Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Στο τρίμηνο συνήθως κάνεις επανελεγχο. Θα σου πω κι εγώ πόσο έπεσε αλλά μου είπε ότι πάει και βάσει κιλών!  Εγώ ειμαι 65 αν ήμουν πιο κάτω ισως δεν το σηκώνεις το 75αρι τι να πω. ..

Δεν είμαι πολύ πιο κάτω άσε ... 62 αλλά κοντουλα. Δεν ξέρω αν ήταν ο θυρεοειδής απαραίτητα γιατί από Νοέμβριο έχω σοβαρό οικογενειακό θέμα και το στρες είναι στα ύψη.Αυτο είναι που με έσπασε δεν μου είπε για επανέλεγχο στο 3 μηνό αλλά στο 6μηνο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μα δεν εχουμε θεμα με το σπερμα!! Ακριβός τα ιδια τραβαω κι εγω τα ιδια σου λεω ειχα θετικο τεστ και 2 μέρες το έπαιζε αδιαφορος ε δεν μπορω και με το ζορι τι ννα κάνω προς το παρον δεν θα επιχειρήσω να ξανα τον προσεγγίσω κουραστικα!!!!!!

Οι άντρες με την πίεση δεν λειτουργούν. Θέλει να κάνεις και λίγο τη χαζή και την αθώα. Εμένα έτσι παίρνει μπρος, αμα θυμώσω και βάλω τις φωνές δεν βγαίνει τίποτα. Θέλουν κι εκείνοι το παραμύθι τους. Άκου με!  

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Δεν ισχύει αυτό! Εκείνος έχει ελέγξει? Καταρχήν μπορεί να μη φταίει κάνεις και απλά να.μην τυχαίνει.μην πεφτετε στην παγίδα να αλληλοκατηγοριεστε! Κάνε την αρχή και μιλα του πες του να αφήσει τους εγωισμους και ως το καλοκαίρι θα μείνεις έγκυος. Τέλος!  Ειναι στοχος και θα πετύχει με τη συνεργασία σας!

Παιδι  μου δεν θελει σεξ Συνέχεια εχει κανει εξετασεις και ειναι οκ εγω εχω ενδομητρίωση και γι αυτο δεν πιανουμε!! Δεν συνεργάζεται μονη μου φεν μπορω

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Δεν είμαι πολύ πιο κάτω άσε ... 62 αλλά κοντουλα. Δεν ξέρω αν ήταν ο θυρεοειδής απαραίτητα γιατί από Νοέμβριο έχω σοβαρό οικογενειακό θέμα και το στρες είναι στα ύψη.Αυτο είναι που με έσπασε δεν μου είπε για επανέλεγχο στο 3 μηνό αλλά στο 6μηνο.

Εγώ τα είχα πάρει γιατί προσπαθούσαμε χωρίς να το έχω ελέγξει! Και άρα κάποιοι μήνες μπορεί αυτό να έφταιγε. Κανονικά πρέπει να μην τους μετράω για να μην απογοητεύομαι. Αλλά από την άλλη έχω καπου να το αποδώσω. Ότι και καλά αυτό έφταιγε και τώρα που το πήρα είδηση και το φτιάχνω θα γκαστρωθώ!!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Οι άντρες με την πίεση δεν λειτουργούν. Θέλει να κάνεις και λίγο τη χαζή και την αθώα. Εμένα έτσι παίρνει μπρος, αμα θυμώσω και βάλω τις φωνές δεν βγαίνει τίποτα. Θέλουν κι εκείνοι το παραμύθι τους. Άκου με!  

Πως να το κανω τα παραμύθι?? Προς το παρον δεν του μιλάω!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Παιδι  μου δεν θελει σεξ Συνέχεια εχει κανει εξετασεις και ειναι οκ εγω εχω ενδομητρίωση και γι αυτο δεν πιανουμε!! Δεν συνεργάζεται μονη μου φεν μπορω

Δεν παίζει να μην θέλει.Αντίδραση είναι. Εμένα μου είπε ότι δεν μπορεί "να το κάνουμε και σαν τα κουνέλια" οπότε είπα μέσα μου έτσι είσαι, θα στο κόψω εγώ καλά καλά πριν τις γόνιμες πότε δεν μπορώ πότε νυστάζω και στις γόνιμες θα θες δεν μπορει! Κάνουμε μία μετά την περίοδο έτσι να το έχει φρέσκο και από 11-18 με γλύκα το καταφέρνω. 2-3 φορές θα γίνει εκεί μέσα μη νομίζεις ότι κάνουμε παραπάνω, κι εμένα δουλεύει πολλές ώρες 9 η ώρα μαζεύεται σπίτι και ήθελε σεξ μόνο σκ με δική του πρωτοβουλία. Αλλά πάνε και πεφτουν κάτι οωρρηξίες τρίτη τετάρτη οπότε εκεί ήθελε εγώ να πάρω πρωτοβουλία αλλιώς θα περίμενα ως το σάββατο πάει ο μήνας. Κορίτσια στο χέρι μας είναι! Μην απελπίζεστε δεν βγαίνει τίποτα! Άσε κι εσύ τους εγωισμούς και προσέγγισέ τον πάλι να τα βρείτε. Δεν έχεις να χάσεις τιποτα! Εκτός αν θες να μας πεις ότι προτιμάς να είσαι σε μια σχέση χωρίς να κάνετε σεξ, χωρίς να έχετε επικοινωνία  και να ζείτε μέσα στο ίδιο σπίτι μόνο με τα τυπικά που λες;ΟΧΙ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μα δεν εχουμε θεμα με το σπερμα!! Ακριβός τα ιδια τραβαω κι εγω τα ιδια σου λεω ειχα θετικο τεστ και 2 μέρες το έπαιζε αδιαφορος ε δεν μπορω και με το ζορι τι ννα κάνω προς το παρον δεν θα επιχειρήσω να ξανα τον προσεγγίσω κουραστικα!!!!!!

Εντάξει και οι δύο έχετε κουραστεί για αυτό γίνεται όλο αυτο.αστο για λίγο καιρό μην το κυνηγατε πολύ μπορεί να έρθει φυσικά η όρεξη για σεξ.μην του λες καθόλου για γόνιμες.μην χαλάσετε την σχέση σας και πες του ότι σε πληγώνει με αυτό που σου λέει.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ολα τα εχω κανει εχω λιγι πεσμένη d ολα τα αλλα ειναι κομπλέ!

Ο αντρας μου λεει πως εγώ εχω πρόβλημα την ενδομητρίωση και πως αν δεν ειχα θα ειχα μηνει οπωτε να παω να κναω τη λαπαροσκόπηση για να μην πιέζεται!!

Είτε έτσι είτε αλλιώς το σεξ γιατί να το κόψετε;Και που ξέρετε... 

EvgLp2.png

πρίν από 56 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου... Είμαι στις 4μέρες πριν την αναμενόμενη που (δεν) θελω να ερθει ,περιμένω δευτέρα. Απλα ειμαι ανυπόμονη γενικ.. Λετε αν κανω ενα predictor early να δείξει? 

@soth_26  Εξαρτάται αν έχει γίνει κάτι, πότε έγινε και πόσο έχει ανέβει η ορμόνη. Κάντο αύριο πρωί που θα είσαι 3 μέρες πριν και αυτά είναι ευαίσθητα μπορεί να δείξουν αλλά και να μην δείξει επανάλαβε το λίγες μέρες πιο μετά αν δεν έχεις αδιαθετήσει. Τι επαφές είχες; Έχεις άλλες ενδείξεις; 

πρίν από 42 λεπτά , Ungry girl είπε:

θυμησε μου τι αποτελεσματα ειχατε απο το σπερμοδιαγραμμα?  νομιζα οτι ειχατε χαμηλο αριθμο.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

@soth_26  Εξαρτάται αν έχει γίνει κάτι, πότε έγινε και πόσο έχει ανέβει η ορμόνη. Κάντο αύριο πρωί που θα είσαι 3 μέρες πριν και αυτά είναι ευαίσθητα μπορεί να δείξουν αλλά και να μην δείξει επανάλαβε το λίγες μέρες πιο μετά αν δεν έχεις αδιαθετήσει. Τι επαφές είχες; Έχεις άλλες ενδείξεις; 

Τελικα μου εδωσε clear blue γιατι δεν ειχε. Με κύκλο 30ημερών ειχαμε μια επαφη αυτη τη φορα την 14ημερα κι το ημερολόγιο που εχω μου εδειξε ωορηξια την 16η. Εχω λίγο πονο στο στήθος αραιά και που και σταθερα απο τη 3η μερα της επαφής και μετα πονακια αριστερα και καμια φορα τωρα τελευταια δεξια. Απλα απο προχτες το βραδυ μεχρι σήμερα εχω νοιώσει και κατι πολυ εντονες σουβλιες στο κεντρο της κοιλιάς. Οπως επισης και οτι γενικα ειμαι κρυουλιαρια αλλα τωρα καποια βραδια ζεσταίνομαι... Ελπιζω να ειμαι κανονικα και όχι κατα φαντασίαν χαχαχα

Καλημερα κ απο μενα!

Καλη Τσικνοπέμπτη προΠαρασκευη!

Εβλεπα που γραφατε τιμουλες απο TSH εγω ειχα 1,8 στην αρχη της εγκυμοσυνης και ανεβηκε στο 2 μετα την αποβολη! Νομιζω γενικα οτι ανεβαινει στην εγκυμοσυνη γι αυτο την θελουν χαμηλη γενικα!

@Ungry girl νομιζω οτι ολες την εχουμε περασει αυτη την φαση δυστυχως! Και γω εχω μαλωσει κ εχω υστεριασει μια φορα λεγοντας ακριβως τα ιδια! Μολις ηρεμησεις κ ηρεμησει και ο ungry boy θα βρειτς τους ρυθμους σας!

tpnxp3.png

πρίν από 50 λεπτά , kido είπε:

Δεν παίζει να μην θέλει.Αντίδραση είναι. Εμένα μου είπε ότι δεν μπορεί "να το κάνουμε και σαν τα κουνέλια" οπότε είπα μέσα μου έτσι είσαι, θα στο κόψω εγώ καλά καλά πριν τις γόνιμες πότε δεν μπορώ πότε νυστάζω και στις γόνιμες θα θες δεν μπορει! Κάνουμε μία μετά την περίοδο έτσι να το έχει φρέσκο και από 11-18 με γλύκα το καταφέρνω. 2-3 φορές θα γίνει εκεί μέσα μη νομίζεις ότι κάνουμε παραπάνω, κι εμένα δουλεύει πολλές ώρες 9 η ώρα μαζεύεται σπίτι και ήθελε σεξ μόνο σκ με δική του πρωτοβουλία. Αλλά πάνε και πεφτουν κάτι οωρρηξίες τρίτη τετάρτη οπότε εκεί ήθελε εγώ να πάρω πρωτοβουλία αλλιώς θα περίμενα ως το σάββατο πάει ο μήνας. Κορίτσια στο χέρι μας είναι! Μην απελπίζεστε δεν βγαίνει τίποτα! Άσε κι εσύ τους εγωισμούς και προσέγγισέ τον πάλι να τα βρείτε. Δεν έχεις να χάσεις τιποτα! Εκτός αν θες να μας πεις ότι προτιμάς να είσαι σε μια σχέση χωρίς να κάνετε σεξ, χωρίς να έχετε επικοινωνία  και να ζείτε μέσα στο ίδιο σπίτι μόνο με τα τυπικά που λες;ΟΧΙ! 

Συμφωνώ απόλυτα και εμένα έτσι είναι .ξεκινάει θερμός στις γόνιμες και μετα από 1-2 ημέρες σεξ αρχίζει ...πωπω κουράστηκα ...πωπω με ξεζουμισες...άστο μωρέ για σήμερα δεν πειράζει μια μέρα... Και μόλις τελειώνουν οι γόνιμες βγαίνει από το μπάνιο χωρίς ρούχα και έτοιμος για τρελιτσες !!! Και με ξυπνάει 4 η ώρα το χάραμα γιατι έχει όρεξη !!!! Αφού λέω πως αφού λειτουργεί ντουρασελ με εμένα σαν ζόμπι σε το ένα μάτι κλειστό το μαλλί της τρελης και πιτζάμα άστα να πάνε δεν φοβάμαι τίποτα !!!

6 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου σας ευχστιστω για τις ευχες σας χθες.. @Ungry girl γτ εισαι σε φαση αδρανειας?παω για δοουλιτσα.. @Smile89 πως εισαι σημερα?σας φιλω...

Καλημέρα!!!! Καλα Έιμαι κορίτσι μου δεν ήρθε κατι απο χθες. 

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

@Ungry girl τον ένα μήνα που έχασες τώρα βαλτον στο τέλος ε και 7μηνες να κάνεις προσπάθειες αντί για 6 δεν έγινε κάτι!μεχρι τότε μπορεί να μείνεις  εγκυουλα!!!προτείνω να επισκεφθείςτον γιατρό της @alina80.μου φάνηκε πολύ καλός.

Και εγώ κορίτσια το σκέφτομαι έντονα για την σπερματεγχυση αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!προς το καλοκαίρι μας βλέπω να το κάνουμε.

@marillia ,καλημέρα κοριτσάκι μου!!έχει ήλιο εκεί?εδώ είναι φουλ!!βγες έξω να μαζέψεις!!!τι θα κάνετε σήμερα?

@Smile89 καλημέρα γλυκιά εγκυουλα!

Καλημέρα σε οοολες κορίτσια όμορφα!!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...