Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα και εμένα έτσι είναι .ξεκινάει θερμός στις γόνιμες και μετα από 1-2 ημέρες σεξ αρχίζει ...πωπω κουράστηκα ...πωπω με ξεζουμισες...άστο μωρέ για σήμερα δεν πειράζει μια μέρα... Και μόλις τελειώνουν οι γόνιμες βγαίνει από το μπάνιο χωρίς ρούχα και έτοιμος για τρελιτσες !!! Και με ξυπνάει 4 η ώρα το χάραμα γιατι έχει όρεξη !!!! Αφού λέω πως αφού λειτουργεί ντουρασελ με εμένα σαν ζόμπι σε το ένα μάτι κλειστό το μαλλί της τρελης και πιτζάμα άστα να πάνε δεν φοβάμαι τίποτα !!!

Χαχαχα!!! Δεν τους πιάνεις πουθενά!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, kido είπε:

Οι άντρες με την πίεση δεν λειτουργούν. Θέλει να κάνεις και λίγο τη χαζή και την αθώα. Εμένα έτσι παίρνει μπρος, αμα θυμώσω και βάλω τις φωνές δεν βγαίνει τίποτα. Θέλουν κι εκείνοι το παραμύθι τους. Άκου με!  

Ε ειδες δν ειναι ολοι το ιδιο!! συμφωνω σε αυτο που λες!! ο δικος ηθελε να τα παρω εγω για καταλαβει.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Προσπαθώ να βάλω τικερακι αλλά κάτι δεν κάνω καλά μάλλον..

Ναι βλέπουμε το link όχι τικεράκι!

Just now, ada32 είπε:

Ε ειδες δν ειναι ολοι το ιδιο!! συμφωνω σε αυτο που λες!! ο δικος ηθελε να τα παρω εγω για καταλαβει.. 

Ό,τι λειτουργεί στον καθένα Άντα μου! Δυστυχώς δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης, πρέπει να τους βρούμε εμείς το κουμπί τους!!!

πρίν από 37 λεπτά , soth_26 είπε:

Τελικα μου εδωσε clear blue γιατι δεν ειχε. Με κύκλο 30ημερών ειχαμε μια επαφη αυτη τη φορα την 14ημερα κι το ημερολόγιο που εχω μου εδειξε ωορηξια την 16η. Εχω λίγο πονο στο στήθος αραιά και που και σταθερα απο τη 3η μερα της επαφής και μετα πονακια αριστερα και καμια φορα τωρα τελευταια δεξια. Απλα απο προχτες το βραδυ μεχρι σήμερα εχω νοιώσει και κατι πολυ εντονες σουβλιες στο κεντρο της κοιλιάς. Οπως επισης και οτι γενικα ειμαι κρυουλιαρια αλλα τωρα καποια βραδια ζεσταίνομαι... Ελπιζω να ειμαι κανονικα και όχι κατα φαντασίαν χαχαχα

σε ποια μερα εισαι ? το οτι ζεσταινεσαι ειναι πολυ καλο ! εγω ζεσταινομουν το πρωι κ ξυπνουσα απο αυτο και μετα το μεσημερι το ιδιο . 3-4 μερες πριν την περιοδο . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Πω πω 231 μέρες!!! χαχαχα

χαχαχαχ εμενα με εβγαζε παραπανω!!! ειναι πολλες ετσι ! αστα..

καλημερα @Smile89 !! καλυτερα εισαι ?  τελεια!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχ εμενα με εβγαζε παραπανω!!! ειναι πολλες ετσι ! αστα..

καλημερα @Smile89 !! καλυτερα εισαι ?  τελεια!

Έτσι έλεγα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και δεν κατάλαβα ποτέ γέννησα! προχωράμε δυνατά!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τώρα;το πέτυχα;

To πέτυχες! Τι έκανες λάθος και το διόρθωσες; Μ αρέσει πολύ και το μήνυμά σου ότι το περιμένετε!! Θέλω κι εγώ μπεμπάκι και τικεράκι!!! 

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

σε ποια μερα εισαι ? το οτι ζεσταινεσαι ειναι πολυ καλο ! εγω ζεσταινομουν το πρωι κ ξυπνουσα απο αυτο και μετα το μεσημερι το ιδιο . 3-4 μερες πριν την περιοδο . 

@ada32 Στην 26η... Εγω συνηθως κοιμόμουν με μια κουβέρτα και πάπλωμα και ειχα το υπόστρωμα στο 1 και πολλες φορες ξυπνούσα γιατι κρύωνα.. Τωρα χωρις το υπόστρωμα και χωρις τη κουβέρτα δεν εχω θεμα να φανταστεις...την 19ημερα δε μπορούσα να κοιμηθω γιατι ζεσταινομουν... Μακαρι τι να πω !!!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!! Χτες πήγα για τον πρώτο μας υπέρηχο! Είδαμε τον σάκο, ήταν όλα τέλεια είπε ο γιατρός! Είδαμε και τα εμβρυικά κύτταρα μεσα στον σάκο!! Ραντεβού εχω ξανα στις 16/2 για να ακούσουμε καρδούλα! Μου έδωσε επίσης τα pregnantcare original, τα έχει πάρει καμία αυτά; Είναι καλά; Επίσης μου έγραψε και πάρα πολλές προγεννετικές εξετάσεις! Στις 16/2 που θα ξανα πάω θα ειμαι 6w+4d θα ακούσουμε τελικά καρδούλα τότε;;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...