Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εγώ εδώ κ 5 βδομαδες δεν κανω τίποτα. 

Υπομονη κουκλιτσα μου..ολα θα πανε καλα...και η αδερφοτεχνη μου ειχε προβληματακια με αιμορραγιες ολο το πρωτο τριμηνο αλλα ο γιοκκαρος της τωρα ειναι 1 χρονου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω δεν μαγειρεψα εχει γενεθλια το μωρουλι και θελει να ρο ριξουμε εξω...εγω παντως του εχω παρει μια μικρη τουρτιτσα να τ κανω εκλπληξη

Ναι πολυ καλη ηταν ...πλακα κανεις?

Να το χαίρεσαι το αγόρι! Να περάσετε καλά και ρομαντικά!!! και το μωράκι που επιθυμείτε να έρθει πολύ σύντομα!

Γεια σας κοριτσια μου. Τι ακούω; Θετικό τεστακι η @ellilaw ? 

Λοιπόν κορίτσια. Ο γιατρός μου είπε και δεν μου είπε. Δηλαδή μου έδωσε ένα κάρο εξετάσεις και μετά βλέπουμε. 

Οπωσδήποτε σαλπιγγογραφεια και Βιταμίνη B12, και D, αντισώματα για τοξόπλασμα και ερυθρά, κολπική καλλιέργεια, γενική αίματος, στίγμα, τεστ δρεπανώσεως και TPHA. Και ΑΜΗ (η οποία είναι η μόνη που δεν γράφεται, όπως και η σαλπιγγογραφεια). Όλα τα άλλα μου τα έγραψε. 

Μου είπε επίσης ότι η δεξιά μου ωοθήκη (που είναι η κύστη) είναι σαν να μην υπάρχει. Πιστεύει ότι ούτε καν ωορρηξία δεν κάνει. Δεν πιστεύει ότι έχω κάτι να κερδίσω από ένα χειρουργείο για την ενδομητρίωση. Και να γίνει θα επανέλθει. Προτιμότερο είναι να αφαιρεθεί ολόκληρη η ωοθήκη.

Ενδεχεται όμως να πρέπει να αφαιρεθεί το ινομοίωμα, γιατι σε περίπτωση σύλληψης κινδυνεύω από αποβολή ή πρόωρο τοκετό. Θα έχει όμως ξεκάθαρη εικόνα για αυτό μετά τη σαλπιγγογραφεια. 

Μου πρότεινε και κάποιες βιταμίνες για την ενδομητρίωση, τις Fertilovit FEndo (τις πιστεύει πολύ, έχουν γίνει λέει έρευνες ότι βοηθάνε). 

Μου είπε επίσης ότι κακώς δεν παίρνω φυλλικό (οι παραπάνω βιταμίνες έχουν μέσα και από αυτό). 

Τέλος είπε ότι η TSH πρεπει να είναι κάτω από 2 για σύλληψη. 

Αυτά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , MelinaFo είπε:

Α πας αποφασισμενη! Εγω το βαριεμαι το γυμναστηριο αλλα κοντα στο σπιτι εχουμε δημοτικο σταδιο με στηβο και κανω γρηγορο περπατημα σφιγγει ποπουδακια μπουτακια ειναι αεροβια βαζω κ μουσικουλα!

@Smile89 τα γεμιστα μυριζουν καλοκαιρακι!

Χαχαχα τα πεθημυσα όμως... 

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αμε ααα μια χαρα και εγω περπαταω αλλα εχει ο αδερφός μου ενα στούντιο και παω μπας και.με στρωσει χαχαχα!!! Τα γεμιστά μυρίζουν καλοκαιρι αλλα η @Smile89 μου κανει οτι εκανα εγω με τη σοκολατοπιτα εχθές χαχαχα

Θα ήθελα να ανταλλαξουμε παντως 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Λοιπόν κορίτσια. Ο γιατρός μου είπε και δεν μου είπε. Δηλαδή μου έδωσε ένα κάρο εξετάσεις και μετά βλέπουμε. 

Οπωσδήποτε σαλπιγγογραφεια και Βιταμίνη B12, και D, αντισώματα για τοξόπλασμα και ερυθρά, κολπική καλλιέργεια, γενική αίματος, στίγμα, τεστ δρεπανώσεως και TPHA. Και ΑΜΗ (η οποία είναι η μόνη που δεν γράφεται, όπως και η σαλπιγγογραφεια). Όλα τα άλλα μου τα έγραψε. 

Μου είπε επίσης ότι η δεξιά μου ωοθήκη (που είναι η κύστη) είναι σαν να μην υπάρχει. Πιστεύει ότι ούτε καν ωορρηξία δεν κάνει. Δεν πιστεύει ότι έχω κάτι να κερδίσω από ένα χειρουργείο για την ενδομητρίωση. Και να γίνει θα επανέλθει. Προτιμότερο είναι να αφαιρεθεί ολόκληρη η ωοθήκη.

Ενδεχεται όμως να πρέπει να αφαιρεθεί το ινομοίωμα, γιατι σε περίπτωση σύλληψης κινδυνεύω από αποβολή ή πρόωρο τοκετό. Θα έχει όμως ξεκάθαρη εικόνα για αυτό μετά τη σαλπιγγογραφεια. 

Μου πρότεινε και κάποιες βιταμίνες για την ενδομητρίωση, τις Fertilovit FEndo (τις πιστεύει πολύ, έχουν γίνει λέει έρευνες ότι βοηθάνε). 

Μου είπε επίσης ότι κακώς δεν παίρνω φυλλικό (οι παραπάνω βιταμίνες έχουν μέσα και από αυτό). 

Αυτά. 

Αλινακι ωραία τα είπε.... εσυ πως τα βλέπεις όλα αυτά; Τι θα κανείς με εξετάσεις;

Ίσως όντως δε κανείς ωορρηξία από δεξιά κ για αυτό δεν το έχεις πετύχει ακόμα το σπίτι. Ξέρω περίπτωση που μόλις αφαιρέθηκε η ελαττωματική ωοθηκη έκανε 9 στις 10 ωορρηξία απ την καλή της μεριά, ενώ όσο την είχε έκανε συχνά απ την ωοθηκη με το θέμα. 

πρίν από 13 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Υπομονη κουκλιτσα μου..ολα θα πανε καλα...και η αδερφοτεχνη μου ειχε προβληματακια με αιμορραγιες ολο το πρωτο τριμηνο αλλα ο γιοκκαρος της τωρα ειναι 1 χρονου..

Να σαι καλα αγαπη!! 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Αυτά. 

Μάλιστα. Σου έβγαλε εμπιστοσύνη η σε μπέρδεψε; Κάνε τις εξετάσεις για αρχή  και βλέπεις...

Κορίτσια για πείτε; θετικό τεστάκι; κ νωρίς νωρίς; θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα!

Τελικά @alina80σε εβαλε να τα κοιτάξεις όλα κ σου έδωσε άλλη λύση; τι σκεφτεσαι να κάνεις;  είδες διαφορά όμως γιατρός με γιατρό;

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Να σαι καλα αγαπη!! 

Κορίτσι μου δεν πειράζει ,εφόσον είναι ελάχιστο  Δεν σε ενοχλεί.. Μην στενοχωριέσαι. Εγω πιστεύω Μόλις κλείσεις 3Μην ο θα είσαι μια χαρά.ξάπλα κ τηλεοραση τώρα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Αλινακι ωραία τα είπε.... εσυ πως τα βλέπεις όλα αυτά; Τι θα κανείς με εξετάσεις;

Ίσως όντως δε κανείς ωορρηξία από δεξιά κ για αυτό δεν το έχεις πετύχει ακόμα το σπίτι. Ξέρω περίπτωση που μόλις αφαιρέθηκε η ελαττωματική ωοθηκη έκανε 9 στις 10 ωορρηξία απ την καλή της μεριά, ενώ όσο την είχε έκανε συχνά απ την ωοθηκη με το θέμα. 

Νόνη μου είπε ότι θεωρεί απίθανο από δεξιά να κάνω ωορρηξια. Υπερηχογραφικά η αριστερή ωοθήκη φαινεται ΟΚ, αν και θέλει να τη δει και πριν την ωορρηξια

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Μάλιστα. Σου έβγαλε εμπιστοσύνη η σε μπέρδεψε; Κάνε τις εξετάσεις για αρχή  και βλέπεις...

Δεν με μπέρδεψε. Μου είπε ότι είναι πολλά τα μέτωπα, αλλά βήμα βήμα. Πρώτα οι εξετάσεις και μετά βλέπουμε.

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια για πείτε; θετικό τεστάκι; κ νωρίς νωρίς; θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα!

Τελικά @alina80σε εβαλε να τα κοιτάξεις όλα κ σου έδωσε άλλη λύση; τι σκεφτεσαι να κάνεις;  είδες διαφορά όμως γιατρός με γιατρό;

Δεν μου έδωσε λύση. Ανάλογα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου είπε. 

Μου είπε όμως ότι αν πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά το ινομοίωμα (η και όλη η ωοθήκη) θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες να ηρεμήσει η μήτρα μου. Και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Οπότε άμεσα πρέπει να δριμολογησω τις εξετάσεις (η σαλπιγγογραφεια υποχρεωτικά μετά την επόμενη περίοδο). 

Κορίτσια πόσο κοστίζει η σαλπιγγογραφεια; ΑΜΗ έχει κάνει καμία; 

Τη φοβάμαι πολύ τη σαλπιγγογραφεια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Νόνη μου είπε ότι θεωρεί απίθανο από δεξιά να κάνω ωορρηξια. Υπερηχογραφικά η αριστερή ωοθήκη φαινεται ΟΚ, αν και θέλει να τη δει και πριν την ωορρηξια

Δεν με μπέρδεψε. Μου είπε ότι είναι πολλά τα μέτωπα, αλλά βήμα βήμα. Πρώτα οι εξετάσεις και μετά βλέπουμε.

Μου είπε όμως ότι αν πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά το ινομοίωμα (η και όλη η ωοθήκη) θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες να ηρεμήσει η μήτρα μου. Και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Οπότε άμεσα πρέπει να δριμολογησω τις εξετάσεις (η σαλπιγγογραφεια υποχρεωτικά μετά την επόμενη περίοδο). 

Καλά έχεις κάνει τόσα κ φοβάσαι την σαλπιγγογραφία; 2 λεπτά είναι σαν τεστ παπ.εγώ δεν ειχα πληρώσει τίποτα γιατί την έκανα σε νοσοκομείο. Ρώτα ποιο την κάνει εκει.κ ΑΜΗ  εχω κάνει. Νομιζω κ εσυ ειχες κανει τοτε με τις ορμονικές. Λάθος θυμάμαι;

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κανε με το καλο τις εξετασεις σου για να εχει και ο γιατρος κ εσυ μια ξεκαθαρη κλινικη εικονα! Οσο για την μια ωοθηκη δεν εχει καμια σημασια δυο φιλες που τα συζηταμε και εχουν παιδια ειχαν χαλια αποτελεσματα απο σαλπιγγογραφια (κλειστες σαλπιγγες) και μια χαρα ειχαν εγκυμοσυνες! Και γω καθε μηνα απο τοτε που τα παρατηρω μονο δεξια ποναω! Αυτην την ΑΜΗ μαλλον θα την κανω κ γω ...

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Αααα πουλακι μου!!!! Θυμασαι τι μου έλεγες δεν ειναι τιποτα η σαλπιγγογραφια γιατι τη φοβασαι??? Η σαλπιγγογραφια στο Ιασώ ειχε 190€ και η αμη αν θυμαμαι καλα κανα 20/30€ εκει

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αααα πουλακι μου!!!! Θυμασαι τι μου έλεγες δεν ειναι τιποτα η σαλπιγγογραφια γιατι τη φοβασαι??? Η σαλπιγγογραφια στο Ιασώ ειχε 190€ και η αμη αν θυμαμαι καλα κανα 20/30€ εκει

Εχεις κανει ΑΜΗ?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...