Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα θα πάθω εγκεφαλικό ανέβασα παλμούς σίγουρα μόλις είδα το τεστ και έχει μια πολύ πολύ άχνη γραμμη. Λέτε να βλέπω καλααα;;;;;;; Η φαντασία μου θα είναι μάλλον

μετα απο ποση ωρα στην εβγαλε?  αν βλεπεις εστω κ λιγο αλλα αχνη ειναι θετικο ? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν εχω θεμα με σαλπιγγες ειμαι κομπλέ τρελο νουμερο δεν ειναι αλλα εχει πολυ καλη κινητικότητα τοτε ο μικροβιολογος οπως και ο γιατρος μου το ειχαν πει ο μικροβιολογος μου ειχε πει στγκεκριμενα πως οκ ο αριθμος αλλα τετοια κινητικότητα δεν εχω ξανα δει 

οκ τοτε ! δν το λεω με κακο σκοπο αυτο με τον αριθμο να ξερεις . απλα κ εγω ενημερωθηκα αρκετα γτ ειχαμε θεμα. κ μας ειπαν να προσπαθησουμε τις μερες που πρεπει , κ αν μπορουμε να βρουμε την ωορηξια!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

οχι   ενταξει το καταλαβα. νομιζα οτι ειχε κανει η Μαντη αλλα εκανε σημερα .. για να δουμε..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Μάντη μου πλακα κανεις???? Ανεβασε το να δουμε ντε!!!! Αχχχ αντε μακαριιιιιι ποτε περιμενες????

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

οκ τοτε ! δν το λεω με κακο σκοπο αυτο με τον αριθμο να ξερεις . απλα κ εγω ενημερωθηκα αρκετα γτ ειχαμε θεμα. κ μας ειπαν να προσπαθησουμε τις μερες που πρεπει , κ αν μπορουμε να βρουμε την ωορηξια!

οχι   ενταξει το καταλαβα. νομιζα οτι ειχε κανει η Μαντη αλλα εκανε σημερα .. για να δουμε..

Οχι βρε ναι καταλαβα απλα το θεμα είμαι εγω και το προβλημα μου!!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@ellilaw δεν το ειδα εγώ το τεστακι σου? Που είναι? 

@alina80 & @ada32 ναι είμαι καλύτερα ψυχολογικα. Απο χθες δεν εχω ξαναβγαλει αιμα. 

@Dimitr@17 μια μέρα πιο κοντα ναι αντεεεε!!!! 

Κορίτσια μου εγώ σήμερα εχω αλλού θέμα!!! Αιμοραιδες!!!! Και να σου πόνος και αίμα που Πηγα τουαλέτα. Δεν Ξερω ποσες έχετε γενικα αλλα πολύ δύσκολο πραγμα οταν εμφανίζονται. Παρόλο που δεν έχω θέμα και δεν είμαι δυσκοιλια έχω αιμοραιδες και εμφανίζονται παρα πολυ σπανια. Αααχχ πικρα... 

Ρε κορίτσια με ολο το θαρρος Διαβασα εν ταχύ αυτα που λεγατε με τους αντρες που δεν θέλουν και δεν κανουν προσπαθειες ουσιαστικές και ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο. Ο δικός μου και πριν να πούμε Να κανουμε παιδί αν μπορουσαμε να κανουμε όλη μέρα καθε μερα θα γινόταν και ειμαστε ζευγαρι απο το 2009. Δεν ξέρω συγνώμη κιόλας που τα λέω, απλα δεν ξέρω καν να σας συμβουλεψω δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπιζα. Όταν είπαμε για παιδί απλα βγαλαμε το προφυλακτικό κι εγώ έγινα πιο δοτική δηλαδή δεν υπολογιζα την κούραση όπως αλλοτε. Ο αντρας μου δεν την υπολόγισε ποτε μπροστα στην ευχαρίστηση του σεξ. Τεσπα. 

Τσικνιζετε εσεις? Εμείς ναι, δηλαδή οι υπόλοιποι εγώ καθομαι και περιμένω το φαι. Χεχεχε. 

Εμενα η προηγουμενη μου σχεση που δηθεν με ςβλεπς σοβαρα οταν ηταν για το θεμα του παιδιου εκανε πισω...ημασταν 4χρονια μαζι κ δεν ηθελε να τελειωνει στις γονιμες..και στο τελος ειχαμε καταντησει να τον παρακαλαω π λεει ο λογος για να κανουμε κατι...δλδ το μηνα φανταστειτε να το καναμε 5 φορες..και δεν το ςυχαριστιομουν κιολας...αλλα ημουν μικρη κ δεν ειχα μυαλο να τον βρισω κ να τον αφησω...τεστα μετα μου εκανς κ αλλα κ ετσι τον παρατησα...τωρα ευτυχως με τον συντροφο μου δεν εχουμε σεξουαλικα προβληματα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

@Μάντη μου πλακα κανεις???? Ανεβασε το να δουμε ντε!!!! Αχχχ αντε μακαριιιιιι ποτε περιμενες????

απλα να σου πω καμια φορα οταν ειαμστε αρνητικες με τον εαυτο μας κ λεμε οτι εγω φταιω , κατα βαθος αγχωνομαστε.. εφοσον κανεις ωορηξια , εχεις πολλες πιθανοητητες!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Ομαδικη προαγωγη στο πανω μερος στο πινακακι της καραμελ...μην μας ξεχασετε εμας τωρα...

@Μάντη μου βαλε το κι εσύ φωτο μα το δούμε!!! 

@melina92 σε αυτό που ρωτησες νωρίτερα... ίσως ακουσεις καρδουλα ίσως οχι, μην αγχωθεις αν δεν ακουσεις. Εγω στις μέρες σου την ειχα δει να παλεται αλλα δεν την είχα ακουσει. 

nlmNp2.png

απλα να σου πω καμια φορα οταν ειαμστε αρνητικες με τον εαυτο μας κ λεμε οτι εγω φταιω , κατα βαθος αγχωνομαστε.. εφοσον κανεις ωορηξια , εχεις πολλες πιθανοητητες!

Ναι ρε κοριτσι πιθανοτιτες υπαρχουν αλλα πρέπει να ερχόμαστε σε επαφη και στην ωορρηξία κοντα οχι μονο σε άσχετες μερες

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ομαδικη προαγωγη στο πανω μερος στο πινακακι της καραμελ...μην μας ξεχασετε εμας τωρα...

ελα ακολουθειτε και εσεις !!  τελειωσες με γονιμες εσυ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

@ellilaw δεν το ειδα εγώ το τεστακι σου? Που είναι? 

@alina80 & @ada32 ναι είμαι καλύτερα ψυχολογικα. Απο χθες δεν εχω ξαναβγαλει αιμα. 

@Dimitr@17 μια μέρα πιο κοντα ναι αντεεεε!!!! 

Κορίτσια μου εγώ σήμερα εχω αλλού θέμα!!! Αιμοραιδες!!!! Και να σου πόνος και αίμα που Πηγα τουαλέτα. Δεν Ξερω ποσες έχετε γενικα αλλα πολύ δύσκολο πραγμα οταν εμφανίζονται. Παρόλο που δεν έχω θέμα και δεν είμαι δυσκοιλια έχω αιμοραιδες και εμφανίζονται παρα πολυ σπανια. Αααχχ πικρα... 

Ρε κορίτσια με ολο το θαρρος Διαβασα εν ταχύ αυτα που λεγατε με τους αντρες που δεν θέλουν και δεν κανουν προσπαθειες ουσιαστικές και ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο. Ο δικός μου και πριν να πούμε Να κανουμε παιδί αν μπορουσαμε να κανουμε όλη μέρα καθε μερα θα γινόταν και ειμαστε ζευγαρι απο το 2009. Δεν ξέρω συγνώμη κιόλας που τα λέω, απλα δεν ξέρω καν να σας συμβουλεψω δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπιζα. Όταν είπαμε για παιδί απλα βγαλαμε το προφυλακτικό κι εγώ έγινα πιο δοτική δηλαδή δεν υπολογιζα την κούραση όπως αλλοτε. Ο αντρας μου δεν την υπολόγισε ποτε μπροστα στην ευχαρίστηση του σεξ. Τεσπα. 

Τσικνιζετε εσεις? Εμείς ναι, δηλαδή οι υπόλοιποι εγώ καθομαι και περιμένω το φαι. Χεχεχε. 

Μπράβο κορίτσι που είσαι καθαρή! Όσο για τις αιμοροίδες δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω. Πακέτο όντως! Κοίτα είσαι τυχερή με τον άντρα σου, παίζει ρόλο και η ηλικία και ο ελευθερος χρονος τους αλλά συμφωνώ ότι είναι όλα θέμα διάθεσης και πως το σεξ ειναι βασικό να γίνεται είτε για παιδί είτε όχι. Είναι αυτό που κρατάει μια σχέση. Απλά κάποιοι μπλοκάρουν κάποιοι δεν θέλουν πίεση, είναι λεπτό το θέμα. Αλλα δεν τους κόβεται και η όρεξη για το σεξ, ίσως τον προγραμματισμό δεν έχουν τόσο εύκολο. Δεν τους κάθεται καλά. Μιλάω από δική μου εμπειρία. Αν είναι να το έκαναν ούτως η άλλως κάθε μέρα όπως ο δικός σου, ε ναι δεν τους κάνει καμία αλλαγη!

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι ρε κοριτσι πιθανοτιτες υπαρχουν αλλα πρέπει να ερχόμαστε σε επαφη και στην ωορρηξία κοντα οχι μονο σε άσχετες μερες

ακολουθα αυτο που σου ειπε η kido. μετα την περιοδο κ μεχρι 8η μερα , πεσενωρις να κοιμηθεις η κανε την κουρασμενη . μετα θα σε κυνηγαει αυτος!!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Δεν ξέρω δεν φαίνεται στη φωτοοοοο

στειλε το μας! σε π.μ

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τελεια...ποσο εβδομαδων σε εδειξε?

Για βαλτο κ εσυ φωτο προφιλ να δουμε...τρελανε μας κ εσυ....ετσι μια μια να παιρνει σειρα...ειναι ο μηνας μας κοριτσια..

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Αχ δεν το πιστεύω!!! Τρίτωσε το καλο;;; Τι τεστ είναι πόση ώρα πέρασε από όταν το έκανες;; Βάλτο προφιλ ή στείλτο μας μήνυμα, να σου πούμε γνώμες αν θες! :shock:

One step einai κανένα 10 λεπτό πέρασε...

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

μετα απο ποση ωρα στην εβγαλε?  αν βλεπεις εστω κ λιγο αλλα αχνη ειναι θετικο ? 

Είναι πολύ αχνη

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ξέρω αν φαίνεται είναι στο προφίλ μ

jgJqp3.png

ακολουθα αυτο που σου ειπε η kido. μετα την περιοδο κ μεχρι 8η μερα , πεσενωρις να κοιμηθεις η κανε την κουρασμενη . μετα θα σε κυνηγαει αυτος!!

στειλε το μας! σε π.μ

Θα προσπαθήσω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...