Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Θα το δεις κ απο κοντα οταν με το καλο γεννησεις...σε λιγο θα περασουν τα δυσκολα λιγη υπομονη ακομα κανε

Κανω Απλα ειχα χαρεί τόσο πολύ 

πρίν από 3 λεπτά , RaFa2905 είπε:

11 μερες ακομα? Παρε τον ενα τηλεφωνο να δεις αν μπορει να σε βαλει πιο γρηγορα..

Το ξερει το θέμα μου δεν έχω πρώτη φόρα κατω κ χαπια θα μου πει. 

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε δημοσιο νοσοκομειο θα πας?ελα δεκα μερουλες ειναι μεχρι το ραντεβου..μια τσικνοπεμπτη κ μοα αγιου βαλεντινου κ τσουπ ηρθε 

Ναι γιατί οχι? Ασε που μόνο αυτό έχω. Ο γιατρός δε ειναι κορυφή!! 

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μην στεναχωριεσαι κοριτσι φυσικα κ θα δεις το μωρακι σου! Θα κανει κανα κολπο ο πλακουντας μην ανησυχεις. Κανε κ κανα τηλ στον γιατρο και να ηρεμησεις!

Αυτό μου λέει κ ο αντρας μου να τον τηλ αλλα δεν βρίσκω τον λόγο. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Που μενεις καλε?κανε υπομονη κ σκεψου θετικα γτ το σπορακι σου τα καταλαβαινει ολα ακομα κ.αν ειναι μικρο

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Που μενεις καλε?κανε υπομονη κ σκεψου θετικα γτ το σπορακι σου τα καταλαβαινει ολα ακομα κ.αν ειναι μικρο

Επαρχία..... όμως θα πήγαινα όπου κ να ήταν ο doctor.. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Οπως νομιζεις, ξαπλα utro και ψυχραιμια! Παρακολουθα το μπορει να ειναι κ κατι προσωρινο

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Οτι και να σου πει κοπελλα μου τουλαχιστον θα ξερει οτι ειδες αιματακι παλι..μην αφηνεις αυτα τα πραγματα στην τυχη τους..για οτι και να συμβαινει καλο ειναι να τον ενημερωνεις εστω και για το πιο απλο..μην σκεφτεσε αν θα γινεις κουραστικη..αυτη ειναι η δουλεια του στο κατω κατω..

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Οπως νομιζεις, ξαπλα utro και ψυχραιμια! Παρακολουθα το μπορει να ειναι κ κατι προσωρινο

Το ξέρω... αν πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα θα με κραξει ο αντρας μου κ θα έχει δικιο. 

πρίν από 1 λεπτό , RaFa2905 είπε:

Οτι και να σου πει κοπελλα μου τουλαχιστον θα ξερει οτι ειδες αιματακι παλι..μην αφηνεις αυτα τα πραγματα στην τυχη τους..για οτι και να συμβαινει καλο ειναι να τον ενημερωνεις εστω και για το πιο απλο..μην σκεφτεσε αν θα γινεις κουραστικη..αυτη ειναι η δουλεια του στο κατω κατω..

Θα θελα πολύ να μου πει να παω Τωρα αλλα αποκλείεται οτιδήποτε αλλο δεν με καθησυχάζει. Ειλικρινά. 

nlmNp2.png

πρίν από 42 λεπτά , kido είπε:

Ο γυναικολόγος εμένα δεν την έγραψε. Αλλά θα πάω στον ενδοκρινολόγο για επανέλεγχο και θα τη ζητήσω. Τιποτα άλλο που επηρεάζει τώρα που γυρίζει και πρέπει να του το ζητήσω, ξέρετε;

Δεν ξερω αν επηρεάζει κατι αλλο! Και για τη βιταμίνη d προσφατα το εμαθα!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια επειδή σε λίγο φεύγω για τον καινούργιο γιατρό, εκτός από βιταμίνη d και κολπική καλλιέργεια (που δεν έχω κάνει) υπάρχει κάτι άλλο να τον ρωτήσω; 

Κορίτσια, οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα. Μία ενυδατική και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Και πολύ νερό. Άλλωστε το μεγαλύτερο ρόλο παίζει το DNA! 

αν δεν εχεις κανει ορμονικες , ζητα κ αυτες , lh ,fsh, e2 προλακτινη , bitaminh d και καλλιεργεια για ολα . καλη επιτυχια σου ευχομαι . εγω γιατρους εχω σημερα ...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...