Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. Papaki@ 26/6/2017!!!

6. ath_gal1  27/6/2017!!!

7. Olivia3 28/6/2017!!!

8. marillia 30/6/2017!!!

9. andrianni 30/6/2017!!!

10. elenaki22 7/7/2017!!!

11. linaa  8/7/2017!!!

12. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

13. giota@ 10/7/2017!!!

14. Ani ani 13/7/2017!!!

15. λουπιτα 26/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

εγω εχω 2 τεστ στο ντουλαπι εδω και 3 μηνες, αυτο τον μηνα μου κανει παλι νουμερα η περιοδος την περιμενω απο μερα σε μερα αλλα δεν.... δεν ειχα καλες επαφες και δεν αισθανομαι κατι ιδιαιτερο γι'αυτο και δεν πιστευω οτι μπορει να ειμαι κι ετσι δεν τα πειραζω καθολου, θα ελεγα οτι μεχρι τωρα ειμαι σε εκνευριστικο βαθμο χαλαρη, δεν ξερω οταν κανω τις εξετασεις και μετα την επισκεψη στην ενδοκρινολογο αν θα μου γυρισει, λογω οτι πιστευω οτι θα μου δωσει κατι για στρωσιμο

Δεν έχεις σταθερό κύκλο Ε? κάποια που ο κύκλος της ήταν ρολόι όπως εγω.και ξαφνικά κάνει νούμερα.Μια 26 μερες μια 30 μια 29 και τώρα 35.Που το νορμάλ μου ήταν 31 ημέρες.Πρέπει να πάω σε ενδοκρινολογο?σκέφτομαι με το που καθαρίσω να πάω μια βόλτα από τον γυναικολόγο μου να δω τι θα μου πει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

και εμενα σταθερος ηταν μεχρι τα 32 μου , μετα δεν υπηρχε σταθεροτητα συν οτι ειχα παρατεταμενη περιοδο με ελαχιστο αιμα και πηγα στον γυναικολογο και επειδη σε 1 χρονο δεν εστρωσε με εστειλε ενδοκρινολογο, και τωρα το κοιταω με την ενδοκρινολογο, μου βρηκε μια μικρη εικονα πολυκυστικων και θα κανω εξετασεις να δουμε τι γινεται, καλο θα ηταν να πας σε γυναικολογο και ενδοκρινολοηο, εγω βλακεια εκανα επρεπε να ειχα παει νωριτερα στην ενδοκρινολογηο και οχι να αφηνα τοσο καιρο μπας και στρωσει 

@λουπιτα και εγω ειχα παρει αυτο το πακετο...40 τεστ ωορρηξιας και 10 εγκυμοσυνης....θα ξαναπάρω τον αλλο μηνα γτ δυστυχως πιστευω οτι δεν εκανα αυτον το μηνα...

ειμαι 15η μερα και δεν εχω δει σημαδια ωορρηξιας...σύμφωνα με τα χαπια μου πρεπει να αδιαθετησω νωρις οπως παει κ αυτος ο μηνας....

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

@λουπιτα και εγω ειχα παρει αυτο το πακετο...40 τεστ ωορρηξιας και 10 εγκυμοσυνης....θα ξαναπάρω τον αλλο μηνα γτ δυστυχως πιστευω οτι δεν εκανα αυτον το μηνα...

ειμαι 15η μερα και δεν εχω δει σημαδια ωορρηξιας...σύμφωνα με τα χαπια μου πρεπει να αδιαθετησω νωρις οπως παει κ αυτος ο μηνας....

τι χάπια είναι αυτά.Και γιατί τα παίρνεις.Για να στρώσει ο κύκλος?Και αν την κάνεις πιο αργα?δν έχω ιδέα από χάπια ρύθμισης περιοδου.

πρίν από 45 λεπτά , caramel_83 είπε:

και εμενα σταθερος ηταν μεχρι τα 32 μου , μετα δεν υπηρχε σταθεροτητα συν οτι ειχα παρατεταμενη περιοδο με ελαχιστο αιμα και πηγα στον γυναικολογο και επειδη σε 1 χρονο δεν εστρωσε με εστειλε ενδοκρινολογο, και τωρα το κοιταω με την ενδοκρινολογο, μου βρηκε μια μικρη εικονα πολυκυστικων και θα κανω εξετασεις να δουμε τι γινεται, καλο θα ηταν να πας σε γυναικολογο και ενδοκρινολοηο, εγω βλακεια εκανα επρεπε να ειχα παει νωριτερα στην ενδοκρινολογηο και οχι να αφηνα τοσο καιρο μπας και στρωσει 

χμμμ θα το κοιτάξω Ναι.Εμείς και οι ορμόνες μας.άστα να πανε

@λουπιτα δεν ειναι χαπια ρυθμισης ωορρηξιας αλλα για τον κυκλο...δλδ αν δεν ειναι να κανω ωορρηξια δεν θα με βοηθησουν τα χαπια...ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον...τα glucophase ειναι..τα hometest ειναι και θεσσαλονικη!τυχερη!χαχα

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χοριακη 71!

θα ξανακάνω την Δευτέρα να δούμε πως ανεβαίνει... ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είχα και μια παλινδρόμη, εύχομαι να ήταν τυχαία! 

Αιματακι βλέπω ακόμη κάτι ίχνη 

• Μου αρέσει 5

2rxqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια χοριακη 71!

θα ξανακάνω την Δευτέρα να δούμε πως ανεβαίνει... ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είχα και μια παλινδρόμη, εύχομαι να ήταν τυχαία! 

μπραβο κοπελα μου...συγχαρητηρια...επιτελους ευχαριστα...ξεκουρασου και μην κανεις τιποτα...μονο τα απαραιτητα...πηρες τον γιατρο σ?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια χοριακη 71!

Μπράβοοοο!!! Όλα καλά θα πάνε αφού εμφυτεύτηκε το σποράκι σου! Κ όπως είπες αίμα πριν μας τρόμαξες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

@λουπιτα δεν ειναι χαπια ρυθμισης ωορρηξιας αλλα για τον κυκλο...δλδ αν δεν ειναι να κανω ωορρηξια δεν θα με βοηθησουν τα χαπια...ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον...τα glucophase ειναι..τα hometest ειναι και θεσσαλονικη!τυχερη!χαχα

ααααα καταλαβα!!!!!οκ λοιπόν.μακάρι να ρυθμιστεί λοιπόν για Ν ξερεις !!!!

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

μπραβο κοπελα μου...συγχαρητηρια...επιτελους ευχαριστα...ξεκουρασου και μην κανεις τιποτα...μονο τα απαραιτητα...πηρες τον γιατρο σ?

παπακιιιιιιι βλέπω καλά?????????Είσαι εγκυος??????????χριστε μου τι ευχάριστα νεααααα!!!!!!μπράβο κορίτσι μου!!!!!!!χάρηκα Όσο δεν φαντάζεσαι!!!!!!

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Τον πήρα ναι μου είπε να την επαναλάβω την Δευτέρα, Αχ μακάρι μα πάνε όλα καλά, εύχομαι σε όλες σας σύντομα αυτή η άγνοια 

2rxqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Papaki@ είπε:

Τον πήρα ναι μου είπε να την επαναλάβω την Δευτέρα, Αχ μακάρι μα πάνε όλα καλά, εύχομαι σε όλες σας σύντομα αυτή η άγνοια 

Καλά θα πάνε κ θα κρατήσεις το μωράκι σου! Θυμάμαι όταν είχες μπει για πρώτη φορά...το άξιζες και ευτυχώς ήσουν τυχερή.πραγματικά χάρηκα γιατί είναι δύσκολο όλο αυτο...ξεκούραση κ θετική σκέψη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...