Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα αλινακι μου!! Δεν γίνεται τίποτα ο γιατρος μου ειπε εντατικα ενα 6 μηνο και ιδη πέρασαν 2 μηνες ο ενας με 1 επαφη και ο δςυτερο; με 4 αττο δεν παει να πει εντατικά δεν μπορω παλι να σκέφτομαι βρε μπας και ενω ξερω πως αποκλείεται!! Τεσπα ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμή δεν θελω να τι παλέψω αλλο βλεπουμε θα δω το να μενει σταθερη κατι ειναι απο το να μεγαλωνει!!

Αννούλα θα συμφωνήσω με το Αλινάκι!!!Καλά εννοείτε μια γνώμη θα πούμε και όπως νιώθεις ή διαισθάνεσαι κάνεις!!!Επειδή έχω πολυκυστικές και όταν είχα ξεκινήσει για μπεμπέ είχα χειρότερους κύκλους!!!4 μήνες σερί πριν μείνω έγκυος είχα πάνω από 35 μέρες!!!Ο γιατρός μου είπε ότι αφού θες παιδάκι δεν σου δίνω αντισυλληπτικά!!Μου είχε προτείνει inofert τα οποιά δεν τα πήρα γιατί έμεινα έγκυος!Αργησα βέβαια!!Το άγχος έφταιγε ή πολυκυστικές δεν ξέρω!!!Και πάλι αργώ βέβαια!!!

Οπως το σκέφτομαι για σενα μπορεί και λάθος να κάνω αλλά σκοπός δεν είναι να μείνει στάσιμη η κύστη!!!Γιατί πες δεν μεγαλώνει και ξεκινάς προσπάθειες πάλι στο ίδιο σημείο θα είσαι!!!Για μένα ή θα την βγάλεις ή συνεχίζεις αφού πέτυχες σ΄ύλληψη και για κάποιο διάστημα είσαι γόνιμη!!!!Καλύτερα πιές καμια βιταμίνη ή όπως λες που έχεις και έλλειψη D να το κοιτάξεις!!!Τώρα ένα μήνα off οκ μπορεί να σας κάνει καλό!!!Αλλά μόλις έρθουν οι γόνιμες που η φύση ξέρει και έχουμε όρεξη βάλε λίγο κρασάκι,μουσικούλα,τα εσωρουχά σου τα πρόστυχα και κάντε τρελίτσες και θα δεις το boy μια χαρά θα είναι!!!!Ξέρεις πόσες φορές ο δικός μου μου έχει κοπανήσει ότι μόνο στις γόνιμες θέλω επαφές?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Εγω εδώ περιμένω ακόμη να μην μου έρθει η ακατανομαστη και προετοιμάζομαι για τα βράδυα κοψιδακια .

Καλημέρα σε όλες! Καλή Τσικνοπέμπτη! Να μην έρθει να μην έρθει! Αύριο μετά τα κοψιδάκια σκέφτεσαι για τεστ ή θα το αφήσεις λίγο ακόμα; 

Αχχχχχχ.Το τεστ... Μεγάλη πληγή...σκέφτομαι να το κάνω Σάββατο αν δεν μου έχει έρθει (που δεν το πολυβλεπω γιατί ήδη χθες βράδυ είχα κάτι πονάκια σαν περιόδου) αν όμως αντέξω μέχρι τότε :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , alina80 είπε:

Όπως νομίζεις. Πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα μεγαλώσει. Συζητά με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει και αυτός. Εγώ απλώς σου είπα την εμπειρία μου και τι μου είπε χτες ο γιατρός. Μπορείς απλώς να έχεις ελεύθερες επαφές -οποτε θέλετε, χωρίς να μετράς μέρες. Σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο. Μην βιαστεί, αυτό μόνο λέω. Θυμάσαι που τον προηγούμενο μήνα λέγαμε όλες στην @ada32 να μην βιαστεί που έλεγε για πρόκληση ωορρηξιας, σπερματεγχυση και τέτοια; Το κοριτσάκι μας είναι έγκυος τώρα. 

Πραγματικά η @ada32 είναι παράδειγμα ότι εκεί που απογοητεύεσαι και σκέφτεσαι για άλλα δεν παρατάς τις επαφές και έρχεται το ευχάριστο να σε ξαφνιάσει. Στο δρόμο της λοιπόν κι άλλες @Ungry girl μου ποτέ δεν ξέρεις. Δε θέλω να σε πιέσω, απλά να σε ενθαρρύνω!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Νόνη μου είπε ότι θεωρεί απίθανο από δεξιά να κάνω ωορρηξια. Υπερηχογραφικά η αριστερή ωοθήκη φαινεται ΟΚ, αν και θέλει να τη δει και πριν την ωορρηξια

Δεν με μπέρδεψε. Μου είπε ότι είναι πολλά τα μέτωπα, αλλά βήμα βήμα. Πρώτα οι εξετάσεις και μετά βλέπουμε.

Δεν μου έδωσε λύση. Ανάλογα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου είπε. 

Μου είπε όμως ότι αν πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά το ινομοίωμα (η και όλη η ωοθήκη) θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες να ηρεμήσει η μήτρα μου. Και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Οπότε άμεσα πρέπει να δριμολογησω τις εξετάσεις (η σαλπιγγογραφεια υποχρεωτικά μετά την επόμενη περίοδο). 

Κορίτσια πόσο κοστίζει η σαλπιγγογραφεια; ΑΜΗ έχει κάνει καμία; 

Τη φοβάμαι πολύ τη σαλπιγγογραφεια.

Σαλπιγγογραφία έχω κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο και πλήρωσα μόνο το σκιαγραφικό που αγόρασα εγώ. Πόνεσα μόνο γιατί εκείνη την ώρα ήθελα να πάω τουαλέτα οπότε ίσως ήταν τα εντεράκια που πόνεσαν..Ηταν όμως στιγμιαίος ο πόνος και ηταν καθαρή η εξέταση.Εξω κάνει γύρω στα 120 ευρω.Και Αμη έχω κάνει μαζί με μια άλλη και είχα δώσει 80 ευρω

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , marillia είπε:

Αννούλα θα συμφωνήσω με το Αλινάκι!!!Καλά εννοείτε μια γνώμη θα πούμε και όπως νιώθεις ή διαισθάνεσαι κάνεις!!!Επειδή έχω πολυκυστικές και όταν είχα ξεκινήσει για μπεμπέ είχα χειρότερους κύκλους!!!4 μήνες σερί πριν μείνω έγκυος είχα πάνω από 35 μέρες!!!Ο γιατρός μου είπε ότι αφού θες παιδάκι δεν σου δίνω αντισυλληπτικά!!Μου είχε προτείνει inofert τα οποιά δεν τα πήρα γιατί έμεινα έγκυος!Αργησα βέβαια!!Το άγχος έφταιγε ή πολυκυστικές δεν ξέρω!!!Και πάλι αργώ βέβαια!!!

Οπως το σκέφτομαι για σενα μπορεί και λάθος να κάνω αλλά σκοπός δεν είναι να μείνει στάσιμη η κύστη!!!Γιατί πες δεν μεγαλώνει και ξεκινάς προσπάθειες πάλι στο ίδιο σημείο θα είσαι!!!Για μένα ή θα την βγάλεις ή συνεχίζεις αφού πέτυχες σ΄ύλληψη και για κάποιο διάστημα είσαι γόνιμη!!!!Καλύτερα πιές καμια βιταμίνη ή όπως λες που έχεις και έλλειψη D να το κοιτάξεις!!!Τώρα ένα μήνα off οκ μπορεί να σας κάνει καλό!!!Αλλά μόλις έρθουν οι γόνιμες που η φύση ξέρει και έχουμε όρεξη βάλε λίγο κρασάκι,μουσικούλα,τα εσωρουχά σου τα πρόστυχα και κάντε τρελίτσες και θα δεις το boy μια χαρά θα είναι!!!!Ξέρεις πόσες φορές ο δικός μου μου έχει κοπανήσει ότι μόνο στις γόνιμες θέλω επαφές?

Αυτη τη στιγμή δεν εχω ωραιξη να προσπαθήσω γιατι ερχόμαστε σε επαφη αλλες μερες και στις γόνιμες μου την κάνει!!

πρίν από 28 λεπτά , kido είπε:

Πραγματικά η @ada32 είναι παράδειγμα ότι εκεί που απογοητεύεσαι και σκέφτεσαι για άλλα δεν παρατάς τις επαφές και έρχεται το ευχάριστο να σε ξαφνιάσει. Στο δρόμο της λοιπόν κι άλλες @Ungry girl μου ποτέ δεν ξέρεις. Δε θέλω να σε πιέσω, απλά να σε ενθαρρύνω!

Ειναι και λιγο η τύχη και εγω δεν εχω καθόλου

Καλημέρα φιλενάδες! Καλή τσικνοπέμπτη!Τι ετοιμάζετε;

Πόσα παραδείγματα γυναικών που ακριβώς στο σημείο που είχαν απογοητευτεί και κουραστεί ήρθε η εγκυμοσύνη και δεν το πίστευαν!Κι εγώ μια απαυτες ειμαι, είχα αρχίσει να παίρνω σβαρα όλες τις ειδικότητες γιατρών και πίστευα ότι κάτι έχω!το σεξ βέβαια δεν τοκοψα!χαχα και να τα αποτελέσματα!

Προχωράμε με αισιοδοξία, είπαμε είναι η χρονιά μας φέτος!!!

• Μου αρέσει 3

EvgLp2.png

πρίν από 37 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα φιλενάδες! Καλή τσικνοπέμπτη!Τι ετοιμάζετε;

Πόσα παραδείγματα γυναικών που ακριβώς στο σημείο που είχαν απογοητευτεί και κουραστεί ήρθε η εγκυμοσύνη και δεν το πίστευαν!Κι εγώ μια απαυτες ειμαι, είχα αρχίσει να παίρνω σβαρα όλες τις ειδικότητες γιατρών και πίστευα ότι κάτι έχω!το σεξ βέβαια δεν τοκοψα!χαχα και να τα αποτελέσματα!

Προχωράμε με αισιοδοξία, είπαμε είναι η χρονιά μας φέτος!!!

Άριστα εκανες! Και στα δικά μας μακάρι!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου σας ευχστιστω για τις ευχες σας χθες.. @Ungry girl γτ εισαι σε φαση αδρανειας?παω για δοουλιτσα.. @Smile89 πως εισαι σημερα?σας φιλω...

Καλημερα! να τον χαιρεσαι Δημητρα! 

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα αλινακι μου!! Δεν γίνεται τίποτα ο γιατρος μου ειπε εντατικα ενα 6 μηνο και ιδη πέρασαν 2 μηνες ο ενας με 1 επαφη και ο δςυτερο; με 4 αττο δεν παει να πει εντατικά δεν μπορω παλι να σκέφτομαι βρε μπας και ενω ξερω πως αποκλείεται!! Τεσπα ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμή δεν θελω να τι παλέψω αλλο βλεπουμε θα δω το να μενει σταθερη κατι ειναι απο το να μεγαλωνει!!

καλημερα! κακως τα παρατας τωρα γτ ετσι τζαμπα εκανες την σαλπιγγογραφεια να ξερεις. λενε οτι για οτ επομενο 6μηνο εχεις πολλες πιθανοτητες μετα απο αυτην . επισης , ολες μας εχουμε νευριασει κ ειπαμε οτι σταματαμε κ κυριως εγω! δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κανεις αιματολογικες , αλλα αν εχεις κανε ενα τσεκαπ γενικο. ο παθολογος μπορει να σου γραψει τα παντα .. επισης εφαρμοσε το μερα παρα μερα  κ ενημερωσε κ τον αντρα σου. 

εγω να σου οτι αυτη την φορα ημουν σιγουρη οτι δεν τα καταφεραμε γτ την μερα μετα το θετικο τεστ δεν ειχα επαφη , αλλα ειχα την προηγουμενη κ την επομενη το πρωι !! κ ομως πετυχαμε συλληψη!!! 

1 ώρα πρίν, kouzouni15 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Εγω εδώ περιμένω ακόμη να μην μου έρθει η ακατανομαστη και προετοιμάζομαι για τα βράδυα κοψιδακια .

Καλημερα ! σημερα δεν ειναι η μερα σου? εκανες τεστακι??? 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! να τον χαιρεσαι Δημητρα! 

καλημερα! κακως τα παρατας τωρα γτ ετσι τζαμπα εκανες την σαλπιγγογραφεια να ξερεις. λενε οτι για οτ επομενο 6μηνο εχεις πολλες πιθανοτητες μετα απο αυτην . επισης , ολες μας εχουμε νευριασει κ ειπαμε οτι σταματαμε κ κυριως εγω! δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κανεις αιματολογικες , αλλα αν εχεις κανε ενα τσεκαπ γενικο. ο παθολογος μπορει να σου γραψει τα παντα .. επισης εφαρμοσε το μερα παρα μερα  κ ενημερωσε κ τον αντρα σου. 

εγω να σου οτι αυτη την φορα ημουν σιγουρη οτι δεν τα καταφεραμε γτ την μερα μετα το θετικο τεστ δεν ειχα επαφη , αλλα ειχα την προηγουμενη κ την επομενη το πρωι !! κ ομως πετυχαμε συλληψη!!! 

Καλημερα ! σημερα δεν ειναι η μερα σου? εκανες τεστακι??? 

Καλημέρα καλή τσικνοπέμπτη.Αυριο 9 Δεν περιμένω . Είπα να το αφήσω για Σάββατο (λέω τώρα μάλλον αύριο θα το κάνω αθεράπευτα ανυπόμονη) .

Καλημερα κοριτσια !  εχουμε 4 κοριτσια που περιμενουν ετσι? πρωτα ειναι η @kouzouni15 meta  h @kido η @Μαρθα Κ και η @ellilaw

ευχομαι σε ολες θετικο τεστακι . 

εγω χθες εκανα καλλιεργεια κολπικου κ ουρων κ δευτερα περιμενω αποτελεσματα. κατα τα αλλα ολα καλα. ξεκινησα τα χαπακια σιδηρου 2 φορες την μερα μαζι με το φυλλικο κ μισο σαλοσπιρ κ βλεπουμε . .θα κανω μια χοριακη το Σαββατο (αν δν το ξεχασω βεβαια) και αν ολα πανε καλα ,  την αλλη τεταρτη 14/2 εχω ραντεβου στο Παπαγεωργιου για υπερηχο . στον δικο μου γυναικολογο θα παω για καρδια να ακουσω πιο μετα.  

οσο για την tsh ,ενημερωτικα εγω ειχα 2,56 τον Σεπτεμβριο κ τωρα 2,71 .  δεν νομιζω να πρεπει να ειναι κατω απο 2 .. μεχρι 2,5 δεν εχεις θεμα κ δεν σου δινουν χαπι απλα το παρακολουθεις στην κυηση καθε 1,5-2 μηνες μηπως ανεβει. 

μου εχει ξεμεινει κ h D !! ρωτησα τον γυναικολογο κ μου ειπε οτι πλεον οι ερευνες λενε οτι ισως να επηρεαζει την συλληψη. ακομα να την κανω , σιγουρα χαμηλη θα την εχω , γτ το 50% χαμηλη την εχουν . αν κ λενε οτι οι ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες εχουν περισσοτερη απο τις σκουροχρωμες.. 

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα καλή τσικνοπέμπτη.Αυριο 9 Δεν περιμένω . Είπα να το αφήσω για Σάββατο (λέω τώρα μάλλον αύριο θα το κάνω αθεράπευτα ανυπόμονη) .

αυριο αν εισαι θα δειξει !! καλη επιτυχια σου ευχομαι !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

@Ungry girl τον ένα μήνα που έχασες τώρα βαλτον στο τέλος ε και 7μηνες να κάνεις προσπάθειες αντί για 6 δεν έγινε κάτι!μεχρι τότε μπορεί να μείνεις  εγκυουλα!!!προτείνω να επισκεφθείςτον γιατρό της @alina80.μου φάνηκε πολύ καλός.

Και εγώ κορίτσια το σκέφτομαι έντονα για την σπερματεγχυση αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!προς το καλοκαίρι μας βλέπω να το κάνουμε.

@marillia ,καλημέρα κοριτσάκι μου!!έχει ήλιο εκεί?εδώ είναι φουλ!!βγες έξω να μαζέψεις!!!τι θα κάνετε σήμερα?

@Smile89 καλημέρα γλυκιά εγκυουλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

@Ungry girl τον ένα μήνα που έχασες τώρα βαλτον στο τέλος ε και 7μηνες να κάνεις προσπάθειες αντί για 6 δεν έγινε κάτι!μεχρι τότε μπορεί να μείνεις  εγκυουλα!!!προτείνω να επισκεφθείςτον γιατρό της @alina80.μου φάνηκε πολύ καλός.

Και εγώ κορίτσια το σκέφτομαι έντονα για την σπερματεγχυση αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!προς το καλοκαίρι μας βλέπω να το κάνουμε.

@marillia ,καλημέρα κοριτσάκι μου!!έχει ήλιο εκεί?εδώ είναι φουλ!!βγες έξω να μαζέψεις!!!τι θα κάνετε σήμερα?

@Smile89 καλημέρα γλυκιά εγκυουλα!

εσυ τωρα που εφτιαξες τις ορμονες , ειναι σαν να ξεκινας τωρα προσπαθεια! οποτε περιμενε.... εντωμεταξυ σε θυμηθηκα γτ ειπα στην γιατρο οτι θελω να ελενγω το σαγχαρο γτ εχει κ η μαμα μου , κ παλι δεν μου εγραψε την ινσουλινη!!! μονο το σαγχαρο που το ειχα 80!  

την δευτερα θα την γραψω οπωσδηποτε.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

εσυ τωρα που εφτιαξες τις ορμονες , ειναι σαν να ξεκινας τωρα προσπαθεια! οποτε περιμενε.... εντωμεταξυ σε θυμηθηκα γτ ειπα στην γιατρο οτι θελω να ελενγω το σαγχαρο γτ εχει κ η μαμα μου , κ παλι δεν μου εγραψε την ινσουλινη!!! μονο το σαγχαρο που το ειχα 80!  

την δευτερα θα την γραψω οπωσδηποτε.

Ε εντάξει έχουν διορθωθεί και λίγους μήνες πιο πριν από Οκτώβριο πιστεύω είναι οκ θυρεοειδής και ινσουλίνη σίγουρα είχα καιρό που έπαιρνα γκλουκοφαζ.θα περιμένω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Θα κάνεις και καμπύλη στον 6 περίπου οπότε πες στον γιατρό να σου γράψει και μέτρηση ινσουλίνης στους ίδιους χρονους. Έτσι κι αλλιώς  δεν κάνει να παίρνεις τέτοιου είδους χάπια στην εγκυμοσύνη.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...