Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ο άντρας μου αντα μου δε συνεργάζεται καθολου δεν μπορω να τρελαίνομαι πραγματικα δεν θελω να συνεχίσω να προσπαθω κ αυτο δεν αλλάζει το εχω ξανα πει μπορει να μην ειμαι για παιδια αν ηθελε ο Θεος ισως τοτε με τη βιοχημική να συνεχιζόταν δεν ηθελε τελείωσε προφανος ο ανττας μου δεν θελει οσο εγω η δεν εχει καταλάβει τι πρεπει να κανει τελευταία του κουβεντα ηταν πως αν δεν ειχες πρόβλημα με μια επαφη θα τα καταφέρναμε αρα μιας και εχω το προβλημα θα μηνω με αυτο δεν πειραζει

χαζομαρες του αντρα σου!  καλε δεν θυμασαι τι προβληματα ειχα εγω με τον δικο μου ... ο οποιος πιστευε οτι με 1 και μοναδικη επαφη θα το πιαναμε.... κ στο τελος καταλαβε οτι πρεπει να κανουμε προσπαθεια μερα παρα μερα κ καθε μερα !  γτ το αλλο που μου ελεγε οτι ναι θελει  κμολις του ελεγα ελα να κανουμε κατι γτ σημερα εχω θετικο τεστ , μου καθοταν μεχρι τις 2 στον υπολογιστη!!!  

Να σου πω κ κατι , εφοσον σε κατηγορει ( που δεν ειναι καθολου καλο αυτο)  , περνα στην αντεπιθεση , μηπως κ πεισμωσει κ το προσπαθησει. πες οτι εσυ τα εχεις ολα ρυθμισμενα κ εφοσον εχετε προβλημα με το σπερμα , αυτο μπορει να φταιει που δεν πιανεται παιδι . η να κανετε 1 μηνα σοβαρη προσπαθεια  η να πατε για σπρματεγχυση ... και δες αντιδρασεις.. εμενα με αυτον τον τροπο συνηλθε ο δικος μου! 

ΑΣε που μου ειπε χθες : ειδες τι ευκολο που ηταν ! με εναν μηνα τα καταφεραμε.. ! πηρε κ τα πανω του δηλαδη .. μου ηρθε να τον βρισω μιλαμε , γτ ολο το υπολοιπο διαστημα πετουσε χαρταετο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κορίτσια μου... Είμαι στις 4μέρες πριν την αναμενόμενη που (δεν) θελω να ερθει ,περιμένω δευτέρα. Απλα ειμαι ανυπόμονη γενικ.. Λετε αν κανω ενα predictor early να δείξει? 

πρίν από 18 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Μακάρι θετικά σε όλες !!! Η @ellilaw είχε θετικό τεστακια ήδη νομίζω ή λάθος πήρε το μάτι μου ;; Να ρωτήσω κάτι ήθελα μέρες τώρα εγώ είχα αρρυθμιστο θυροειδή tsh 6.8 αρχές χειμώνα μου έδωσε t4 των 50 , σε κάποια φάση μόνη μου το άλλαξα  σε 62 έπεσε στο 3 εντός ορίων και μου είπε καλά έκανα και το αύξησα αλλά δεν με πήγε σε ανώτερο. Κάθε φορά που του έλεγα για κάτω από 2,5 για την σύλληψη μου έλεγε ότι δεν ισχύει αυτό .Είμαι προβληματισμένη με αυτό .

Να σε ρωτήσω αν μπρορείς να μου πεις, σε πόσο διάστημα έπεσε από 6,8 σε 3; Καλά έκανες και τον έριξες, παίζει ρόλο και το λένε όλοι. Τώρα ας είναι γύρω στο 2-2,5 άντε 3, αλλά όχι πιο πάνω @kouzouni15 Εμένα θα μου έδεινε 50αρι αλλά τελικά με πήγε κατευθείαν στο 75άρι αφού θέλω να μείνω έγκυος, το 62 δεν ήξερα ότι υπήρχε.

πρίν από 15 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Και του το έλεγα του ενδοκρινολόγου και μου έλεγε δεν ισχύει και μην ανησυχώ .Και με έχει βάλει για επανεξέταση το καλοκαίρι αν δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε. Νομίζω θα πάω να κάνω μόνη μου εξέταση tsh χωρίς να μου την γράψει να δω που είμαι :mad:

πανε σε παθολογο να σου γραψει για θυρεοειδη . μπορει κ αυτος.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Βρε κορίτσι μου όλες σου λέμε να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία, έκανες την σαλπιγγογραφία πέτυχες σύλληψη και εμφύτευση ασχέτως κατάληξης και σε ευνοεί το διάστημα αυτό να μην σταματήσεις τις προσπάθειες. Καλή και η τύχη αλλά και λίγο σπρώξιμο δεν βλέπτει. Κάνε ό,τι δεν καταλαβαίνεις με τον άντρα σου, έτσι τα λέει δεν τα εννοεί, η δουλειά να γίνεται στις γόνιμες ξέρεις πόσες περνάμε σκαμπανευάσματα;  

Εχείς δίκιο Κική μου!!!!Εμείς να δείς!!!Πριν μέρες μου λεει ο άντρας μου άτεκνοι θα μείνουμε!!!Τον ρωτάω θα μείνω έγκυος λες μέχρι καλοκαίρι?Λεει δεν νομίζω σιγά!!!Τον μάλωσα!!!Λέω αντί να μου δίνεις κουράγιο,θετική ενέργεια!!!!Του λέω και παιδιά να μην κάνουμε θα πάρουμε μηχανή που θες και θα γυρνάμε στην Ευρώπη!!!Προφανώς δεν είναι εύκολο να πεις δεν θα κάνω ποτέ παιδιά αλλά αν δεν έχουμε και λίγο χιόυμορ χαθήκαμε!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

χαζομαρες του αντρα σου!  καλε δεν θυμασαι τι προβληματα ειχα εγω με τον δικο μου ... ο οποιος πιστευε οτι με 1 και μοναδικη επαφη θα το πιαναμε.... κ στο τελος καταλαβε οτι πρεπει να κανουμε προσπαθεια μερα παρα μερα κ καθε μερα !  γτ το αλλο που μου ελεγε οτι ναι θελει  κμολις του ελεγα ελα να κανουμε κατι γτ σημερα εχω θετικο τεστ , μου καθοταν μεχρι τις 2 στον υπολογιστη!!!  

Να σου πω κ κατι , εφοσον σε κατηγορει ( που δεν ειναι καθολου καλο αυτο)  , περνα στην αντεπιθεση , μηπως κ πεισμωσει κ το προσπαθησει. πες οτι εσυ τα εχεις ολα ρυθμισμενα κ εφοσον εχετε προβλημα με το σπερμα , αυτο μπορει να φταιει που δεν πιανεται παιδι . η να κανετε 1 μηνα σοβαρη προσπαθεια  η να πατε για σπρματεγχυση ... και δες αντιδρασεις.. εμενα με αυτον τον τροπο συνηλθε ο δικος μου! 

ΑΣε που μου ειπε χθες : ειδες τι ευκολο που ηταν ! με εναν μηνα τα καταφεραμε.. ! πηρε κ τα πανω του δηλαδη .. μου ηρθε να τον βρισω μιλαμε , γτ ολο το υπολοιπο διαστημα πετουσε χαρταετο ..

Έτσι μπράβο πες μας τα μυστικά σου πώς τον ξεκούνησες! Οι άντρες είναι πάντα παιδιά! Θέλει τρόπο όταν πρέπει να δράσουν πιο σοβαρά και υπεύθυνα!  

Just now, marillia είπε:

Εχείς δίκιο Κική μου!!!!Εμείς να δείς!!!Πριν μέρες μου λεει ο άντρας μου άτεκνοι θα μείνουμε!!!Τον ρωτάω θα μείνω έγκυος λες μέχρι καλοκαίρι?Λεει δεν νομίζω σιγά!!!Τον μάλωσα!!!Λέω αντί να μου δίνεις κουράγιο,θετική ενέργεια!!!!Του λέω και παιδιά να μην κάνουμε θα πάρουμε μηχανή που θες και θα γυρνάμε στην Ευρώπη!!!Προφανώς δεν είναι εύκολο να πεις δεν θα κάνω ποτέ παιδιά αλλά αν δεν έχουμε και λίγο χιόυμορ χαθήκαμε!!!!

Εννοείται. Εμένα τα θέλει όλα απλά και έτοιμα και στις γόνιμες να γίνονται αβίαστα τα πράγματα, η καρδιά μου ξέρει πόσο τα έχω οργανώσει εγώ όλα για να του μοιάζουν εκείνου και καλά αβίαστα...! Θέλει παιδί εμένα και νόμιζε ότι με την 1-2 θα πιάναμε αλλά έχουμε πάει αισίως στους 7 μήνες και αρχίζει να προβληματίζεται αλλά περισσότερο σεξ δεν λέει να κάνουμε! Ουφ άντρες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

συμφωνω απολυτα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Έτσι μπράβο πες μας τα μυστικά σου πώς τον ξεκούνησες! Οι άντρες είναι πάντα παιδιά! Θέλει τρόπο όταν πρέπει να δράσουν πιο σοβαρά και υπεύθυνα!  

ναι Κικη! καλα τον ειπα , πρωτον παμε για σπερματεγχυση  κ νομιζε οτι κανω πλακα... οταν ειδε τα χαπια για  την προκληση ,μου λεει μη τα παρεις κ δεν θα κανουμε σπερματεγχυση , θ ατο προσπαθησουμε  μονοι μας. καλα του λεω , σου δινω 2 μηνες αλλα οχι οτι θα καταφερουμε κατι !!!χαχαχαχα 

καλα μηη φανταστειτε οτι το καναμε μονο για μωρο ομως . ειχαμε επαφες 10η -11η γτ το θελαμε κ ξαφνικα ειχα κ το τεστ ωορηξιας θετικο 11η  κ  του το ειπα κ ειχαμε επαφη την ιδια μερα κ επομενη αλλα τν μεθεπομενη δεν ειχαμε , ημουν κουρασμενη κ αυτος Δν ηθελε .. οποτε ηταν κ λιγο τυχη οι επαφες μας ! αλλα συνεχισαμε κ τις επομενες μερες κ συνεργασια κ των δυο !!  

καλα οτι αυτον τον μηνα ,ημουν αφηρημενη κ μου ελεγε εισαι εγκυος !!!

κ το κουλο , πριν κανω το τεστ το ΣΑββατο , την προηγουμενη ημουν με την αδερφη μου, κ μου μυρισε το αρωμα του αφεντικου μου στο μπουφαν της ενω δεν ειχε αρωμα.  κ μου λεει , εγκυος εισαι παιδι μου!!!!χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

Τι εννοείς έχει τελειώσει?ειχες σύλληψη και εμφύτευση όπως ακριβώς ήσασταν τίποτα δεν έχει τελειώσει!το ξέρω ότι έχεις απογοητευτεί ρε κοριτσάκι αλλά θα μείνεις εγκυουλα!!έχεις κανει εσύ θυρεοειδή βιταμίνη d ινσουλίνη και ορμόνες??

Ναι ολα τα εχω κανει εχω λιγι πεσμένη d ολα τα αλλα ειναι κομπλέ!

πρίν από 22 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Γιατί τέτοια απογοήτευση;

Τι εννοεί δλδ ο άντρας σου;Ότι επειδή δεν πιάνετε με μια επαφή υπάρχει πρόβλημα οπότε τέλος;Δεν καταλαβαίνω!

Ο αντρας μου λεει πως εγώ εχω πρόβλημα την ενδομητρίωση και πως αν δεν ειχα θα ειχα μηνει οπωτε να παω να κναω τη λαπαροσκόπηση για να μην πιέζεται!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Να σε ρωτήσω αν μπρορείς να μου πεις, σε πόσο διάστημα έπεσε από 6,8 σε 3; Καλά έκανες και τον έριξες, παίζει ρόλο και το λένε όλοι. Τώρα ας είναι γύρω στο 2-2,5 άντε 3, αλλά όχι πιο πάνω @kouzouni15 Εμένα θα μου έδεινε 50αρι αλλά τελικά με πήγε κατευθείαν στο 75άρι αφού θέλω να μείνω έγκυος, το 62 δεν ήξερα ότι υπήρχε.

Σε διάστημα τριμήνου.Μου είχε δώσει 50ρι αλλά σε κάποια φάση ο φαρμακοποιός μου έδωσε 62 Άρι κατα λάθος και αποφάσισα να το συνεχίσω γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνει τίποτα το 50 .και εντέλει καλά έκανα αλλά πάλι δεν έφτασε το 2.5 .Μου είπε ότι έρευνες έχουν πει ότι δεν παίζει ρόλο στην σύλληψη.Και για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκε λίγο το 75ρι γιατί είχα για κάποιες μέρες ταχυκαρδία.αλκα έπρεπε να μου κλείσει επανεξέταση νωρίτερα και όχι έξι μήνες μετά .Θα το ελέγξω μόνη μου όμως .

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

Βρε κορίτσι μου όλες σου λέμε να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία, έκανες την σαλπιγγογραφία πέτυχες σύλληψη και εμφύτευση ασχέτως κατάληξης και σε ευνοεί το διάστημα αυτό να μην σταματήσεις τις προσπάθειες. Καλή και η τύχη αλλά και λίγο σπρώξιμο δεν βλέπτει. Κάνε ό,τι δεν καταλαβαίνεις με τον άντρα σου, έτσι τα λέει δεν τα εννοεί, η δουλειά να γίνεται στις γόνιμες ξέρεις πόσες περνάμε σκαμπανευάσματα;  

Μωρο το ξερω αλλα για να το σπρώξω πρεπει να συμμετέχει και η πρώτη ύλη αχαχχα ο άνθρωπος δεν μπορει μερα παρα μερα για ολες τις μερες ειχα θετικο τεστ και επεσε για υπνο απο την Κυριακή δεν μιλάμε στο σπιτι μονο τα τυπικά!!

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

Τέλεια θα ήταν εγώ να δεις πως βαριέμαι συνέχεια μόνη με το παιδι!!δεν έχω κανέναν κοντά μου για παρέα.

@Ungry girl ,τι είπε το αγόρι σου γιατί έχασα επεισόδια?

Ότι εγω φταιω που ρχω πρόβλημα!!

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Σε διάστημα τριμήνου.Μου είχε δώσει 50ρι αλλά σε κάποια φάση ο φαρμακοποιός μου έδωσε 62 Άρι κατα λάθος και αποφάσισα να το συνεχίσω γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνει τίποτα το 50 .και εντέλει καλά έκανα αλλά πάλι δεν έφτασε το 2.5 .Μου είπε ότι έρευνες έχουν πει ότι δεν παίζει ρόλο στην σύλληψη.Και για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκε λίγο το 75ρι γιατί είχα για κάποιες μέρες ταχυκαρδία.αλκα έπρεπε να μου κλείσει επανεξέταση νωρίτερα και όχι έξι μήνες μετά .Θα το ελέγξω μόνη μου όμως .

Στο τρίμηνο συνήθως κάνεις επανελεγχο. Θα σου πω κι εγώ πόσο έπεσε αλλά μου είπε ότι πάει και βάσει κιλών!  Εγώ ειμαι 65 αν ήμουν πιο κάτω ισως δεν το σηκώνεις το 75αρι τι να πω. ..

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

Μα δεν εχουμε θεμα με το σπερμα!! Ακριβός τα ιδια τραβαω κι εγω τα ιδια σου λεω ειχα θετικο τεστ και 2 μέρες το έπαιζε αδιαφορος ε δεν μπορω και με το ζορι τι ννα κάνω προς το παρον δεν θα επιχειρήσω να ξανα τον προσεγγίσω κουραστικα!!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μωρο το ξερω αλλα για να το σπρώξω πρεπει να συμμετέχει και η πρώτη ύλη αχαχχα ο άνθρωπος δεν μπορει μερα παρα μερα για ολες τις μερες ειχα θετικο τεστ και επεσε για υπνο απο την Κυριακή δεν μιλάμε στο σπιτι μονο τα τυπικά!!

Ότι εγω φταιω που ρχω πρόβλημα!!

Δεν ισχύει αυτό! Εκείνος έχει ελέγξει? Καταρχήν μπορεί να μη φταίει κάνεις και απλά να.μην τυχαίνει.μην πεφτετε στην παγίδα να αλληλοκατηγοριεστε! Κάνε την αρχή και μιλα του πες του να αφήσει τους εγωισμους και ως το καλοκαίρι θα μείνεις έγκυος. Τέλος!  Ειναι στοχος και θα πετύχει με τη συνεργασία σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...