Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Μάντη μου είναι 7,5 εκατοστά. Αυτός μου είπε ότι στη δεξιά ωοθήκη μου είναι ελάχιστος έως καθόλου ο φυσιολογικός ιστός. Θεωρεί απίθανο να κάνω ωορρηξια από εκεί. Του είπα ότι σε καποιους κύκλους τις μέρες εκείνες νιώθω πόνο δεξιά, και μου είπε ότι δεν έχει σημασία, δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι η ωορρηξία γίνεται από την πλευρά που νιώθουμε τα πονάκια. 

Τις βιταμίνες αυτές εσύ θα τις πάρεις; Τις βρήκα σε καλύτερη τιμή σε γερμανικό σάιτ (οι τρεις μήνες στην τιμή του ενός εδώ). 

Μακάρι κορίτσι. Προσπάθησε να περιμένεις τουλάχιστον δύο -τρεις μέρες μέχρι να ξανακάνεις. 

Ναι και στο e bay απο γερμανια 55€ με μεταφορικα! 90 καψουλες! Τις παιρνει μια γνωστη με σπω της ειπε ο γιατρος της οτι βοηθαν αρκετα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Νικήσαμε 2-1 η ΑΕΚ δηλαδή 

Καλα ειμαι κορίτσι μου εσυ? Απλα Εβγαλα λιγο αιματακι. 

Ε μα λέω και εγώ διάβαζα κάτι για νοσοκομεία!!άντε να δέσει και αυτός ο πλακούντας πια!!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Δεν ξέρω. Σιγουρα ασχολήθηκε μαζί μου και δεν ήθελε ούτε να με απογοητεύσει ούτε όμως να μου δώσει ελπίδες. Για αρχή θα κάνω ότι μου είπε και θα ξαναπάω ώστε να μου πει τι προτείνει. (Άσχετο μου φάνηκε και πολύ ακριβός). 

Χαμογελακι μου γλυκό, δεν σου Μίλησα σήμερα; Ντροπή μου! Δεν το κατάλαβα. Δεν θέλω να μου ανησυχείς για το αιματακι. Τα φαρμακακι, ξάπλα και λίγο υπομονή ακόμα. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα πηγαίνεις βόλτες στα βουνά. Και υπάρχει πάντα η πρόταση μου όταν βαριέσαι να σου στέλνω να μου κάνεις δουλίτσα (ένα λάπτοπ η ένα ταμπλέτα κι χρειάζεσαι μόνο ). 

Κορίτσι, εγώ αυτό που κατάλαβα από τον σημερινό γιατρό είναι ότι εφόσον η σαλπιγγογραφεια σου ήταν καθαρή μην σε προβληματίζει η ενδομητρίωση. Αν δεν το έχεις κάνει τσεκαρε θυροειδή (αυτός ήταν απόλυτος, πρέπει να είναι κάτω από 2), βιταμίνη D και Β12. 

Δες και τις βιταμίνες που μου πρότεινε. Fertilovit FEndo. Μου είπε ότι έρευνες έδειξαν ότι βοηθάνε πολύ στην ενδομητρίωση. Έχουν και φυλλικό και ω3 και ένα σωρό άλλα. Είναι τσιμπημενες στην τιμή τους βέβαια, ωστόσο νομίζω δεν χάνεις τίποτα. 

Νάτι μου σε ευχαριστώ. Θα προχωρήσω. Θα κάνω δηλαδή όλες τις εξετάσεις που μου είπε, τουλάχιστον να δω τι μου προτείνει. 

Πολυ καλος ο γιατρός. Πολυ Σωστες εξετάσεις σου έγραψε. Τις περισσότερες τις έχω κάνει κ εγώ Απο το πρωτο τρίμηνο προσπαθειών. Νόμιζα ότι είχες κάνει σαλπιγγογραφεια?να την κάνεις οπωσδήποτε. Βοηθάει πολύ. Όσο για την βιταμίνη 12 Μήπως σου είπε Γτ στην έγραψε; Γτ την χρειαζόμαστε ; κ εγώ την έκανα

πρίν από 45 λεπτά , Μάντη είπε:

Αλινακι αυτες ειναι η βιταμινες που σας ελεγα προχθες! 

Ποσα εκατοστά ειναι η κύστη σου;;; εμενα εχει πιασει ολη την ωοθήκη και λογικα οτι δεν κανω απο εκει ωορρηξιες.. Αλλα μου ειπε οτι θα το παλεψουμε με τα χαπια...

Σαλπιγγογραφεια προσφατα διαβασα οτι γίνεται και με αλλη μεθοδο εντελως ανώδυνα με ενα ειδικό τζελ... Και εχει 150 ευρο...

Όσο για την σαλπιγγογραφεια που αναφερεις,μήπως αυτή όμως δεν βοηθάει να καθαρίσουν οι σαλπιγγες; γτ η κλασικη τις καθαρίζει κ τις ανοιγει Μέχρι ένα βαθμό..  Κ δεν ποναει?Μην την φοβαστε. Απλα θέλει παυσίπονο μιση ώρα πριν. Ρωτά τον γυναικολόγο σου για αυτό που σου λέω για να κάνεις αυτή που θα σε βοηθήσει κιόλας.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

Πολυ καλος ο γιατρός. Πολυ Σωστες εξετάσεις σου έγραψε. Τις περισσότερες τις έχω κάνει κ εγώ Απο το πρωτο τρίμηνο προσπαθειών. Νόμιζα ότι είχες κάνει σαλπιγγογραφεια?να την κάνεις οπωσδήποτε. Βοηθάει πολύ. Όσο για την βιταμίνη 12 Μήπως σου είπε Γτ στην έγραψε; Γτ την χρειαζόμαστε ; κ εγώ την έκανα

Όσο για την σαλπιγγογραφεια που αναφερεις,μήπως αυτή όμως δεν βοηθάει να καθαρίσουν οι σαλπιγγες; γτ η κλασικη τις καθαρίζει κ τις ανοιγει Μέχρι ένα βαθμό..  Κ δεν ποναει?Μην την φοβαστε. Απλα θέλει παυσίπονο μιση ώρα πριν. Ρωτά τον γυναικολόγο σου για αυτό που σου λέω για να κάνεις αυτή που θα σε βοηθήσει κιόλας.

Δεν μου είπε για ποιο λόγο τη Β12. Τον ρώτησα εγώ αν ισχύει ότι η έλλειψη D εμποδίζει και μου είπε, ναι και η B 12. Και μου την έγραψε. 

Τη σαλπιγγογραφεια τη φοβάμαι γιατί η δεξιά μου σάλπιγγα είναι χάλια και φοβάμαι τον πόνο. Μου είπε να πάρω δύο Ντεπον πιο πριν, αλλά εγώ σκέφτομαι κάτι πιο δυνατό. Τι λέτε; Κρατάει πολύ ώρα; 

Κορίτσια μου είπε επίσης ότι απαγορεύονται οι ελεύθερες επαφές από την περίοδο και μέχρι να γίνει η εξέταση (8η με 12η μέρα του κύκλου πρέπει να γίνει). Μάλλον το ξέρετε, αλλά το γράφω για να υπάρχει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν μου είπε για ποιο λόγο τη Β12. Τον ρώτησα εγώ αν ισχύει ότι η έλλειψη D εμποδίζει και μου είπε, ναι και η B 12. Και μου την έγραψε. 

Τη σαλπιγγογραφεια τη φοβάμαι γιατί η δεξιά μου σάλπιγγα είναι χάλια και φοβάμαι τον πόνο. Μου είπε να πάρω δύο Ντεπον πιο πριν, αλλά εγώ σκέφτομαι κάτι πιο δυνατό. Τι λέτε; Κρατάει πολύ ώρα; 

Κορίτσια μου είπε επίσης ότι απαγορεύονται οι ελεύθερες επαφές από την περίοδο και μέχρι να γίνει η εξέταση (8η με 12η μέρα του κύκλου πρέπει να γίνει). Μάλλον το ξέρετε, αλλά το γράφω για να υπάρχει. 

2 buscopan plus κ θα είσαι Μια χαρά,μίση ώρα Πριν. Εγώ θα έπαιρνα feldene Αλλά δεν είχα. Τι να σε κάνει τι ντεπον..Ναι απαγορευονται μη τυχόν κ γίνει σύλληψη Πριν Αλλά μετά Δεν απαγορεύονται. 

Να μην την φοβασαι ,στο λέω ειλικρινά. Εγώ πήγα πολύ φοβισμένη κ τι δν είπα Στον Ακτινολογο από αυτά που διάβασα κ αυτός γελούσε.κ να είσαι χαλαρή. Πονάς στην περίοδο σου; Εγώ πεθαίνω την πρώτη μέρα κ ομως σαλπιγγογραφια δεν κατάλαβα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

2 buscopan plus κ θα είσαι Μια χαρά,μίση ώρα Πριν. Εγώ θα έπαιρνα feldene Αλλά δεν είχα. Τι να σε κάνει τι ντεπον..Ναι απαγορευονται μη τυχόν κ γίνει σύλληψη Πριν Αλλά μετά Δεν απαγορεύονται. 

Να μην την φοβασαι ,στο λέω ειλικρινά. Εγώ πήγα πολύ φοβισμένη κ τι δν είπα Στον Ακτινολογο από αυτά που διάβασα κ αυτός γελούσε.κ να είσαι χαλαρή. Πονάς στην περίοδο σου; Εγώ πεθαίνω την πρώτη μέρα κ ομως σαλπιγγογραφια δεν κατάλαβα.

Ναι, πριν μονο

Πονάω συνήθως την πρωτη-δευτερη μέρα. Ανεκτα όμως. Μου είπε Ντεπον γιατί έχω αλεργεία στα πονσταν. Σκέφτομαι να πάρω μεσουλιντ που έχω ξαναπάρει. 

Πόση ώρα κραταει; Πολύ;

@alina80 μου πάντως ψαγμενος μου φάνηκε ο γιατρός! Κάνε τις εξετάσεις με το καλό και βλέπετε και κάνετε. Τη Σαλπιγγογραφια σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω και ρωτάω όσες έχουν κάνει να μου πουν εμπειρία.. οι περισσότερες λένε ότι το περίμεναν πολύ πιο επίφοβο, οπότε μη σε αγχωνει καθόλου. Άσε που μετά την εξέταση πολλές έπιασαν κατευθείαν!

@Smile89 γλυκουλα υπομονή! Το σπορακι σου σε ξεκουράζει τώρα για να είσαι έτοιμη για τρέξιμο όταν γεννηθεί!! ❤

• Χαχα 1

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

@alina80 μου πάντως ψαγμενος μου φάνηκε ο γιατρός! Κάνε τις εξετάσεις με το καλό και βλέπετε και κάνετε. Τη Σαλπιγγογραφια σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω και ρωτάω όσες έχουν κάνει να μου πουν εμπειρία.. οι περισσότερες λένε ότι το περίμεναν πολύ πιο επίφοβο, οπότε μη σε αγχωνει καθόλου. Άσε που μετά την εξέταση πολλές έπιασαν κατευθείαν!

@Smile89 γλυκουλα υπομονή! Το σπορακι σου σε ξεκουράζει τώρα για να είσαι έτοιμη για τρέξιμο όταν γεννηθεί!! ❤

Μου είπε και εκείνος ότι λειτουργεί και θεραπευτικά, ότι ανοίγει τις σάλπιγγες. Επίσης μου είπε "πρέπει να ξέρουμε" - δηλαδή πόνος ξε-πονος πρέπει να την κάνω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Μου είπε και εκείνος ότι λειτουργεί και θεραπευτικά, ότι ανοίγει τις σάλπιγγες. Επίσης μου είπε "πρέπει να ξέρουμε" - δηλαδή πόνος ξε-πονος πρέπει να την κάνω. 

Σωστα πρεπει να ξερει τι αντιμετωπιζεται για να το λυσει! Θα λυθουν κ σε σενα αποριες και θα εχεις καλυτερη ψυχολογια!

Προσφατα ειδα συνεντευξη γυναικολογου που ελεγε για προβληματα συλληψης και τονιζε οτι για συλληψη θελουμε να λειτουργησουν 3 πραγματα σπερμα σαλπιγγες ενδομητριο! Οποτε αυτα ειναι τα πρωτα που πρεπει να ελεγχονται και επειτα και τα υπολοιπα! Σε μας που τρεχουμε τα βαζουν ολα για εξεταση για να προλαβουμε!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Μάντη μου είναι 7,5 εκατοστά. Αυτός μου είπε ότι στη δεξιά ωοθήκη μου είναι ελάχιστος έως καθόλου ο φυσιολογικός ιστός. Θεωρεί απίθανο να κάνω ωορρηξια από εκεί. Του είπα ότι σε καποιους κύκλους τις μέρες εκείνες νιώθω πόνο δεξιά, και μου είπε ότι δεν έχει σημασία, δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι η ωορρηξία γίνεται από την πλευρά που νιώθουμε τα πονάκια. 

Τις βιταμίνες αυτές εσύ θα τις πάρεις; Τις βρήκα σε καλύτερη τιμή σε γερμανικό σάιτ (οι τρεις μήνες στην τιμή του ενός εδώ). 

Μακάρι κορίτσι. Προσπάθησε να περιμένεις τουλάχιστον δύο -τρεις μέρες μέχρι να ξανακάνεις. 

Ειναι μεγαλουτσικη.... Αυτο για τον ιστοτο ειδε απο υπέρηχο ;;;; σκεφτομαι να τις παρω αν και ακριβές. .. Τα εμπιστεύεσαι τα ξενα site.. Ειμαι άσχετη με αγορες απο ξενα site και τα φοβαμαι... Και αν ειναι μαϊμού οι βιταμίνες ;;;;;

1 hour ago, ada32 είπε:

Δεν ξερω καθολου αν καθαριζουν δεν εγραφε... Εμενα ο γιατρος μου ειπε ακομα δεν θελει να με βαλει σε εξετάσεις αν δεν φτιαξουμε το σπερμα... 

jgJqp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Vila είπε:

Λες ε? Μαλλον Χαχαχα Χαχαχα 

Μόλις μείναμε απο ίντερνετ και σταθερό.... αγνωστος ο λόγος.... παίρνει ο αντρας μου στην εξυπηρέτηση και έχει το κλασικό ηχογραφημένο:όλοι οι εκπρόσωποι μας συνομιλούν με πελατες. 

00:25 το βραδυ!!! Είναι να τραβας τα βυζια σου!!! 

• Χαχα 5

nlmNp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Ναι, πριν μονο

Πονάω συνήθως την πρωτη-δευτερη μέρα. Ανεκτα όμως. Μου είπε Ντεπον γιατί έχω αλεργεία στα πονσταν. Σκέφτομαι να πάρω μεσουλιντ που έχω ξαναπάρει. 

Πόση ώρα κραταει; Πολύ;

Αν ειναι ανοιχτες ουτε 10 λεπτα. Λένε για buscopan γτ χαλαρώνει τους μυς. Εγώ αυτά πηρα κ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε το υγρό που μπήκε.

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

Εσύ έχεις κάνει χειρουργειο οπότε μη ακούω χαζά ότι φοβασαι. Ενα υγρό σε βάζουν κ τελειώνει. Αυτές που γράφουν ότι πόνεσαν δεν είχαν πάρει παυσίπονο

πρίν από 52 λεπτά , Vila είπε:

Εγώ είμαι ζωντανό παράδειγμα ότι εμεινα!!

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Λες ε? Μαλλον Χαχαχα Χαχαχα 

Μόλις μείναμε απο ίντερνετ και σταθερό.... αγνωστος ο λόγος.... παίρνει ο αντρας μου στην εξυπηρέτηση και έχει το κλασικό ηχογραφημένο:όλοι οι εκπρόσωποι μας συνομιλούν με πελατες. 

00:25 το βραδυ!!! Είναι να τραβας τα βυζια σου!!! 

Ώρα για νάνι..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...