Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχα αμαννν!!!  Ε πάλι καλα κατι ειναι και το πρωινο!! Και εγω λεω να ξεκινήσω προς το τελος του μηνα θα παω γυμναστήριο να χασω κανα κιλακι!! Τουλάχιστον εβαλα στόχους!!!

Δεν ειναι κακο! Βοηθα γενικα η ηπια γυμναστικη σε πολλους τομεις! Καλη αρχη!

@marillia ειναι η μερα σημερα!!! Μακαρονακια για ολους!

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, ellilaw είπε:

κοριτσια μου σας χεραιτω!!!! @ada32 μπραβο μπραβο!!!!!!:) εκανα σημερα εγω ενα τεστακι! θελω να το δειτε και να μου πειτε τι βλπετε

θα το βαλω στο προφιλ μου

Ευχαριστώ!!Για βάλτο ,λες να είμαστε μαζί;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εγώ τα ευχαριστήθηκα τα γεμιστα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Αχαχαχχα!!!! Ευχαριστώ δεν τη λες και πολυ υπια!!! Εχει να κανει με βαρυ αλλα ασοψεται αμα ειναι να γινω κορμαρα χαχαχαχα!!

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

Να μαι ειλικρινής ούτε εγώ!!!Επειδή είμαι και μελαχροινή δεν φοβάμαι το έγκαυμα!!!Κακώς βέβαια!!!Ουτε γυαλιά ηλιού!!!!Γιατί είχα δει σε μια εκπομπή ότι την D την απορροφούμε από τα μάτια και φταίνε και τα γυαλιά!!!Αλλά μπορεί να είναι και μούφες τι να πώ!!!Επίσης λένε την απορροφάμε αν είμαστε με ανοιχτες παλάμες στον ήλιο!!!

κ εγώ αμελώ το αντηλιακό ειδικά τον χειμώνα! Ισχύει αυτό που λες! πρέπει 10 λεπτά στον ήλιο για να "βλέπει" το πρόσωπό μας (χωρίς αντηλιακό) και το επάνω μέρος του χεριού. δηλ. πιο πάνω από τα νύχια εννοώ στον καρπό. Και όντως για λίγο χωρίς γυαλία γιατί πρέπει να βλέπει και τα βλέφαρά μας! Πάντως ένας ομοιοπαθητικός είχε πει σε γνωστό μου, που είχε πολύ χαμηλή d ότι καλοκαίρι και στην Ελλάδα δεν σου δίνω συμπλήρωμα. κάνε μισή ώρα ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό αλλά μετά τις 4.. Άρα @Vila να κάθεσαι 10 λεπτάκια στο μπαλκόνι εστω. Κάτι θα κάνει! Και καλά κάνεις που θα το δεις με υπέρηχο. Να μη βαδίζεις στα τυφλά!

Καλησπέρα σε όλες! Έχω να πω ότι και από υπολογιστή δε μου βγάζει τα τικεράκια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ τα ευχαριστήθηκα τα γεμιστα. 

Εγω δεν μαγειρεψα εχει γενεθλια το μωρουλι και θελει να ρο ριξουμε εξω...εγω παντως του εχω παρει μια μικρη τουρτιτσα να τ κανω εκλπληξη

πρίν από 4 λεπτά , ellilaw είπε:

νομιζω ηταν καλη η προσπαθεια αυτο τον μηνα!

Ναι πολυ καλη ηταν ...πλακα κανεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αχαχαχχα!!!! Ευχαριστώ δεν τη λες και πολυ υπια!!! Εχει να κανει με βαρυ αλλα ασοψεται αμα ειναι να γινω κορμαρα χαχαχαχα!!

Α πας αποφασισμενη! Εγω το βαριεμαι το γυμναστηριο αλλα κοντα στο σπιτι εχουμε δημοτικο σταδιο με στηβο και κανω γρηγορο περπατημα σφιγγει ποπουδακια μπουτακια ειναι αεροβια βαζω κ μουσικουλα!

@Smile89 τα γεμιστα μυριζουν καλοκαιρακι!

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Α πας αποφασισμενη! Εγω το βαριεμαι το γυμναστηριο αλλα κοντα στο σπιτι εχουμε δημοτικο σταδιο με στηβο και κανω γρηγορο περπατημα σφιγγει ποπουδακια μπουτακια ειναι αεροβια βαζω κ μουσικουλα!

@Smile89 τα γεμιστα μυριζουν καλοκαιρακι!

Αμε ααα μια χαρα και εγω περπαταω αλλα εχει ο αδερφός μου ενα στούντιο και παω μπας και.με στρωσει χαχαχα!!! Τα γεμιστά μυρίζουν καλοκαιρι αλλα η @Smile89 μου κανει οτι εκανα εγω με τη σοκολατοπιτα εχθές χαχαχα

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Αμε ααα μια χαρα και εγω περπαταω αλλα εχει ο αδερφός μου ενα στούντιο και παω μπας και.με στρωσει χαχαχα!!! Τα γεμιστά μυρίζουν καλοκαιρι αλλα η @Smile89 μου κανει οτι εκανα εγω με τη σοκολατοπιτα εχθές χαχαχα

Αχ και γω χθες βραδυ που βγηκαμε για φαγητο εφαγα τρελες! Κατι γκουρμεδιες κ στο τελος πηραμε γλυκακια! Υπεροχο τσιζκεικ κ φονταν σοκολατας με παγωτο! Εφαγα απο ολα!

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αχ και γω χθες βραδυ που βγηκαμε για φαγητο εφαγα τρελες! Κατι γκουρμεδιες κ στο τελος πηραμε γλυκακια! Υπεροχο τσιζκεικ κ φονταν σοκολατας με παγωτο! Εφαγα απο ολα!

Σα δε ντρέπεσαι και εσυ χαχαχα!!!

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εγω δεν εχω μετρησει ποτε την βιταμινη μου d αλλα οποτε εχει ηλιο καθομαι γτ ειμαι κρυουλιαρα κ μ αρεσει να με καιει ο ηλιος

Μωρέ κι εγώ τρελαίνομαι για ήλιο! Και ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι κάνω και το χρωματακι μου το παίρνω γι αυτό μου φάνηκε πολύ περίεργο να είναι τόσο χαμηλή η τιμή..

Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου! 

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ο γυναικολογος ή ο ενδοκρινολογος δεν σου την εγραψε; 

Εμενα ηταν απο τις πρωτες εξετάσεις που μου εδωσε ο ενδοκρινολογος! 

Τον Ιούλιο πήγα σε ενδοκρινολόγο του είπα να γράψει ότι χρειάζεται γιατί προσπαθώ για μωρό και δε μου την έγραψε. Τώρα πήγα σε καινούργιο γυναικολόγο του ζήτησα εξετάσεις και ούτε αυτός μου την έγραψε. Μου ήρθε φλασια την ώρα που μου πήραν αίμα και τη ζήτησα. Το χειρότερο απ' όλα το βλέπει ο γυναικολόγος και μου λέει.. είναι χαμηλή.. να πας σε παθολόγο να σου πει τι θα πάρεις! 

@alina80 περιμένουμε νέα! Μακάρι αυτός ο γιατρός να είναι αυτός που θα σου δώσει την καλύτερη λύση!

@ellilaw εύχομαι να είσαι!!!!!

• Μπερδεμένη/-ος 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...