Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ellilaw είπε:

το εβαλα:)κοριτσια τωρα αγχωθηκα... ειναι πολυ νωρις να παω γιατρο 5 μερες πριν υην αναμενομενη!!!

Το βλέπω ενώ χθες δεν το εβλεπα! Καλό αυτό! Παρτον τηλ, θα σου πει να κανεις χοριακή! 

πρίν από 6 λεπτά , ellilaw είπε:

mκοπελες δεν αντεξα και εκανα ακομα ενα !!!!θετικο!!!! το βαζω στην profile :oops:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Αν θες στείλε μου το πρώτο τεστακι σε π.μ σε ποια μέρα είσαι;;;

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!! Χτες πήγα για τον πρώτο μας υπέρηχο! Είδαμε τον σάκο, ήταν όλα τέλεια είπε ο γιατρός! Είδαμε και τα εμβρυικά κύτταρα μεσα στον σάκο!! Ραντεβού εχω ξανα στις 16/2 για να ακούσουμε καρδούλα! Μου έδωσε επίσης τα pregnantcare original, τα έχει πάρει καμία αυτά; Είναι καλά; Επίσης μου έγραψε και πάρα πολλές προγεννετικές εξετάσεις! Στις 16/2 που θα ξανα πάω θα ειμαι 6w+4d θα ακούσουμε τελικά καρδούλα τότε;;;

Μπράβο μελινακι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

mκοπελες δεν αντεξα και εκανα ακομα ενα !!!!θετικο!!!! το βαζω στην profile :oops:

Μπράβο @ellilaw συγχαρητηρια με το καλό μια τέλεια εγκυμοσύνη !!!

4 minutes ago, Μάντη said:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Αν θες στείλε μου το πρώτο τεστακι σε π.μ σε ποια μέρα είσαι;;;

ειμαι 26 η μερα με κυκλο 30-31ημερες κοριτσια

1 minute ago, kouzouni15 said:

Μπράβο @ellilaw συγχαρητηρια με το καλό μια τέλεια εγκυμοσύνη !!!

ευχαριστω πολυ !!!

5 minutes ago, kido said:

Το βλέπω ενώ χθες δεν το εβλεπα! Καλό αυτό! Παρτον τηλ, θα σου πει να κανεις χοριακή! 

ναι ετσι σκεφτομαοι νανκανω!! δεν το πιστευω!ελπιζω να πανε ολα καλα!

πρίν από 5 λεπτά , ellilaw είπε:

το εβαλα:)κοριτσια τωρα αγχωθηκα... ειναι πολυ νωρις να παω γιατρο 5 μερες πριν υην αναμενομενη!!!

Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο!:D

Σας ειπα το 2018 μπαινει δυναμικα!

tpnxp3.png

Just now, ellilaw είπε:

ειμαι 26 η μερα με κυκλο 30-31ημερες κοριτσια

Εντάξει είχες και επαφές προ οωρρηξιας αν θυμάμαι καλά αρα μπορεί να το έπιασες τόσο νωρίς και δείχνει από τώρα! Σαν φωτο προφίλ δεν βαζεις το τεστακι? 

πρίν από 34 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα!!!! Καλα Έιμαι κορίτσι μου δεν ήρθε κατι απο χθες. 

Καλημέρα σε οοολες κορίτσια όμορφα!!!! 

Τελεια @Smile89 αλλη μια μερα πιο κοντα στο ραντεβου σου..

Καλη τσικνοπεμπτη κοριτσια μου..!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 minute ago, MelinaFo said:

1 minute ago, MelinaFo said:

ευχαριστω :) ευχομαο να εχουμε κι αλλες πολλες εγγυουλες !!!!!

2 minutes ago, kido said:

Εντάξει είχες και επαφές προ οωρρηξιας αν θυμάμαι καλά αρα μπορεί να το έπιασες τόσο νωρίς και δείχνει από τώρα! Σαν φωτο προφίλ δεν βαζεις το τεστακι? 

να το βαλω!! ναι μπορει να επιασα στην 8η η 11η ..συμφωνα με το τεστ ωορηξιας εκανα ωορηξια την17ην

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Δεν παίζει να μην θέλει.Αντίδραση είναι. Εμένα μου είπε ότι δεν μπορεί "να το κάνουμε και σαν τα κουνέλια" οπότε είπα μέσα μου έτσι είσαι, θα στο κόψω εγώ καλά καλά πριν τις γόνιμες πότε δεν μπορώ πότε νυστάζω και στις γόνιμες θα θες δεν μπορει! Κάνουμε μία μετά την περίοδο έτσι να το έχει φρέσκο και από 11-18 με γλύκα το καταφέρνω. 2-3 φορές θα γίνει εκεί μέσα μη νομίζεις ότι κάνουμε παραπάνω, κι εμένα δουλεύει πολλές ώρες 9 η ώρα μαζεύεται σπίτι και ήθελε σεξ μόνο σκ με δική του πρωτοβουλία. Αλλά πάνε και πεφτουν κάτι οωρρηξίες τρίτη τετάρτη οπότε εκεί ήθελε εγώ να πάρω πρωτοβουλία αλλιώς θα περίμενα ως το σάββατο πάει ο μήνας. Κορίτσια στο χέρι μας είναι! Μην απελπίζεστε δεν βγαίνει τίποτα! Άσε κι εσύ τους εγωισμούς και προσέγγισέ τον πάλι να τα βρείτε. Δεν έχεις να χάσεις τιποτα! Εκτός αν θες να μας πεις ότι προτιμάς να είσαι σε μια σχέση χωρίς να κάνετε σεξ, χωρίς να έχετε επικοινωνία  και να ζείτε μέσα στο ίδιο σπίτι μόνο με τα τυπικά που λες;ΟΧΙ! 

Οχι αλλα δεν μπορω να του διξω οτι ειμαι καλα γιατι δεν ειμαι και αν δεν ειμαι καλα και εχω νεύρα δεν μπορω να το παιζω άνετη!! Θα επιχειρήσω να το παιξω αλλιως να δουμε πως θα βγει αν μου ζητησει συγνωμη αν οχι δεν κανω κίνηση αλλος ενας μηνας χαμενος αυτο καταφεραμε!! Δεν μπορω να μη νευριασω οταν κανω τεστ και ειναι θετικο και τη μια οκ δεν μπορουσε την επομενη??? Έπεσε 9 η ωρα για υπνο και εμεινα που θα ελεγε και ένας αντρας με το π@@@λι στο χερι αχαχχαχα

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Εντάξει και οι δύο έχετε κουραστεί για αυτό γίνεται όλο αυτο.αστο για λίγο καιρό μην το κυνηγατε πολύ μπορεί να έρθει φυσικά η όρεξη για σεξ.μην του λες καθόλου για γόνιμες.μην χαλάσετε την σχέση σας και πες του ότι σε πληγώνει με αυτό που σου λέει.

Τι να του πω ρε νατι μου φεν το ξέρει!!! Δςν ξανα μηλαω ειλικρινά ας έρθει οπως έρθει 5 μέρες τωρα δεν εχουμε ανταλλάξει κουβεντα μια φορα μου πεταξε γιατι δεν μου μιλάς ενταξη τον κοιταξα μια καλα καλα και δεν ξανα μίλησε!! Λες και δεν καταλαβε τι εκανε

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

μηπως εκανες κ εσυ τεστακι????

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ellilaw είπε:

Τέλεια!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι!!άντε όλες μαζί παρεούλα θα τα καταφέρουμε!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Είτε έτσι είτε αλλιώς το σεξ γιατί να το κόψετε;Και που ξέρετε... 

Δεν θα το κοψω αλλα αν περνω αντισυλληπτικά τουλαχιστον δεν θα ελπιζω καθε μηνα τσαμπα γιατι καλοε η κακός παντα ελπιζω και ας μην εχουμ υπαρξει πολλες επαφες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...