Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 31 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω λίγο αίμα σήμερα τι να κάνω; :-(

Καλημέρα αγάπη μου!Και εγώ με αίμα ξύπνησα. δες πως θα παει η ροή.εμένα είναι περίοδος φυσικά. Παιδιά νομίζω ότι όταν προσπαθούμε για παιδί ή περίοδος κ Ο κύκλος γελάνε μαζί μας.κάνουν ότι να'ναι. Τελικά πιστεύω ότι όλα από το άγχος γίνονται όντως. να το ρίξουμε έξω όπως λέει κ η μάνα μου.εννοώντας....ζήσε την κάθε μέρα και γραψτα όλα στο μ.......... Σου. εεεε μα πια.

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

δυστυχως δεν το ειδα με τεστ. μου το ειπε η γιατρος στον υπερηχο.δεν ξερω πως το καταλαβαινουν.μου ειπε οτι η ωοθηκη απελευθερωσε ωαριο αρα να περιμενω περιοδο σε δεκα μερες η και παραπανω εφοσον ειχα αρνητικη χοριακη .κ μετα απο δυο μερες τσουπ.αλλα ειχε διαφορα στο χρωμα στη ποσοτητα και στη διαρκεια. και σταματησε τελειως.σαν να εχω καθαρισει.

το αιμα μου ηρθε ακριβως 15 μερες μετα την ελευθερη επαφη.που ηταν στην 20 προς 21 μερα κυκλου.και βαση του αιματος αν δλδ ηταν περιοδος ο κυκλος ηταν 35 μερες

το ιδιο ακριβως ομως εγινε τωρα με εμενα. μολις ειδα αιμα.αρα 35 μερες κυκλος. τι αλλο θα δω σαυτη τη ζωη. τουλαχιστον να μας έρθει να ξεπριστουμε και να ηρεμήσουμε.τα νεύρα μου χόρευαν μέχρι χθες χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου...... ελπίζω να είστε όλες καλά.... και τα καλύτερα έρχονται....

Μου λείψατε και ίσα που πρόλαβα και μπήκα και διάβασα λίγο τα νέα σας....... Λόγω όμως επαγγέλματος αυτή την περίοδο γίνεται λίγο χαμός και δεν προλαβαίνω..... Ελπίζω από εβδομάδα να χαλαρώσουμε λίγο.....:-(

@Papaki@ γεια σου γλυκιά μου..... τι εννοείς όταν λες λίγο αίμα...... θες να το προσδιορίσεις;;;;;;;

@λουπιτα έτσι όπως τα διάβασα έκοβα το κεφάλι μου ότι είσαι έγκυος καλέ!!!!!!!! Πάμε τώρα για τον άλλο μήνα με πολλές τρελίτσες!!!!!!!!!:wink:

8JPrp3.png

πρίν από 9 λεπτά , giota@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...... ελπίζω να είστε όλες καλά.... και τα καλύτερα έρχονται....

Μου λείψατε και ίσα που πρόλαβα και μπήκα και διάβασα λίγο τα νέα σας....... Λόγω όμως επαγγέλματος αυτή την περίοδο γίνεται λίγο χαμός και δεν προλαβαίνω..... Ελπίζω από εβδομάδα να χαλαρώσουμε λίγο.....:-(

@Papaki@ γεια σου γλυκιά μου..... τι εννοείς όταν λες λίγο αίμα...... θες να το προσδιορίσεις;;;;;;;

@λουπιτα έτσι όπως τα διάβασα έκοβα το κεφάλι μου ότι είσαι έγκυος καλέ!!!!!!!! Πάμε τώρα για τον άλλο μήνα με πολλές τρελίτσες!!!!!!!!!:wink:

Κορίτσια από ότι ξέρω από τον γιατρό όσο παίρνω τα φάρμακα, προγεστερονη και οιστραδιολη δεν πρόκειται να αδιαθετησω άρα το αίμα κάτι άλλο είναι,

ειδα στο σκούπισμα λίγο ροζέ στις 5 το πρωί και στις 8:30 είδα ξανά συν σκούρο με βλέννα μαζί, πήρα στο κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν να κάνω την χοριακη,

πηγα την έκανα και τώρα ξάπλα περιμένω για να πάω στις 2:30

2rxqp3.png

@Papaki@ καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο το γιατρό....... και εγώ αυτό θα σου πρότεινα γιατί η δική του γνώμη μετράει.......:wink:

Ωστόσο ίσως αυτό το αίμα να μην είναι κάτι κακό και να σχετίζεται με την εμφύτευση....... σου το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτό..........:-)

Θα περιμένουμε να μας πεις μόλις πάρεις τα αποτελέσματα.......... εύχομαι μια πολύ καλή χοριακή!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια από ότι ξέρω από τον γιατρό όσο παίρνω τα φάρμακα, προγεστερονη και οιστραδιολη δεν πρόκειται να αδιαθετησω άρα το αίμα κάτι άλλο είναι,

ειδα στο σκούπισμα λίγο ροζέ στις 5 το πρωί και στις 8:30 είδα ξανά συν σκούρο με βλέννα μαζί, πήρα στο κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν να κάνω την χοριακη,

πηγα την έκανα και τώρα ξάπλα περιμένω για να πάω στις 2:30

περιμένουμε λοιπόν.πίστεψε με εχω την αγωνία σου.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, giota@ είπε:

Εγώ το έκοψα το κεφάλι μου γι τα.χαχαχα και τώρα εκεί να ακέφαλη χαχαχαχ. λοιπόν εχω νέα να σας πω!!!!! Μπορεί να ενδιαφέρει όσες κάνουν τεστ !ΛΟΙΠΌΝ.  μπήκα σε ένα αμερικανικό site.Και διάβασα για τα τεστ εγκυμοσυνης γενικότερα συμβουλές πως λειτουργούν κτλ. διάβασα λοιπόν ότι τα τεστ εγκυμοσυνης που έχουν μπλε γραμμή έχουν 80% πιθανότητα να βγάλουν γραμμή άχνη ενώ δεν είσαι εγκυος.Ο λόγος είναι ότι το μπλε στυλο που τα μαρκαρουν για να χρωματιστει με τα ουρα περιεχει μια ουσια που μπορει να εμφανιστει κ με ουρα χωρις χοριακη.πολυ πολυ αχνο μπλε μπορει να κανει την εμφανιση του και να παρετε ψευδως θετικο αποτελεσμα.σε αντιθεση με την ροζ γραμμη που δεν υπαρχει αυτη η πιθανοτητα.οποτε κοριτσια τεστ μονο με ροζ γραμμουλες!!!!

• Μου αρέσει 1

@Papaki@ υπομονή...... και πολύ θετική ενέργεια και σκέψη........είμαστε μαζί σου......όλα να πάνε καλά.......:wub:

Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι.......:wub:

@λουπιτα άντε..... κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς....... χα χα χα ακέφαλη ε;;;;;;;:)

Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχει ροζ γραμμή είναι το predictor αλλά λένε ότι δεν ανιχνεύει σωστά........η αλήθεια είναι πως έχω καιρό πολύυυυυυυυυ να κάνω τεστ........... η χαζοβιόλα η δικιά μου είναι του τυπικού..........και μια φορά που είχα 5 ημέρες καθυστέρηση ήμουν της υπομονής........ τρομάρα να μου έρθει και ενώ θα πήγαινα κατευθείαν για χοριακή την επόμενη ήρθε.....:mad:

8JPrp3.png

πρίν από 5 λεπτά , giota@ είπε:

@Papaki@ υπομονή...... και πολύ θετική ενέργεια και σκέψη........είμαστε μαζί σου......όλα να πάνε καλά.......:wub:

Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι.......:wub:

@λουπιτα άντε..... κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς....... χα χα χα ακέφαλη ε;;;;;;;:)

Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχει ροζ γραμμή είναι το predictor αλλά λένε ότι δεν ανιχνεύει σωστά........η αλήθεια είναι πως έχω καιρό πολύυυυυυυυυ να κάνω τεστ........... η χαζοβιόλα η δικιά μου είναι του τυπικού..........και μια φορά που είχα 5 ημέρες καθυστέρηση ήμουν της υπομονής........ τρομάρα να μου έρθει και ενώ θα πήγαινα κατευθείαν για χοριακή την επόμενη ήρθε.....:mad:

Και εγώ δεν εχω ακουσει καλές κριτικές για το predictor.τα home test όμως σπίτι εχω διαβάσει και φτηνά είναι και ευαίσθητα και αξιόπιστα και κόκκινη γραμμη έχουν.Για αλλα δεν ξέρω με ροζ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου, τι κανετε? εγω ακομα στην αναμονη

@λουπιτα κουκλα μου παμε για τον επομενο δεν το βαζουμε κατω, σου ηρθε κανονικα η ροη?

@Papaki@ καλα εκανες και πηρες τον γιατρο τηλ, μακαρι να ειναι εμφυτευση ρε αγαπη και να εχουμε ευχαριστα σε λιγη ωρα :D 

κι εγω για τα πρεντικτορ εκτος οτι εχω ακουσει εχω και τραυματικη εμπειρια, στα 21 μου 3 τεστ με εβγαλαν εγκυο ενω δεν ημουν :mellow:

10 ώρες πρίν, orianna είπε:

ενα τριτο της σερβιετας αιμα καθε μερα μπορει να ειναι εμφυτευση?πολυ δεν ειναι?δεν ξερω ποτε επρεπε να αδιαθετησω.αυτα που ξερωαπο τον υπερηχο  ειναι οτι εκανα ωορρηξια και ειχα 11 χιλ ενδομητριο και αρνητικη χοριακη τη δευτερα,μετα απο δυο μερες τη τεταρτη αδιαθετησα.η οτι ηταν αυτο το αιμα τελος παντων.οι ορμονικες μουυ χτες ηταν τελειες μου ειπε.δεν ξερω γτ μου τα κανει αυτα.φοβαμαι κιολας ,μηπως εκανα τη χοριακη νωρις και δεν εδειξε και παιζει κανα εξωμητριο και γι αυτο ειχα αιμα.

γλυκια μου μιλησες με τον γιατρο σου?

Just now, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσαρες μου, τι κανετε? εγω ακομα στην αναμονη

@λουπιτα κουκλα μου παμε για τον επομενο δεν το βαζουμε κατω, σου ηρθε κανονικα η ροη?

@Papaki@ καλα εκανες και πηρες τον γιατρο τηλ, μακαρι να ειναι εμφυτευση ρε αγαπη και να εχουμε ευχαριστα σε λιγη ωρα :D 

κι εγω για τα πρεντικτορ εκτος οτι εχω ακουσει εχω και τραυματικη εμπειρια, στα 21 μου 3 τεστ με εβγαλαν εγκυο ενω δεν ημουν :mellow:

χαχαχ αλλο και τουτο παλι.εδω με το ζορι δειχνουν αν εισαι.χαχαχα τι να πω.εγω ναι κανονικοτατη και μπολικη ροή. Τώρα βάλε με 26 του μηνα μέσο όρο αναμονής και βλέπουμε αγαπη.

πρίν από 1 λεπτό , λουπιτα είπε:

χαχαχ αλλο και τουτο παλι.εδω με το ζορι δειχνουν αν εισαι.χαχαχα τι να πω.εγω ναι κανονικοτατη και μπολικη ροή. Τώρα βάλε με 26 του μηνα μέσο όρο αναμονής και βλέπουμε αγαπη.

ναι ασε ειχα παθει σοκ και πολυυυ κλαμα, 3 τεστ παρακαλω απο διαφορετικα φαρμακεια

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι ασε ειχα παθει σοκ και πολυυυ κλαμα, 3 τεστ παρακαλω απο διαφορετικα φαρμακεια

λεφτά να φάνε και οι κότες εχουμε δώσει σε δαύτα.Εγώ αύριο θα παραγγείλω από την home test μια καλη μπάζα να μου βγάλουν πολλούς μήνες.θα πάρω 40 τεστ οωρηξιας και 20 εγκυμοσύνης.με τα ιδια λεφτά θα έπαιρνα 3 τεστ από το φαρμακείο φαντάσου.

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. Papaki@ 26/6/2017!!!

6. ath_gal1  27/6/2017!!!

7. Olivia3 28/6/2017!!!

8. marillia 30/6/2017!!!

9. andrianni 30/6/2017!!!

10. elenaki22 7/7/2017!!!

11. linaa  8/7/2017!!!

12. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

13. giota@ 10/7/2017!!!

14. Ani ani 13/7/2017!!!

15. λουπιτα 26/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Just now, λουπιτα είπε:

λεφτά να φάνε και οι κότες εχουμε δώσει σε δαύτα.Εγώ αύριο θα παραγγείλω από την home test μια καλη μπάζα να μου βγάλουν πολλούς μήνες.θα πάρω 40 τεστ οωρηξιας και 20 εγκυμοσύνης.με τα ιδια λεφτά θα έπαιρνα 3 τεστ από το φαρμακείο φαντάσου.

εγω εχω 2 τεστ στο ντουλαπι εδω και 3 μηνες, αυτο τον μηνα μου κανει παλι νουμερα η περιοδος την περιμενω απο μερα σε μερα αλλα δεν.... δεν ειχα καλες επαφες και δεν αισθανομαι κατι ιδιαιτερο γι'αυτο και δεν πιστευω οτι μπορει να ειμαι κι ετσι δεν τα πειραζω καθολου, θα ελεγα οτι μεχρι τωρα ειμαι σε εκνευριστικο βαθμο χαλαρη, δεν ξερω οταν κανω τις εξετασεις και μετα την επισκεψη στην ενδοκρινολογο αν θα μου γυρισει, λογω οτι πιστευω οτι θα μου δωσει κατι για στρωσιμο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...