Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 minute ago, kido said:

Εγκυμοσύνη μυρίζομαι! Για να τη δω κι εγώ!  Τι τεστ εκανες? Έχεις συμπτώματα? 

first step .. αυτα εχουμε κυπρο...σημερα εχω πονακια κατω αριστερα.. λιγο πρησμενο στηθος και αρκετες εμφανες φλεβες στο στηθος .. αυτα!!!! αγχωθηκα κοριτσια .. να το θεωρησω θετικο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ellilaw είπε:

first step .. αυτα εχουμε κυπρο...σημερα εχω πονακια κατω αριστερα.. λιγο πρησμενο στηθος και αρκετες εμφανες φλεβες στο στηθος .. αυτα!!!! αγχωθηκα κοριτσια .. να το θεωρησω θετικο;

Μην θεωρήσεις τίποτα θα τρελαθεις. Κανε το ξανα Δευτέρα όπως είπαμε 

nlmNp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Σταγόνες ελαφριες κ λίγες. Αλλα απο το καθόλου που δεν ειχα. 

Μήπως σαν σήμερα περίμενες περίοδο; Κάποιες εγκυουλες λένε ότι έχουν λίγο αίμα για αρκετό καιρό στην υποτιθέμενη πρώτη μέρα περιόδου

Αλλά συμπτώματα έχεις;Εγώ αισθάνομαι τραβηγματακια καλά για το στήθος δεν το συζητώ όλο και χειροτερεύει

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Μήπως σαν σήμερα περίμενες περίοδο; Κάποιες εγκυουλες λένε ότι έχουν λίγο αίμα για αρκετό καιρό στην υποτιθέμενη πρώτη μέρα περιόδου

Αλλά συμπτώματα έχεις;Εγώ αισθάνομαι τραβηγματακια καλά για το στήθος δεν το συζητώ όλο και χειροτερεύει

Οχι έχουν περασει η μέρες τις περιοδου. Το στήθος μονο στο αγγιγμα ποτε πολύ ποτε λιγο. Πολλα υγρα και συχνοουρια. Τις τελευταίες 3 μέρες έχω και πονοκεφαλους και λίγες ανακατοσουρες το ορωι. Ααα μόνιμα Εχω νεύρα Γενικα έχω τσιμπηματακια σπανια και κοιλια και πλέυρα και χαμηλα. Το πιο σπαστικο ειναι τα υγρα λες και Εχψ Μπούκωμα απο κατω. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , ellilaw είπε:

Οι φλέβες καλό σημαδι! Εγώ θα έκανα ένα ακόμα σε 2-3 μέρες αν είσαι θα φανεί πιο ξεκαθαρα! Είχες επαφές στις γονιμες μέρες σου? Σου εύχομαι να τα εχεις καταφέρει! Ξαναγράψε ε? 

Just now, MelinaFo είπε:

Εκει εκει! Τι θα φτιαξεις τελικα αυριο??? 

αχαχαχα δεν ξερω γιατι αργησα σημερα να σχολασω και εκανα μια καρμποναρα στα πολυ μπαμ και αυριο δε λεει παλι μακαρονια! ααχχα εσυ?

Just now, Ungry girl είπε:

αχαχαχα δεν ξερω γιατι αργησα σημερα να σχολασω και εκανα μια καρμποναρα στα πολυ μπαμ και αυριο δε λεει παλι μακαρονια! ααχχα εσυ?

Ελα ρε και γω ελεγα θα κανω κανα αυγο με σαλατα γτ ειμαι μονη αλλα τελικα εφαγα μακαρονια με μανιταρακι και αυριο κρεατακι να τιμησουμε κ την μερα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα ρε και γω ελεγα θα κανω κανα αυγο με σαλατα γτ ειμαι μονη αλλα τελικα εφαγα μακαρονια με μανιταρακι και αυριο κρεατακι να τιμησουμε κ την μερα!

γιατι καλε σε διαιτα εισαι? ο αντρουλης σου που ειναι?

8 minutes ago, kido said:

Οι φλέβες καλό σημαδι! Εγώ θα έκανα ένα ακόμα σε 2-3 μέρες αν είσαι θα φανεί πιο ξεκαθαρα! Είχες επαφές στις γονιμες μέρες σου? Σου εύχομαι να τα εχεις καταφέρει! Ξαναγράψε ε? 

ναι ειχα απαφες την 8ην,11ην,24ην,15ην,17ην,21ην και 23ην:oops:

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

γιατι καλε σε διαιτα εισαι? ο αντρουλης σου που ειναι?

Δεν το λες διαιτα αλλα προσπαθεια για διαιτα! Ο αντρουλης μ δουλευει απο την μια μεχρι την μια το βραδυ! Και αυριο χειροτερα οποτε τρωμε μονο πρωινο μαζι!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Δεν το λες διαιτα αλλα προσπαθεια για διαιτα! Ο αντρουλης μ δουλευει απο την μια μεχρι την μια το βραδυ! Και αυριο χειροτερα οποτε τρωμε μονο πρωινο μαζι!

Χαχα αμαννν!!!  Ε πάλι καλα κατι ειναι και το πρωινο!! Και εγω λεω να ξεκινήσω προς το τελος του μηνα θα παω γυμναστήριο να χασω κανα κιλακι!! Τουλάχιστον εβαλα στόχους!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...