Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσι μου δεν πειράζει ,εφόσον είναι ελάχιστο  Δεν σε ενοχλεί.. Μην στενοχωριέσαι. Εγω πιστεύω Μόλις κλείσεις 3Μην ο θα είσαι μια χαρά.ξάπλα κ τηλεοραση τώρα.

Ω ναι παλι ΑΕΚ- ολυμπιακό βλέπω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

33 minutes ago, alina80 said:

Γεια σας κοριτσια μου. Τι ακούω; Θετικό τεστακι η @ellilaw ? 

Λοιπόν κορίτσια. Ο γιατρός μου είπε και δεν μου είπε. Δηλαδή μου έδωσε ένα κάρο εξετάσεις και μετά βλέπουμε. 

Οπωσδήποτε σαλπιγγογραφεια και Βιταμίνη B12, και D, αντισώματα για τοξόπλασμα και ερυθρά, κολπική καλλιέργεια, γενική αίματος, στίγμα, τεστ δρεπανώσεως και TPHA. Και ΑΜΗ (η οποία είναι η μόνη που δεν γράφεται, όπως και η σαλπιγγογραφεια). Όλα τα άλλα μου τα έγραψε. 

Μου είπε επίσης ότι η δεξιά μου ωοθήκη (που είναι η κύστη) είναι σαν να μην υπάρχει. Πιστεύει ότι ούτε καν ωορρηξία δεν κάνει. Δεν πιστεύει ότι έχω κάτι να κερδίσω από ένα χειρουργείο για την ενδομητρίωση. Και να γίνει θα επανέλθει. Προτιμότερο είναι να αφαιρεθεί ολόκληρη η ωοθήκη.

Ενδεχεται όμως να πρέπει να αφαιρεθεί το ινομοίωμα, γιατι σε περίπτωση σύλληψης κινδυνεύω από αποβολή ή πρόωρο τοκετό. Θα έχει όμως ξεκάθαρη εικόνα για αυτό μετά τη σαλπιγγογραφεια. 

Μου πρότεινε και κάποιες βιταμίνες για την ενδομητρίωση, τις Fertilovit FEndo (τις πιστεύει πολύ, έχουν γίνει λέει έρευνες ότι βοηθάνε). 

Μου είπε επίσης ότι κακώς δεν παίρνω φυλλικό (οι παραπάνω βιταμίνες έχουν μέσα και από αυτό). 

Τέλος είπε ότι η TSH πρεπει να είναι κάτω από 2 για σύλληψη. 

Αυτά. 

πολυ πολυ αχνο!! θα δειξει σε λιγες μερες!!!

πρίν από 35 λεπτά , alina80 είπε:

Λοιπόν κορίτσια. Ο γιατρός μου είπε και δεν μου είπε. Δηλαδή μου έδωσε ένα κάρο εξετάσεις και μετά βλέπουμε. 

Οπωσδήποτε σαλπιγγογραφεια και Βιταμίνη B12, και D, αντισώματα για τοξόπλασμα και ερυθρά, κολπική καλλιέργεια, γενική αίματος, στίγμα, τεστ δρεπανώσεως και TPHA. Και ΑΜΗ (η οποία είναι η μόνη που δεν γράφεται, όπως και η σαλπιγγογραφεια). Όλα τα άλλα μου τα έγραψε. 

Μου είπε επίσης ότι η δεξιά μου ωοθήκη (που είναι η κύστη) είναι σαν να μην υπάρχει. Πιστεύει ότι ούτε καν ωορρηξία δεν κάνει. Δεν πιστεύει ότι έχω κάτι να κερδίσω από ένα χειρουργείο για την ενδομητρίωση. Και να γίνει θα επανέλθει. Προτιμότερο είναι να αφαιρεθεί ολόκληρη η ωοθήκη.

Ενδεχεται όμως να πρέπει να αφαιρεθεί το ινομοίωμα, γιατι σε περίπτωση σύλληψης κινδυνεύω από αποβολή ή πρόωρο τοκετό. Θα έχει όμως ξεκάθαρη εικόνα για αυτό μετά τη σαλπιγγογραφεια. 

Μου πρότεινε και κάποιες βιταμίνες για την ενδομητρίωση, τις Fertilovit FEndo (τις πιστεύει πολύ, έχουν γίνει λέει έρευνες ότι βοηθάνε). 

Μου είπε επίσης ότι κακώς δεν παίρνω φυλλικό (οι παραπάνω βιταμίνες έχουν μέσα και από αυτό). 

Αυτά. 

Εσένα σε καλυψε σαν γιατρός? Πως σου φανηκε? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλε ναιιιι ολες τις εκανα

Δεν την εχω κανει τωρα τον μαρτιο που θα κανω κ γω την επισκεψη μ μαλλον θα την κανω! Απο σαλπιγγογραφιες και αμη και τετοια δεν εχω κανει τπτ γτ η γιατρος τοτε μ ειπε οτι αφου εμεινα εγκυος δεν απαιτουνται. Τι να πω εχω μπερδευτει με τους γιατρους

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγω μαστερσεφ ... Πως εισαι?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν την εχω κανει τωρα τον μαρτιο που θα κανω κ γω την επισκεψη μ μαλλον θα την κανω! Απο σαλπιγγογραφιες και αμη και τετοια δεν εχω κανει τπτ γτ η γιατρος τοτε μ ειπε οτι αφου εμεινα εγκυος δεν απαιτουνται. Τι να πω εχω μπερδευτει με τους γιατρους

Καλα, δεν έχω ξαναβγαλει 

nlmNp2.png

πρίν από 29 λεπτά , andrianni είπε:

Καλά έχεις κάνει τόσα κ φοβάσαι την σαλπιγγογραφία; 2 λεπτά είναι σαν τεστ παπ.εγώ δεν ειχα πληρώσει τίποτα γιατί την έκανα σε νοσοκομείο. Ρώτα ποιο την κάνει εκει.κ ΑΜΗ  εχω κάνει. Νομιζω κ εσυ ειχες κανει τοτε με τις ορμονικές. Λάθος θυμάμαι;

Όχι δεν είχα κάνει ΑΜΗ. Μόνο FSH. Και μάλιστα μου είπε ότι είναι ευαίσθητη εξέταση και καλό είναι να προτιμήσω να την κάνω πχ. στο Λητώ, και όχι σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό. 

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Θέλω σκορ ε;

πρίν από 13 λεπτά , MelinaFo είπε:

Οντος πολυ πιθανο να μη χρειάζεσαι αυτο που σου ειπε στέκει!! Αλλα αν θες παρε μια γνωμη ακομα!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Με το καλό!!!!Βλέπω έχουμε πολλές μαζί ραντεβού με γιατρούς!!!Σίγουρα θα βάλει tsh,fsh,lh,προλακτίνη,d3,ανδρογόνα Δ4,ίσως testo,,Ε2 οιστραδιόλη σημαντική,ινσουλίνη και προγεστερόνη εγώ την είχα κάνει μια βδομάδα μετά την ωορρηξία μου!!!Μου έχει και μια shbg kai mia dhea-s που δεν ξέρω τι είναι!!!Οι υπόλοιπες γίνονται 2 μέρα του κύκλου!!!Και συγγνώμη αν το λέω συνέχεια αλλά μην ξεχάσεις αν κάνεις προλακτίνη να έχεις ξυπνήσει 2 ώρες περίπου!!!Θα στα πει όλα και η γιατρός!!!!

@Nati85Νάτιιιι μου βρ΄ήκα τώρα πριν μείνω έγκυος μου είχα κάνει ινσουλίνη και δεν το ξέρα χαχαχχ!!!8 είχα!!!Καλήηηη??

Ναι πολύ καλή ειναι!είχα 9 τώρα και μου είπε η ενδοκρινολόγος είναι μια χαρά!

@alina80 πολύ καλός ο γιατρός!εμένα μου άρεσαν αυτά που σου είπε μου άρεσε η προσέγγιση του και πιστεύω έτσι πρέπει να προχωρήσεις.τωρα εσύ κάνεις ότι πιστεύεις καλύτερο βέβαια απλά σου λέω την γνώμη μου.

@Smile89 τι έγινε?είσαι καλα? Κορίτσια γύρισα από το γυμναστήριο και είμαι πτώμα δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες!έχω χάσει κάτι?

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Εσένα σε καλυψε σαν γιατρός? Πως σου φανηκε? 

Δεν ξέρω. Σιγουρα ασχολήθηκε μαζί μου και δεν ήθελε ούτε να με απογοητεύσει ούτε όμως να μου δώσει ελπίδες. Για αρχή θα κάνω ότι μου είπε και θα ξαναπάω ώστε να μου πει τι προτείνει. (Άσχετο μου φάνηκε και πολύ ακριβός). 

Χαμογελακι μου γλυκό, δεν σου Μίλησα σήμερα; Ντροπή μου! Δεν το κατάλαβα. Δεν θέλω να μου ανησυχείς για το αιματακι. Τα φαρμακακι, ξάπλα και λίγο υπομονή ακόμα. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα πηγαίνεις βόλτες στα βουνά. Και υπάρχει πάντα η πρόταση μου όταν βαριέσαι να σου στέλνω να μου κάνεις δουλίτσα (ένα λάπτοπ η ένα ταμπλέτα κι χρειάζεσαι μόνο ). 

πρίν από 33 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλε ναιιιι ολες τις εκανα

Κορίτσι, εγώ αυτό που κατάλαβα από τον σημερινό γιατρό είναι ότι εφόσον η σαλπιγγογραφεια σου ήταν καθαρή μην σε προβληματίζει η ενδομητρίωση. Αν δεν το έχεις κάνει τσεκαρε θυροειδή (αυτός ήταν απόλυτος, πρέπει να είναι κάτω από 2), βιταμίνη D και Β12. 

Δες και τις βιταμίνες που μου πρότεινε. Fertilovit FEndo. Μου είπε ότι έρευνες έδειξαν ότι βοηθάνε πολύ στην ενδομητρίωση. Έχουν και φυλλικό και ω3 και ένα σωρό άλλα. Είναι τσιμπημενες στην τιμή τους βέβαια, ωστόσο νομίζω δεν χάνεις τίποτα. 

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 πολύ καλός ο γιατρός!εμένα μου άρεσαν αυτά που σου είπε μου άρεσε η προσέγγιση του και πιστεύω έτσι πρέπει να προχωρήσεις.τωρα εσύ κάνεις ότι πιστεύεις καλύτερο βέβαια απλά σου λέω την γνώμη μου.

@Smile89 τι έγινε?είσαι καλα? Κορίτσια γύρισα από το γυμναστήριο και είμαι πτώμα δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες!έχω χάσει κάτι?

Νάτι μου σε ευχαριστώ. Θα προχωρήσω. Θα κάνω δηλαδή όλες τις εξετάσεις που μου είπε, τουλάχιστον να δω τι μου προτείνει. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 hour ago, alina80 είπε:

Αυτά. 

Αλινακι αυτες ειναι η βιταμινες που σας ελεγα προχθες! 

Ποσα εκατοστά ειναι η κύστη σου;;; εμενα εχει πιασει ολη την ωοθήκη και λογικα οτι δεν κανω απο εκει ωορρηξιες.. Αλλα μου ειπε οτι θα το παλεψουμε με τα χαπια...

Σαλπιγγογραφεια προσφατα διαβασα οτι γίνεται και με αλλη μεθοδο εντελως ανώδυνα με ενα ειδικό τζελ... Και εχει 150 ευρο...

jgJqp3.png

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

Όχι δεν είχα κάνει ΑΜΗ. Μόνο FSH. Και μάλιστα μου είπε ότι είναι ευαίσθητη εξέταση και καλό είναι να προτιμήσω να την κάνω πχ. στο Λητώ, και όχι σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό. 

Θέλω σκορ ε;

Νικήσαμε 2-1 η ΑΕΚ δηλαδή 

πρίν από 36 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα ειμαι κορίτσι μου εσυ? Απλα Εβγαλα λιγο αιματακι. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Αλινακι αυτες ειναι η βιταμινες που σας ελεγα προχθες! 

Ποσα εκατοστά ειναι η κύστη σου;;; εμενα εχει πιασει ολη την ωοθήκη και λογικα οτι δεν κανω απο εκει ωορρηξιες.. Αλλα μου ειπε οτι θα το παλεψουμε με τα χαπια...

Σαλπιγγογραφεια προσφατα διαβασα οτι γίνεται και με αλλη μεθοδο εντελως ανώδυνα με ενα ειδικό τζελ... Και εχει 150 ευρο...

Μάντη μου είναι 7,5 εκατοστά. Αυτός μου είπε ότι στη δεξιά ωοθήκη μου είναι ελάχιστος έως καθόλου ο φυσιολογικός ιστός. Θεωρεί απίθανο να κάνω ωορρηξια από εκεί. Του είπα ότι σε καποιους κύκλους τις μέρες εκείνες νιώθω πόνο δεξιά, και μου είπε ότι δεν έχει σημασία, δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι η ωορρηξία γίνεται από την πλευρά που νιώθουμε τα πονάκια. 

Τις βιταμίνες αυτές εσύ θα τις πάρεις; Τις βρήκα σε καλύτερη τιμή σε γερμανικό σάιτ (οι τρεις μήνες στην τιμή του ενός εδώ). 

πρίν από 59 λεπτά , ellilaw είπε:

πολυ πολυ αχνο!! θα δειξει σε λιγες μερες!!!

Μακάρι κορίτσι. Προσπάθησε να περιμένεις τουλάχιστον δύο -τρεις μέρες μέχρι να ξανακάνεις. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...