Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

Αν ειναι ανοιχτες ουτε 10 λεπτα. Λένε για buscopan γτ χαλαρώνει τους μυς. Εγώ αυτά πηρα κ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε το υγρό που μπήκε.

Εσύ έχεις κάνει χειρουργειο οπότε μη ακούω χαζά ότι φοβασαι. Ενα υγρό σε βάζουν κ τελειώνει. Αυτές που γράφουν ότι πόνεσαν δεν είχαν πάρει παυσίπονο

Εγώ είμαι ζωντανό παράδειγμα ότι εμεινα!!

Ώρα για νάνι..

Ηρθεε παλι!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κοριτσια μου!! @alina80 θα κοιτάξω τις βιταμίνες εχω ελειψη d  αλλά δεν περνω κατξ γι αυτο!! Ο θηροιδης μου ειναι μια χαρα!! Δηλαδη αν πεις πως κατι δεν παει καλα με εμενα ειναι η d και η ενδομητρίωση!! Τεσπα εγω ειπα είμαι σε φαση αδράνειας τωρα βλέπουμε στο μελλον!!! Οσο για τη σαλπιγγογραφια ειναι γεγινος πως δεν ποναει αλλα καποιες κοπέλες που εχουν καποιο θεμα στις σαλπιγγες πονανε φιλη μου πόνεσε πολυ αλλα διαφερει και ο πονος και ποσο αντεχει η καθεμια μας ειναι ιερός ο σκοπος παρε δγναμη και πηγενε αν θυμάσαι το μηνα που ειχα τη βιοχημική τον προηγούμενο ειχα κανει τη σαλπιγγογραφια και ηταν και διαβατες!! Τυχαιο?? Αντε μη φοβου βρεεεεε 10 λεπτα ολη η διαδικασια ααα και η ωρα που μπορει να πονέσεις 2 λέπτα να πετάξει το υγρό αυτα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου σας ευχστιστω για τις ευχες σας χθες.. @Ungry girl γτ εισαι σε φαση αδρανειας?παω για δοουλιτσα.. @Smile89 πως εισαι σημερα?σας φιλω...

Καλημέρα και καλη δουλίτσα θα σταματήσω για καποιο.διαστημα τις προσπαθειες απο 6 μηνες εως βλεπουμε τελος του μηνα εχω κ γιατρο για να δω αν υσχιει αυτο με τα αντισυλληπτικά

7 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ειναι μεγαλουτσικη.... Αυτο για τον ιστοτο ειδε απο υπέρηχο ;;;; σκεφτομαι να τις παρω αν και ακριβές. .. Τα εμπιστεύεσαι τα ξενα site.. Ειμαι άσχετη με αγορες απο ξενα site και τα φοβαμαι... Και αν ειναι μαϊμού οι βιταμίνες ;;;;;

Όσες πιθανότητες έχει να είναι μαϊμού σε ένα ελληνικό online φαρμακείο. Μη σου πω και λιγότερες. Από Γερμανία είναι τι να φοβηθω; Και η διαφορά στην τιμή τεράστια. 

πρίν από 24 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα και καλη δουλίτσα θα σταματήσω για καποιο.διαστημα τις προσπαθειες απο 6 μηνες εως βλεπουμε τελος του μηνα εχω κ γιατρο για να δω αν υσχιει αυτο με τα αντισυλληπτικά

Ungry μου ο χτεσινοι όταν του είπα ότι έκανα θεραπείες με διακοπή περιόδου, μου είπε εγώ με αυτά δεν συμφωνώ -φανηκε οτι απλώς δεν ήθελε να σχολιάσει αρνητικά συνάδελφο. Δεν λέω ότι έχει δίκιο απαραίτητα εκείνος, αλλά έχε το υπόψη σου. Επίσης εμένα ποτέ αυτές οι θεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα. 

Έπιασαν την πάρλα και μια καλημέρα δεν είπα! 

Καλημέρα όμορφες! προΠαρασκευη σήμερα, Τσικνοπέμπτη σήμερα! Τι κάνετε;

@Smile89 μου τι κανείς; Πώς είσαι σήμερα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Όσες πιθανότητες έχει να είναι μαϊμού σε ένα ελληνικό online φαρμακείο. Μη σου πω και λιγότερες. Από Γερμανία είναι τι να φοβηθω; Και η διαφορά στην τιμή τεράστια. 

Ungry μου ο χτεσινοι όταν του είπα ότι έκανα θεραπείες με διακοπή περιόδου, μου είπε εγώ με αυτά δεν συμφωνώ -φανηκε οτι απλώς δεν ήθελε να σχολιάσει αρνητικά συνάδελφο. Δεν λέω ότι έχει δίκιο απαραίτητα εκείνος, αλλά έχε το υπόψη σου. Επίσης εμένα ποτέ αυτές οι θεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα. 

Έπιασαν την πάρλα και μια καλημέρα δεν είπα! 

Καλημέρα όμορφες! προΠαρασκευη σήμερα, Τσικνοπέμπτη σήμερα! Τι κάνετε;

@Smile89 μου τι κανείς; Πώς είσαι σήμερα; 

Εχεις κανει θεραποια με διακοπη περιοδου??? Δεν μιλάω να φύγει η κυστη αλλα τουλάχιστον να μηνει σταθερη να μη χειροτερεύει μεγαλωνει εννοώ!!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εχεις κανει θεραποια με διακοπη περιοδου??? Δεν μιλάω να φύγει η κυστη αλλα τουλάχιστον να μηνει σταθερη να μη χειροτερεύει μεγαλωνει εννοώ!!

Έχω κάνει λέει; Εντάξει σταθερή έμεινε, αλλά αγάπη όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχονται. Εξάψεις, νεύρα, άστα... Κοίτα να αφήσεις τα "σταματάω", δες την D και το θυροειδή να είναι κάτω από 2 και στρίμωξε (με τροπο, και χωρίς πίεση) τον Ungry Boy και κάνε διακοπή περιόδου με φυσικό τρόπο! Που απογοητευτηκες επειδή δεν είχες μια επαφή. Και τα παρατάς. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχες αισιοδοξία και πίστη, που πήγαν αυτά; Θα αρχίσω να σε μαλώνω παλι!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Έχω κάνει λέει; Εντάξει σταθερή έμεινε, αλλά αγάπη όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχονται. Εξάψεις, νεύρα, άστα... Κοίτα να αφήσεις τα "σταματάω", δες την D και το θυροειδή να είναι κάτω από 2 και στρίμωξε (με τροπο, και χωρίς πίεση) τον Ungry Boy και κάνε διακοπή περιόδου με φυσικό τρόπο! Που απογοητευτηκες επειδή δεν είχες μια επαφή. Και τα παρατάς. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχες αισιοδοξία και πίστη, που πήγαν αυτά; Θα αρχίσω να σε μαλώνω παλι!

Χαχαχαχα αλινακι μου!! Δεν γίνεται τίποτα ο γιατρος μου ειπε εντατικα ενα 6 μηνο και ιδη πέρασαν 2 μηνες ο ενας με 1 επαφη και ο δςυτερο; με 4 αττο δεν παει να πει εντατικά δεν μπορω παλι να σκέφτομαι βρε μπας και ενω ξερω πως αποκλείεται!! Τεσπα ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμή δεν θελω να τι παλέψω αλλο βλεπουμε θα δω το να μενει σταθερη κατι ειναι απο το να μεγαλωνει!!

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα αλινακι μου!! Δεν γίνεται τίποτα ο γιατρος μου ειπε εντατικα ενα 6 μηνο και ιδη πέρασαν 2 μηνες ο ενας με 1 επαφη και ο δςυτερο; με 4 αττο δεν παει να πει εντατικά δεν μπορω παλι να σκέφτομαι βρε μπας και ενω ξερω πως αποκλείεται!! Τεσπα ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμή δεν θελω να τι παλέψω αλλο βλεπουμε θα δω το να μενει σταθερη κατι ειναι απο το να μεγαλωνει!!

Όπως νομίζεις. Πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα μεγαλώσει. Συζητά με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει και αυτός. Εγώ απλώς σου είπα την εμπειρία μου και τι μου είπε χτες ο γιατρός. Μπορείς απλώς να έχεις ελεύθερες επαφές -οποτε θέλετε, χωρίς να μετράς μέρες. Σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο. Μην βιαστεί, αυτό μόνο λέω. Θυμάσαι που τον προηγούμενο μήνα λέγαμε όλες στην @ada32 να μην βιαστεί που έλεγε για πρόκληση ωορρηξιας, σπερματεγχυση και τέτοια; Το κοριτσάκι μας είναι έγκυος τώρα. 

• Μου αρέσει 4

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αν ειναι ανοιχτες ουτε 10 λεπτα. Λένε για buscopan γτ χαλαρώνει τους μυς. Εγώ αυτά πηρα κ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε το υγρό που μπήκε.

Εσύ έχεις κάνει χειρουργειο οπότε μη ακούω χαζά ότι φοβασαι. Ενα υγρό σε βάζουν κ τελειώνει. Αυτές που γράφουν ότι πόνεσαν δεν είχαν πάρει παυσίπονο

Εγώ είμαι ζωντανό παράδειγμα ότι εμεινα!!

Ώρα για νάνι..

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!Πίνω καφεδάκι και σας διάβαζω!!!!Πως μου είστε?

Ναι εγώ δεν είχα πάρει παυσίπονο!!!!Και την ενόχληση την ένιωσα πριν πέσει το υγρό!!!Μετά οκ!!!Και το καλό είναι δεν κρατά ώρα σαν διαδικασία!!!!

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα,

Χιλια κομματια που προσπαθω να μαζεψω απο χθες ειμαι ,ενα κουρελι που σερνεται απο δω και απο κει...

Παλι τα ιδια ,παλι αρρωστο το μωρο ,παλι πρεπει να διακοψω, 2 στα 2 ,τετοια τυχη εχουμε.

Τελικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο,....να μην μπορεις να πιασεις ευκολα μωρο  ή να το χανεις στην πορεια???

Εχω περασει 7 μηνες plus εγκυμοσυνης και οχι ευκολους και τελικα ειμαι με αδεια αγκαλια ,δεν εχω τιποτα στα χερια μου να κρατησω.

Οπως καταλαβαινετε ο πονος ειναι μεγαλο και δεν υπαρχει παρηγορια ,δεν υπαρχουν λογια να απαλυνουν αυτο που νιωθω.Σας μαυρισα την καρδια σιγουρα και συγνωμη γι αυτο.

Καλη συνεχεια να εχετε και καλη επιτυχια σε ολες!!!

Υγ  @caramel_83 βγαλε με ,σε παρακαλω απο το πινακακι

Λυπάμαι πραγματικά..Σίγουρα τα λόγια είναι λίγα και παρηγοριά δεν μπορεί να δοθεί από κανέναν..

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...