Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστω :) ευχομαο να εχουμε κι αλλες πολλες εγγυουλες !!!!!

να το βαλω!! ναι μπορει να επιασα στην 8η η 11η ..συμφωνα με το τεστ ωορηξιας εκανα ωορηξια την17ην

ναι μαλλον νωρις επιασες σαν κ εμενα  για αυτο δειχνει το τεστ τοσο νωρις.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Δεν θα το κοψω αλλα αν περνω αντισυλληπτικά τουλαχιστον δεν θα ελπιζω καθε μηνα τσαμπα γιατι καλοε η κακός παντα ελπιζω και ας μην εχουμ υπαρξει πολλες επαφες

Τα αντισυλληπτικά μην τα ξεκινήσεις αν δεν συμβουλευτεις γιατρό δεν ειναι και ό,τι καλύτερο!

1 hour ago, ada32 είπε:

θυμησε μου τι αποτελεσματα ειχατε απο το σπερμοδιαγραμμα?  νομιζα οτι ειχατε χαμηλο αριθμο.

Οχι ειχε γινει λαθος στο πρωτο μου ειχε πει 12 εκατομμύρια μετα ηταν 85 εκατομμύρια και μετα που πηγα να παρω τα αποτελέσματα μου ειπε πως την πρωτη ηταν λαθος και ηταν 120 εκατομμύρια με παρα πολυ καλη κινητικότητα το προβλημα μας ειναι η ενδομητρίωση βασικα!! Αλλα δεν μπορω να παω να χειρουργηθω ετσι και να μην εχω επαφες θα παει χαμενο

πρίν από 10 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστω :) ευχομαο να εχουμε κι αλλες πολλες εγγυουλες !!!!!

να το βαλω!! ναι μπορει να επιασα στην 8η η 11η ..συμφωνα με το τεστ ωορηξιας εκανα ωορηξια την17ην

Καλέ τόσο μεγάλη απόκλιση τα τεστ οωρρηξίας δε νομίζω. Αν έκανες την 17η μπορεί να έπιασες με τις τελευταίες επαφές! Καλά δεν έχει σημασία! Θα φανεί από την τιμή της χοριακής σου! Αύριο το πρωί πήγαινε να δώσεις αίμα και θα σου λυθεί κάθε απορία κορίτσι μου! Μπράβο μπράβο και ξανά μπράβοοοοοο :-D 

πρίν από 22 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!! Χτες πήγα για τον πρώτο μας υπέρηχο! Είδαμε τον σάκο, ήταν όλα τέλεια είπε ο γιατρός! Είδαμε και τα εμβρυικά κύτταρα μεσα στον σάκο!! Ραντεβού εχω ξανα στις 16/2 για να ακούσουμε καρδούλα! Μου έδωσε επίσης τα pregnantcare original, τα έχει πάρει καμία αυτά; Είναι καλά; Επίσης μου έγραψε και πάρα πολλές προγεννετικές εξετάσεις! Στις 16/2 που θα ξανα πάω θα ειμαι 6w+4d θα ακούσουμε τελικά καρδούλα τότε;;;

πολυ ωραια! να εχεις μια τελεια εγκυμοσηνη . να σε ρωτησω , παιρνεις ακομα utrogestan ? εγω σημερα σα να νιωθω λιγο πονο στην κοιλια..εσυ ενιωθες καθολου πονακια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Μάντη είπε:

@Ungry girl Αννούλα μου γτ δεν σκέφτεσε να κάνεις τη λαμπαροσκοπηση να τελειώνεις;;;

Γιατι μου ειχε πει ο τελευταίος γιατρός να μη βιαστω να την κανω γιατι δεν ειναι τρελό πρόβλημα η ενδομητρίωση μενουν πολλες και να προσπαθήσω ενα 6 μηνο ειχα σκοπο να το παλεψω μεχρι πασχα και μετα αν δεν να την έκανα

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι αλλα δεν μπορω να του διξω οτι ειμαι καλα γιατι δεν ειμαι και αν δεν ειμαι καλα και εχω νεύρα δεν μπορω να το παιζω άνετη!! Θα επιχειρήσω να το παιξω αλλιως να δουμε πως θα βγει αν μου ζητησει συγνωμη αν οχι δεν κανω κίνηση αλλος ενας μηνας χαμενος αυτο καταφεραμε!! Δεν μπορω να μη νευριασω οταν κανω τεστ και ειναι θετικο και τη μια οκ δεν μπορουσε την επομενη??? Έπεσε 9 η ωρα για υπνο και εμεινα που θα ελεγε και ένας αντρας με το π@@@λι στο χερι αχαχχαχα

Τι να του πω ρε νατι μου φεν το ξέρει!!! Δςν ξανα μηλαω ειλικρινά ας έρθει οπως έρθει 5 μέρες τωρα δεν εχουμε ανταλλάξει κουβεντα μια φορα μου πεταξε γιατι δεν μου μιλάς ενταξη τον κοιταξα μια καλα καλα και δεν ξανα μίλησε!! Λες και δεν καταλαβε τι εκανε

Θα την καταλάβει την βλακεία του και θα σου ζητήσει συγνωμη.αν δεν κάνουν δουλειά τα αντισυλληπτικά πάντως μην τα παρεις έτσι για να κάνεις κάτι διαφορετικό.οτι πιστεύεις εσύ καλύτερο βέβαια.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 59 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα κ απο μενα!

Καλη Τσικνοπέμπτη προΠαρασκευη!

Εβλεπα που γραφατε τιμουλες απο TSH εγω ειχα 1,8 στην αρχη της εγκυμοσυνης και ανεβηκε στο 2 μετα την αποβολη! Νομιζω γενικα οτι ανεβαινει στην εγκυμοσυνη γι αυτο την θελουν χαμηλη γενικα!

@Ungry girl νομιζω οτι ολες την εχουμε περασει αυτη την φαση δυστυχως! Και γω εχω μαλωσει κ εχω υστεριασει μια φορα λεγοντας ακριβως τα ιδια! Μολις ηρεμησεις κ ηρεμησει και ο ungry boy θα βρειτς τους ρυθμους σας!

Μακαρι ρε μελινακι αλλα μεχρη στιγμης θελω να τον σκοτώσω χααχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Τα αντισυλληπτικά μην τα ξεκινήσεις αν δεν συμβουλευτεις γιατρό δεν ειναι και ό,τι καλύτερο!

Οχι δεν εχω σκοπο να τα παρω απο μονη μου θα τον ρωτήσω και θα τον ρωτησω αν εχω και πιθανότητες με σπερματεγχυση γενικα αν υπαρχει καποια λυση

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι ειχε γινει λαθος στο πρωτο μου ειχε πει 12 εκατομμύρια μετα ηταν 85 εκατομμύρια και μετα που πηγα να παρω τα αποτελέσματα μου ειπε πως την πρωτη ηταν λαθος και ηταν 120 εκατομμύρια με παρα πολυ καλη κινητικότητα το προβλημα μας ειναι η ενδομητρίωση βασικα!! Αλλα δεν μπορω να παω να χειρουργηθω ετσι και να μην εχω επαφες θα παει χαμενο

85 εκ δεν ειναι πολλα να ξερεις ...και μπορει να θεωρει οτι δεν ειναι κ αρκετα απο την αποψη  οτι εχεις κ εσυ ενδομητριωση κ δυσκολευει το περασμα τους στις σαλπιγγες.. για δες και την κινητικοτητα . 

εμενα ο δικος μου ειχε 153-170 εκ στο συνολο κ μας ειπε οτι ηταν μετριο προς το συνολο αλλα ειχαμε  χαμηλη κινητικοτητα 30% 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα την καταλάβει την βλακεία του και θα σου ζητήσει συγνωμη.αν δεν κάνουν δουλειά τα αντισυλληπτικά πάντως μην τα παρεις έτσι για να κάνεις κάτι διαφορετικό.οτι πιστεύεις εσύ καλύτερο βέβαια.

Τα αντισυλληπτικά θα κρατησουν την κατασταση μου σταθερη τουλάχιστον δεν θελω να χειροτερέψει οσο δεν μενω και απο τη στιγμη που αυτο που γίνεται δεν θεωρείτε προσπάθεια θα δω ισως παω τελος του μηνα στο γιατρο να δω τη θα μου πει

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι αλλα δεν μπορω να του διξω οτι ειμαι καλα γιατι δεν ειμαι και αν δεν ειμαι καλα και εχω νεύρα δεν μπορω να το παιζω άνετη!! Θα επιχειρήσω να το παιξω αλλιως να δουμε πως θα βγει αν μου ζητησει συγνωμη αν οχι δεν κανω κίνηση αλλος ενας μηνας χαμενος αυτο καταφεραμε!! Δεν μπορω να μη νευριασω οταν κανω τεστ και ειναι θετικο και τη μια οκ δεν μπορουσε την επομενη??? Έπεσε 9 η ωρα για υπνο και εμεινα που θα ελεγε και ένας αντρας με το π@@@λι στο χερι αχαχχαχα

Τι να του πω ρε νατι μου φεν το ξέρει!!! Δςν ξανα μηλαω ειλικρινά ας έρθει οπως έρθει 5 μέρες τωρα δεν εχουμε ανταλλάξει κουβεντα μια φορα μου πεταξε γιατι δεν μου μιλάς ενταξη τον κοιταξα μια καλα καλα και δεν ξανα μίλησε!! Λες και δεν καταλαβε τι εκανε

Αχαχα Άννα μου πολύ γέλασα!!!! Ε μα σε κάνει εξαλλη να κοιμάται από τις 9 αντί να κάνει τη δουλειά του και ας πέσει μετά!! Το ξέρω, το έχω περάσει αν δεν είμαι καλά κι εγώ είμαι χάλια και μου φαίνεται. Αυτό που έχω αλλάξει είναι να μην κρατάω μούτρα αλλά συνέρχομαι και το συζητώ ορθά κοφτά! Τι εννοώ: Που σε ρώτησε γιατί δεν του μιλάς είναι ο τρόπος του να τα βρείτε. Έκανε το πρώτο βήμα! Έπρεπε να το αξιοποιήσεις νομίζω και να του πεις ξεκάθαρα εκείνη την ώρα αν μου ζητήσεις συγνώμη για όσα είπες και τη στάση σου γενικά θα σου μιλάω και τότε μόνο όλα καλά γιατί με πλήγωσες. Με το να τον στραβοκοιτάς και να μην το λύνετε πάλι με αυτό στο χέρι θα μείνεις και εσύ και αυτός!!! Μη το μεγεθύνεις αυτό προσπαθώ να σου πω! Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και μόνο χαμένη βγαίνω πάντα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Έκανα ένα μόλις τώρα αλλά τζιφος... Δυστυχώς πάμε για τον άλλο μήνα...

την Δευτερα ησουν 21η μερα . σημερα εισαι 24η μερα με θετικο ωορηξιας 11η??  περιμενε λιγακι ακομα ,ποτε δεν ξερεις....

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...