Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια !  εχουμε 4 κοριτσια που περιμενουν ετσι? πρωτα ειναι η @kouzouni15 meta  h @kido η @Μαρθα Κ και η @ellilaw

ευχομαι σε ολες θετικο τεστακι . 

εγω χθες εκανα καλλιεργεια κολπικου κ ουρων κ δευτερα περιμενω αποτελεσματα. κατα τα αλλα ολα καλα. ξεκινησα τα χαπακια σιδηρου 2 φορες την μερα μαζι με το φυλλικο κ μισο σαλοσπιρ κ βλεπουμε . .θα κανω μια χοριακη το Σαββατο (αν δν το ξεχασω βεβαια) και αν ολα πανε καλα ,  την αλλη τεταρτη 14/2 εχω ραντεβου στο Παπαγεωργιου για υπερηχο . στον δικο μου γυναικολογο θα παω για καρδια να ακουσω πιο μετα.  

οσο για την tsh ,ενημερωτικα εγω ειχα 2,56 τον Σεπτεμβριο κ τωρα 2,71 .  δεν νομιζω να πρεπει να ειναι κατω απο 2 .. μεχρι 2,5 δεν εχεις θεμα κ δεν σου δινουν χαπι απλα το παρακολουθεις στην κυηση καθε 1,5-2 μηνες μηπως ανεβει. 

μου εχει ξεμεινει κ h D !! ρωτησα τον γυναικολογο κ μου ειπε οτι πλεον οι ερευνες λενε οτι ισως να επηρεαζει την συλληψη. ακομα να την κανω , σιγουρα χαμηλη θα την εχω , γτ το 50% χαμηλη την εχουν . αν κ λενε οτι οι ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες εχουν περισσοτερη απο τις σκουροχρωμες.. 

Μακάρι θετικά σε όλες !!! Η @ellilaw είχε θετικό τεστακια ήδη νομίζω ή λάθος πήρε το μάτι μου ;; Να ρωτήσω κάτι ήθελα μέρες τώρα εγώ είχα αρρυθμιστο θυροειδή tsh 6.8 αρχές χειμώνα μου έδωσε t4 των 50 , σε κάποια φάση μόνη μου το άλλαξα  σε 62 έπεσε στο 3 εντός ορίων και μου είπε καλά έκανα και το αύξησα αλλά δεν με πήγε σε ανώτερο. Κάθε φορά που του έλεγα για κάτω από 2,5 για την σύλληψη μου έλεγε ότι δεν ισχύει αυτό .Είμαι προβληματισμένη με αυτό .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ε εντάξει έχουν διορθωθεί και λίγους μήνες πιο πριν από Οκτώβριο πιστεύω είναι οκ θυρεοειδής και ινσουλίνη σίγουρα είχα καιρό που έπαιρνα γκλουκοφαζ.θα περιμένω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Θα κάνεις και καμπύλη στον 6 περίπου οπότε πες στον γιατρό να σου γράψει και μέτρηση ινσουλίνης στους ίδιους χρονους. Έτσι κι αλλιώς  δεν κάνει να παίρνεις τέτοιου είδους χάπια στην εγκυμοσύνη.

οκ ! ευχαριστω για την ενημερωση . να ξερω να ελλατωσω τα γλυκα γτ αν συνεχισω κ τρωω οπως πριν , με κοβω με σαγχαρο .. ευτυχως σαν να μου κοπηκε λιγο η ορεξη!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 37 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! να τον χαιρεσαι Δημητρα! 

καλημερα! κακως τα παρατας τωρα γτ ετσι τζαμπα εκανες την σαλπιγγογραφεια να ξερεις. λενε οτι για οτ επομενο 6μηνο εχεις πολλες πιθανοτητες μετα απο αυτην . επισης , ολες μας εχουμε νευριασει κ ειπαμε οτι σταματαμε κ κυριως εγω! δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κανεις αιματολογικες , αλλα αν εχεις κανε ενα τσεκαπ γενικο. ο παθολογος μπορει να σου γραψει τα παντα .. επισης εφαρμοσε το μερα παρα μερα  κ ενημερωσε κ τον αντρα σου. 

εγω να σου οτι αυτη την φορα ημουν σιγουρη οτι δεν τα καταφεραμε γτ την μερα μετα το θετικο τεστ δεν ειχα επαφη , αλλα ειχα την προηγουμενη κ την επομενη το πρωι !! κ ομως πετυχαμε συλληψη!!! 

Καλημερα ! σημερα δεν ειναι η μερα σου? εκανες τεστακι??? 

Ο άντρας μου αντα μου δε συνεργάζεται καθολου δεν μπορω να τρελαίνομαι πραγματικα δεν θελω να συνεχίσω να προσπαθω κ αυτο δεν αλλάζει το εχω ξανα πει μπορει να μην ειμαι για παιδια αν ηθελε ο Θεος ισως τοτε με τη βιοχημική να συνεχιζόταν δεν ηθελε τελείωσε προφανος ο ανττας μου δεν θελει οσο εγω η δεν εχει καταλάβει τι πρεπει να κανει τελευταία του κουβεντα ηταν πως αν δεν ειχες πρόβλημα με μια επαφη θα τα καταφέρναμε αρα μιας και εχω το προβλημα θα μηνω με αυτο δεν πειραζει

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Μακάρι θετικά σε όλες !!! Η @ellilaw είχε θετικό τεστακια ήδη νομίζω ή λάθος πήρε το μάτι μου ;; Να ρωτήσω κάτι ήθελα μέρες τώρα εγώ είχα αρρυθμιστο θυροειδή tsh 6.8 αρχές χειμώνα μου έδωσε t4 των 50 , σε κάποια φάση μόνη μου το άλλαξα  σε 62 έπεσε στο 3 εντός ορίων και μου είπε καλά έκανα και το αύξησα αλλά δεν με πήγε σε ανώτερο. Κάθε φορά που του έλεγα για κάτω από 2,5 για την σύλληψη μου έλεγε ότι δεν ισχύει αυτό .Είμαι προβληματισμένη με αυτό .

Μεχρι 2,5 λενε . οπωσδηποτε να μην σταματησεις το χαπι κ να ξανα κανεις να δεις ποσο ειναι τωρα . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

@Ungry girl τον ένα μήνα που έχασες τώρα βαλτον στο τέλος ε και 7μηνες να κάνεις προσπάθειες αντί για 6 δεν έγινε κάτι!μεχρι τότε μπορεί να μείνεις  εγκυουλα!!!προτείνω να επισκεφθείςτον γιατρό της @alina80.μου φάνηκε πολύ καλός.

Και εγώ κορίτσια το σκέφτομαι έντονα για την σπερματεγχυση αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!προς το καλοκαίρι μας βλέπω να το κάνουμε.

@marillia ,καλημέρα κοριτσάκι μου!!έχει ήλιο εκεί?εδώ είναι φουλ!!βγες έξω να μαζέψεις!!!τι θα κάνετε σήμερα?

@Smile89 καλημέρα γλυκιά εγκυουλα!

Σε ευχαριστώ νατι μου αλλα το θέμα εχει τελειωσει για εμενα!

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

οκ ! ευχαριστω για την ενημερωση . να ξερω να ελλατωσω τα γλυκα γτ αν συνεχισω κ τρωω οπως πριν , με κοβω με σαγχαρο .. ευτυχως σαν να μου κοπηκε λιγο η ορεξη!!

Δεν κάνεις τόσο εύκολα σάκχαρο αλλά εντάξει πρόσεχε λιγάκι παραπάνω τώρα!!μπορεί να σου κοπεί τώρα λίγο και στο δεύτερο τρίμηνο θα αρχίσει πάλι η ορεξουλα σου!!να προσπαθήσεις να το απολαύσεις και να μην αγχώνεσαι πολυ!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Μεχρι 2,5 λενε . οπωσδηποτε να μην σταματησεις το χαπι κ να ξανα κανεις να δεις ποσο ειναι τωρα . 

Και του το έλεγα του ενδοκρινολόγου και μου έλεγε δεν ισχύει και μην ανησυχώ .Και με έχει βάλει για επανεξέταση το καλοκαίρι αν δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε. Νομίζω θα πάω να κάνω μόνη μου εξέταση tsh χωρίς να μου την γράψει να δω που είμαι :mad:

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Όχι δεν περιμενω τώρα μπαίνω σε γονιμες Αντα μου!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι εννοείς έχει τελειώσει?ειχες σύλληψη και εμφύτευση όπως ακριβώς ήσασταν τίποτα δεν έχει τελειώσει!το ξέρω ότι έχεις απογοητευτεί ρε κοριτσάκι αλλά θα μείνεις εγκυουλα!!έχεις κανει εσύ θυρεοειδή βιταμίνη d ινσουλίνη και ορμόνες??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Και του το έλεγα του ενδοκρινολόγου και μου έλεγε δεν ισχύει και μην ανησυχώ .Και με έχει βάλει για επανεξέταση το καλοκαίρι αν δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε. Νομίζω θα πάω να κάνω μόνη μου εξέταση tsh χωρίς να μου την γράψει να δω που είμαι :mad:

Εμένα γυναικολογος μου είπε έως 2,5 η TSH και ενδοκρινολογος ως 2. Την ειχα 4,79 και μου έδωσαν 75αρι χάπι. Θα πάω δευτέρα να μου τη γράψει μαζί με άλλες εξετάσεις και ως το Τέλος του μήνα θα την κάνω πάλι να δω πόσο έπεσε.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Γιατί τέτοια απογοήτευση;

Τι εννοεί δλδ ο άντρας σου;Ότι επειδή δεν πιάνετε με μια επαφή υπάρχει πρόβλημα οπότε τέλος;Δεν καταλαβαίνω!

EvgLp2.png

Εμένα τώρα είναι 2.49 η TSH κορίτσια και μου είπε η ενδοκρινολόγος αυτή είναι καλυμμένη με αυτή την τιμη αν θέλω να συννενοηθω  με τον γυναικολόγο και συμφωνεί να την κατεβάσουμε κι άλλο.εγω θα πω στον γυναικολόγο ότι θέλω κι αλλο να την κατεβάσω.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

@Ungry girl τον ένα μήνα που έχασες τώρα βαλτον στο τέλος ε και 7μηνες να κάνεις προσπάθειες αντί για 6 δεν έγινε κάτι!μεχρι τότε μπορεί να μείνεις  εγκυουλα!!!προτείνω να επισκεφθείςτον γιατρό της @alina80.μου φάνηκε πολύ καλός.

Και εγώ κορίτσια το σκέφτομαι έντονα για την σπερματεγχυση αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!προς το καλοκαίρι μας βλέπω να το κάνουμε.

@marillia ,καλημέρα κοριτσάκι μου!!έχει ήλιο εκεί?εδώ είναι φουλ!!βγες έξω να μαζέψεις!!!τι θα κάνετε σήμερα?

@Smile89 καλημέρα γλυκιά εγκυουλα!

χαχχαχαχαχαχ!!Εχουμε ναιιιιιι!!!!Αρε κορίτσι ωραία θα ήταν να πίναμε ένα καφέ Πειραία ή στην παραλία εδώ!!!!!Μόνη μου βαριέμαι!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βρε κορίτσι μου όλες σου λέμε να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία, έκανες την σαλπιγγογραφία πέτυχες σύλληψη και εμφύτευση ασχέτως κατάληξης και σε ευνοεί το διάστημα αυτό να μην σταματήσεις τις προσπάθειες. Καλή και η τύχη αλλά και λίγο σπρώξιμο δεν βλέπτει. Κάνε ό,τι δεν καταλαβαίνεις με τον άντρα σου, έτσι τα λέει δεν τα εννοεί, η δουλειά να γίνεται στις γόνιμες ξέρεις πόσες περνάμε σκαμπανευάσματα;  

• Μου αρέσει 1

Just now, marillia είπε:

χαχχαχαχαχαχ!!Εχουμε ναιιιιιι!!!!Αρε κορίτσι ωραία θα ήταν να πίναμε ένα καφέ Πειραία ή στην παραλία εδώ!!!!!Μόνη μου βαριέμαι!!!!

Τέλεια θα ήταν εγώ να δεις πως βαριέμαι συνέχεια μόνη με το παιδι!!δεν έχω κανέναν κοντά μου για παρέα.

@Ungry girl ,τι είπε το αγόρι σου γιατί έχασα επεισόδια?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...