Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 said:

την Δευτερα ησουν 21η μερα . σημερα εισαι 24η μερα με θετικο ωορηξιας 11η??  περιμενε λιγακι ακομα ,ποτε δεν ξερεις....

ναι περιμενε ακομα λιγο !! μπορει να αργησε η συλληψη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

85 εκ δεν ειναι πολλα να ξερεις ...και μπορει να θεωρει οτι δεν ειναι κ αρκετα απο την αποψη  οτι εχεις κ εσυ ενδομητριωση κ δυσκολευει το περασμα τους στις σαλπιγγες.. για δες και την κινητικοτητα . 

εμενα ο δικος μου ειχε 153-170 εκ στο συνολο κ μας ειπε οτι ηταν μετριο προς το συνολο αλλα ειχαμε  χαμηλη κινητικοτητα 30% 

Δεν εχω θεμα με σαλπιγγες ειμαι κομπλέ τρελο νουμερο δεν ειναι αλλα εχει πολυ καλη κινητικότητα τοτε ο μικροβιολογος οπως και ο γιατρος μου το ειχαν πει ο μικροβιολογος μου ειχε πει στγκεκριμενα πως οκ ο αριθμος αλλα τετοια κινητικότητα δεν εχω ξανα δει 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Γιατι μου ειχε πει ο τελευταίος γιατρός να μη βιαστω να την κανω γιατι δεν ειναι τρελό πρόβλημα η ενδομητρίωση μενουν πολλες και να προσπαθήσω ενα 6 μηνο ειχα σκοπο να το παλεψω μεχρι πασχα και μετα αν δεν να την έκανα

Ακριβώς ότι είπε και σε εμένα.. κορίτσι μου όμορφο η μητρότητα είναι άθλος απ' τη στιγμή που αποφασίζουμε να γίνουμε μανουλες... Και πιστεύω ότι το θες πολύ και όταν θέλουμε κάτι πολύ νομίζω προσπαθούμε μέχρι τέλους... Το θέμα είναι να έρθει το σπορακι μας τώρα αν θα έρθει σε ενα μήνα αν θα έρθει σε 6 αν θα έρθει μετά από χρόνια σημασία έχει να έρθει μην χάνεις το στόχο σου... Όσο για τον αντρουλη σου μην τον πιέζεις και μην του λες για τις γόνιμες... Για εμάς τις γυναίκες είναι αλλιώς ακόμα και να μην θέλουμε μια επαφή λειτουργικά μπορεί να γίνει ενώ στους άντρες μας είναι αλλιώς πρέπει να μην έχουν άγχος για να λειτουργήσουν...

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Αχαχα Άννα μου πολύ γέλασα!!!! Ε μα σε κάνει εξαλλη να κοιμάται από τις 9 αντί να κάνει τη δουλειά του και ας πέσει μετά!! Το ξέρω, το έχω περάσει αν δεν είμαι καλά κι εγώ είμαι χάλια και μου φαίνεται. Αυτό που έχω αλλάξει είναι να μην κρατάω μούτρα αλλά συνέρχομαι δεν το συζητώ ορθά κοφτά! Τι εννοώ: Που σε ρώτησε γιατί δεν του μιλάς είναι ο τρόπος του να τα βρείτε. Έκανε το πρώτο βήμα! Έπρεπε να το αξιοποιήσεις νομίζω και να του πεις ξεκάθαρα εκείνη την ώρα αν μου ζητήσεις συγνώμη για όσα είπες και τη στάση σου γενικά θα σου μιλάω και όλα καλά γιατί με πλήγωσες. Με το να τον στραβοκοιτάς και να μην το λύνετε πάλι με αυτό στο χέρι θα μείνεις και εσύ και αυτός!!! Μη το μεγεθύνεις αυτό προσπαθώ να σου πω! Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και μόνο χαμένη βγαίνω πάντα!!

Πρεπει να καταλαβει οτι με πεθραξε δεν τον θεωρώ χαζο ξερςι γιατι κανω μουτρα μπορει αν θέλει να μη του κανω να επανορθώσει τον τροπο τον ξέρει

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ακριβώς ότι είπε και σε εμένα.. κορίτσι μου όμορφο η μητρότητα είναι άθλος απ' τη στιγμή που αποφασίζουμε να γίνουμε μανουλες... Και πιστεύω ότι το θες πολύ και όταν θέλουμε κάτι πολύ νομίζω προσπαθούμε μέχρι τέλους... Το θέμα είναι να έρθει το σπορακι μας τώρα αν θα έρθει σε ενα μήνα αν θα έρθει σε 6 αν θα έρθει μετά από χρόνια σημασία έχει να έρθει μην χάνεις το στόχο σου... Όσο για τον αντρουλη σου μην τον πιέζεις και μην του λες για τις γόνιμες... Για εμάς τις γυναίκες είναι αλλιώς ακόμα και να μην θέλουμε μια επαφή λειτουργικά μπορεί να γίνει ενώ στους άντρες μας είναι αλλιώς πρέπει να μην έχουν άγχος για να λειτουργήσουν...

@ΜάντηΣυμφωνω 100%

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

την Δευτερα ησουν 21η μερα . σημερα εισαι 24η μερα με θετικο ωορηξιας 11η??  περιμενε λιγακι ακομα ,ποτε δεν ξερεις....

22 είναι σήμερα.. και θετικό είχα λογικά 11 γτ είχα θετικό 12 πρωί καιετα αρνητικό...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

22 είναι σήμερα.. και θετικό είχα λογικά 11 γτ είχα θετικό 12 πρωί καιετα αρνητικό...

μπερδευτηκα ! ποια κοπελα ειπε οτι εκανε την 21η  τεστ την Δευτερα δηλαδη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Πρεπει να καταλαβει οτι με πεθραξε δεν τον θεωρώ χαζο ξερςι γιατι κανω μουτρα μπορει αν θέλει να μη του κανω να επανορθώσει τον τροπο τον ξέρει

Το έχει καταλάβει. Πώς να σε πλησιάσει δεν ξέρει με τα μούτρα. Μα κι αυτός αντί σου πει ένα συγνώμη να σε πάρει με το καλό και μετά να σε βουτήξει! Ώρες ώρες δεν ξέρουν πόσο εύκολα μπορούμε να πέσουμε με δύο καλές κουβέντες και μετά να και η πράξη. Μόνη της έρχεται! Αχ έπρεπε στο μυαλό τους να έμπαινα να τους τα μάθαινα! Θα του περάσει κοπέλα μου, φάση είναι θα δεις. Θα σου πει και το συγνώμη και το μωρό θα κάνετε. Κάνε ό,τι νομίζεις ως τοτε. Εγώ σου είπα πως θα το χειριζόμουν και εννοείται έχεις δίκιο εσυ.

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Το ξερω αλλα νόμιζα πως την φαση του αγχους την ειχαμε περασει μη κανουμε πισωγυρίσματα τωρα!! Τεσπα δεν του ξανα λεω ειμαι σε φαση απογοήτευσης θα δείξει ο καιρος

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα θα πάθω εγκεφαλικό ανέβασα παλμούς σίγουρα μόλις είδα το τεστ και έχει μια πολύ πολύ άχνη γραμμη. Λέτε να βλέπω καλααα;;;;;;; Η φαντασία μου θα είναι μάλλον

jgJqp3.png

πρίν από 31 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Μπράβο μελινακι!!!

Τελεια...ποσο εβδομαδων σε εδειξε?

Just now, Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα θα πάθω εγκεφαλικό ανέβασα παλμούς σίγουρα μόλις είδα το τεστ και έχει μια πολύ πολύ άχνη γραμμη. Λέτε να βλέπω καλααα;;;;;;; Η φαντασία μου θα είναι μάλλον

Για βαλτο κ εσυ φωτο προφιλ να δουμε...τρελανε μας κ εσυ....ετσι μια μια να παιρνει σειρα...ειναι ο μηνας μας κοριτσια..

Just now, Μάντη είπε:

Αχ δεν το πιστεύω!!! Τρίτωσε το καλο;;; Τι τεστ είναι πόση ώρα πέρασε από όταν το έκανες;; Βάλτο προφιλ ή στείλτο μας μήνυμα, να σου πούμε γνώμες αν θες! :shock:

@ellilaw δεν το ειδα εγώ το τεστακι σου? Που είναι? 

@alina80 & @ada32 ναι είμαι καλύτερα ψυχολογικα. Απο χθες δεν εχω ξαναβγαλει αιμα. 

@Dimitr@17 μια μέρα πιο κοντα ναι αντεεεε!!!! 

Κορίτσια μου εγώ σήμερα εχω αλλού θέμα!!! Αιμοραιδες!!!! Και να σου πόνος και αίμα που Πηγα τουαλέτα. Δεν Ξερω ποσες έχετε γενικα αλλα πολύ δύσκολο πραγμα οταν εμφανίζονται. Παρόλο που δεν έχω θέμα και δεν είμαι δυσκοιλια έχω αιμοραιδες και εμφανίζονται παρα πολυ σπανια. Αααχχ πικρα... 

Ρε κορίτσια με ολο το θαρρος Διαβασα εν ταχύ αυτα που λεγατε με τους αντρες που δεν θέλουν και δεν κανουν προσπαθειες ουσιαστικές και ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο. Ο δικός μου και πριν να πούμε Να κανουμε παιδί αν μπορουσαμε να κανουμε όλη μέρα καθε μερα θα γινόταν και ειμαστε ζευγαρι απο το 2009. Δεν ξέρω συγνώμη κιόλας που τα λέω, απλα δεν ξέρω καν να σας συμβουλεψω δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπιζα. Όταν είπαμε για παιδί απλα βγαλαμε το προφυλακτικό κι εγώ έγινα πιο δοτική δηλαδή δεν υπολογιζα την κούραση όπως αλλοτε. Ο αντρας μου δεν την υπολόγισε ποτε μπροστα στην ευχαρίστηση του σεξ. Τεσπα. 

Τσικνιζετε εσεις? Εμείς ναι, δηλαδή οι υπόλοιποι εγώ καθομαι και περιμένω το φαι. Χεχεχε. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Το έχει καταλάβει. Πώς να σε πλησιάσει δεν ξέρει με τα μούτρα. Μα κι αυτός αντί σου πει ένα συγνώμη να σε πάρει με το καλό και μετά να σε βουτήξει! Ώρες ώρες δεν ξέρουν πόσο εύκολα μπορούμε να πέσουμε με δύο καλές κουβέντες και μετά να και η πράξη. Μόνη της έρχεται! Αχ έπρεπε στο μυαλό τους να έμπαινα να τους τα μάθαινα! Θα του περάσει κοπέλα μου, φάση είναι θα δεις. Θα σου πει και το συγνώμη και το μωρό θα κάνετε. Κάνε ό,τι νομίζεις ως τοτε. Εγώ σου είπα πως θα το χειριζόμουν και εννοείται έχεις δίκιο εσυ.

Τι να πω μακαρι οσο το γρηγορότερο καταλαβει τοσο πιο γρηγορα θα έρθει και το μωρο καταλαβαίνω κι εγω τον παραλογισμό μου γιατι εστω και αν ειχαμε ακομα μια επαφη θα εμενα εγκυος μαλλον οχι αλλα θα ελεγα οτι προσπάθησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...