χαχαχα καρκινακι ειμαι!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Εμένα ο αντρας μου ειναι 30. Δουλεύει το στανταρ 8ωρο βραδιές και μπορεί και παραπανω πηγαίνει και καθε μερα γυμναστήριο. Εχεις δίκιο απλα ειμαι τυχερή το βουλωνο ούτε ειδικό τρόπο θέλει αρκεί να τον κοιταξω με νόημα αυτο ηταν πέφτει κυνήγι Χαχαχα Χαχαχα 

Άλλο 30 άλλο 40! Και το γυμναστηριο τον βοηθά! Να ξέρεις!! Είσαι τυχερή αλλά και καπάτστικο ειδικά για καρκινάκι! Πώς νόμιζα σκορποος τόσο καιρό;;;

Επεξεργάστηκαν by kido
προσθήκη

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγω καμια φορα αν περασουν 2μερες κ δεν κανουμε κατι κ μου πει οτι ειναι κουρασμενος του λεω μηπως βρηκες καμοα αλλη κ δεν.θελεις εμενα?για πλακα βεβαια γτ του εχω απολυτη εμπιστοσυνη...παλι καλα

• Χαχα 1

1 hour ago, kido είπε:

To πέτυχες! Τι έκανες λάθος και το διόρθωσες; Μ αρέσει πολύ και το μήνυμά σου ότι το περιμένετε!! Θέλω κι εγώ μπεμπάκι και τικεράκι!!! 

Σουρχεται!!!

Αντεγραψα λάθος λινκ

πρίν από 57 λεπτά , ellilaw είπε:

mκοπελες δεν αντεξα και εκανα ακομα ενα !!!!θετικο!!!! το βαζω στην profile :oops:

Συγχαρητήρια!!!!

πρίν από 42 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι αλλα δεν μπορω να του διξω οτι ειμαι καλα γιατι δεν ειμαι και αν δεν ειμαι καλα και εχω νεύρα δεν μπορω να το παιζω άνετη!! Θα επιχειρήσω να το παιξω αλλιως να δουμε πως θα βγει αν μου ζητησει συγνωμη αν οχι δεν κανω κίνηση αλλος ενας μηνας χαμενος αυτο καταφεραμε!! Δεν μπορω να μη νευριασω οταν κανω τεστ και ειναι θετικο και τη μια οκ δεν μπορουσε την επομενη??? Έπεσε 9 η ωρα για υπνο και εμεινα που θα ελεγε και ένας αντρας με το π@@@λι στο χερι αχαχχαχα

Τι να του πω ρε νατι μου φεν το ξέρει!!! Δςν ξανα μηλαω ειλικρινά ας έρθει οπως έρθει 5 μέρες τωρα δεν εχουμε ανταλλάξει κουβεντα μια φορα μου πεταξε γιατι δεν μου μιλάς ενταξη τον κοιταξα μια καλα καλα και δεν ξανα μίλησε!! Λες και δεν καταλαβε τι εκανε

Γιατί δεν τον πιάνεις στον ύπνο;;;

πρίν από 34 λεπτά , kido είπε:

Τα αντισυλληπτικά μην τα ξεκινήσεις αν δεν συμβουλευτεις γιατρό δεν ειναι και ό,τι καλύτερο!

Συμφωνώ...

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα θα πάθω εγκεφαλικό ανέβασα παλμούς σίγουρα μόλις είδα το τεστ και έχει μια πολύ πολύ άχνη γραμμη. Λέτε να βλέπω καλααα;;;;;;; Η φαντασία μου θα είναι μάλλον

Συγχαρητήρια!!!!

πρίν από 12 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ομαδικη προαγωγη στο πανω μερος στο πινακακι της καραμελ...μην μας ξεχασετε εμας τωρα...

Ξεχνιεστε καλέ;;

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Αυτά είναι! Τώρα που δεν κάνετε τι γίνεται;

• Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Άλλο 30 άλλο 40! Και το γυμναστηριο τον βοηθά! Να ξέρεις!! Είσαι τυχερή αλλά και καπάτσα σκορπίνα! 

Δεν το κόβω να κοβει κ στα 40 αλλα θ δουμε!καρκινακιιι

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω καμια φορα αν περασουν 2μερες κ δεν κανουμε κατι κ μου πει οτι ειναι κουρασμενος του λεω μηπως βρηκες καμοα αλλη κ δεν.θελεις εμενα?για πλακα βεβαια γτ του εχω απολυτη εμπιστοσυνη...παλι καλα

Χαχαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Σουρχεται!!!

Αντεγραψα λάθος λινκ

Συγχαρητήρια!!!!

Γιατί δεν τον πιάνεις στον ύπνο;;;

Συμφωνώ...

Συγχαρητήρια!!!!

Ξεχνιεστε καλέ;;

Αυτά είναι! Τώρα που δεν κάνετε τι γίνεται;

Τι εννοείς καλε στον υπνο???? Πως??

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

@Μάντη μου και εμένα για θετικό μου φαίνεται !!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! Φυσάει η ομάδα !!!! 

@Μάντη παρόλο που η 2η γραμμή είναι πίσω από τη φώτο σου, εγώ τη βλέπω ξεκάθαρα, άρα θετικό κι εγώ λέω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...